Αν αναρωτιέσαι γιατί οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης βγάζουν χιλιαδες ευρώ,,,,

,,,Η απάντηση είναι απλή …θέλει δουλειά και ταλέντο να είσαι μέτριος ,άβουλος , ανεγκέφαλος , φερέφωνο , ρομποτοποιημενος ,μαριονέτα …και ταυτόχρονα να έχεις πείσει ότι είσαι όλα τα ανάποδα συν το ότι είσαι αυθεντία σε αυτό που μεταδίδεις !!

Να μπορείς δηλαδή να μεταδίδεις κάτι το οποίο δεν έχεις καμία γνώση αν είναι αλήθεια η ψέμα σαν να το έζησες μόλις ο ίδιος σαν την μεγαλύτερη επίγνωση της Ζωής σου!

Αρα το ανθρωπίνως λογικά σωστό και όχι το πολιτικός ορθό στην ονομασία του συγκεκριμένου επαγγέλματος θα έπρεπε να είναι Ηθοποιός ειδήσεων !

Απόλαυσε …Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


7 thoughts on “Αν αναρωτιέσαι γιατί οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης βγάζουν χιλιαδες ευρώ,,,,

 1. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Φιλέ κάνεις λάθος πρέπει να είσαι "ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ" με όλη την σημασία της λέξης …πατάς πτώματα επί πτωμάτων -περνάνε από κρεβάτια-λες συναιχός ψέματα στην κοινωνία ,έχεις κάνει το λογικό παράλογο και όλα αυτά για να είσαι στο γυαλί για να νιώσεις ΖΩΝΤΑΝΟΣ και ότι υπάρχεις σαν προσωπικότητα…..μ.ονο άβουλοι δεν είναι κάνεις μέγα λάθος!!!
  Υ.Γ. σε παρακαλώ να βγάλεις την λέξη "Ηθοποιός".το Θέατρο είναι ιερό και η λέξη Ηθοποιός σημαίνει "ποιώ Ήθος",εδώ χάνει την ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ!σαν αυτό που λέμε Ο ΗΡΩΑΣ και δείχνουμε κάποια τιχάρπαστα άτομα της TV και λέμε ο ήρωας του τάδε…ΗΡΩΑΣ σημαίνει αυτός που Θυσιάζεται για το ευρύ καλό!

 2. Ανώνυμος says:

  Την περίοδο 1974 περίπου διευθυντής της ΕΡΤ ήταν ο μεγάλος ηθοποιός Δημήτρης Χορν,και είχε διορίσει στα δελτία ειδήσεων τον ηθοποιό Αλέξανδρο Αντωνόπουλο να τις λέει, τονίζοντας ότι τις ειδήσεις πρέπει να τις λένε ηθοποιοί, αυτό νομίζω τα λέει όλα.

  • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

   συγκρίνεις τον Χορν και τον ηθοποιό Αλέξανδρο Αντωνόπουλο με τους σημερινούς Δημοσιογράφους….γιατί σήμερα δεν υπάρχουν ηθοποιοί στα δελτία-βασικά δεν ξέρω κανέναν άλλον εκτός τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο?

 3. Ανώνυμος says:

  Όλο το κείμενο απ' την αρχή μέχρι το τέλος είναι ολόσωστο 100%
  πχ ένα τρέιλερ "συμαντικό" που απευθύνετε στα πρόβατα για τις εκλογές
  το φτιάχνουν το ίδιο πάνω από 20+ φορές και μετά ειδικοί ψυχολόγοι διαλέγουν αυτό που τους ικανοποιεί απόλυτα για να παίξει στο αέρα!

 4. Ανώνυμος says:

  και το θέμα είναι να ξεκολλήσεις τους παγιδευμένους συμπολίτες μας από την TV και είναι αδύνατον
  Εγώ έχω κουραστεί και βλέπω ότι είναι άσκοπο
  κατά κάποιο τρόπο πρέπει να το αντηληφθούν μόνοι τους για να γίνει

  https://lh6.googleusercontent.com/-ZVixtSGmiZg/T30v8XSnItI/AAAAAAAAB-I/gejMS-Vj30k/s69/hypnotized.gif

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *