23:04 - 04/12/2017

ΡΟΥΜΑΝΙΑ …

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. O ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΚΟΙΛΗΣ ΑΠΗΝΑΣ ΤΩΝ ΚΕΦΤΩΝ.. 5 Δεκεμβρίου 2017 @ 08:52
  4
  9
  Oi Ρουμανοουζμπεκοκαζακστανοτουρκμενιοκιργισιοσαχοτζατσικοουραλιοι σαν τσιγγανολεηλατες χρονια και ζαμανια νοιωθουν οτι οι εντυπωσεις – γραπτα της παλαιας διαθηκης τους αντιπροσωπευουν ? Ρε τους παμπονηρους ρουμανοβλαχους και μια απο τις μεγαλυτερες πληγες του πλανητικου πολιτισμου.
 2. 19
  0
  Στα Τζαμιά δεν διακινούνται αμιγείς Θρησκευτικές αλλά Πολιτικο-Θρησκευτικές ιδέες που στρέφονται Εναντίον των Ελληνορθόδοξων Χριστιανών και μη μουσουλμανικών πληθυσμών της κάθε χώρας (βλέπε Θράκη). Παράλληλα σε πολλές Μουσουλμανικές Χώρες εμποδίζεται η συνύπαρξη Ελληνορθόδοξων Χριστιανών και άλλων θρησκειών με αρκετούς μουλωχτούς Σιωνιστές σε ηγετικά πόστα να προάγουν το «Διαίρει και Βασίλευε»… τζιχαντιστές, αναγκαστικές μετακινήσεις μουσουλμανικών πληθυσμών… σε χριστιανικές χώρες κτλ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί