Έκτακτο : Τετράδα Τούρκικων Μαχητικών πάνω απο τους «Ανθρωποφάγους» …Στο κατόπι τους Ελληνικά F-16

Έκτακτο : Τετράδα Τούρκικων Μαχητικών πάνω απο τους «Ανθρωποφάγους» …Στο κατόπι τους Ελληνικά F-16

Ανεβαίνει το θερμόμετρο κατακόρυφα στο Αιγαίο και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι πλέον Ορατός και ίσως μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά …


Μια τετράδα Τούρκικων Μαχητικών το μεσημέρι μπήκαν στο FIR Αθηνών και πέταξαν πάνω από το νησιώτικο σύμπλεγμα των Φούρνων έχοντας στο κατόπι τους Ελληνικά Μαχητικά που απογειώθηκαν από τη νήσο Σκύρο και πήραν στο κυνήγι τα Τούρκικα !

Τα Τούρκικα πετούσαν στο γνωστό σχηματισμό με το ένα ζεύγος να προστατεύει και να καλύπτει το άλλο σε διαφορετικό ύψος (πάντα οπλισμένοι ) …Στην Περιοχή έφτασαν και μαχητικά μας που απογειώθηκαν από νησί του βορείου Αιγαίου …Αλλά οι Τούρκοι είχαν ήδη αποχωρήσει!

ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Σχηματισμός 4 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, ο οποίος εισήλθε στις 14:46 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Λέσβου και Χίου, πραγματοποίησε στις 15:11 υπέρπτηση άνωθεν ν. Μακρονήσι και ν. Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 2.800 πόδια (2 α/φ) και στα 10.000 πόδια (2 α/φ). Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:16.

Το σύνολο των τουρκικών αεροσκαφών αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.

Loading...

8 thoughts on “Έκτακτο : Τετράδα Τούρκικων Μαχητικών πάνω απο τους «Ανθρωποφάγους» …Στο κατόπι τους Ελληνικά F-16

 1. Ανώνυμος says:

  Εντάξει τώρα νά μή τό παρακάνουμε…
  Καλό είναι νά ανησυχούμε, καλό νά επαγρυπνούμε, κάλλιστο πού θεωρούμε ότι τά αστροπελέκια πού μάς κυβερνούν είναι εθνοπροδότες αλλά όλα αυτά τά θέματα παραβάσεων-παραβιάσεων είναι μιά καθημερινότητα πού υπάρχει από τότε πού τά καταδιωκτικά ένθεν κι ένθεν ήταν ελικοφόρα.
  Δέν είναι νέο όλο αυτό πού συμβαίνει αγαπητοί μου συμπατριώτες.
  Προσωπικές μου μαρτυρίες. Τό '80 στή Λήμνο, αλλά κι όχι μόνον, περνούσαν κάνοντας approach στό διάδρομο καί παίρνανε φωτιά τά "σύρματα" φυσικά..
  Αλλά γιά νά μή θεωρήσει κάποιος πού διαβάζει εδώ, κότες τούς Έλληνες χειριστές απλά θά πώ ότι έχουμε κάνει πολλά τέτοια κι εμείς.Πολλά όμως.
  Υπήρξαν χειριστές πού όπλισαν καί χρησιμοποίησαν guns γιά εκφοβισμό εκατοντάδες φορές μέ αποτέλεσμα νά έρχονται σέ δυσχέρεια στίς αξιολογήσεις αφού υπήρχε αρνητικό στά πυρομαχικά, γιά όσους ξέρουν τούς όρους…
  Τέλος πάντων αυτά γινόντουσαν, γίνονται καί θά γίνονται γιατί κάποιους πέρα από μάς καί τά μεμέτια ικανοποιεί αυτή η περιρρέουσα κατάσταση.
  Φυσικά τό ύφος μου δέν σημαίνει κάν ότι είμαι τής άποψης πώς τό μεμέτι θά γίνει ποτέ φίλος, νά τά ξεκαθαρίζουμε αυτά.

 2. Ανώνυμος says:

  ΚΑΛΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΔΩΡΙΣΟΥΜΕ" ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
  Ή ΜΗΠΩΣ ΨΑΡΩΝΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ? Ή ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ? ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.

 3. Ανώνυμος says:

  Έκτακτο : Τετράδα-
  βλακειασ
  ηλιθιοτητασ
  πανικου και
  προφητειων
  χτυπησε
  τα
  κατοχικα νεα…….
  ελεοσ πια………………………..

 4. Ανώνυμος says:

  ΚΟΙΜΙΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ή ''ΤΥΧΗ'' ΣΟΥ ΑΠΌ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΟΥΛΕΎΕΙ. ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΥΠΝΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΣΗΡΙΑΛ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ.

 5. Ανώνυμος says:

  Κάποια στιγμή όμως δεν θα είναι μόνο παραβίαση. …….το πότε μένει να δούμε. …
  Αλλά τότε θα είναι αργά. ..

 6. Ανώνυμος says:

  ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΣΟ Ο ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΕΧΕΙ 2500 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΣΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *