ΡΟΥΜΑΝΙΑ …

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Το χρονικό της γης

Από την Αρχαία Σουμερία μέχρι την Κνωσσό, και από την Κεντρική Αμερική μέχρι την Κωνσταντινούπολη, οι εξερευνήσεις, τα εμπόδια, τα απρόοπτα αλλά και οι συναρπαστικές ανακαλύψεις που τεκμηριώνουν τις ανατρεπτικές θεωρίες του αιρετικού αρχαιολόγου.

ΤΙΜΗ 17,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

3 thoughts on “ΡΟΥΜΑΝΙΑ …

  1. O ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΚΟΙΛΗΣ ΑΠΗΝΑΣ ΤΩΝ ΚΕΦΤΩΝ.. says:

    Oi Ρουμανοουζμπεκοκαζακστανοτουρκμενιοκιργισιοσαχοτζατσικοουραλιοι σαν τσιγγανολεηλατες χρονια και ζαμανια νοιωθουν οτι οι εντυπωσεις – γραπτα της παλαιας διαθηκης τους αντιπροσωπευουν ? Ρε τους παμπονηρους ρουμανοβλαχους και μια απο τις μεγαλυτερες πληγες του πλανητικου πολιτισμου.

  2. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

    Στα Τζαμιά δεν διακινούνται αμιγείς Θρησκευτικές αλλά Πολιτικο-Θρησκευτικές ιδέες που στρέφονται Εναντίον των Ελληνορθόδοξων Χριστιανών και μη μουσουλμανικών πληθυσμών της κάθε χώρας (βλέπε Θράκη). Παράλληλα σε πολλές Μουσουλμανικές Χώρες εμποδίζεται η συνύπαρξη Ελληνορθόδοξων Χριστιανών και άλλων θρησκειών με αρκετούς μουλωχτούς Σιωνιστές σε ηγετικά πόστα να προάγουν το «Διαίρει και Βασίλευε»… τζιχαντιστές, αναγκαστικές μετακινήσεις μουσουλμανικών πληθυσμών… σε χριστιανικές χώρες κτλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *