ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ντροπής: Γιατί δεν γυρίστηκε o “Ηρακλής” στην Ελλάδα ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ντροπής: Γιατί δεν γυρίστηκε o “Ηρακλής” στην Ελλάδα ΒΙΝΤΕΟ

-ΞΕΦΤΙΛΑ: Όπως με τις ταινίες Μέγας Αλέξανδρος, Ωνάσης, Τροία , οι παραγωγοί του “HERCULES” έφαγαν πόρτα, από το Αθηναϊκό Κράτος, και την γύρισαν …Βουδαπέστη!!!

–Ακόμα μια Αμερικάνικη παραγωγή με μια καθαρά ελληνική ιστορία που θα εξαργυρώσει στις κινηματογραφικές αίθουσες δεν κατάφερε να κάνει ούτε μια ημέρα γύρισμα στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την νέα ταινία με θέμα τη ζωή του Ηρακλή που υποδύεται ο “βράχος” Dayne Johnson.

Και αυτή η παραγωγή όπως και δεκάδες άλλες… (βλ. Μέγας Αλέξανδρος, Ωνάσης, Τροία κ.α.) “έφαγε πόρτα,” από ένα κράτος και τους κατέχοντες, επικίνδυνους για τη διεθνή εικόνα της χώρας αλλά και των ανθρώπων της. Γιατί εδώ το θέμα δεν είναι πολιτικό, είναι απλά ανθρώπινο.

Όταν καποιος σoυ χτυπάει την πόρτα – όποιος και αν είναι – συνήθως δεν τους κλείνουμε την πόρτα στη μούρη. Όπως μας αποκάλυψε ο σεναριογράφος της ταινίας, Εβαν Σπηλιωτόπουλος, όταν οι παραγωγοί, αλλά και ο ίδιος ο Dwayne, έκαναν το λάθος να σκεφτούν να κάνουν γυρίσματα στον τόπο του Ηρακλή, δυστυχώς “έφαγαν πόρτα.”

Και κάποιος θα μπορούσε να πεί μα γιατί ασχολήστε τώρα με αυτό το θέμα; Δεν έχει ποιο σοβαρά προβλήματα η χώρα που μαστίζεται από την ανεργία, τους προυπολογισμούς που βγαίνουν με δανεικά, αλλά και τις υπόλοιπες κοινωνικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης ;

Ασχολούμαστε γιατί αυτό το μικρό παράδειγμα είναι αντιπροσωπευτικό της κουλτούρας αυτών που υπερψηφίζονται τα τελευταία χρόνια να κυβερνούν την χώρα, αλλά και να την βγάλουν από την κρίση. Δείχνει την ανεπάρκεια τους να δημιουργήσουν μία θετική εικόνα για τη χώρα – πέρα από την φυσική ομορφιά που την βρήκαν έτοιμη – αν είναι δυνατόν να παίρνουν εύσημα επειδή ο ήλιος φέρνει τουρίστες;

Όταν λοιπόν σοβαροί άνθρωποι που τυχαίνει να μην είναι Έλληνες και να μην ξέρουν την ελληνική πραγματηκότητα έρχονται σαν επισκέπτες ωστε να προσπαθήσυν να βρουν ό,τι χρειάζεται για να γίνει μία ταινία (ή μερος της) στην Ελλάδα, αυτοί οι αντιπρόσωποι μας και οι συνεργάτες τους, (δεν ξέρω καν ποιοι είναι, μπορεί να είναι το κέντρο κινηματογράφου, το υπουργείο πολιτισμού, αλλά ακόμα και ιδιωτικές εταιρείες παραγωγής που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν από μόνες τους) αντιμετοπίζουν αφ’ υψηλού σε αυτούς που ήρθαν να αφήσουν χρήματα στην χώρα και να την προβάλλουν.

Είναι ανθρώπινο το ερώτημα εδώ: που είναι η φιλοξενία μας; Γιατί κανένας δεν μπορούσε να βοηθήσει, έστω να πάρει αυτους τους ανθρώπους από το χέρι και να τους συστήσει σε κάποιες εταιρείες παραγωγής στην Ελλάδα, και ας έφευγαν μόνοι τους, αλλά όχι να τους ρίχνουμε και πόρτα; Ποιοι νομίζουμε ότι είμαστε δηάδή; Μήπως ακόμα και τώρα εν μέσω κρίσης καποιοι φέρονται σαν ψωνισμένοι απόγονοι των γαμάτων Αρχαίων;

Και ναι, να είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας, αλλά να μην την ντροπιάζουμε. Γιατι μόνο ντροπή μπορει να νιώσει ένας Έλληνας όταν αξιόλογοι παραγωγοί ταινιών και κορυφαίοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, του λένε ο ένας μετά τον άλλον ότι έφαγαν πόρτα στην Ελλάδα! Μπράβο, ρίξαμε πόρτα στον Ηρακλή και πήγε Βουδαπέστη, όπως γίνεται και με πολλές άλλες παραγωγές και με άλλες επενδύσεις εκτος κινιματογράφου.

Πόσο δύσκολο είναι να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι που θα δείξουν ένα σοβαρό πρόσωπο σε αυτους που θέλουν να προβάλουν την χώρα, και μετά αφήστε τους άλλους να κρίνουν το προιόν;

Όσες πόρτες και αν ρίξετε, επειδή απλά η ιστορία είναι πολύ ποιο σημαντική από την ματαιοδοξία και την νεοελληνική κουλτούρα του “είμαστε οι μάγκες της Μεσογείου”, ο κόσμος θα συνεχίσει να επεξεργάζεται και να διαδίδει τις ελληνικές αξίες είτε θέλουμε, έιτε όχι. Πιστεύω θα είναι με το μέρος μας να είμαστε παρόντες – όπως μπορούμε – στις παραγωγές που σχετίζονται με την ιστορία και την πολιτιστική παρακαταθήκη που μας άφησαν αυτοί που αν ζούσαν σήμερα θα είχαν εξοστρακίσει ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Και ναι, έχει λεφτά η δουλειά, αλλα και θέσεις εργασίας! Αν ο Ηρακλής έκανε γυρίσματα στην Ελλάδα, οι συντελεστές θα άφηναν πολλά, και θα έφερναν και τουρίστες, όπως τότε που το “Mammia Mia” βούλιαξε τη Σκιάθο.

Άλλο αν οι παραγωγοί πέρασαν πολλά δεινά για να γυρίσουν την ταινία τους στην Ελλάδα. Σε μία Ελλάδα που όχι μόνο δεν δίνει απολύτως κανένα κίνητρο σε παραγωγές, αλλά από πάνω κάποιοι ψωνισμένοι δεν καταδέχονται να μιλήσουν στους παραγωγούς της Paramount.

Η επιστροφή ΦΠΑ (αμέσως και όχι μετά από χρόνια), η παροχή χώρων γυρισμάτων, η εύκολη έκδοση αδειών για εξωτερικά γυρίσματα κ.α., είναι δεδομένα στις χώρες που ξέρουν να εκμεταλλευτούν την εικόνα τους.

Μπράβο μας λοιπόν, ρίξαμε πόρτα στον Dwayne και την παρέα του, αλλά αυτοί ακόμα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για μας. Ποιος είναι ποιο Έλληνας τώρα;

Δείτε το VIDEO με την συνέντευξη μας με τον ‘Ελληνα σεναριογράφο της ταινίας, Έβαν Σπηλιωτόπουλο, και ανακαλύψτε πώς και γιατί δεν γυρίστηκε ο Ηρακλής στην Ελλάδα…

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

22 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ντροπής: Γιατί δεν γυρίστηκε o “Ηρακλής” στην Ελλάδα ΒΙΝΤΕΟ

 1. Ανώνυμος says:

  Στις σύγχρονες αρένες συμπεριλαμβάνονται και οι κινηματογράφοι. Ευτυχώς που δε γυρίστηκε στην Ελλάδα. Εμένα προσωπικά τέτοιου είδους παραγωγές με προσβάλλουν. Οπότε να πάνε να κουρεύονται οι βρωμεροί έμποροι.

 2. Ανώνυμος says:

  μια και "θαυμαζουν' την ελληνικη μυθολογια,και την ιστορια γενικα,,,
  αποφασισαν,ακομα μια φορα να κονομησουν,!!!φυσικα και δεν θα δωσουν προνομιο στους απανταχου ελληνες να μην πληρωσουν εισητηριο οταν θα περασουν την πορτα του σινεμα η της οποιας αιθουσας για να παρακολουθησουν το εργο!!
  ασφαλως και μας "θαυμαζουν'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  πειραζει που κονομανε απο ολα,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ,και κρατουν επτασφραγιστο μυστικο την συνταγη της κοκα κολα???
  πειραζει που δεν μας αφηνουν να την "θαυμασουμε" και εμεις,και να φτιαξουμε την πιπα κολα,να τους σπασουμε την απιστευτη κλεψια τους,στο ονομα του …."θαυμαστμου"!!!
  και σε εμας "αρεσει","πολυ" η κοκα κολα….!!!
  τους "θαυμαζουμε' λεμε για αυτην την "υπεροχη" συνταγη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα "μεινει " στην ιστορια της δυσκοιλιοτητας…
  καλα θα ειναι να σταματησουν το δουλεμα του θαυμασμου!!! οσους εχουν θαυμασει τους εχουν κλεψει τα παντα,και παντου "φαινοντε" και κονομανε αυτοι ,και οι πραγματικοι ιδιοκτητες υβριζοντε κιολας….!!
  σαν τεμπεληδες,κλεφτες και τα οσα εχουνε ξεστομισει!!!
  ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ….
  ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΤΛ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕς ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΙΑ…
  ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ,,,,
  ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ..
  ΚΛΕΦΤΗΣ
  ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ
  !!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ!!
  ΚΑΙ ΜΑς ΚΛΕΒΟΥΝ,ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ,ΚΑΙ ΜΑς ΥΒΡΙΖΟΥΝ!!!
  ΚΑΛΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ,ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΟΥΤΡΗ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ!!!
  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ..
  ΚΑΙ ΜΑς ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ,,,ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΕΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ..
  τι θα γινει με τους βρωμυλους του πλανητη???????????????????
  ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ?????????????????????
  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΑΡΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ !!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ…

 3. Ανώνυμος says:

  ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ.ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ;ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝ ΓΥΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΑ ''ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ΄΄; ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.

 4. Ανώνυμος says:

  Φίλε αρθρογραφε. ..εδώ με 2 εκατομμύρια Ρώσους τουρίστες που καλώς ή κακώς αυτούς έχουμε τώρα. ..Η ελληνική κολοκυβερνηση κάνει "πόλεμο στη Ρωσία όπου σταθεί και όπου βρεθεί. ..αδιαφορώντας για τις συνέπειες
  φαντάσου τώρα τι κάψιμο τους έπιασε για μια ταινία. ..
  χεστικανε αν αύριο πεινάει ο λαός..
  τ.α

 5. Ανώνυμος says:

  Σκοτώστε & κάφτε καλά τους όλους τους πουστο-Μπινεδες νεοέλληνες όπου πάνε και ψηφίζουν διατρητους, πισωκινητους από όλους τους παντες (πασών οπών του σώματος κι ανηγωμενων και άλλων), επιδεις οι πρώτοι μέσα από το πέρας των χιλιετιών έχουνε καταγαμηθει & ξεσκηστει και σοδομιστει, συμπεριλαμβανομένων και των 500 ετών σοδομισμου, αλλά και των 2000 χρόνων χριστιανικού εγκεφαλικού-διανοητικού-πνευματικου, παλουκωματος (πέος), όπου τελικώς το κουλούρι να έχει ξεχειλωσει πέραν φαντασίας βλεπε. διανοητική παρανεια, ψυχωδιασπαστικης συμπεριφοράς- σχιζοφρένειας, όπου τελικώς το σπέρμα να έχει φτάσει μέχρις το εγκεφαλικο κωλαντερο και να έχουμε όλα αυτά και αλλά πολλά αποτελεσματα αυτών!

  Ζητώ το ΙΣΡΑΗΛ!!!
  Ρομφαία στην καρδιά του Ελληνισμού, Σιων η χείρ του κόσμου του του!!!

  Και άντε μετά να πάρετε την Πολην από τους Τούρκους. Πηγενεται στην ιστορική σας γωνία να ειδειτε αν ερχωμεθα!!!

 6. Ανώνυμος says:

  εγω μονο αυτο με το λου φερινιο ειχα δει
  ωραιος ο λου αλλα μεχρι να κοονησει το ενα ποδι ειχα φαει μισο σαμαλι
  στο τελος δεν ειχα λεφτα να γυρισω σπιτι

 7. χρηστος says:

  H σημερινη κυβερνηση θελει να μας εξολοθρευσει…εντολη εβραιοαμερικανων…σιγα μην γυρισουνε ταινια εκατομυριων στην Ελλαδα..σιγα μην αφησουνε ο κοσμος να δουλεψει και να κινηθει λιγο η Ελληνικη Μηχανη…αυτα δεν προκειτε να συμβουν…αλλα κοντος ψαλμος αλληλουϊα…δεν αργουνε τα "νεα"να ερθουνε…θα δειτε.

 8. Ανώνυμος says:

  mipos na asxolithoyme giati de girizonte sto elladistan teties paragoges kai perimenoyme apo toys amerikanoys na tis girisoyne kai mi moy pite gia lefta to alter hxe fah ena soro xiliarika evropoyla na girisoyne ta stroymfakia kai ton santikai kai kala ala vlepete gia klepsimo vrethikane lefta gia kamia sovari doylia de vriskonte athanato elladistan

 9. Ανώνυμος says:

  Και ο άρχοντας των δαχτυλιδιων επίσης έφαγε πόρτα ,και το Μatrix 1 ,2,και πολλές χιλιάδες ταινίες ,α και να μην ξεχάσω των πόλεμο των άστρων !'

 10. Ανώνυμος says:

  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ? ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΟΛΥ-ΓΟΥΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ε? ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ … ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΟΥΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?! ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΥΣΟΥΜΕ?

  Υ.Γ. Ο ΜΑΡΜΑΡΟΜΕΝΩΣ Β…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *