08:46 - 10/05/2014

Έχε την Αλήθεια οδηγό…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Έχε την Αλήθεια οδηγό…

Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αν έεχεις την Αλήθεια οδηγό σου… Δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα αν υπερασπίζεσαι το Δίκαιο και έχεις φροντίσει να μην έχεις αδικήσει ποτέ πρώτος. Όσο κι αν σε διαστρεβλώσουν, το δίκαιο θα επικρατήσει στο τέλος. Ο κόσμος αυτός μπορεί να φαντάζει ένας βόθρος όπου το ψεύδος και το άδικο κυριαρχούν, μα είναι νόμος άγραφος, θεϊκός κι αιώνιος, πως το Δίκαιο επικρατεί στο τέλος. Πάντα στο τέλος.

Να θυμάσαι πως ακόμα κι αν σε σκοτώσουν, εσύ θα Αναστηθείς και τότε ουαί και αλίμονό τους. Ουαί και Αλίμονό τους.

Μην αναζητάς κατανόηση από σκυλιά. Ξέρουν να είναι πιστά μόνο στον αφέντη τους. Μην προσπαθήσεις ποτέ τα σκυλιά να τα μεταμορφώσεις σε ελεύθερους. Δεν γνωρίζουν τι εστί ελευθερία. Γνωρίζουν τι εστί Πίστη και Αγάπη. Ελευθερία όμως, όχι.

Νιώθουν λίγα όσοι δεν έχουν Οράματα και Ιδανικά. Νιώθουν λίγα όσοι δεν έχουν Θέληση ατόφια. Νιώθουν λίγα όσοι δεν δίνουν. Νιώθουν λίγα όσοι δεν μετανοούν. Νιώθουν λίγα όσοι βολεύονται. Νιώθουν λίγα όσοι σε σταυρώνουν, ενώ τους έδωσες καρδιά. Νιώθουν λίγα όσοι δεν πίστεψαν σε σένα, ενώ πίστεψες σε αυτούς. Νιώθουν λίγα όσοι σε κρίνουν, εκεί που υπερασπίστηκες. Νιώθουν λίγα… Δεν νιώθουν καθόλου.

Ούτε οργή δεν είναι ικανοί να νιώσουν που να τους κάψει τα σωθικά. Πίσω από τα φαινόμενα. Κρυπτόμενοι και μοχθηροί. Ποτέ στο Φως με την Αλήθεια οδηγό.

Την Αλήθεια που θα τα κάψει όλα. Γιατι πρώτη απ’ όλους κάηκε Αυτή.

Για όλους έρχεται η στιγμή που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον μεγαλύτερο εχθρό τους. Τον Εαυτό.

Για όλους έρχεται η στιγμή της Κρίσεως.

Για όλους, είτε «Θεούς» είτε «Θνητούς», έρχεται η μέρα της Οργής.

Και τότε θα θρηνούν. Γιατί ο Θρήνος είναι γιός της Οργής.

Μακάριοι όσοι έχασαν τα πάντα.

Μακάριοι οι αδύναμοι που δίχως σκοπό θυσίασαν τα πάντα.

Μακάριοι οι Ελεύθεροι γιατί αυτοί γεύτηκαν την Αλήθεια της ζωής.

Δεν έχεις να φοβάσαι μήτε τα τσακάλια και τις ύαινες, μήτε τα λυσσασμένα σκυλιά. Ο κομπασμός τους είναι εξωφρενικά αστείος.

Πάψε να ακούς και να τους δίνεις βήμα στην Καρδιά. Καρδιά δεν έχουν.

Δεσμά που δεν λύνονται, κόβονται.

Όλοι τον εγωισμό ποθούν να θρέψουν. Την ασημαντότητά τους να καλοπιάσουν. Ζητάνε και απαιτούν για όσα ποτέ δεν έδωσαν ψυχή. Δώσε ψυχή. Κι ας την κατασπαράξουν. Δώσε ψυχή. Κι ας χαθεί. Ο Ζεύς θα ενώσει τα κομμάτια που οι Τιτάνες κατασπάραξαν. Ο Ζεύς θα σμιλέψει την Οργή.

Σε έναν κόσμο αποτυχίας, μιζέριας και αθλιότητας, μην περιμένεις τίποτα. Είναι όλα ηδη Νεκρά και τα πρόσωπά τους ήδη λιωμένα στο θειάφι. Φθονούν, μα θα λάβουν τα δώρα τους… Όλα στην ώρα τους. Όλα στην Ώρα τους….

Μίσος; Όχι δα. Λύπηση. Αρκεί.

Δόξασε τον Θάνατο.

Κι άσε τον Διάολο να κάνει την δουλειά του…

Αγάπη είναι ο Νόμος.

Αγάπη Υπό την Θέληση.

Κάνε το Θέλημά Σου.

ΠΗΓΗ

Loading...
Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Kοιτα να κόβεις καθε τόσο τα νύχια της ιστορίας,επειδή έτσι και μεγαλώσουν θα πνίξουν κι εσένα και την αλήθεια
    Ελυτης

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*