Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην χώρα μας. Η Ελλάδα στο στόχαστρο των ξένων Μυστικών Υπηρεσιών

Προβληματισμός έχει ξεσπάσει στην Ελληνική κυβέρνηση, αλλά χωρίς να θέλουν να το δείξουν, από τις διεθνείς εξελίξεις και κυρίως από τις πολεμικές συγκρούσεις στην Συρία, Λιβύη, Ιράκ, όπου η Ελλάδα αρχίζει να αισθάνεται περικυκλωμένη από πολλά θερμά μέτωπα ,που μπορούν άμεσα και να μας επηρεάσουν.

Όμως η συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ τρέμει κυριολεκτικά και έχουν χάσει τον ύπνο τους από το φλέγον Ουκρανικό πρόβλημα ,αφού με την άστοχη και σχεδόν εχθρική εξωτερική πολιτική μας προς την Ρωσία, καταφέραμε να στοχοποιηθούμε από την Ρωσία.

Η ΕΥΠ έχει προειδοποιήσει την Ελληνική κυβέρνηση ότι η χώρα μας έχει γίνει κέντρο από πολλές ξένες Μυστικές Υπηρεσίες και δεν μας παρακολουθούν μόνο! Η χώρες αυτές είναι, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, ΙΣΡΑΗΛ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, Αλβανία, Σκόπια, Ιράν, και μετά από αρκετά χρόνια σχεδόν από το 1989-90 οι Μυστικές Υπηρεσίες της Ρωσίας μας έχουν σε στενή παρακολούθηση, με ένα καλό και οργανωμένο σχέδιο, που έχει σαν σκοπό να πλήξουν την Συγκυβέρνηση και να φέρουν μια πολιτική αστάθεια στην χώρα μας, όπου θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις και σε δυσμενή θέση και τις χώρες της ΕΕ. Ως γνωστόν η Ελλάδα κρέμεται σε μια κλωστή λόγω της δυσμενής οικονομικής κρίσης που έχει φέρει την χώρα μας στα πρόθυρα της χρεοκοπίας!

Το σχέδιο τον Ρώσων είναι απλό, Ελλάδα και Βουλγαρία είναι αυτή την στιγμή ο πιο αδύναμος οικονομικός κρίκος στις χώρες της ΕΕ, μια κοινωνική αναταραχή, αλλά και πολιτική αστάθεια ,θα κλονίσει και τα γερά οικονομικά θεμέλια των χωρών του βορρά! Δεν είναι τυχαίο ότι το εμπάργκο της Ρωσίας στα αγροτικά προϊόντα που προέρχονται από τις χώρες της ΕΕ, θα έπληττε περισσότερο την Ελλάδα! Πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα έρχονται, δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλα Ρωσικά τουριστικά γραφεία χρεοκοπούν στην μέση του καλοκαιριού, πλήττοντας τον Ελληνικό τουρισμό! Το οργανωμένο σχέδιο τον Ρώσων στην Βουλγαρία θα έλεγα ότι πάει πολύ καλά.

Η Βουλγαρία είναι μια χωρά που ιστορικά συνδέεται γεωπολιτικά με την Ρωσία παρά με την χώρες της Δύσης, η Βουλγαρία είναι μέλος της ΕΕ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ωφεληθεί οικονομικά, και οι ρυθμοί της ανάπτυξης της είναι χειρότεροι και από την Αλβανία.Η Βουλγαρική κοινωνία βράζει από την συνεχιζόμενη εξαθλίωση, φτώχεια, ανεργία.

Στο πολιτικό επίπεδο η κυβέρνηση είναι αδύναμη και μετά από την ομη παρέμβαση τον Βρυξελών για την ακύρωση του αγωγού South Stream με την Ρωσία, τα κόμματα της αντιπολίτευσης συγκρούονται σφόδρα με την κυβέρνηση, γιατί έχουν καταλάβει ότι έχουν μπει στη μέση της αντιπαραθέσεις της ΕΕ και ΗΠΑ με την Ρωσία, βάζοντας σε κίνδυνο τα εθνικά τους συμφέροντα! Εδώ στην Ελλάδα ο Υπουργός Άμυνας Αβραμόπουλος που όλο τυχαία θα γίνει ο νέος επίτροπος της χώρας μας στις Βρυξέλες, αλλά όχι μόνο αυτό, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον Αβραμόπουλο να τον προωθούν στην θέση του αντιπροέδρου της ΕΕ, γιατί άραγε? Μήπως της καλής και υπακοής διαγωγής που έδειξε η Συγκυβέρνηση στις εντολές τις Γερμανίας! Ο Υπουργός Άμυνας αυτές τις μέρες βρίσκεται εκτάκτως στην Αμερική, έχοντας συναντήσει με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας.

Ο λόγος αυτής της επίσκεψης είναι ο πανικός της Συγκυβέρνησης με την συνεχιζόμενη κρίση στην Ουκρανία, που μας έχει φέρει σε άμεση αντιπαράθεση με την Ρωσία, και δεύτερον, να παρακαλέσουμε σαν επαίτες την Αμερική να μας παραδώσουν ότι άχρηστο οπλικό τους σύστημα τους περισσεύει, αφού λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για αγορά πυρομαχικών στο Ελληνικό Στρατό! Εντωμεταξύ η Ρωσία δεν έχει ξεχάσει την περίοδο 2004-2009 όπου ήταν πρωθυπουργός ο Καραμανλής! Γιατί την περίοδο αυτή οι σχέσεις μας με την Ρωσία ήταν πολύ καλές, με μεγάλες οικονομικές συμφωνίες στον τομέα του τουρισμού, ενέργειας, εξαγωγών και αγορά οπλικών συστημάτων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η φιλορωσική στάση της τότε Κυβέρνησης Καραμανλή, εκνεύρισε τόσο πολύ την ΗΠΑ, όπου πράκτορες της CIA παρακολουθούσαν το πρωθυπουργικό γραφείο, και διαφόρους Υπουργούς!

Σε διάφορα δημοσιεύματα γραφτήκαν ότι η Ρωσία προειδοποίησε την ΕΥΠ, και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ότι υπάρχει σχέδιο δολοφονίας του! Μάλιστα πολύ θα θυμόμαστε ότι την περίοδο τον εκλογών 2008-9, ο Καραμανλής στις προεκλογικές ομιλίες του να δηλώνει ότι αν κερδίσει η ΝΔ θα εφαρμόσει σφιχτή οικονομική πολιτική και λιτότητα, αφήνοντας άφωνους και τους ιδίους τους συνεργάτες του στην ΝΔ. Όλοι γνωρίζουμε ότι σε προεκλογική περίοδο αν θέλεις να κερδίσεις τις εκλογές, δεν τολμάς να αναφέρεις στην Ελλάδα τον όρο λιτότητα! Παρά κάνεις το αντίθετο τάσεις στον λαό τα πάντα, όπως πχ λεφτά υπάρχουν! Παπανδρέου! Και βγαίνεις πρωθυπουργός! Σίγουρα θα σας είχε παραξενέψει το ότι μας παρακολουθούν χώρες όπως το Ιράν, Αλβανία, Σκόπια! Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Η Αλβανία έχει αρχίσει δειλά να μας παρακολουθεί μετά τον πόλεμο στο Κόσσοβο, όταν χάρις το ΝΑΤΟ κατάφεραν να κάνουν το Κοσσυφοπέδιο ανεξάρτητο κράτος! Τότε τους μπήκε η ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας και σε αυτό βοήθησαν η μαχητές του UCK όπου κάποια στελέχη τους επάνδρωσαν το Αλβανικό Στρατό, και τις μυστικές υπηρεσίες! Ξαφνικά η Αλβανία θέτει θέμα για την δήθεν περιουσίες τον Τσαμιδον στην Ελλάδα, και εγείρει εδαφικές διεκδικήσεις από την Ελλάδα, από την Ήπειρο μέχρι και τα Ιόνια νησιά! Φυσικά για όλα αυτά βοήθησαν τους Αλβανούς και έβαλαν το χεράκι τους ποιοι άλλοι?! η Τουρκία!

Η Τουρκία τα τελευταία 10 χρονιά συνεργάζεται με τον Αλβανικό Στρατό ,μάλιστα η Αλβανία έχει παραχωρήσει και ναυτικές βάσεις στην Τουρκία απέναντι από την Κέρκυρα και τώρα που σε αυτή την περιοχή βρέθηκε και μεγάλη φλέβα πετρελαίου, η Αλβανία έχει αρχίσει να αμφισβητεί και τα θαλασσιά σύνορα μας! Τα Σκόπια μας παρακολουθούν κυρίως στην Μακεδονία και Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας να εγείρουν θέμα για δήθεν χαμένα εδάφη που τα έχει προσαρτήσει η Ελλάδα, για δήθεν Μακεδονική μειονότητα, και προσπαθούν εδώ και χρονιά να κάνουν με αποτυχία κάποια προβοκάτσια!

Το Ιράν έχει αρχίσει να μας παρακολουθεί όταν ξεκινήσαμε τα κοινά αεροναυτικά γυμνάσια με το Ισραήλ στην Κρήτη και Πελοπόννησο. Είχαν γραφτεί διαφορά δημοσιεύματα ότι το Ισραήλ μας ζητήσει την βοήθεια μας, γιατί διαθέτουμε αντιαεροπορικά ρωσικά ιδία με αυτά του Ιράν, όπως π χ τα Tor M1, και το έδαφος μας ταιριάζει με τις πυρηνικές βάσεις που θέλουν να χτυπήσουν στο Ιράν.

Η Γερμάνια άρχισε να μας παρακολουθεί από την εποχή της πρωθυπουργίας Σημίτη! Και κύριος τους ένοιαζε να κερδίσουν κερδοφόρα συμβόλαια από την Ελληνική Κυβέρνηση προς χάριν της Γερμανικής βιομηχανίας πχ siemens, και όταν τους πήραμε χαμπάρι, Γερμανοί πράκτορες φυγάδευσαν άρον τον Χριστόφορο!

Τώρα η δράση τον Γερμανών πρακτόρων είναι να παρακολουθούν την Ελλάδα γιατί ανησυχούν για κοινωνική αναταραχή και εξέγερση του Λαού. Και δεύτερον παρακολουθούν και τον Σύριζα γιατί ανησυχούν ότι μάλλον θα ανεβεί στην εξουσια σύντομα. Φυσικά στον Σύριζα το γνωρίζουν, όπως ξερόυν ότι και η ΕΥΠ τους παρακολουθούν, αλλά και η CIA!

Δυστυχώς η πατρίδα μας κινδυνεύει και έχει γίνει θύμα για τα ξένα συμφέροντα και η εδώ πολιτική μας, όπως π χ η Συγκυβέρνηση μας προβάλλει την ανασκαφή στην Αμφιπόλη μπας και ανεβεί η δημοσιότητα του Σαμαρά!

Σπύρος Πρίφτης

email: sp.barber@hotmail.gr

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Τα μυστικά του Γ Ράιχ

Ιστορικές ρίζες του εθνικοσοσιαλισμού: Αποκρυφισμός και Γ΄ Ράιχ: Προπαγάνδα και έλεγχος συνειδήσεων: Μυστικοί χρηματοδότες του Χίτλερ: Το κυνήγι του γερμανικού χρυσού: Μυστική τεχνολογία και ιπτάμενοι δίσκοι: Αινιγματικές έρευνες - Θιβέτ, Άνδεις, Ατλαντικός, Αρκτική: Η αναζήτηση της Κούφιας Γης

ΤΙΜΗ 19,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

44 thoughts on “Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην χώρα μας. Η Ελλάδα στο στόχαστρο των ξένων Μυστικών Υπηρεσιών

 1. Ανώνυμος says:

  μα που το περιεργο η προδοτικη ανθελληνικη κυβερνηση υπηρετοντας ξενα συμφεροντα εχει καταστρεψει τον κοινονικο ιστο και τωρα οι γιες σερ εχθρευονται τον πουτιν. *χ/ τους οι ελληνες ροδακινοπαραγωγοι και τα παντα ολα αρκει οι τοκογλυφοι να ρουφανε αφοβα…

 2. Ανώνυμος says:

  Και ενώ μας παρακολουθούν ισχυρές μυστικές υπηρεσίες, εμείς τι έχουμε;
  την Ε.Υ.Π ;;;;
  Πότε θα ξεκινήσει η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ;
  Έχουμε μεγάλο πρόβλημα λέμε …………..

  Οι πρακτορές μας είναι πολύ κατώτεροι των ξένων και κομματόσκυλα με ότι αυτό συνεπάγεται !
  Έχω πάει σε 3 διαγωνισμούς της ΕΥΠ και oι εξεταστές με ρώταγαν σε έναν από αυτούς θυμάμαι , επί Προκόπη Παυλόπουλου -εάν είμαι από την Μεσσηνία (είμαι από την ΗΛΕΙΑ -pas mal ,pas mal) αντι να με ρωτάνε άλλα πιο βασικά ερωτήματα
  κουφάθηκα !
  στον πρώτο που είχα συμμετάσχει επί ΠΑΣΟΚ μια ομάδα από καλόπαιδα κομματόσκυλα κτλ –είχαν τις απαντήσεις των θεμάτων από πρίν και απλά αποστήθιζαν τι θα βάλουν στο κουτάκι απαντήσεων(multiple choise test ).
  μάλιστα τους τα είχαν φέρει οι γονείς τους !!!
  ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ -ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΤΑΣΑΚΙΑ ΠΟ ΤΙΣ ΓΟΠΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ !

 3. nyeuis1 says:

  Αν αισθανεσαι σαν το κολλητηρι στην παραγκα του καραγκιοζη και δεν σου αρεσει η μοιρα σου… -υπο την ηγεσια του καραγκιοζισταν, μεταναστευσε.
  Ισως καπου νιωσεις πιο εκτιμητεος και χρησιμος. Οχι στην γειτονια της χωρας, γιατι θα σε θεωρησουν προδοτη.
  Τοσοι ελληνες σηκωθηκαν και εφυγαν και γλυτωσαν.

  • Ανώνυμος says:

   Αντε στο καλό θα σας κουνάμε και το μαντήλι,αλλά μην γυρίστε,αράξτε εκεί έξω είναι μακράν…Τι να πούν και όλοι αυτοί που πολέμησαν ή την πάλεψαν με 400 σκλαβιάς,εμείς τώρα φάγαμε την πούτσα και λέμε να πάρουμε τον πούλο να γλυτώσουμε γιατί γεννηθήκαμε στα πέπουλα..Τα κάνατε σκατά με την ψήφο σας και τώρα λακάτε, να πάρτε και τους κωλόγερους μαζί σας..Αντε γιατί πολλά μας τα κάνατε με την μετανάστευση είναι και της μοδας τώρα…

 4. Ανώνυμος says:

  Πολύ επιδερμικά τον πέρασες τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν λες ότι είναι το μάτι και το αυτί των Αμερικανών, όπως η Χρυσή Αυγή έχει σχέσεις με τους Ρώσους αφού για τους τελευταίους ΑΝΕΛ και ΛΑΟΣ είναι πλέον καμμένα χαρτιά; Συμπέρασμα, όλοι είναι πρακτοράκια ξένων υπηρεσιών, σωτηρία δεν υπάρχει, τουλάχιστον για την ώρα

 5. nyeuis1 says:

  Και εγω διαπιστωσα οτι με παρακολουθει ενας πρακτωρ.
  Δυστυχως ομως ειναι χοντρος, ασχημος και βλαξ.
  Κριμα ουτε λιγο τσειμζ μποντ που βλεπουμε.
  Επιπλεον ειναι και λιγουρι γιατι οταν φευγω απο το καφε αργει ωστε να χλαπακιασει οτι παραγγελνει.
  Παντα κρατα αποδειξεις ακομα και για ενα σουβλακι.
  Πως μου συστηνετε να απαλαγω?

  • Ανώνυμος says:

   Ειμαι ο νηστικος πρακτορας που σε παρακολουθει,νομιζω πως με αδικεις ετσι οπως με περιγραφεις(τι θα σκεφτει τωρα ο κοσμος?)
   Το χοντρος- ασχημος ειναι μεταμφιεση,οταν με δεις χωρις τη "στολη εργασιας"θα εκπλαγεις!!!ειμαι γυμνασμενος και ομορφος!!!Κατω απο τη μεταμφιεση κρυβεται ενα βουνο απο μυες κι ενα αρρενωπο προσωπο σαν του Λακη Γαβαλα!!
   Ασφυκτιω που δεν μπορω να δειξω το κορμι μου και το προσωπο μου στον κοσμο γιατι πασχω απο ναρκισισμο και υποφερω…ξερεις τι ειναι να περνας ωρες στον καθρεφτη του γυμναστηριου και μετα να μη μπορεις να επιδειξεις ολο αυτο το θαυμα στον κοσμο???
   Για το βλακας δεν εκανα καμια παρεμβαση,ειναι το φυσικο μου,εξαλου αν ημουν εξυπνος δε θα ημουν στην υπηρεσια,θελουν ατομα σαν εμενα για να λεω χωρις σκεψη ναι σε ολα!!!
   Απορω πως παρεξηγησες το οτι δε σηκωνομαι απο το τραπεζι πριν τελειωσω το φαγητο μου?αυτο δειχνει αρχες απο το σπιτι,δεν σηκωνομασταν πριν τελειωσουμε το φαγητο μας!!!
   Οσο για την πιπα….οι καλοι μου τροποι μου επιτρεπουν να εχω τη δυνατοτητα να αναβω την πιπα της ειρηνης του ποπαι και τωρα τελευταια και ηλεκτρονικη πιπα με απαραμιλο στυλ και φινετσα!!!!
   ΝΙΚΟΣ(νηστικος πρακτωρ)
   ΥΓ μη φευγεις πριν τελειωσω το φαγητο ειναι αμαρτια να πεταμε το φαγητο(και θρησκος)!!

 6. nyeuis1 says:

  Αυτο το λεγω σαν αποδειξη οτι το κρατος βαζει χαζους ημετερους σαν χαφιεδες.
  Τωρα γιατι να με παρακολουθουν εμενα? Ισως γιατι απο αποψη ντυνομαι ιδιαιτερα.
  Μαυρο γυαλι, γυναικεια καπαρτινα, μαντηλα, γαντια.
  Ισως ειναι και η ιδεα μου.

 7. nyeuis1 says:

  Κανονικα ο καλος μυστικος πρακτορας πρεπει να ειναι καλος στο κρεββατι, να αναβει την πιπα της κυριας, οπως βλεπουμε στις ταινιες.
  Δεν ειμαι σιγουρη… τι λενε οι υπολοιπες κυριες του μπλογκ?

  • Ανώνυμος says:

   Στο κρεββάτι είναι πολύ καλός, στην πίπα ιππότης- παρόλο που δεν καπνίζω…Λες να είναι μυστικός πράκτορας;;;Ανησυχώ….Λες να έχω ιστορίες με την Κ.Υ.Π, KGB,C.I.A; Λες να επέμβει η Interpol,το υγειονομικό,η εφορία;;;;
   Βοήθησε με….φοβάμαι…

   … ….

   Αγαπημένη τα τακτική των Μ.Μ.Ε. Αντιστρέφουν έναν συλλογισμό και δημιουργούν ρεπορτάζ εκ του μη όντος…

   Ψέμματα έγραψα.Καπνίζω…

 8. nyeuis1 says:

  Σοβαρα τωρα. Εγω ξερω εναν μυστικο πρακτορα που ακολουθει τον παρακολουθουμενο κυριως σε ρεστωραν. Εκει παραγγελνει συνηθως μεγαλες μεριδες μακαρονια με κιμα και μια μεριδα πατατα φουρνου.
  Δεν ξερω απο παρακολουθηση τι κανει, αλλα ειναι σαν τριφυλη ντουλαπα.
  Ενας, αλλα πειναλεων!! !!!!

 9. Ανώνυμος says:

  Μπραβο στον Σπυρο Πριχτη τον αναλυταρα!!!ο λαος ειναι ετοιμος για κοινωνικη εξεγερση…….αφου μας παρακολουθει και το Ιραν αλλα και θελει και το Ισραηλ στρατιωτικη βοηθεια την ωρα που οι σκατοσκοπιανοι σχεδον εισεβαλαν και μας πηραν τη Μακεδονια τι να πουμε !!!!
  Συμφωνω καμμενη φλαντζα!!!!Ρεκτιφιε ειπσκευη και πεταμα…
  ΝΙΚΟΣ

 10. Ανώνυμος says:

  Θα μας εκανε μεγαλη χαρη η Ρωσσια να εισβαλλει στην Ελλαδα και να διωξει ολους αυτους τους κοπριτες .
  Καλιο Ρωσσοι ορθοδοξοι παρα 200 Εβραιοι
  στο ελληνικο κοινοβουλιο .
  Ολοι οι Ελληνες θα ειμαστε στο πλευρο τους . Επισης να παρουν και δυο νησια κοντα στην Τουρκια σαν ναυτικες βασεις .

  • Ανώνυμος says:

   Εσυ να εισαι στο πλευρο τους, ρωσοφιλο διποδο. Εμεις οχι.
   Επισης οπως παιρνουν οι ρωσοι τα δυο νησια,παρε και συ τον πουλο φευγοντας.

 11. Ανώνυμος says:

  Καλα μην τρελενεσαι , τους συριζαιους τους παρακολουθουν για να ειναι σιγουροι οτι θα συγκυβερνησουν μετα τις εκλογες μαζι με τη νουδουλα και τα αλλα παιδακια και οχι γιατι τους θεωρουν νοματεους κι αντιπολιτευση . Εχουνε ραματα για τις γουνες τους…………η ΕΥΠ δεν αδειαζει , κυνηγαει τα ρινγκ τοουν του Κασιδιαρη…….Οσο για το χειροτερο , ειναι που μεσω ΝΑΤΟ θα μας βαλουν να χτυπησουμε τους Ρωσους , κι εκει τελειωσαμε και καλα να παθουμε .

 12. Ανώνυμος says:

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΞΕΦΥΓΑΝ ΧΟΝΤΡΑ.

  ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΩς "Η ΕΥΠ έχει προειδοποιήσει την Ελληνική κυβέρνηση ότι η χώρα μας έχει γίνει κέντρο από πολλές ξένες Μυστικές Υπηρεσίες και δεν μας παρακολουθούν μόνο! Η χώρες αυτές είναι, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, ΙΣΡΑΗΛ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, Αλβανία, Σκόπια, Ιράν".

  Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ MONO , ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  ΟΤΑΝ "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ" ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

  ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ.

  ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΝΤ

  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

  Η ΡΩΣΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ

  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

  Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.

  Η ΡΩΣΙΑ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΞΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΛΑΙΕΙ

  ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

  ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ "ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ έχει σαν σκοπό να πλήξουν την Συγκυβέρνηση και να φέρουν μια πολιτική αστάθεια στην χώρα μας,
  ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ "Το σχέδιο τον Ρώσων είναι απλό, Ελλάδα και Βουλγαρία είναι αυτή την στιγμή ο πιο αδύναμος οικονομικός κρίκος στις χώρες της ΕΕ, μια κοινωνική αναταραχή, αλλά και πολιτική αστάθεια ,θα κλονίσει και τα γερά οικονομικά θεμέλια των χωρών του βορρά"

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑΤΙ,
  ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

  ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠ

  ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ,

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΡΩΣΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΗΠΑ , Η Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ;;;;;;;;;;;

  ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ;;;;;;;;;;

  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

  ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ;;;;;;;;;;
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ …..ΠΕΤΡΕΣ!!!!!!

 13. Σ Α Μ Α Ρ Ι Α Κ Ο Σ says:

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ

  Πολύ σωστά επισημαίνετε το πόσο επικίνδυνη είναι η μπουρδολογία του διαδικτύου.

  Η μπουρδολογία διαμορφώνει το θολό τοπίο μέσα στο οποίο κάθε ακρότητα μπορεί να αναπτυχθεί.

  Η μπουρδολογία μετατρέπει μύθους σε αυταπόδεικτες αλήθειες, κάνει δυσδιάκριτα τα όρια της πραγματικότητας από την πλάνη και δημιουργεί τις συνθήκες για να δημιουργηθούν ανεδαφικά κινήματα και τάσεις στην κοινωνία.

  Η μάχη κόντρα στους αστικούς μύθους και στις συνθήκες που τους δημιουργούν είναι πολύ πιο σημαντική από ότι νομίζουν οι περισσότεροι , δεν αφορά τον κάθε ηλίθιο που πιστεύει ότι ο άνθρωπος δεν πήγε στο φεγγάρι επειδή η NASA … αμέλησε να του στείλει καρτποστάλ από εκεί.

  Για να καταφέρουμε να πολεμήσουμε τους μύθους πρέπει να κατανοήσουμε πρώτα πως ΟΛΟΙ μπορούμε να πέσουμε θύματα τους , ειδικά όταν αφορούν θέματα που δεν είναι στον πυρήνα των γνώσεων μας.

  Ένα παράδειγμα είναι ο μύθος τον CDS , εμφανίστηκε δειλά στην αρχή , κατέληξε να λέγεται στα δελτία ειδήσεων ως το πιο αυταπόδεικτο πράγμα στον κόσμο και έπεισε την πλειοψηφία του λαού μας ότι η κρίση ήταν μια ξενόφερτη στημένη υπόθεση για να πλουτίσουν κάποιοι.

  Εν τω μεταξύ ο μύθος των CDS είχε καταρρεύσει (το ποσό που τελικά πληρώθηκε ως ασφάλιστρα ήταν μηδαμινό) αλλα η πεποίθηση έμεινε. Η κατάρρευση της ιστορίας που στήριζε τον μύθο δεν έφερε το τέλος του μύθου! Βλέπετε βλάκας είναι αυτός που δεν μαθαίνει από την βλακεία του αλλα τρέφεται από αυτή , έτσι αντί μετά να πουν "συγγνώμη λάθος , τελικά μπαρούφα ήταν τα CDS" , είπαν: "Άκουσες εσύ τίποτα για CDS? Φως φανάρι ότι το κουκουλώσανε!!"

  Ακόμα και σήμερα ο κόσμος πιστεύει σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ότι δεν φταίγαμε εμείς για την κρίση αλλά ξένοι κερδοσκόποι.

  Πρέπει λοιπόν να είμαστε καχύποπτοι σε ιστορίες ευχάριστες στα αυτιά πέραν του γνωστικού μας αντικειμενου.

  Κάποιος είχε πει ότι ο μύθος είναι σαν ένα στρώμα αέρος , δεν έχει τίποτα μέσα , είναι πολύ άνετο όταν καθίσεις πάνω του και όταν κάποιος στο ξεφουσκώσει νιώθεις ένα δυσάρεστο ταρακούνημα.

  Ας είμαστε καχύποπτοι σε ιστορίες που είναι άνετες όταν κάθεσαι πάνω τους.

  Όσο αφορά την αντίδραση ορισμένων στην ανακάλυψη της Αμφίπολης έχω να κάνω μια πρόταση:

  Οι Εβραίοι έχουν μια φράση που θα την μετέφραζα "Εβραίος που μισεί τον εαυτό του". Με αυτή την φράση περιγραφουν ένα φαινόμενο , μια ψυχοσύνθεση ανθρώπου καλύτερα , που είναι αντίθετη με ότι εκπροσωπεί το έθνος του. Είναι ένα φαινόμενο που έχει αναλυθεί πολύ εκεί και δικαίως, γράφονται βιβλία για αυτό , γίνονται μαθήματα στα πανεπιστήμια , είναι κάτι που το έχουν πάρει πολύ στα σοβαρά. Θέλουν να γνωρίζουν αν οι θέσεις κάποιας ομάδας ανθρώπων είναι αποτέλεσμα σκέψης ή μιας ψυχοπαθολογικής καταστάσεως άρνησης του εαυτού και να φέρονται ανάλογα. Ακόμα θέλουν να μάθουν πως να καταπολεμηθεί το φαινόμενο.

  Στην Ελλάδα το φαινόμενο αυτό υπάρχει σε φοβερή ένταση. Πρέπει πρώτα να του βρούμε όνομα , να το μελετήσουμε και να το διαδώσουμε όσο μπορούμε , έτσι ώστε ο κόσμος να ξέρει ότι οι θέσεις που εκπροσωπούν τέτοιοι άνθρωποι και παρατάξεις είναι αποτέλεσμα ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ , αισθήματος κατωτερότητας και άρνησης της ταυτότητος.

  Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι αυτό που του πλασάρεται ως προοδευτικό είναι απλά ψυχική ανωμαλία.

  ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ

   • Ανώνυμος says:

    6.28 ανοιξε καμαρι μου κανα χαρτη να δεις που παιρνουν ο γκαβος και ο χοντρος τα μεγαλυτερα ποσοστα και κλεισε το βοθρο που εχεις για στομα .

  • nyeuis1 says:

   Κατα την γνωμη σου οποιος πολιτης διαφωνει με την ασκουμενη πολιτικη στην πατριδα του και τις σε αυτον και την οικογενεια του συνεπειες ειναι υποπτος η ψυχοπαθης?
   Να ανοιξουν τα γκουλαγκ της σιβηριας να τους εκτοπιζουν τοτε.
   ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!
   Δεν ξεραμε να κανονιζουμε τα συμφεροντα και τα δικαιωματα μας κατα τα γουστα των εκαστοτε διαχειριστων εξουσιας…

  • nyeuis1 says:

   Μωρε Σαμαριακε ο κοσμος στην ελλαδα που δεν στηριζει τον καλαματιανο και ανηκει σε αριστερους χωρους ξερεις δεν ειναι ψυχικα ανισσοροποι.
   Δεν ειμαστε και στον εμφυλιο που καποιοι αριστεροι ηγετες σφαζαν με τα κονσερβοκούτια .

   Ειμαστε στην δεξια του πιτσαδορου.

   Εμενα μ αρεσει η πιτσα.

  • Ανώνυμος says:

   Επιστημονικά η περίπτωσή σου λέγεται …
   "Βολεμένη Λούγκρα" …(Volemnus Poustarious) ….
   Zεις σε κάθε εποχή, τρέφεσαι απο το αίμα άλλων ζωντανών οργανισμών (παράσιτείς) … Στη φωλιά σου, έχεις μαζέψει παρέα με τις Καρακάξες μικρούς θησαυρούς …. ή τους βρήκες έτοιμους απ τον μπαμπά καρακάξο….
   Νομίζεις οτι έχεις πιάσει τον πάτερ απ τους όρχεις
   Και στηρίζεις την κυβέρνηση των σκουλικιών και των άλλων σιχαμένων εντόμων τα οποία συντηρούν τον κοσμάκι…. όπως η αράχνη σιτεύει και τυλίγει το θύμα της ζωντανό για καιρό πριν το φάει…έτσι κι εσύ στη φωλίτσα σου μπορείς προς το παρόν να μετράς τα γυαλιστερά τενεκεδάκια τα γυαλάκια κλπ ανόητα πράγματα και να νιώθεις ανώτερος σκώληξ….
   Γιατι εάν πεινούσες ή χρωστούσες ή έψαχνες στα σκουπίδια παρέα με το παιδάκι σου …. δε θα στήριζες τη χούντα
   ή ξεχνάς οτι το Σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο
   ή ξεχνάς τα ψευτο Ζάπεια
   …Ξέρω τι θα πεις θυσία οι άνθρωποι τα Συντάγματα κι η αλήθεια …στο βωμό της νέας εποχής ….της νέας αλλαγής…..της ανάπτυξης με σωστές βάσεις…
   ΜΑ ΚΑΛΑ …. ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?

   Νικ δε εντομολόγκιους γκρικ

  • Ανώνυμος says:

   Σαμαριακέ ,συμφωνώ με όσα γράφεις.

   Είμαστε ημιμαθείς,προχειρολόγοι ,αγέλη άλογων ζώων εύκολα κατευθυνόμενη και διαχειρίσιμη. Είμαστε πρόθυμοι να πιστέψουμε και να ακολουθήσουμε οποιονδήποτε έχει πλάσει έναν μύθο και μας χαϊδεύει τα αυτιά..

   Την παράγραφο ,όμως που αποδεικνύει πως εσύ δεν είσαι ένας από εμάς, πως τα γραφόμενά σου δεν είναι προϊόντα ψυχικής διαταραχής μάλλον (δεν υπαινίσσομαι εφαρμογή συνήθους προπαγανδιστικής τακτικής)ξέχασες να την παραθέσεις.

   Λείπει ακόμα το σημείο σύνδεσης του αρχικού σου ερωτήματος(ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ) με το ενδιάμεσο κείμενο και τον αυθαίρετο τελικό συμπερασμό.

   … ….

   Μην ντρέπεσαι, κι άλλοι έπεσαν θύματα παραπλάνησης…

 14. Ανώνυμος says:

  ωπα…..παιδιά…ένα ένα….
  πρωτα περιμένουμε τον έμπολα, μετά τον σεισμό μετά τσουνάμεος….
  αργοτερα τους τζιχαντιστές
  το φλας του ήλιου
  τους ψεκασμούς …..
  ξεχνάω κατι?…..
  α ναι τη βροχή το επομενο 24 ωρο
  ………… . …….. Αυτος ο Ison
  γιατι δεν ερχεται να τελιώνουμε?

 15. Ανώνυμος says:

  ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΠΠ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΟΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝ ΚΡΑΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Α ΦΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΩΣ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΩΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ 2 ΠΠ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣΑΣ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΤΗ ΦΤΕΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΕΧΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ

 16. Ανώνυμος says:

  Κοίτα να δείς που από καραμπόλα μπορεί να φανούμε τυχεροί σας ελληνικός λαός ,εδώ και μήνες έχει πεί ο Πούτιν ,ότι εφόσον η δύση επεμβαίνει στα εσωτερικά της ουκρανίας ,τότε και εγώ μπορεί να επέμβω στα εσωτερικά της ελλάδας και κύπρου………κοίτα να δείς από καραμπόλα μπορεί να έχουμε θέμα ,και να μήν έχουμε μνημόνια ,ένφια ,χαράτσια και δεν συμαζεύεται ,κοίτα να δείς,…….

 17. Ανώνυμος says:

  "Πολύ φοβάμαι ότι τα χειρότερα έρχονται, δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλα Ρωσικά τουριστικά γραφεία χρεοκοπούν στην μέση του καλοκαιριού, πλήττοντας τον Ελληνικό τουρισμό! " ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΤΟ LABIRIΝΤ ΧΡΕΚΟΠΗΣΕ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ( ΚΟΙΝΩΣ ΥΦΑΡΠΑΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ). ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ? ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΥ ? Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ( ΦΙΛΤΑΤΕ ) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.

 18. Ανώνυμος says:

  Ξυπνατε
  το 1960……ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ
  το 1980…….ΑΛΛΑΓΗ
  το 2014………ΑΝΥΠΑΚΟΗ

  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ
  ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΕΙΑΣ
  ΣΑΜΑΡΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΚΑΚΟΥΡΓΟ

  ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ
  ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ
  ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ

  μαγαπη σολους και σολες σας!.
  …για να σωθουμε ρε γμτ μας…..

 19. Ανώνυμος says:

  ΣΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 6.07
  Ο Σαμαρας αγαπητε δεν ειναι ελληνας ! Ειναι Εβραιος . Παριστανει τον ελληνα και εξυπηρετει τα σχεδια του διεθνους σιωνισμου . Το ονομα του ειναι Μπεν Χιραμ
  και η συγγενης του η Αννα ψαρουδα Μπεν Χιραμ Μπενακη ειπε παρουσια του Εβραιου Καρολου Καουτσκι Σιαλωμ «ενα μερος των συνορων και της εθνικης κυριαρχιας θα περιοριστουν «.Δεν μπορει να παριστανει τον ελληνα πρωθυπουργο και να δεσμευει τη χωρα για μελλοντικες αποφασεις , γιατι κυβερνα με ενα ποσοστο 10% αν λαβουμε υποψη ολο το εκλογικο σωμα , κατι που δεν γινεται σε καμια χωρα .
  Δεν θελουμε αλλο Εβραιους να μας κυβερνουν . Παρτο ειδηση βρε κωλοτουμπα !
  Οι Εβραικες Στοες θα διαλυθουν ! Σε οσους δεν αρεσει να πανε στο Ισραηλ .

 20. Ανώνυμος says:

  Μην ψάχνεται για προδότες, αλλού και αλλού ο πρώτος προδότης της χώρας είναι το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού η Ελλάδα διαθέτει εκατομμύρια προδότες, δεν είναι τυχαίο το GRECO ROUFIANO!!!! Ο ελληνας που ψηφίζει Μπουτάρι στην Θεσσαλονίκη επειδή λέει φέρνει Τούρκους τουρίστες δουλεύουν τα μαγαζιά τους και κονομάνε, ο μέσος έλληνας ακόμη και την γυναίκα του και την κόρη του την δίνει για να κονομήσει μην πώ ότι δίνει και τον ίδιο του το κώλο για την κονόμα. Δέν φταίει κανείς ούτε οι Οβραίοι, και οι μασώνοι κτλπ, αυτός ο αχρείος λαός φταίει ο παραδόπιστος ο εκμαυλισμένος αυτός ο λαός απο ανθρωπάκια που τα πουλάει όλα σε όλους, αυτός ο λαός πού μέχρι το 2009, έδινε 87% στα κόμματα της συγκυβέρνησης στους νταβατζήδες, τους κουμπάρους τους ανθέλληνες και όλα αυτά για το ρουσφέτι την επιδότηση, τον διορισμό και την αρπαχτή, τίποτε δεν έχει αλλάξει σε αυτόν τον λαό ο ίδιος είναι τώρα κάνει πειράματα με τον σύριζα μηπως βγεί ο Τσίπρα και τον ξαναβολέψει και συνεχιστεί το φαγοπότι της προδοσίας,χέστηκε αυτός ο λαός για την Πατρίδα!! Το μόνο πού τον νοιάζει είναι η πάρτυ του η καλοπέραση του και είναι έτοιμος να προδώσει την χώρα σε οποιον του δώσει τα περισότερα, καυμένη Ελλάδα πού σε καταντήσανε τα ίδια σου τα παιδιά!!!

  • Ανώνυμος says:

   ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜ . ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΣΕΙ . ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .

 21. Ανώνυμος says:

  nyeuis 1,για να απαλλαγεις απο τον χοντρο πρακτορα, απλα γδυσου… ε, οσο και λιγουρης να ειναι θα φυγει τρεχοντας….

  • Ανώνυμος says:

   Αγαπητέ/ή μου,
   δεν ξέρω πως είναι εμφανισιακά η nyeuis 1.Επίσης δεν ξέρω ,σίγουρα, αν είναι θηλυκό ξέρω όμως πόσο βλάκας και σαβουρογάμης είναι ο μέσος άντρας.
   Γι΄αυτό κράτα πισινή….

   … ….

 22. Ανώνυμος says:

  Εχες δικιο… φανταζεσαι ομως να ησαν οι αντρες εκλεκτικοι??? θα ελιωναν στην αγαμια οι μισες τουλαχιστον γυναικες!!! α, ρε μανα φυση.. ολα τα εχεις προνοησει!!!

 23. Ανώνυμος says:

  και για να μην παρεξηγηθω,δεν ξερω πως ειναι εμφανησιακα το κοριτσι…απλα την τσιγκλαω λιγο, οπως της αρεσει να τσιγλαει κι αυτη τον κοσμο!!!δεν μου απαντησε αυτη αλλα εσυ…μηπως εισαι η ιδια???οχι πως εχει καμμια σημασια…επισης, σαβουρογαμης ναι, βλακας οχι, ο ανδρας…ειναι απλα διαφορετικο ον απο την γυναικα…ισος ναι, ιδιος οχι… αλλιως θα το ειχαμε διαλυσει το μαγαζι..θα ειχαμε εξαφανηστει ως ειδος…

 24. Ανώνυμος says:

  Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο διακαής πόθος και το όνειρο ζωής του αντιπροέδρου και υπουργού εξωτερικών μας είναι να μπορεί να κυκλοφορεί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος κάνοντας τις βολτίτσες του. Περιμένατε να κάνει καλύτερη εξωτερική πολιτική? Δεν ενδιαφέρεται για ταξίδια στη Ρωσία. Άλλες χώρες τον ελκύουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *