Αγώνας Πείνας φιλαράκια!!! Το σενάριο όπου δεν υπάρχει κανένας τρόπο διαφυγής…

Πεινάσατε;;; δεν έχετε δει ακόμη τίποτα…

Το απόλυτο σενάριο για την ιδιοκτησία του πλανήτη: Ένας πλανήτης μόνο για την ελίτ που θα διατηρεί 500 εκατομμύρια σκλάβους για να τους υπηρετούν. Οι υπόλοιποι είναι αναλώσιμοι και κρέας στο μεγάλο σφαγείο.

Όλα αυτά θα επιτευχθούν, μεταξύ άλλων, λέγοντας συνέχεια ότι πρέπει να απαλλάξουμε τον πλανήτη από τον άνθρωπο, και να παραδώσουμε όλο και περισσότερες ελευθερίες μας για να σώσουμε τη γη. Τόση ευαισθησία και αγάπη κρύβουν μέσα τους οι ιδιοκτήτες του πλανήτη.

Το απόλυτο σενάριο που μας το προβάλλουν συνέχεια είναι ότι η ελίτ έχει βάλει μελλοντικούς στόχους και τους δείχνει μέσα από τις φανταστικές ταινίες των Αγώνων Πείνας. Σχεδόν όλοι μας γνωρίζουν τι είναι αυτοί οι Αγώνες πείνας…

Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ έπαιξε στις ταινίες των Αγώνων Πείνας και όταν τον ρώτησαν τι βρίσκει για τις ταινίες αυτές, έκανε τις εξής εκπληκτικές αναφορές.

Σύμφωνα με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της Παγκόσμιας Πείνας, η ταινία είναι μια αλληγορία της αμερικανικής ελίτ και δείχνει πού θα καταλήξει η χώρα στο μέλλον. Ότι όσοι τραβούν στις κλωστές του θέατρου με τις μαριονέτες δεν έχουν καθόλου καλές προθέσεις για την μάζα και ότι όλα γίνονται γιατί η κερδοσκοπία στην κορυφή της κοινωνίας είναι ακόρεστη.

Ο Αγώνας Πείνας είναι ο τύπος ταινίας που επιδρά στο υποσυνείδητο των ανθρώπων σε τέτοιο βαθμό που το μήνυμα γίνεται αποδεκτό σε αυτούς που το βλέπουν, επειδή προγραμματίζει τον εγκέφαλο των ανθρώπων με ένα μελλοντικό σενάριο που εξηγεί ότι δεν υπάρχει καμία σωτηρία και κανένας τρόπος διαφυγής, όσο και να μάχεσαι να τους νικήσεις.
Οσο και να αντισταθείς, όσο και να συνεργαστείς με την ομάδα σου πάντα θα υπάρχει ένα καινούργιο και δυσκολότερο επίπεδο μάχης που θα το χάσεις…

Αν βλέπετε τέτοιες ταινίες είστε ήδη προγραμματισμένοι και δεκτικοί σε αυτό το σενάριο υποδούλωσης και συνεχής διώξεως από τους επίκυρίαρχους του Πλανήτη…

Ο κύριος Σάδερλαντ παίζει τον ρόλο του και σε αυτό εδώ το βίντεο, αλλά τώρα τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο φαντασίας…Όλα είναι αλήθεια σύμφωνα με το μελλοντικό σενάριο και όλες τις τεχνικές προγραμματισμού της συνείδησης.

Πολύ βρωμιά και πολύ κάψιμο μυαλών, μόνο με λίγη δόση ψυχαγωγίας…
Κρατήστε τα παιδιά σας μακριά από τέτοιες αμερικάνικες βρωμιές.

KORAKS

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60 ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

6 thoughts on “Αγώνας Πείνας φιλαράκια!!! Το σενάριο όπου δεν υπάρχει κανένας τρόπο διαφυγής…

 1. mnk says:

  Όπως είπε και ο Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, διά στόματος Σέρλοκ Χολμς, το μυαλό μας είναι περιορισμένου χώρου. Αν το γεμίζουμε με σκουπίδια δεν περισσεύει χώρος γιά τα ωραία και χρήσιμα.

 2. Ανώνυμος says:

  Πολύ ωραία τα λες Κοραξ εδω, ΜΠΡΑΒΟ!
  Μια παρατήρηση: στην ταινία του Spielberg “A.I” το παιδί-τεχνητή νοημοσύνη προγραμματιζοταν με 7 λέξεις που η μητέρα τού έλεγε, και μετα αυτό άρχιζε να τρέχει το προγραμμα “αγαπης” που τού είχαν ρυθμίσει….
  Όντως λοιπόν αυτές οι ταινίες παίζουν το ρόλο του spelling συλλογικά στην Ανθρωποτητα!!!
  ´Οσο για το δρόμο διαφυγής…ειναι άλλο τεράστιο θεμα….

 3. ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.. says:

  Οι σαπιοκεφαλοι ασιατες τα τελευταια διομιση χιλιαδες χρονια με πολλους και διαφορους τροπους [θεωριες-θεικα-”επιστημονικα”-και πασαλιδικα ] ξεφτιλιζουν τον πλανητη προς χαριν των ορχεων των των ανυπαρκτων , για την λεγομενη καλοπεραση των. ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΣΦΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

 4. ΗΛΙΑΚΗΣ says:

  Σενάριο με κανένα τρόπο διαφυγής… παροδικά με πείνα και θάνατο; ή παντοτινά; … Κανένας «Δαίμονας» ή Άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει την εξελικτική πορεία του Υλικού Κόσμου μας που οδηγείται σε … «Χάος και Άβυσσο». Διατίθεται ήδη ετοιμασμένος «αόρατος τώρα» Αμίαντος Κόσμος σε ΌΛΑ τα Αθάνατα Πρόσωπα, Ανθρώπων και Αγγέλων. Ευτυχείς, όσοι τήρησαν την εντολή «Αγαπάτε αλλήλους» και «ζητούν το ΕΛΕΟΣ» του «εν δόξει» Χριστού της Κρίσης, ως επιλέξιμοι περαιτέρω εξέλιξης σε θεούς (θέωσης).

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ Η ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ. ΣΥΓΚΛΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙΣ ΜΕ 7 ΔΙΣ ΓΗΙΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΠΑΡΑ ΜΕ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΣΥΦΙΛΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΓΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ. ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *