«Επαναστατικές» …ονειρώξεις!!!

Κάποιοι, στο όνομα δήθεν του επαναστατικού μαρξισμού, αγνοούν το αλφάβητο των Επαναστάσεων:

α). Ότι η διαλεκτική διαδικασία (προτσές) Επανάστασης-Αντεπανάστασης είναι ενιαία, δεν τεμαχίζεται. Δηλαδή ακόμα και αν δεχτούμε την ύπαρξη εκρηκτικών λαϊκών εξάρσεων και εξεγέρσεων (το αντικειμενικό της ιστορικής κίνησης) αυτό μπορεί να οδηγήσει ΟΧΙ μόνο στην Επανάσταση, αλλά και στην Αντεπανάσταση: Η κατεύθυνση καθορίζεται από τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ του συνειδητού παράγοντα, από τους συσχετισμούς των πολιτικών υποκειμένων…

β). Μια Επανάσταση αποτυπώνεται από τα πολιτικά της υποκείμενα και από τις μορφές της δικής της εξουσίας που συγκρούονται ασυμφιλίωτα με τις δομές του συστήματος και ΟΧΙ απλώς με την κυβέρνηση: Γι αυτό μια Επανάσταση έχει απέναντί της το ΣΥΝΟΛΟ των καθεστωτικών δυνάμεων.

γ). Ακόμα και αν μια επαναστατική διαδικασία είναι σε εμβρυακό στάδιο, θα αποτυπωθεί σε κάποιες επαναστατικές πολιτικές δυνάμεις, σε κάποια στρατηγικά και προγραμματικά κείμενα.

ΤΙΠΟΤΑ απ’ όλα αυτά δεν συναντάμε στην Ουκρανία:
Σε ένα μέρος της Ουκρανίας το αντιρωσικό και όταν η κυβέρνηση αρνήθηκε να υπογράψει τη συμφωνία σύνδεσης της χώρας με την ΕΕ, η δυτικόφιλη αντιπολίτευση οργανώνει κινητοποιήσεις εναντίον αυτής της απόφασης.

ΣΕ αυτές τις κινητοποιήσεις οι ένοπλες ακροδεξιές ομάδες του ιμπεριαλιστικού παρακράτους δίνουν το πολιτικό στίγμα. Υλοποιείται η γνωστή συνταγή της αιματηρής κλιμάκωσης, όπως ακριβώς την περιγράφει ο Τιερή Μεϊσάν στο άρθρο: «Μπορεί η Ουάσιγκτον να ανατρέψει τρεις κυβερνήσεις ταυτόχρονα;», καθώς και ο Φωτόπουλος και άλλα σοβαρά κείμενα.

Διαβάστε τα συγκεντρωμένα ΕΔΩ:

Έχουμε δηλαδή μια κινητοποίηση των πολιτικών ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ, πλαισιωμένη από τις ένοπλες (από το ΝΑΤΟ) ακροδεξιές ομάδες κρούσης του 4ου Ράιχ.

Το πολιτικό, συνεπώς, ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ αυτής της «επανάστασης» ήταν τα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ και τα ένοπλα, ακροδεξιά σκυλιά του.

ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν πρόβαλλε, ούτε αποτυπώθηκε μια άλλη Πολιτική, ένα άλλο πολιτικό υποκείμενο, έστω σε εμβρυακή μορφή, με επαναστατικό χαρακτήρα, κόντρα σ’ αυτήν την «επανάσταση» της Νέας Τάξης. Ούτε ένα γραφτό που να μας δείχνει ότι σ’ αυτήν την Αντεπανάσταση υπήρξαν και δρούσαν και κάποιες άλλες δυνάμεις πραγματικά επαναστατικές.

Μια Επανάσταση είναι ιστορικά, θεωρητικά και πολιτικά ασύλληπτη αν δεν αποτυπώνεται, στο ελάχιστο, στις ηγετικές της μορφές, στις πολιτικές της ομάδες, σε κάποια επαναστατικά σύμβολα, σε κάποια παραγωγή ιδεών και κειμένων…

ΕΔΩ το μόνο που έχουμε, σε μορφή ΑΠΟΛΥΤΗΣ κυριαρχίας, είναι τα πολιτικά υποκείμενα των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ, οι ακροδεξιές και ναζιστικές ομάδες κρούσης και τα σύμβολά τους, οι κοκκινόμαυρες σημαίες τους που κάποιοι τις είδαν …κομμουνιστικές: Αυτοί που βάπτισαν και τη Χρυσή Αυγή σαν «επαναστατική» …αντίσταση!!!

ΣΗΜΕΡΑ η …νικηφόρα έκβαση αυτής της «επανάστασης» ηρωοποίησε και θεοποίησε το πλέον δουλικό και διεφθαρμένο ανδρείκελο της Νέας Τάξης: Την Τιμοσένκο!!!

Μόνο το mega να έβλεπε κανείς χθες θα διέκρινε καθαρά τις υστερικές ιαχές θριαμβολογίας για αυτήν την «επαναστατική» εξέλιξη…

Η ληξιαρχική πράξη αυτής της «επανάστασης» που θα επισφραγίζει και τη μεγάλη της νίκη θα είναι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΔΝΤ!!!
Αυτός ήταν ο στρατηγικός στόχος…

Και αυτόν τον αντεπαναστατικό στόχο της Νέας Τάξης τον βάπτισαν και εξακολουθούν να τον βαπτίζουν κάποιοι σαν Επανάσταση…

Ο ρόλος της «πόντιας π…» (το καλύτερο που μπορούμε να σκεφτούμε) πάει γάντι εδώ…

Υ.Γ. Αν αυτό που συνέβη στην Ουκρανία είχε και στο ελάχιστο ανατρεπτική, επαναστατική δυναμική θα είχε πνιγεί στο αίμα και δεν θα καθόταν ο άλλος διεφθαρμένος της ρωσικής ολιγαρχίας (Γιανουκόβιτς) με σταυρωμένα τα χέρια…

9 thoughts on “«Επαναστατικές» …ονειρώξεις!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Έφυγε σαν κλέφτης ο δολοφόνος…
  Δεν υπάρχει καμία Ρωσία κι ούτε θα υπάρξει ποτέ. Δεν έχουν την κουλτούρα και την παιδεία των Ευρωπαίων και των Αμερικανών. Είναι Μεθύστακες και Δουλικοί.
  Τόσο Απλά.

 2. Ανώνυμος says:

  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ…

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ.

  ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΞΑΝΑ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ… ΟΣΟΙ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΣΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΑ ΤΟΥ Γ΄ΡΑΙΧ ΕΝΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ… ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ Ν.Α.Τ.Ο.

  https://www.youtube.com/watch?v=sSCVtkjfApE

  ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ.

  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ…. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

  ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ" ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ… ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ…. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΤΟ "ΔΕΞΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ, Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ!

  ΩΣ ΠΛΑΣΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ… Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΑΛΕΞΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ… Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ… ΕΝΩ Ο ΑΛΕΞΗΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ… ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!… ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 38 ΧΡΟΝΙΑ.

  https://www.youtube.com/watch?v=-51DbXntglI

  …"Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΜΥΝΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ"…

  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ Ο…. ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ.

  ΣΤΟΝ ΑΝΩΘΕΝ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ 12/6/1976, ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (;) ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ…. ΩΣ ΑΛΛΗ ΓΙΟΥΛΙΑ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ… ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ.

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. (MADE IN USA;)… ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ.. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΝΑ ΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΤΙΣ Η.Π.Α.

  ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… ΣΥΝΗΘΗΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ… ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ. ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΕΔΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΑ… ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΛΕΙ ΕΝΕΧΥΡΟ., ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ… ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΟΦΥΛΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΗΔΗ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ…

  ΠΟΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΜΣΙΚΗ ΧΩΡΑ;….

  ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ… ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ! ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕΙΩΔΟΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

  ΑΥΤΑ.

 3. Ανώνυμος says:

  Το μέλλον της Ουκρανίας περνάει μέσα από τη Ρωσία και όσο και αν σήμερα χαίρονται όλοι αυτοί οι νεοεποχίτες σε λίγο θα δουν την κατάσταση να καταρρέει. Όλο αυτό το σενάριο των δήθεν επαναστάσεων το έχουμε ξαναδεί στην Αραβική Άνοιξη. Όμως σίγουρα η Ρωσία δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια, διότι ο στόχος δεν είναι απλά και μόνο η ένταξη της Ουκρανίας στους δυτικούς μηχανισμούς, αλλά και η αντιπυραυλική ασπίδα. Αλλά σε αυτή τη περίπτωση το επόμενο βήμα θα είναι η διάσπαση της Ουκρανίας σε δυτική και ανατολική και η μεν δυτική θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, η δε ανατολική στην Ευρασιατική Ένωση. Όσο και να θέλουν οι δυτικοί δεν μπορούν να πλήξουν τον Πούτιν, αλλά και μέσα από την Αραβική Άνοιξη πάλι δεν κατάφεραν να τον πλήξουν. Όπως και να έχει η θέση της Ρωσίας είναι στην ΕΕ, αλλά σε μία άλλη ΕΕ και όχι αυτή της Μέρκελ, του Σόϊμπλερ και όλων των άλλων γερακιών του αντίχριστου. Αυτή η κατάσταση όπως διαμορφώνεται οδηγεί στο Γ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όσο για τη Τιμοσένκο, αυτή είναι όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Εβραία, Πολωνικής καταγωγής, συγγενής της Ολμπράϊτ., που διέλυσε τη Γιουγκοσλαβία. Έρχονται τα μεγάλα γεγονότα. Ο Καιρός είναι πολύ κοντά για να μην πούμε ότι έχει ήδη φθάσει.

 4. Ανώνυμος says:

  Αμφισβητούν το Ολοκαύτωμα, κυνηγούν τους Εβραίους και αποθεώνουν τον Αδόλφο Χίτλερ και τα SS. Kαι αυτοί κυριαρχούν σήμερα στην Ουκρανία!…ΞΥΠΝΗΣΤΕ….ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ…ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ…ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ…ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

 5. Ανώνυμος says:

  Δεν υπάρχει καμία Ρωσία κι ούτε θα υπάρξει ποτέ. Δεν έχουν την κουλτούρα και την παιδεία των Ευρωπαίων και των Αμερικανών. Είναι Μεθύστακες και Δουλικοί.
  Τόσο Απλά….ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ…ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

 6. Ανώνυμος says:

  ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΑ 8:26.

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, "ΣΤΗΘΗΚΕ" ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο ΑΙΩΝΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ… ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΟΙΑΣ… ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΑΥΤΗ Η ΙΣΟΡΡΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ "ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ".

  ΥΠΟΨΗΝ, ΟΤΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ Η ΤΣΑΡΙΚΗ ΡΩΣΙΑ… ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟ.

  ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ… ΟΙ ΒΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΓΛΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΥΛΑ) ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ (ΦΡΑΓΚΟΙ)… ΟΙ ΔΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΕΥΤΟΝΕΣ, ΒΑΥΑΡΟΙ Κ.Λ.Π. ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η Μ@Λ@ΚΙ@ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…

  Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΞΑΣΦΑΙΡΟ… Ο ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ… Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΙ ΦΥΛΗ, ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΗ… ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ… ΟΙ ΔΥΔΙΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ… ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΡΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ… ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΓΛΟ ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ… ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ…

  ΑΝ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ" ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ.

  ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

  ΟΙ ΔΕ ΡΩΣΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΖΙΚΟΙ… ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ… ΓΙΑ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ… ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΟΥΜΕ (ΑΚΟΜΑ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ…

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ… ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ… ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΣ.

  ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ… ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΛΟΦΙΚΩΝ… ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1897, ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑΝ ΒΕΤΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Β΄, ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ Κ.Λ.Π. ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΕΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ…

  ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΘΥΣΤΑΚΩΝ Κ.Λ.Π. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΛΑΟΙ ΠΙΝΟΥΝ… ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, Η ΑΓΓΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ… ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΡΟΔΟ, ΚΑΙ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΚΡΗΤΗΣ;

  Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΟΥΛΕΣ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ… ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

  Η ΔΕ ΑΓΓΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΣΧΥΝΤΟΙ… ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΩΛ@Ρ@ΚΙ ΤΟΥΣ… ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥΣ.

  ΑΥΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *