Έφεραν στο «όριο» τον προϋπολογισμό! Κατάρρευση εσόδων το 2014!

Στα 3,6 δις ευρώ έφτασε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στο δωδεκάμηνο του 2014, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση.


Το πρωτογενές πλεόνασμα διαμορφώθηκε στα 1,929 δις ευρώ, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 603 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2013 και στόχου του προϋπολογισμού 2015 για πρωτογενές πλεόνασμα 4,939 δις ευρώ.

Τα «σκούρα» είναι για μια ακόμα φορά τα έσοδα καθώς παρουσιάζουν τεράστια υστέρηση:

Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 51,3 δις ευρώ παρουσιάζοντας υστέρηση κατά 3,953 δις ευρώ ή 7,2 % έναντι του στόχου του Προϋπολογισμού 2015, εκ των οποίων ποσό ύψους 1,9 δις ευρώ αφορά έσοδα από τα κέρδη των κεντρικών τραπεζών που έπρεπε να πάνε στο δημόσιο, όμως δεν εισπράχθηκαν μέσα στο 2014.

Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 46,620 δις ευρώ, μειωμένα κατά 3,529 δις ευρώ ή 7,0 % χαμηλότερα έναντι του Προϋπολογισμού 2015.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Για μια ακόμα φορά την κατρακύλα του προϋπολογισμού «έσωσαν» οι μειωμένες δαπάνες που στο δωδεκάμηνο περιορίστηκαν κατά ακόμα 1 δις ευρώ.

olympia.gr

One thought on “Έφεραν στο «όριο» τον προϋπολογισμό! Κατάρρευση εσόδων το 2014!

  1. Greek says:

    Δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στους αριθμούς δε πιστεύω ούτε αποδέχομαι κανένα οικονομικό μέγεθος.
    Μετά τα μαγειρέματα που έγιναν στην ΕΛΣΤΑΤ πως να τους πιστέψω;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *