Έφεραν στο «όριο» τον προϋπολογισμό! Κατάρρευση εσόδων το 2014!

Στα 3,6 δις ευρώ έφτασε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στο δωδεκάμηνο του 2014, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση.


Το πρωτογενές πλεόνασμα διαμορφώθηκε στα 1,929 δις ευρώ, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 603 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2013 και στόχου του προϋπολογισμού 2015 για πρωτογενές πλεόνασμα 4,939 δις ευρώ.

Τα «σκούρα» είναι για μια ακόμα φορά τα έσοδα καθώς παρουσιάζουν τεράστια υστέρηση:

Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 51,3 δις ευρώ παρουσιάζοντας υστέρηση κατά 3,953 δις ευρώ ή 7,2 % έναντι του στόχου του Προϋπολογισμού 2015, εκ των οποίων ποσό ύψους 1,9 δις ευρώ αφορά έσοδα από τα κέρδη των κεντρικών τραπεζών που έπρεπε να πάνε στο δημόσιο, όμως δεν εισπράχθηκαν μέσα στο 2014.

Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 46,620 δις ευρώ, μειωμένα κατά 3,529 δις ευρώ ή 7,0 % χαμηλότερα έναντι του Προϋπολογισμού 2015.

Για μια ακόμα φορά την κατρακύλα του προϋπολογισμού «έσωσαν» οι μειωμένες δαπάνες που στο δωδεκάμηνο περιορίστηκαν κατά ακόμα 1 δις ευρώ.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

olympia.gr

Loading...

One thought on “Έφεραν στο «όριο» τον προϋπολογισμό! Κατάρρευση εσόδων το 2014!

  1. Greek says:

    Δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στους αριθμούς δε πιστεύω ούτε αποδέχομαι κανένα οικονομικό μέγεθος.
    Μετά τα μαγειρέματα που έγιναν στην ΕΛΣΤΑΤ πως να τους πιστέψω;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *