07:03 - 21/06/2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!!!! ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΑΣΤΑΝΑ!!!!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!!!! ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΑΣΤΑΝΑ!!!!

ΤΟ «ΤΥΧΑΙΟ» ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ… ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…Πριν 6 χρόνια, ίσως και 7 (αλλά δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι) κυκλοφόρησε στο internet ένα σκίτσο σε ξένο site (φημολογείται από κάποιον Σουηδό), που τότε απλά μας έδειχνε κάτι που για κάποιους ήταν άπιαστο όνειρο. Μας έδειχνε την αλλαγή ηγεσίας σε παγκόσμιο επίπεδο από ένα μανιασμένο πλήθος ανθρώπων.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!!!! ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΑΣΤΑΝΑ!!!!

Το ζητούμενο είναι ότι οι αρχηγοί κρατών που τους έκοβε το νήμα ένα γιγάντιο ψαλίδι από το πλήθος, κρατούσε μια γιγάντια φιγούρα σαν μαριονέτα, που στο κεφάλι της έφερε το σύμβολο των illuminati. Δηλαδή την γιγάντια πυραμίδα με το μάτι. Από πίσω από την γιγάντια φιγούρα υπήρχε η σκιά μιας πόλης, η οποία στην αρχή φάνταζε σαν ένα φανταστικό σχέδιο του καλλιτέχνη…

Η πρώτη αποκάλυψη, εάν μπορούμε να την πούμε έτσι, είναι ότι πριν 4 χρόνια περίπου το περιοδικό national geographic έκανε ένα θέμα για μια νέα πόλη με το όνομα ΑΣΤΑΝΑ (Καζακστάν), παράφραση του ονόματος ΣΑΤΑΝΑ.

Αμέσως με το που διαβάζω το άρθρο αυτό ανοίγω τον υπολογιστή και αναζητώ στα αρχεία μου την φωτογραφία… Τελικά το πίσω φόντο της πόλης δεν ήταν φαντασία (τουλάχιστον για εμένα).

Ήταν η πόλη Αστάνα… Τα μνημεία που φαίνονται στο σκίτσο είναι ίδια με τα μνημεία που έχει η πόλη Αστάνα… Και τι περίεργο; Η τεράστια φιγούρα ξεπηδάει από εκεί…

Τώρα ας έρθουμε στα πιο καλά όμως…

Ο πρώτος ηγέτης κράτους που το γιγάντιο ψαλίδι του πλήθους κόβει το νήμα δεν μας είναι ξεκάθαρο ποιος είναι, μιας και στο σκίτσο-φωτογραφία δεν φαίνεται. Προφανώς ο σκιτσογράφος δεν ήξερε από που θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Φυσικά σύμφωνα με την ιστορία όλοι ξέρουμε ότι η καρατόμηση ηγετών ξεκινά από το Ιράκ και τον Σαντάμ Χουσεΐν, το έτος 2006! Άρα προφανώς ο ηγέτης που δεν είναι ορατός είναι ο Σαντάμ, ο οποίος απαγχονίστηκε.

Ο δεύτερος στην σειρά είναι ο πρώην Πρόεδρος της Αιγύπτου, Μουμπάρακ… Ο Μουμπάρακ αναγκάστηκε να παραιτηθεί, εξαιτίας της εξέγερσης εναντίον του… Έτσι, το 2011, ο Μουμπάρακ πέφτει από τον προεδρικό θώκο της Αιγύπτου και οδηγείται πάνω στο κρεβάτι του, στο ειδικό δικαστήριο της Αιγύπτου. Εντελώς τυχαία το σκίτσο-φωτογραφία τον δείχνει ξαπλωμένο – τον μοναδικό.

Ο τρίτος κατά σειρά είναι ο πρώην ηγέτης της Λιβύης, ο Καντάφι. Οι εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο είχαν πάρει τεράστια έκταση και εξαπλώθηκαν μέχρι και την Λιβύη! Έτσι, το σκίτσο-φωτογραφία πέφτει για ακόμη μια φορά μέσα και το 2011 ο Καντάφι, ο οποίος έχει χάσει την εξουσία, βιάζεται και γίνεται κομματάκια στην κυριολεξία από το πλήθος.

Ο τέταρτος είναι ένας γείτονάς μας, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2011 παραιτείται και αυτός, κατόπιν πιέσεων που δέχτηκε, κατά την διαφαινόμενη οικονομική κρίση στην Ιταλία, εν μέσω σκανδάλων για πορνεία και βιαιοπραγιών εναντίον του! Μιλάμε πάντα για τον Σύλβιο Μπερλουσκόνι. Πάλι μέσα πέφτει το σκίτσο-φωτογραφία!!!

Ο πέμπτος κατά σειρά – και έτσι τελειώνει το μισό σχέδιο – είναι ο δικτάτορας της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2011 αφήνει την τελευταία του πνοή…

Και όλα αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν στο σκίτσο φωτογραφία.

Ο έκτος του οποίου το νήμα κόβεται είναι ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος και αυτός μετά από τις αφόρητες πιέσεις που δέχτηκε, κυρίως για οικονομικά σκάνδαλα (Ευρώπη βλέπετε), χάνει τις εκλογές και την εξουσία τον Μάιο του 2012. Και τώρα ξεκινούν τα πιο καλά…

Ο αμέσως επόμενος, μετά τον Σαρκοζί στο σκίτσο-φωτογραφία, είναι κάποιος που κανονικά δεν θα έπρεπε να τον γνωρίζει ο σκιτσογράφος μιας και ανέλαβε την ηγεσία του Ιράν αρκετά μετά την δημιουργία του σκίτσου. Ο λόγος για τον Μαχμούτ Αχμεντινετζάντ, ο οποίος λίγες ημέρες πριν την συγγραφή του άρθρου αυτού δεν ξανά εκλέχτηκε πρόεδρος στο Ιράν, φυσικά πάλι μετά από τις αφόρητες πιέσεις των Η.Π.Α! Και τώρα φτάνουμε σε αυτά που δεν έχουν γίνει ακόμη…

Ο προ-προτελευταίος ηγέτης είναι η γνωστή και «αγαπημένη» σε όλους μας, Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ. Στο μυαλό μας φτάνουν τα λόγια της Αρβελέρ, η οποία σε συνέντευξή της δήλωσε ότι θα έχουμε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013. Μήπως γιατί τότε είναι οι εκλογές στην Γερμανία και η ενδεχόμενη επανεκλογή της κ. Μέρκελ; Μήπως μας «εξαφανίσει» εμάς σαν κράτος πρώτα και, αφού θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή της, θα την εξαφανίσουν έπειτα και αυτή; Ο Σεπτέμβριος είναι αρκετά κοντά για όλους…

Και μετά από αυτά που ήδη αναφέρθηκαν τι; Στο σκίτσο-φωτογραφία, οι τελευταίες δύο μαριονέτες είναι των δύο «μεγάλων»: της Ρωσίας του Πούτιν και των Η.Π.Α του Ομπάμα… Δηλαδή, εάν πέσουν και αυτοί τότε πάμε σε έναν παγκόσμιο πόλεμο; Σε όλα μα όλα τα άλλα το σκίτσο-φωτογραφία έπεσε μέσα, γιατί όχι και σε αυτό; Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ώρα έφτασε!!! Είσαι έτοιμος;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣΗ πόλις Αστάνα εξ αναγραμματισμού των δύο πρώτων γραμμάτων μας κάνουν την λέξη Σατανά, αλλά όπισθεν έχει η αχλάδα της προμαθηματικής ακρίβειας την ιερή ουρά της αυτόματης ενόρισης παντοίων πραγμάτων προς Τον Τριαδικόν Θεόν Τον Μοναδικόν Θεόν και Μοναδικόν Θεόν με Μαθηματικόν Όνομα! Το είχατε προσέξει ή απλά το ψιττακίζατε αυθόρμητως; Το όνομα Του Είναι Τ Ρ Ι Α Δ Ι Κ Ο Σ. Υπάρχουν οι λέξεις τρία, Άδης, Δίας και ικός/οίκος μέσα.

Αλλά τι άλλον εξ αποκαλύπτει η λέξη Αστάνα όπως ανωτέρω τονίζουμε, και οι Σατανοσιωνισταί δεν πήραν είδηση; Η λέξη Αστάνα αναγνωσμένη εξ αριστερώς μας κάνει την λέξη Ανάστα = Ανάσταση = ανά+στάση = ανασήκωση = ανά+σηκώνω/ανασημώνομαι. Ο Σατανάς το γνωρίζει αλλά θεωρεί πως ανασηκώνεται εις εξουσία ήτοι παίρνει εκδίκηση εναντίον Του Θεού αλλά εις την πραγματικότητα επαναφέρει την Παρουσία (Δευτέρα) Του Χριστού εξ ανάγκης, αφού διά της υπερμικοσυσσκευής εντός της Γονιοδομής/DNA θα παύει την θέληση του και θα κάνει τον άνθρωπον ζόμπυ και μηχανή του ο Αντίχριστος δίνοντας του ταλέντα κατά την βούληση του και κατ’ έλεγχον και κατ’ αλλαγήν όποτε θελήσει, ως εκ τούτου ο άνθρωπος δεν θα δύναται να ζήσει εν ελευθέρω τη βουλήσει ώστε να δύναται να πράξει αυτοβούλως το αγαθόν, την συγχώρεση, την μετάνοια, την αρωγή φιλανθρωπίας αλλά κατ’ εντολήν μόνον, κάτι όπου θα μπορούσε να μας επιβάλει μηχανικώς ο Θεός αλλά δεν θα είχαμε αξία αφού θα είμασταν άβουλα πράγματα τουτέστιν άψυχα μπιχλιμπίδια.

Πριν προχωρήσουμε αναφέρουμε τινά προς την λέξη DNA. DύΝΑμη = Δύναμη. Αντιστροφαναγνωσμένη AND = ΑΝΔ+εις = οι Άνδεις = Ένδεις = Εν Δία και Εν Άδει = το DNA/Γονιοδομή ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΘΕΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ έχει την βάση του εν Άδει όπως ευομολογεί η Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη ως προς Τον Πατήρ και ως Δίας εννοεί την φαεινότητα Του εις την επιφάνεια. Καταλάβετε πως τα διάφορα ονόματα θεών της Αρχαίας Ελλάς επιχαρακτηρίζουσι συγκεκριμμένα καταστήματα ισχύος Του Μοναδικού Τριαδικού Θεού. Διατί Τριαδικός, το επαναλαμβάνουμε διά πολλοστή φορά, ως επί παραδειγμάτι, οι Τρεις Διαστάσεις προοικοδομούν τα πάντα αλλά αν αφαιρεθεί μία εκ των τριών παύουν να υπάρχουν οι άλλες δύο, ενώ συνάμα αναλόγως της περιφορικής οπτικής τους παρατηρητού ή της γυρίσεως του πράγματος ύψος, πλάτος και μήκος αλλάζουσι θέση.

Περί τούτου θα επανέλθουμε με κατακλισμαίες αποκαλύψεις περί της μαθηματικής αποδείξεως Της Τριαδικότητος Του Θεού εις το ανέκδοτον έργον/βιβλίον μου: “Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΠΙΘΑΝΟΤΗΤΟΣ”. Συγκρατείστε τον τίτλον! Ίδε την λέξη μέτρον = με τρία = η Τριαδικότητα!!!! = ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ = εις τα πάντα ή και τα πάντα με άριστον μέτρημα έγιναν και δρούσι έστω και αν τα βλέπουμε πολλάκις στραβά, επειδή δεν αναγνωρίζουμε πως τα βάσανα και οι αδικίες είναι κοψίματα κριμάτων εξ ημών ή εκ των προγόνων μας κριμάτων. Τουτέστιν, αμαρτίες/αστοχίες/κακά γονέων/προγόνων πληρώνουσι/επιπαθούνται τέκνα/απογονοι!!!! Η λέξη DNA αναγραμματιστί των τελευταίων γραμμάτων μας κάνει την λέξη DAN = ΔΑΝ = Δαναός/Δανός/φυλή Δάν = πράκτες εξού και δαν = νταν = done = κυριολεκτιστί dan = τα νταν/ δαν εις τας αριανάς (πολεμικάς) τέχνας = βαθμίδες που έκανες = βαθμίδες done/dan/νταν/δαν = βαθμίδες που έγιναν, ανέβηκες, μυήθηκες!!!! Έτι δε και δον/ντον/don/δουξ ή δούκας = δεούκας εκ του δέους και του Δίας αλλά και του Δότη.

Η λέξη Αστάνα αναγραμματιστί κάλλιστα και Τασάνα ή και διά τροφήν σκέψεως ήτοι “Τα Ωσανά = Ταωσανά = Τα(ω)σανά = Τασάνα”.

Οι λέξεις διά τους μυημένους της Υπερμεταγλωσσολογίας δεν είναι ποτέ τυχαίες έστω και αν προκύπτουσι ή εποδηγούνται μέσα από τους ακασικούς/αχασικούς δρόμους των αρχικών γραμμάτων μόνον….

Η πόλις Αστάνα εκτίσθηκε άρον άρον εις την χώραν των Καζακστανών ήτοι του Καζακστάν ή Κασακστάν ή Κασσαστάν. Το συνθετικόν σταν είναι η παραφθορά της λέξεως εστία, ώστε Καζακαστάν = η Εστία (Χώρα) των Καζάκων = Καζακόχωρα!

Διατί όμως η Αστάνα οικοδομήθηκε από τους Σατανοσιωνισταί εις το Καζζακστάν; Η λέξη Καζακστάν εκ του Σταν/Στάσι/Εστία και του Καζάκ = Καζάκοι. Εάν αντικατασταθεί το πρώτον κάππα με χι έχουμε την λέξη Χαζάκοι και αν αντικατασταθεί το άλλον κάππα με το ρω μας κάνει την αλήθεια ήτοι Χαζάροι/Χαζζάροι/Χασσάροι κ.α.. Ήτοι, η γνωστή φυλή ήτις έκανε συμφωνία με τον Διάβολον και υποδημιούργησε τον Σιωνισμόν = εκ του λόφου Σιών = Διών = Δίας εις την Ιερουσαλήμ/Ιεροσόλυμα = προς ιερόν σαλεύω. Αφαιρόντας το πρώτον σύμφωνον έχουμε αντί Χασσάροι την λέξη Ασσάροι = Ασσύριοι!!!! Η χαμένη φυλή ήτις έφυγε και υπήγε εις τα γεννοφάσκια της ίσως, την Ασσυριόχωρα ή Ασσυριοεστία = Χασσαστάν/Χαζζαστάν = Καζζακστάν.

Μα τι ήσαν οι Ασσύριοι; Ό,τι και οι Εφέσιοι/Εφέσσιοι. Οία λέξη/πόλις φέρει τα “σσ”, “ττ”, “στ”, σύγχρονα το “τσ”, τα “εσ”, τα “εσσ/εττ” έχουν σχέση πρωτίστως με τους Αθηναίους, ήτοι Ασσικαίους = Αττικαίους = Αστικαίους (Αστούς ή και Πρωταστούς) = Ατσικαίους = ατσίδες/αστίδες, αττίδες, ασσίδες = εκείνοι όπου τα καταφέρνουσι εις τον κυκεώνα των πόλεων καταφέρνωντας να επιβιώσουσι. Εξού και άσσος, αττός, αστός, ατσός = ατσάς = ατσουπάς κ.α.. Όπως οι Εσσαίοι ή Υσσαίοι ή Ησσαίοι ή Ασσαίοι ή Οσσαίοι ή Ισσαίοι Χασσάροι ή Ασσάροι και Ασσύριοι ήσαν εκ αττικαίας/ασσικαίας καταγωγής.

Όλα τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται διά της κυριολεκτικής επεξήγησης της λέξεως Αστάνα ως έχει. Σημαίνει αστός, αστική ή αττική εξού και ανττίκα = το κλασικόν. Αστάνα = Ασσάνα = Αττάνα = Ατσάνα κ.α.. Δηλαδή η Αστάνα είναι η Πόλις των Σατανοσιωνιστών ή αλλόσκοπων αφού είναι η προσοποποίηση της συμβολικής και κυριολεκτικής αστικής διαβιώσεως αλλά και ως αστός+νους = αστονούς = αστανούς = αστάνα!!!! Ασταναίοι Ασσαναίοι ήσαν και θα είναι οι Αθηναίοι είτε συμφωνούμε μαζί τους είτε όχι και αγνωόντας τας επιπτώσεις των πράξεων τους ή την ανάμειξη τους αναλόγως.

Ως εκ τούτου αποκαλύπτεται ότι οι Χασσάροι όπως και οι Εσσαίοι όπου ήταν έναν και το αυτόν ως ρίζα πριν καν διαχονευτούσι κατάγονται εξ Ελλάδι και δη την Αθήνα/Αττική/Ασσική/Αστική. Γνωρίζουσι οι Σατανοσιωνισταί/Σατανοδιωνισταί ότι η καταγωγή τους είναι καυκάσια εξ Αττικής!!!! Ίδε: “Hebrew is Greek” Joseph Yahunda/Τα εβραϊκά είναι Ελληνικά Ιώσηπου Ιαχούντα, εξ εκδόσεων πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Διά την Αστάνα την κατάλληλη στιγμή θα αναφέρουμε περισσότερα….

Ουδέν άλλον σχέδιον και είθε όλος ο κόσμος να μαρκευτυχεί, μακροζωεί, μακροδικαιοπράττει και μακροπολυπραγματογνωρίζει.

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. τι μπουρδες ειναι ολες αυτες;
  και που ειδες αρθρογραφε την αστανα αναποδα να λεει αναστα;
  ανατσα λεει βρε βουρλο!
  και γιατι απαραιτητα πρωτευουσα του σιωνισμου;
  η ιδρυση της ευρασιατικης ενωσης των Πουτιν-Ντουκιν εγινε πριν
  λιγες μερες εκει.
  σου φαινονται για σιωνιστες αυτοι;
  ρε αστην αρθρογραφια
  και βρες κανενα καδο σκουπιδιων για να φας…

  • δε ξερω αν ολα αυτα ισχυουν ή ειναι αποκυηματα φαντασιας ομως οτι ειναι η πρωτευουσα της νεας ταξης πραγματων η αστανα, ισχυει!

 2. Μπεεεεεεεεε, ρε τι πίνει;

 3. Ο ΚΟ-Α-ΛΟΜΑΣΩΝΟΣ ΧΑΡΒΑΔΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΕΧΕΙ ΤΟ "ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΚΑΚΙ" ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ._

 4. ΑΣΤΑ [ ΝΑ ] ΠΑΝΕ ΡΕ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 5. η εβραιολαγνια στο αποκορύφωμα της.
  Έχουμε και λέμε, για τα εβραιολαγνα, να διαβάσουν λίγο ιστορία πρώτα.

  A unit of Siberian Cossacks from Omsk founded a huge fortress on the upper Ishim River in 1824, which later became the town of "Akmolinsk". During the early 20th century, the town became a major railway junction, causing a major economic boom that lasted until the Russian Civil War.[citation needed]
  In the Stalinist era, Kazakhstan hosted a series of gulag-like labour camps; in total, 11 camps that housed up to hundreds of thousands of internees and their families. Outside Astana, there once stood the ALZHIR camp, a Russian acronym for the Akmolinskii Camp for Wives of Traitors of the Motherland, one of the most notorious in the gulag archipelago, which was reserved for the spouses of those considered "enemies of the people" by the government under Joseph Stalin.[5]
  In 1961, it was renamed "Tselinograd" ("Virgin Lands City"[6]) and made capital of the Soviet Virgin Lands Territory (Tselinny Krai). The city was at the centre of the Virgin Lands Campaign led by Nikita Khrushchev in the 1950s, in order to turn the state into a second grain producer for the Soviet Union. The high portion of Russian immigrants in this area, which later led to ethnic tension,[citation needed] can be traced to the influx of agricultural workers at this time. Additionally, many Russian-Germans were resettled here after being deported under Joseph Stalin at the beginning of World War II, when Nazi Germany invaded the Soviet Union.[citation needed]
  Independent Kazakhstan
  After Kazakhstan became independent in 1991, the city and the region were renamed Akmola, literally meaning "White Temple".
  In 1995, the city was designated as the future capital of the newly independent country, and the capital was officially moved from Almaty on 10 December 1997.[6] The new name, Astana, was bestowed in 1998.[7]
  Government officials cited several problems with retaining the capital in Almaty, such as the city's risk of seismic activity, insufficient room for expansion, and proximity to international borders.[8] Additionally, parts of northern Kazakhstan are populated primarily by ethnic Russians, which raised fears of possible irredentist activity. With Almaty positioned 300 km (186 mi) from the Chinese border, moving the capital to this area may possibly have been an attempt to anchor it more closely with the rest of the country.[8]
  To some Kazakhs, the move remains controversial with critics citing the city's isolated location in the center of the Kazakh steppe and the forbidding climate in winter.[9] Financially, some resent the massive expenditure of public funds to build the new government complexes, as well as the continuing cost of airfare and hotel expenses for the many government workers who still live in Almaty.[10]

  Αυτό που γράφει παραπάνω, μια ομάδα κοζάκων από Σιβηρία, το 1821 έκτισαν ένα μεγάλο κάστρο, ήταν η αρχή αυτής της πόλης. Είχε άλλο όνομα Akmolinsk και επειδή έχω ένα φύλο κοζάκο, η ονομασία είναι του Μακεδονικού ποταμού Αλιάκμονα. Οι κοζάκοι κατά κύριο λόγο είναι αυτοί οι λευκό ρώσοι, νομίζω οτι είναι οι αρχαίοι έλληνες κατά την ΟΕΑ, της Ρωσίας. Στην ουσία οι κοζάκοι εδίωξαν τα μογγολα απο εκεί και απλώθηκαν σαν μερεντα στην υφήλιο. Βέβαια το πλήρωσαν ακριβά διότι υπέστη γενοκτονία αργότερα.

  Η πόλη επι εποχής Στάλιν, φιλοξένησε μογγολο κρονιο γένος γερμανών και ανεξαρτητοποιήθηκαν το 1991! Είχε αλλάξει άλλες 2 φορές όνομα μέχρι το 1991 από τα μογγολιαρικα.

  Προφανώς η ονομασία ειναι αφιερωμένη στον " Κυριο" και όχι της μαλακιες που γράφει το άρθρο παραπάνω, συνδυάζοντας τον Ζευς και την κόλαση, διότι αυτός που έγραψε το άρθρο, είναι ενα αγράμματο βόδι θλιβερό. Θα έπρεπε να γνωρίζει, οτι ο Αδης, δεν είναι θεός, είναι τοποθεσία ψυχών. Ο θεός που ελέγχει τον Αδη και τα Ηλύσια πεδια είναι ο Πλούτωνας! Αλλά ειναι τοσο αγράμματοι μερικοί που δεν ξέρουν με την μογγολοτεχνασματα να βγάλουν το αποτέλεσμα που αυτοί επιθυμούν.

  • ξέχασα να γράψω οτι είμαι δυσλεκτικός και γράφω λίγο περίεργα. Αλλά με αυτά που δημοσιεύονται ειναι να μην γράψεις περίεργα? Τα τρία 2 δεν γνωρίζουν που τους πάνε. Έχουν και άποψη για τον Ζευς και τον Πλούτωνα (που λόγο ελλιπείς γνώσεις, νομίζουν οτι τον λένε Άδη) πολύ χολυγουντ βλέπουν.

 6. τι μαλακας θεε μου. τι μπορει να κανει και ναγραψει ενας ανθρωπος για το κλικ το επιουσιον

 7. EEEEEEEEELLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSS………

 8. Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

  Αποκάλυψη: ΑπατρΙδες Έλληνες στο Καζακστάν! Οι κυβέρνησεις μας κοιμούνται!

  Μια περίεργη ομηρία ζουν δεκάδες Έλληνες που διαμένουν στο Καζακστάν, Από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, περίοδο όπου είχαν σοβιετικά διαβατήρια, και με την ανεξαρτητοποίηση του Καζακστάν, πλέον το Ελληνικό κράτος ανακοίνωσε σε όλους της Έλληνες των πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών, ότι μπορούσαν να έχουν Ελληνικά διαβατήρια.
  Και αφού αυτοί, οι συμπατριώτες μας, επέλεξαν να βγάλουν ελληνικό διαβατήριο, και όχι το αντίστοιχο του κράτους του Καζακστάν, μπήκαν σε μία απίστευτη ταλαιπωρία. ενώ αιτήθηκαν, για την χορήγηση του Ελληνικού διαβατηρίου, σήμερα που μιλάμε, ακόμα δεν το έχουν παραλάβει, παραμένοντας (όσο δεν θέλουν για τους δικούς τους λόγους, το διαβατήριο του Καζακστάν), όμηροι, μη μπορώντας να ταξιδέψουν από την εκεί χώρα.
  Ο Έλληνας πρέσβης, στην Αστάνα, εδώ και πολλά χρόνια, ενώ έχει εισηγηθεί θετικά προς το αίτημα τους (όπως προβλέπει η διαδικασία), απεγνωσμένα επικοινωνεί με τις κατά τόπους περιφερειακές διοικήσεις της Ελλάδας, μη μπορώντας να πείσει τον κρατικό μηχανισμό, να δράσει επιτέλους!

 9. ..Ο συγγραφέας Ανατόλι Πριστάβκιν,
  αναφερόμενος στην αποκατάσταση των ιστορικών γεγονότων που αποσιωπούνταν μέχρι σήμερα, γράφει για τους Έλληνες της Κριμαίας στο σοβιετικό
  περιοδικό «Επιχειρήματα και γεγονότα»:
  «Ποιος ξέρει για τα βάσανα των Ελλήνων της Κριμαίας, οι οποίοι, μια και το έφερε η κουβέντα, εφοδίαζαν την πολιορκημένη Σεβαστούπολη με νερό και
  μεταξύ των οποίων δεν υπήρχαν προδότες; Αυτούς τους εξόρισαν στο Καζακστάν και στη Σιβηρία».
  Και καλά, όλοι οι άλλοι ήταν προδότες. Με ποια, όμως, ανθρώπινη λογική εξορίστηκαν Έλληνες που παρασημοφορήθηκαν για ηρωικές πράξεις κατά τη
  διάρκεια του ηρωικού πολέμου;
  Εκτός από την εκκαθάριση των Ελλήνων της Κριμαίας, κατά το ίδιο διάστημα, εκτοπίστηκαν άλλοι 8.500 Έηηηνες από τις περιοχές του Ροστόβ και του
  Κρασνοντάρ. Υπεύθυνος για τις εκτοπίσεις των Ελλήνων του Κρασνοντάρ ήταν ο αναπληρωτής του Μπέρια στρατηγός Σερόφ από το Κερτς και ο λαϊκός
  επίτροπος Γ. Καρανάτζε, που είχε σταλεί από τη Γεωργία με ειδική διαταγή του Μπέρια. Για τις εκτοπίσεις αυτές έχουν γίνει συγκεκριμένες καταγγελίες από
  την Κρατική Επιτροπή Άμυνας.

  δ) Στην έρημο του Καζακστάν
  Την ίδια εποχή δηλαδή τον Ιούνιο του 1944 είχαν εκτοπιστεί και από τις δημοκρατίες της Γεωργίας, του Αζερμπαιτζάν και της Αρμενίας 16375 Έλληνες στο
  Καζακστάν και σε άλλες περιοχές των Σοβιετικών δημοκρατιών.
  Μέσα σε μια μέρα, στις 28 Ιουνίου 1944, η επιχείρηση εκτοπισμός είχε τελειώσει με επιτυχία, …
  Το Καζακστάν, σύμφωνα με έκθεση του Φόρειν Όφις, ήταν έρημη περιοχή. Οι λίγοι ιθαγενείς, δύο κάτοικοι ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο, ζούσαν κάτω από
  πρωτόγονες συνθήκες. Στο Νότιο Καζακστάν, όπου μεταφέρθηκαν οι περισσότεροι εκτοπισμένοι, το κλίμα ήταν ανθυγιεινό. Καύσωνας το καλοκαίρι και
  χιονοθύελλες το χειμώνα. Υπήρχε έλλειψη πόσιμου νερού, ενδημικές ελονοσίες, άφθονα κουνούπια, σκνίπες και δηλητηριώδεις μύγες. Οι αρχές
  εγκατέστησαν τους πρώτους εκτοπισμένους σε απαίσια παραπήγματα, που ονομάζονταν Zemliankas, κατάλληλα μόνο για ζώα. Το ημερήσιο μερίδιο
  αλευριού ήταν 130 γραμμάρια κατά κεφαλή. Μολονότι δούλευαν στα συλλογικά αγροκτήματα σιταριού και βαμβακιού, δεν πληρώνονταν. Η μόνη αμοιβή
  τους ήταν ένα άθλιο γεύμα τη μέρα. Αποτέλεσμα των άθλιων συνθηκών ήταν η αυξημένη θνησιμότητα των εξαντλημένων Ελλήνων.
  Το 1944 είχαν εκτοπιστεί 8.300 Έλληνες από τις περιοχές Ροστόφ και Κρασνοντάρ, ενώ από τις δημοκρατίες της Γεωργίας, Αζερμπαϊτσάν και Αρμενίας
  άλλοι 16.375 Έλληνες στο Καζακτσάν και σε διάφορες περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας με διαταγή του Μπέρια.
  Ο Ν. Μπουκάι δέχεται ότι ο εκτοπισμός του ελληνικού πληθυσμού έγινε με απόφαση του Στάλιν, για να εκτονώσει τάχα την εθνικιστική ένταση στον Β.
  Καύκασο και την Κριμαία και να απομακρύνει τους εκπροσώπους των διαφόρων εθνοτήτων από τις παραμεθόριες περιοχές. Στα ¬πίσημα έγγραφα δεν
  υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να αποδεικνύει κάποια αντεπαναστατική δράση των Ελλήνων, όπως δεν υπάρχουν και στοιχεία για σχέσεις με ξένα κέντρα
  που εργάζονταν για λογαριασμό της Γερμανίας.
  Πόσο πλαστές και προκλητικές ήταν όλες οι κατηγορίες των σταλινικών εις βάρος των Ελλήνων φαίνεται από το γεγονός της συνέχισης των εκτοπίσεων
  και μετά το τέλος του πολέμου και τη συντριβή του Γ Ράιχ,………

 10. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ.

  Η "ΑΡΒΕΛΕΡ" ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΡΙΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ"

  ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ……ΜΕΛΟΥΜΕΝΑ.

  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2011 , ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ,

  ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013.

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ.

  Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

  ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2013 ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ.

  ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

  ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

  ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ 1.500.000 ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

  ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ" "ΠΑΤΑΕΙ" ΤΑ 33 ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2015 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ.

  ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.

  ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.

  ΟΠΛΙΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 11. η αρβελερ ειχε πει "τρατος" που σημαινει "περιθωριο, χρονο" και οχι κρατος…και ολο το αρθρο ειναι για κλωτσιες, ουτως ή αλλως…α ρε νικολακη, τι κανεις για το μεροκαματο…τι εγινε, δεν πηγε καλα η πυραμιδα?

 12. ΝΙΚΟ μολις αποκαλυπτεις σχεδια και συμβολισμους της δαιμονικης νεας ταξης …παρατηρησε οτι βγαινουν αυτοματα τα τρολ και μογγολιζουν ,,,τι κανει νιαου,νιαου στα κεραμιδια ???

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*