ΡΟΥΜΑΝΙΑ …

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ : Άμεση εκπλήρωση
Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60 ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Loading...

3 thoughts on “ΡΟΥΜΑΝΙΑ …

  1. O ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΚΟΙΛΗΣ ΑΠΗΝΑΣ ΤΩΝ ΚΕΦΤΩΝ.. says:

    Oi Ρουμανοουζμπεκοκαζακστανοτουρκμενιοκιργισιοσαχοτζατσικοουραλιοι σαν τσιγγανολεηλατες χρονια και ζαμανια νοιωθουν οτι οι εντυπωσεις – γραπτα της παλαιας διαθηκης τους αντιπροσωπευουν ? Ρε τους παμπονηρους ρουμανοβλαχους και μια απο τις μεγαλυτερες πληγες του πλανητικου πολιτισμου.

  2. ΑΕΡΑΚΗΣ says:

    Στα Τζαμιά δεν διακινούνται αμιγείς Θρησκευτικές αλλά Πολιτικο-Θρησκευτικές ιδέες που στρέφονται Εναντίον των Ελληνορθόδοξων Χριστιανών και μη μουσουλμανικών πληθυσμών της κάθε χώρας (βλέπε Θράκη). Παράλληλα σε πολλές Μουσουλμανικές Χώρες εμποδίζεται η συνύπαρξη Ελληνορθόδοξων Χριστιανών και άλλων θρησκειών με αρκετούς μουλωχτούς Σιωνιστές σε ηγετικά πόστα να προάγουν το «Διαίρει και Βασίλευε»… τζιχαντιστές, αναγκαστικές μετακινήσεις μουσουλμανικών πληθυσμών… σε χριστιανικές χώρες κτλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *