ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ….Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA…!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ….Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA…!!!

To DNA των Ελλήνων, όπως έδειξε πρόσφατη διεθνής πανεπιστημιακή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους, -όπως ισχυρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκους παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς!

Ουσιαστικά έτσι έχουμε τη σύγχρονη επιστημονική απάντηση στις θεωρίες του Φαλμεράγερ. Καταρρίπτεται επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυριζόταν ότι οι Αρχαίοι Έλληνες, ήταν μαύροι… Ε, δεν υπήρξαν ποτέ μαύροι! Δεν είναι λίγοι όσοι υποστήριξαν και
έγραψαν περί «Μαύρης Αθηνάς» (για τη Θεά Αθηνά) και πολλές άλλες θεωρίες χωρίς καμιά επιστημονική υπόσταση. Όλες αυτές οι …ανθελληνικές -θα έλεγε κανείς- θεωρίες καταρρίφθηκαν, όχι μόνον από μία έρευνα, αλλά από επτά διαφορετικές μεγάλες επιστημονικές έρευνες, Ευρωπαίων και Αμερικανών ερευνητών.

Ο καθηγητής του Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, και η ερευνητική του ομάδα συμμετέχουν σε διεθνή ερευνητικά δίκτυα, των οποίων απώτερος στόχος είναι να ιχνηλατηθεί η βιολογική ιστορία των ευρωπαϊκών πληθυσμών. Ο συντονισμός της συγκεκριμένη έρευνας, η οποία αφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων -και άλλων λαών- έγινε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ των ΗΠΑ, την ερευνητική ομάδα του κ. Τριανταφυλλίδη και το Πανεπιστήμιο της Παβίας της Ιταλίας.

Η υπογραφή των Ελλήνων αποκαλύπτεται στη Νότια Ιταλία.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην έρευνα και στα κύρια συμπεράσματα της:

«Βασικό συμπέρασμα της έρευνας είναι το εξής: Από τη Νότια Βαλκανική, δηλαδή, από τις πεδιάδες της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας ξεκίνησε η μετακίνηση των εποίκων, ακολουθώντας την κοιλάδα του Αξιού και κατόπιν του Δούναβη και έφτασαν στις βόρειες περιοχές. Οι Έλληνες δηλαδή, ξεκίνησαν και πήγαν στην Ευρώπη από τη Μακεδονία και άλλες περιοχές και μετέφεραν με τον πολιτισμό τους και το DNA τους στη Δυτική Ευρώπη».

OYΣΙΑ ΙΧΩΡ

Το χρωματόσωμα Υ μεταβιβάζεται από πατέρα σε γιο και έτσι μας βοηθάει στην ανίχνευση της πατρικής καταγωγής ενός άντρα ή γενικότερα των αντρών ενός πληθυσμού. Τον τελευταίο καιρό Γάλλοι βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στό DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικούς (θα μπορούσε να ήταν ο Ιχώρ)

Η ουσία Ιχώρ αναφέρεται από τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο, τον Ιουλιανό,τον Αριστοτέλη,τον Πυθαγόρα κ.α. Ο Όμηρος αναφέρει: (ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405). “ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν”.

Πρόκειται σύμφωνα με αναφορές για μία ζωογόνο ουσία που είναι αθάνατη, άφθαρτη, δεν υπόκειται στούς νόμους σύνθεσης και αποσύνθεσης, έχει την ιδιότητα να πυρακτώνεται, να παρέχει τεράστια δύναμη και δύναται να κληροδοτηθεί από τον πατέρα……

Μάλιστα πρόσφατες έρευνες μιας νέας σχετικά επιστήμης, της Αστρογενετικής, έδειξαν ότι οι Έλληνες «… είχαν και έχουν τα ισχυρότερα, ακεραιότητα και μη επιδεχόμενων επιρροών, αλλοιώσεων και μεταλλαξιακών επιδράσεων, αναπαραγωγικά, μνημειακά, νοητικά, φυλετικά βιοκύτταρα όντα κα ιόντα που συγκρατούν τον γενετικό κώδικα». Φυσικά δεν κάνουν λόγο για την ουσία αυτή για ευνόητους λόγους.

Τωρα αν καποιοι απο εσας θελετε να πιστευετε μερικους που λενε οτι οι προπαππουδες σας ηταν μαιμουδες ειναι δικαιωμα σας αλλα επιτρεψτε μου κι εμενα να πιστευω οτι οι δημιουργοι μου ηταν ανωτερα οντα που με εντολη του ενος και μοναδικου Θεου μας δημιουργησαν «κατ εικοναν» με σκοπο την εξελιξη του «καθ ομοιωσιν»…

SINOMOSIOLOGOS

Loading...

22 thoughts on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ….Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA…!!!

 1. Ανώνυμος says:

  ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ …Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ '' Α '' ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΕΖΟ…Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ…ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΕΙΩΝ ΔΙΔΑΧΩΝ ΕΝΟΠΩΝ [ ΚΡΑΥΓΩΝ ] ΚΑΙ ΙΟΤΗΤΩΝ [ ΒΟΥΛΗΣΕΩΝ ]…Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΘΑΓΕΝΗΣ Η ΥΠΗΚΟΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ [ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΑΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ]…ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΙΚΟΣ ….ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ…ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΕ…'' ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ''…Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ…ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΙΔΡΟΜΟΣ….Ε-Λ-Λ-Η-Ν …ΜΑΓΕΙΑ … Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ …Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΕΚΦΟΡΕΑΣ…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙ ' ΑΥΤΟΥ…Η ΘΕΙΑ ΥΠΕΡΟΥΣΙΑ…Η ΑΕΙΖΩΣ ΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΨΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΡΕΨΕΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ–ΚΟΖΑΝΗ

 2. Ανώνυμος says:

  "……Η ουσία Ιχώρ αναφέρεται από τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο, τον Ιουλιανό,τον Αριστοτέλη,τον Πυθαγόρα κ.α. Ο Όμηρος αναφέρει: (ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405). “ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν”……..

  Δηλαδή αφού η ουσία Ιχώρ έτρεχε και τρέχει στις φλέβες των Θεών….και την ουσία αυτήν την έχει και ο Έλλην…τότε λογικά και συμπερασματικά ο Έλλην ΕΙΝΑΙ Υιός των Θεών και κυρίως του Θεού που έφτιαξε θεούς και ανθρώπους…δηλαδή του ΖΕΥ….

  ΙΧΩΡ=1510
  ΙΧΩΡ=Ω ΒΑ ΓΑΣ ΠΑΙ ΖΕΥ(Αισχύλου Ικέτιδες)=1510
  ΙΧΩΡ=ΦΛΟΞ ΠΥΡΟΣ=1510
  ΙΧΩΡ=ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΡΓΕΣΙΣ=1510
  ΙΧΩΡ=Η θΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ=1510

  ΙΧΩΡ ΕΣΤΙ=2025
  ΙΧΩΡ ΕΣΤΙ=ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ=2025
  ΙΧΩΡ ΕΣΤΙ=Ο ΖΕΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ=2025

  Η Ουσία αυτή δεν είναι μόνο άυλη…άφθαρτη και αθάνατη…αλλά προέρχεται και εκ του Πατρός(ΖΕΥ) και φυσικά και είναι γεννήτρια και τροφός των μνημικών και μιμητικών βιονοκκυτάρων των Ελλήνων ….έχει όμως και ΤΡΕΙΣ εξαρτώμενες αλληλένδετες και αδιάσπαστες ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ υποστάσεις…η πρώτη είναι το χθές(παρελθόν)…η δεύτερη το σήμερα (παρόν) και η τρίτη το αύριο(μέλλον)…

  Αυτό ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ η ΤΡΙΣΥΠΕΡΘΕΟΝ του Έλλην…δηλαδή η ΨΥΧΗ του…η οποία εκπορεύεται απο τον Θεό=Ήλιο=Δία=Ζεύς και ξαναεπιστρέφει πάλι σε Αυτόν.
  Αυτή η ΑΕΙ ύπαρξη και ανακύκλωση της Ψυχής (ο Πυρήνας μας) σαν δημιουργία και "εξ ουρανού καθόδου αυτής"…αποτελεί την υπέρτατη ηθική αρχή και αξία των ΕΛΛΗΝΩΝ.

  Ο ΙΧΩΡ σύμφωνα με την συμβατική Βιολογία και Αιματολογία αποκαλείται δεσεξυροβονοκλεικων και νουκλεινικον οξύ…..Η λέξη νουκλεινικό σημαίνει την ΚΛΕΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΥ. …αυτό βγαίνει απο την σημασία των ρημάτων κλείζω..κλείω…νοι..και νοώ.

  "ΔΕΛΤΑ"

 3. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΗΝΑ ΤΟ ΙΧΩΡ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…ΒΥΖΑΝΤΙΟ…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ…Η ΡΩΜΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΑΙΝΟΥΣ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  • Ανώνυμος says:

   Σε καθε αρθρο υπαρχει ενας γελοιος (συν ο γιαννης κοζανη) που προσπαθει να συνδεσει την αρχαια ελλαδα με τον χριστιανισμο.

   • Ανώνυμος says:

    ''Σε καθε αρθρο υπαρχει ενας γελοιος (συν ο γιαννης κοζανη) που προσπαθει να συνδεσει την αρχαια ελλαδα με τον χριστιανισμο.''

    ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΝΔΈΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΛΑ Τ'ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
    ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ!

    ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ, ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ
    ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ..

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ…..ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ..

 4. Ανώνυμος says:

  500 χρονια τουρκοκρατια 4 χρονια δντ για πιο ελληνικο ντι εν νεη και ιχωρ μου μιλατε…30 τοις εκατο ψηφισε πασοκ νδ..ζητω το αθανατο ντι εν νεη των νεογκρικ

 5. Ανώνυμος says:

  2.33 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠ@ΥΤΣΑ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΚΛΩΓΕΣ ΠΟΥ ΨΙΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ Γ@Μ@ΝΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΙΧΩΡ ΚΑΙ Π@ΥΤΣΟΡ ΜΙΑ ΖΩΗ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΩΘΙΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΗΤΟΝΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ DEN ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ@λ@ΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΗ ΣΤΟΝ ΕΓΓΕΦΑΛΟ.

 6. Ανώνυμος says:

  Ω ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΜΕΣ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΣΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΕΣΤΙ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ
  Ω ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ
  Ω ΕΛΛΗΝΕΣ
  ΥΙΟΙ ΦΩΤΟΣ ΥΙΟΙ ΘΕΩΝ ΥΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

  Π…Ι…Ω…Σ

 7. Ανώνυμος says:

  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ … Ολοι ηθελαν θελουν και θα θελουν να μην μαθουμε ποτε την δυναμη μας , Για πιο λογο αραγε συμβαινουν ολα στη ΕΛΛΑΔΑ ??? Για πιο λογο χανουμε την γλωσσα μας και την γραφη μας και μας φερνουν τα ψευτοελληνο αγγκικα ?? για πιο λογο χανουμε τη ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ??? για πιο λογο μας ξεπουλανε σιγα-σιγα. Ειμαστε μια πολυ μικρη μικρη χωρα ομως με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .

 8. ΚΩΣΤΑΣ says:

  ΡΕ,ΣΕΙΣ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ… ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ… ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ… ΤΟ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ…ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΕΒΡΑΙΛΑ… ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΡΟΧΤΕΣ…"ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ"… ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ 2000 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΔΥΣΗ ΤΙΣ ΕΒΡΑϊΚΕΣ "ΑΞΙΕΣ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛ-ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΑ…ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ , ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ??? ΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ 'Η ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ… ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΤΣΙ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *