12:24 - 26/01/2014

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ¨ΗΛΙΟΥ¨ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ.

Ένα από τα ιερότερα σύμβολα των προγονών μας είναι ο περίφημος ήλιος ή άστρο της Βεργίνας . Ο Ήλιος της Βεργίνας είναι ένα σύμβολο που απεικονίζεται σε χρυσή λάρνακα που βρέθηκε το 1977 σε Βασιλικό τάφο που αποδίδεται στην Μακεδονική Βασιλική Δυναστεία του Φιλίππου Β’ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Διάφορες εκδοχές των αρχαιολόγων λένε ότι ήταν ηλιακό σύμβολο, σύμβολο της Μακεδονίας, έμβλημα της Ἀργεαδικής δυναστείας του Φιλίππου Β΄ και του υιού του Μ. Αλέξανδρου.

Ξέρουμε όμως ότι οι πρόγονοι ήρθαν από τα άστρα και ήσαν μυημένοι σε μεγάλο βαθμό στα ουράνια μυστήρια, συνεπώς δεν θα κατασκεύασαν ποτέ ένα απλό σύμβολο, χωρίς να είχε ιδιαίτερο νόημα για την καταγωγή τους και την μύηση τους. Οι αρχαίοι μύστες έκρυβαν μέσα στους συμβολισμούς τους, ιδιαιτέρα νοήματα που άγγιζαν τα όρια του υπερβατικού και της θεουργίας. Τον ίδιο απόκρυφο συμβολισμό συναντούμε στα ονόματα ηρώων και περιοχών (τοπωνύμιων), οπού μέσα στις λέξεις της ονοματοδοσίας συναντούμε το πραγματικό νόημα των ενεργειών και των συνθηκών που διέπουν το αντίστοιχο όνομα.

«ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ» έλεγε ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ και …. «Η ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΤΥΧΑΙΑ» έλεγε πολύ σωστά ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, άρα όπως οι λέξεις κρύβουν απόκρυφα νοήματα (λέξεις = γράμματα = σύμβολα), έτσι και τα σύμβολα περιέχουν το δικό τους απόκρυφο νόημα που μερικές φόρες ξεπερνά τα όρια της φαντασίας. Ο ήλιος της Βεργίνας θα ήταν αδύνατον να μην ανήκει στην κατηγορία των σύμβολων με τα πιο απόκρυφα νοήματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το σύμβολο αυτό το χρησιμοποίησε ο μεγαλύτερος, λαμπρότερος και αήττητος στρατηλάτης όλων των εποχών, Μέγιστος Αλέξανδρος Γ΄ ο Μακεδών, Βασιλεύς & Ηγεμών των Ελλήνων, ως σύμβολο της ένδοξης πορείας του επί της γαίας.

Είναι εμφανές ότι το σύμβολο της Βεργίνας ομοιάζει με έναν ήλιο – άστρο, αυτό όμως είναι το εμφανές εκ πρώτης όψεως και πολύ σωστά οι περισσότεροι οι ερευνητές τον παρομοίασαν με έναν ήλιο. Θα ήταν υποτιμητικό για το επίπεδο των αρχαίων προγόνων μας, να θεωρούσαμε ότι σχεδίασαν ένα σύμβολο που μοιάζει με ήλιο, για να συμβολίσουν ένα μυστικό που έχει σχέση με τον εμφανή ήλιο!!! Σε καμία περίπτωση το απόκρυφο νόημα δεν έχει σχέση με το νόημα που δίνει η πρώτη εντύπωση-εικόνα του συμβόλου, αλλιώς θα αποσυμβολίζονταν τα άρρητα νοήματα αμέσως από τον οποιοδήποτε.

Αν θέλουμε να φτάσουμε στην εκ βαθέων αποκωδικοποίηση, είναι απαραίτητο να δούμε το σύμβολο αυτό όχι σαν ΗΛΙΟ που εκπέμπει ακτίνες σαν αυτόφωτο άστρο, αλλά τουναντίον, σαν ένα ¨σώμα¨ που λαμβάνει ακτίνες – φως. Το σύμβολο της Βεργίνας αποτελείται από δυο μέρη:

Α) το σφαιρικό κέντρο
Β) τις δεκαέξι (16) κάθετες κωνοειδείς ακμές.

Το κέντρο του συμβόλου δεν είναι απλά μια σφαίρα, αλλά ένας ρόδακας, ένα λουλούδι δηλαδή με ιδιαίτερη έννοια για τους αρχαίους έλληνες. Ο ρόδακας συμβολίζει την ομορφιά, την αγνότητα, την ευγονία, την λατρεία, την γονιμοποίηση, την γαία και την ισχύ – δύναμη. Ήταν σύμβολο των περισσότερων βασιλικών οίκων της αρχαίας εποχής και σημάδι θεϊκής γονιμοποίησης και ουράνιας καταγωγής. Στην προκείμενη περίπτωση συμβολίζει την γαία, τον υλικό κόσμο και την γονιμοποίηση επί της γαίας (ΩΑΡΙΟ). Όταν αναφερόμαστε στον όρο ¨γονιμοποίηση¨ δεν εννοούμε την σωματική – υλική σύλληψη, αλλά την θεϊκή – ενεργειακή σύλληψη, κάθοδο φωτός & πνεύματος επί της ύλης.

Οι δεκαέξι κωνοειδείς ακμές δεν συμβολίζουν τις ακτίνες ενός άστρου – ήλιου που εκπέμπονται από το κέντρο του, διότι αν ήταν ακτίνες, θα ήταν λεπτές κατά την εκκίνηση τους από το κέντρο του ήλιου και φαρδύτερες καθώς απομακρύνονταν, εδώ βλέπουμε το αντίθετο, είναι φαρδιές κοντά στο κέντρο του συμβόλου (ρόδακα) και λεπτές εξωτερικά, δηλαδή ας πούμε ότι μοιάζουν με έναν κομήτη που κινείται.

Συνεπώς οι «υποτιθέμενες ακτίνες» του συμβόλου μας δηλώνουν ταχεία κίνηση, αλλά όχι από μέσα προς τα έξω, αλλά από έξω προς τα μέσα, συμφωνά με το σχήμα που έχουν οι δεκαέξι ακτίνες – κωνοειδείς ακμές. Ουσιαστικά πρόκειται για δεκαέξι κατερχόμενες ακτίνες φωτός, που συμβολίζονται σαν ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ.

Ο αριθμός δεκαέξι (16) είναι συμβολίζει το άστρο Σείριο και την καταγωγή των ελλήνων εξ άνωθεν. Θεωρούσαν ότι όλα τα μυστήρια τα διδάχτηκαν από το Σείριο και υπάρχουν ακόμη φυλές στη Αφρική που ξέρουν πολύ περισσότερα μέσα από διασωθείσες παραδόσεις τους για το τριπλό άστρο του Σειρίου, από΄τι γνωρίζει η NASA μέχρι σήμερα. Ο αριθμός 16 είναι σύμβολο της ανώτερης μύησης που μπορεί να λάβει κάποιος από τα ουράνια μυστήρια και συμβολίζει τις υπέρτατες Σειριακές μυήσεις.

Όλα τα παραπάνω αφορούν ασφαλώς τον Μ. Αλέξανδρο. Το σύμβολο της Βεργίνας φωτογραφίζει την καταγωγή του και την αποστολή του. Αναφέρεται επίσης ως ημερομηνία γέννησης του Αλέξανδρου την 6η ημέρα του μήνα Αώου, που αντιστοιχεί με τις αρχές του Ιουλίου, δηλαδή την περίοδο εκείνη που άρχιζαν οι πλημμύρες του Νείλου και οι αρχαίοι ονόμαζαν «ημέρες του Σκύλου» (Κύνας – Σείριος). Η σχέση του Αλέξανδρου με τον Άμμωνα-Δία επιβεβαιώθηκε και από τους ιερείς του ομώνυμου μαντείου, όταν αυτός έφτασε στην όαση Σίβα. Εκεί τον ανακήρυξαν «παιδί του Δία» και άφησαν έμμεσα να εννοηθεί πως δεν είναι γιος του Φιλίππου. Εδώ επιβεβαιώνεται η καταγωγή του Αλέξανδρου από τον ουρανό και δη από το άστρο του Σειρίου. Μην ξεχνάτε ότι ο μέγιστος των ελλήνων είχε αδελφή την Σειρήνα (εκ του Σείριου).

Ο απόσυμβολισμός του συμβόλου του Μεγάλου Σείριου Αλεξάνδρου έχει ως εξής:

«ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΑΝΩΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ 16 ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΧΟΜΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΓΑΙΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΩ- ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΔΙΑ-ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (ΣΦΑΙΡΙΚΑ) ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ Ο ΡΟΔΑΚΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Ο ΘΕΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ (ΣΕΙΡΙΟΣ)».

Ο μέγιστος των ελλήνων ήξερε την καταγωγή του, όπως και η μητέρα του Ολυμπιάδα, αφού μέσα από το σύμβολο της Βεργίνας προφητεύτηκε ένας ακόμη απεσταλμένος του φωτός για να καθαρίσει την γη από τα βδελυρά έθνη και να λάμψει το άστρο του, σαν το άστρο του Σειρίου.

Είναι βέβαιο ότι οι σκοτεινές δυνάμεις βλέποντας ακόμη και τώρα το σύμβολο της Βεργίνας, θα τους λούζει κρύος ιδρώτας, διότι ακόμη θα αντηχούν μέσα τους, τα κατορθώματα του Μεγίστου των Ελλήνων, που φεύγοντας άφησε το σύμβολο αυτό να τους θυμίζει ότι:

ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝ, ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΑΦΗΣΑ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ-ΦΩΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ, ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΛΩΝ.

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (26)

 1. 0
  0
  ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟΥ… ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, Η ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Γ' ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ… ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ… ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ… ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ… ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΑΡΘΡΟ.

  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ… ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΟΝ ΔΙΟΓΕΝΗ ΤΟΝ ΚΥΝΙΚΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ…

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ… ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ… ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΕΝΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ… ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΜΥΗΣΕΩΝ, ΕΠΙΠΕΔΩΝ Κ.Λ.Π. ΔΙΟΤΙ ΙΣΩΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!

  ΑΥΤΑ.

  ΥΓ. ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟ "ΠΕΙΡΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΚΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ… ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ "ΜΕΡΙΑ" ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ 1920 ΔΕΝ ΕΥΟΔΩΣΕ.
 2. 0
  0
  Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ……Η ΣΕΙΡΙΟΣ…..Η ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ…..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ…………ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ……..Ο ΔΙΑ-ΟΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ……ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΣΟΥΜΕ……ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ…..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ……………

  ΟΙ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ…….Ο ΠΗΛΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ……ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕ…..ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ…….

  Ο ΑΠΟΛΛΥΩΝ….ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ……..ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ……

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ…..ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ……..ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ………ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ……ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…..ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ…….

  ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ………….ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΛΠΑ……….ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ……ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ….ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ……

  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ……ΕΣΕΙΣ????………….
 3. 0
  0
  Προσ κυνας Προ σκυνουσαν οι αρχαίοι;.Α οι γραφές λένε πως σηκωναν τα χέρια ψηλά πόσο σιγουροι είναι γιάυτο οι συγχρονοι ελάνιοι που μαλακίζοντε στήνωντας παγίδες παντου χωρίς να ξέρουν τι έφεραν στο φώς οι ανασκαφές.
  Γιατί σήμερα η κατάκτηση του κόσμου αργη τόσο πολύ;
  Τι κανουν οι μωαπεθανοι καθε εξι ωρες η βα τ ρα χ οε ιδη στασι των ινδουιστών ειναι σωστή; των μωαμεθανων υ στασι πόσο σωστή είναι;
  Ποία σταση προσκυνηματος φερει γρήγορα αποτελέσματα;
  Η κατάκτηση του κόσμου είναι νορθη ενέργεια;
 4. 0
  0
  Γιατί κο λούν α ολοι στα σι μαν τολ ες σικ απο λάθος στάση η απο αγνοια η απο κατι αλλο σι επι θετικο ναν
 5. 0
  0
  Αντε να τα πεισ αυτα τωρα στα ζωα τους σκοπιανους που τον θελουν δικο τους επιδη τους το λενε οι μυστικες υπηρεσιες εβραιων και
 6. 0
  0
  Πως αποφευγη κανεις τα λουνια σι κ ολα.πλακα είχε το φίλμ με τους ες ες σε βαση στι σεληνη κρανη .Μια παρεξήγηση ο κοσμος κρανη
 7. 0
  0
  Δηλαδη πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνη;
 8. 0
  0
  Κτήση του κόσμου η κατα κτήση του κόσμου;
 9. 0
  0
  κτηνη το μελισι αρωσταινει
 10. 0
  0
  Βρε τομ βρε τομ πότε θα βάλεις μυαλο κτ
 11. 0
  0
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ …ΟΙ ΝΤΟΓΚΟΝ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ …ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΣΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ…Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ …ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΣΤΡΟ …ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΝΑΝΟΣ[ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ [ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΟΝΟ…]..ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ …Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΟΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΣ ΜΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ …ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ …ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ [ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΡΑΓΕ ]…ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΟΑ …ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ…ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ … ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ [ ΚΑΤΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ]. Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ..ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΚΑΝΕ ΣΕΙΣΜΟ …Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕ …ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ …ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΛΑ …ΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΖΗΜΙΑ ΕΚΕΙ….ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗ
 12. 0
  0
  μεγαλος σεισμος πριν απο λιγο στην πατρα,περιμενουμε νεα
 13. 0
  0
  αν το ανεβοκατεβασεις ειναι σαν να πεταει αρα δεν μπορεις να το εγγλοβησεις…αυτοι ειμσστε
 14. 0
  0
  καταλύει το μαγικό τετράγωνο του 666 ψαξτε το
 15. 0
  0
  Πολυ καλή αναρτηση. Δεν την έχω ξαν΄ακούσει αυτή την προσεγγιση. Μου ανοιξε μνημες και ενθυμησεις …μπράβο αγνωστε φίλε μου!
 16. 0
  0
  αυτο το συμβολο το χρησιμοποιουν οι σκοπιανοι και το λενε sun of kutlesh. και λενε οτι το ειχε και ο τσαρος σαμουηλ αυτο για συμβολο.
 17. 0
  0
  φορω το συμβολο αυτο εκ τη γεννεση μου.ΕΙΝΑΙ- Ο ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟΣ ΑΣΤΕΡΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΟΥ Α,Β,Γ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠ,ΟΛΛΩΝ ΙΗ,ΤΟΝ 3 ΤΟΝ ΕΛΦΘΕΡΩΤΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 43.737πχ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΑΓΕΤΩΝ ΠΕΛΛΑΣΓΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΡΙΟ 1 .ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ΄, 12 ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΗΚΗΣΗΣ ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΝΘΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ .ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΣ ΑΣΥΝΑΡΤΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ .ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΕΝΩΧΛΤΙΚΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
 18. 0
  0
  Στη προκείμενη περίπτωση καμία σημασία δεν έχει αν ο ήλιος της Βεργίνας συμβολίζει το Σείριο η είναι "απλά" ο ήλιος που μπορεί να συμβολίζει τη γνώση και το φως του πολιτισμού.. Πρέπει να γίνουμε μια γροθιά.. Όλοι οι Έλληνες.. Σπίτι μας είναι η Ελλάδα και συγγενείς μας σε όλο το σύμπαν.. Μια γροθιά ένα χτύπημα!!!
 19. 0
  0
  Ο ανωνυμος 6:54 διαβαζει πολυ καλογερακη. ασε τις ουφολογικες ασυναρτησιες και τις αντιγραφες απο γραφικους συγγραφεις. μηπως εισαι κ εσυ κανενας διοικητης αστροστολου; απο την ανδρομεδα; κανενας γκαλαλτικα; κανενας Σώρρας; ενσαρκωμενοι κλανιοι με τις αποικιες ….
 20. 0
  0
  Μη ξεχνασουμε και το μαργαριταρι στο κέντρο
 21. 0
  0
  Χρωμοσωμα 17 θεραπεύει και τον καρκίνο
 22. 0
  0
  καλα ο 6,54 πως ξερει με τοση ακριβια την χρονια (43,737) που εγινε η αποικια ? μηπως θυμαται και ωρα να μας πει? και ολα αυτα τα ξερει επειδη φορα το συμβολο αυτο στο λαιμο πολλα χρονια η του τα ειπαν στον καφε? μηπως σου μιλα και εσενα ο αϊ – Διας ? ρε τι παθαμε με ολους αυτους…
 23. 0
  0
  εχουμε τρελλαθει ολοι
 24. 0
  0
  Παιδιά γιατί δεν βάζετε ΠΗΓΗ αφού υπάρχουν κι άλλα σαιτς που ανέβασαν το θέμα πριν από εσάς; Πού θα βρω εγώ αυτόν που το έγραψε να του υποβάλλω ερωτηματα για τον 16, θα μυρίσω τα νύχια μου;;
 25. 0
  0
  http://diogeneis.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html
  ΕΔΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ
 26. Ανώνυμος 28 Μαΐου 2014 @ 17:07
  0
  0
  Πολλες η αποψεις..πολυ γνωση και αποκωδικοποιηση τελευταια.Μα ποιος αγαπαει τους ελληνες τελευταια και προσφερει απλοχερα την αρχαια ελληνικη γνωση..σε χαλεπους καιρους κιολας.Αφου λοιπον ειμαστε τοσο ανοιχτομυαλοι και δεχομαστε την γνωση,ασχετα αν ειναι ξυλινη η χρυση..Θα σας προτεινω ενα βιβλιο αναφερομενο στους αρχαιους ελληνες και τον μεγα αλεξανδρο.Ονομαζεται Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.Ειναι του tse shirli.Για οποιον ενδιαφερετε αμεσα υπαρχει στο scrib.66 σελιδες.Η θα το αποριψετε η θα σας βοηθησει να προχωρησετε.Ειμαι ανοιχτος σε καθε κουβεντα αφου το διαβασετε.Εμενα παντως με βοηθησε.Με σεβασμο και ειλικρινια στους ομιλητες.Βασιλης.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί