00:58 - 29/03/2017

Γονείς προσοχή!!! Νέα μόδα με παιχνίδι θανάτου εφήβων!!! Τι είναι το «νέο παιχνίδι πνιγμού»;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γονείς προσοχή!!! Νέα μόδα με παιχνίδι θανάτου εφήβων!!! Τι είναι το «νέο παιχνίδι πνιγμού»;

Ένας τραγικός απολογισμός με θανατηφόρα παιχνίδια εφήβων σε απευθείας σύνδεση “ονλαιν”, οι απεγνωσμένοι γονείς προσπαθούν να ενημερώσουν και να προειδοποιήσουν άλλους γονείς.
Οι γονείς και οι ιατροδικαστές προειδοποιούν για το νέο “παιχνίδι” και αντικρίζουν «την θανατηφόρα ζαριά» των νέων – αλλά τα παιδιά εξακολουθούν να χάνουν τη ζωή τους.

Ο θάνατος ενός 12χρονου αγοριού στο Μπέρμιγχαμ πιστεύεται ότι έχει να κάνει με το «παιχνίδι πνιγμού» και έχει προκαλέσει νέο σοκ στην κοινωνία και φόβους για την ζωή των νέων που συμμετέχουν στην θανατηφόρα τρέλα.

Ο Karnel Haughton βρέθηκε αναίσθητος στο υπνοδωμάτιό του από την μητέρα του, Gemma την περασμένη Τετάρτη και πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο.

Οικογενειακοί φίλοι έχουν προειδοποιήσει άλλους γονείς να είναι ενήμεροι για το παιχνίδι πνιγμού, καθώς η αστυνομία ερευνά το θάνατο – και η οποία το αντιμετωπίζει ως ένα «ανεξήγητο» φαινόμενο.

Ο αγαπημένος φίλος της Gemma, Bee Bailey έγραψε: «Η οικογένεια έχει αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να καταστήσουμε σαφές τι ακριβώς συνέβη και να βοηθήσουμε να σταματήσει η νέα τρέλα των νέων που έχει γίνει τρομακτικά δημοφιλή στο ίντερνετ.

«Στην αρχή δεν ξέραμε τι ακριβώς συνέβη, αλλά ορισμένοι από τους φίλους του Karnel τόλμησαν να δηλώσουν στην αστυνομία και την οικογένεια για ένα παιχνίδι / τρέλα που έχει γίνει δημοφιλές μεταξύ των νέων στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι ονομάζεται το παιχνίδι πνιγμού.

«Είναι τρομερά σημαντικό να μιλήσετε στα παιδιά σας και να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ότι μία από τις πολλές συνέπειες του παιχνιδιού είναι δυστυχώς ο θάνατος.»

William Stanesby, 12 χρονών βρεθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Langton Green, Kent, τον Ιούνιο του 2011

Ο Jack Pickles από το Δυτικό Yorkshire πέθανε μετά το παιχνίδι πνιγμού (‘game’) το 2014 (Photo: Ross Parry / SWNS)


Ο Harry Robinson νεοσύλλεκτος στην αεροπορία πέθανε επίσης παίζοντας το ‘game’ Θανάτου!!!

Μετάφραση απο το mirror.co.uk

Koraks για τα Κατοχικά Νέα

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Πείτε μας πώς παίζετε όμως, αλλιώς το άρθρο είναι ημιτελές! Τι κανόνες έχει αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι;;; Πλάκα πρέπει να έχει, εγώ θα το ονομάσω: «ο Πνιγμός του Βλάκα».

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*