Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
08:31 - 13/06/2018

A la mort subite, η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία!

Yπάρχει ένα παλιό όμορφο καφέ στις Βρυξέλλες με το όνομα “A la mort subite”.

Επίσης, υπάρχει και βελγική μπύρα με αυτή ακριβώς την ονομασία. Για όσους δεν γνωρίζουν γαλλικά σημαινει “στον αιφνίδιο θάνατο”.

Λϊγο μακάβριο ίσως για καφέ αλλά πολύ ταιριαστό με την περίπτωσή μας: έχοντας βάλει την Ελλάδα στην τελική ευθεία για την εξόντωσή της, μετά και τα τελευταία γεγονότα με τη Μακεδονία, οκτώ χρόνια τώρα εξοντώνεται οικονομικά, ηθικά και εθνικά, και καθώς φαινεται οι επικυρίαρχοι μπήκαν πια στην τελική ευθεία να μας αφανίσουν με κάθε τρόπο, ο αιφνίδιος θάνατος δεν αργεί.

Αν φυσικά παραμείνουμε αδρανείς και απαθείς όπως μέχρι σήμερα συμβαίνει, προς έκπληξη κάθε ιστορικού, κοινωνιολόγου και ψυχολόγου αλλά προς επιβεβαίωση των εκτιμήσεων των νεοταξιτών για την απάθεια, την ηθική κατάπτωση και τη δειλία των σύγχρονων Ελλήνων.

Αυτό μένει να αποδειχθεί και μάλιστα σύντομα γιατί το ξεπούλημα της Μακεδονίας θα είναι μόνο η αρχή των πολλών δεινών που μας περιμένουν, μακάρι να διαψευστώ.

Επί του παρόντος, όμως, οι επικυρίαρχοι μπορούν να καθήσουν να απολαύσουν μια μπύρα “αιφνιδίου θανάτου” στο ομώνυμο καφέ και να την πιουν όχι βέβαια στην υγεία μας αλλά… στον αφανισμό μας.

Μια περίληψη για το πως τα κατάφεραν και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα συνέτριψαν ένα συμπαγή έθνος με την αρχαιότερη ιστορία στο δυτικό ημισφαίριο (δεν το λέμε εμείς σύγχρονοι εφιάλτες και αρνητές της ιστορίας μας, οι…Κινέζοι το λένε που προσκυνάνε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό):

α) κατέστρεψαν σε βάθος 40 χρόνων, με απαρχή ένα Πολυτεχνείο (πολλοί και πολλές έκαναν προσοδοφόρα καριέρα χάρη σε αυτό), τις υποδομές της οικονομίας και τον εθνικό πλούτο: αποβιομηχάνιση, φαλίρισμα των μεγάλων βιομηχανιών, εξαναγκασμός σε λουκέτα χάρη στην ευγενική χορηγία των “συνδικαλιστών” που απεργούσαν με κάθε ευκαιρία (και διαταγή από τους ινστρούκτορες), δημιουργία τάξεων ημετέρων επιχειρηματιών που όταν έπαυαν να είναι χρήσιμοι ή άλλαζε το κλίμα ξαφνικά χρεωκοπούσαν και έχαναν τις επιχειρήσεις (βλ. εκδότες που με την εισαγωγή του ξένου λάιφ στάιλ, λέμε τώρα, κατέστρεψαν ηθικά και υπαρξιακά δυο γενιές τουλάχιστον), υπεροφορολόγηση, μηχανισμοί εργατοπατέρων στους αγροτικούς συνεταιρισμούς, επιδοτήσεις που διήφθηραν τους αγρότες και τους έκαναν να παρατήσουν τα χωράφια και να τρέχουν στα καμπαρέ, άνοιγμα συνόρων με τους Αλβανούς να πέρνουν τη θέση των Ελλήνων στη χειρονακτική εργασία και, εμμέσως, οι τελευταίοι να γίνονται μαλθακοί, τεμπέληδες και αντιπαραγωγικοί, θάψιμο δήθεν πλεονάζουσας παραγωγής (ας μάθουν οι νεότεροι για τις “χωματερές”), ΕΟΚ που αμέσως πλημμύρισε η ελληνική αγορά από τις γερμανικές ηλεκτρικές συσκευές και βούλιαξαν οι ελληνικές βιομηχανίες, σταδιακή εκχώριση οικονομικής, δημοσιονομικής, νομισματικής και εμπορικής πολιτικής στη γερμανοειδή Ε.Ε. και έτσι η Ελλαδίτσα έπαψε να έχει ευχέρεια να κόβει δικό της χρήμα και να προωθεί τις εξαγωγές της, κλπ. Από την άλλη πλευρά, δημιούργησαν έναν υπερτροφικό δημόσιο τομέα, στρατιές κομματικά διορισμέων δημοσίων υπαλλήλων, εξαρτώμενα από το ξεροκόμματό τους άτομα που αντάλλασαν την ψήφο/ψόφο με μια θέση στο δημόσιο και κατέστρεψαν κάθε υγιή κύτταρο του ιδιωτικού τομέα με τις “μίζες”, τη διαφθορά, τη συναλλαγή, τους “εργολάβους”, τις επιδοτήσεις και τα δάνεια.

β) προκάλεσαν την ηθική κατάπτωση του ελληνικού λαού που βαθμηδόν κατέστη αγράμματος, ανιστόρητος, κομπλεξικός, ρηχός, υπερφίαλος να ασχολείται με το βαμμένο ξανθό της τηλεόρασης, τα σαρβαίβορ και τα τούρκικα σήριαλ και να μην ενδιαφέρεται για το τι γίνεται μέσα του, έξω του και γύρω του. Σταδιακά ο νεοέλληνας κατάντησε ένα απαθές, ανόητο,εγωκεντρικό πλάσμα, χωρίς γνώσεις και παιδεία, με πασαλείμματα από γκουγκλαρίσματα και στην καλή περίπτωση από το γουκιπέντια. Ως γνωστόν λαός που δεν γνωρίζει την ιστορία του σύντομα θα χάσει ο,τι έχει και δεν έχει. Με διάφορους ψυχολογικούς μηχανισμούς, τον κατέστησαν μαλθαλό, χωρίς δική του άποψη και γνώμη, φερέφωνο και μαγνητόφωνο της τηλεόρασης, ηττοπαθή, δειλό (“τι να κάνουμε;”, “εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;”) και δια της μεθόδου της σαλαμοποίησης τον έκαναν να αποδέχεται παθητικά και χωρίς καν να του περνάει από το μυαλό να αντισταθεί κάθε δυσμενές μέτρο σε βάρος του και σε βάρος των παιδιών του.

γ) ξερίζωσαν την παιδεία, αντικαθιστώντας την με ανούσια παπαγαλίστικη εκπαίδευση, ιδίως εκπαίδευση στον τομέα πως “να μην έχεις προσωπικότητα και να  δέχεσαι παθητικά την σκλαβιά σου”. Ταυτόχρονα, με την ισοπέδωση αξιών και ήθους, κατέβασαν τον δάσκαλο στο ίδιο επίπεδο με τον μαθητή και τον άριστο στο ίδιο επίπεδο με τον μπουμπούνα, διαστρέφοντας τις έννοιες και τις αξίες. Άλλαξαν τα βιβλία ιστορίας και η γενοκτονία των προγόνων μας έγινε “συνωστισμός” για να μας περάσουν με το στανιό  ότι οι γείτονες είναι τάχα φίλοι μας (βλέπουμε πόσο φίλοι μας είναι και ήταν, αιχμαλωτίζοντας δύο Έλληνες στρατιωτικούς, απειλώντας όλη την ώρα και παραβιάζοντας τα χωρικά ύδατα και τον εναέριο χώρο).Στα ύστατα χρόνια που ζούμε έβγαλαν τα θρησκευτικά από το σχολείο, υποχρέωσαν τα παιδιά να διδάσκονται άλλες θρησκείες και κατέβασαν τις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας αλλά και των ηρώων της Επανάστασης του 1821. Ταυτόχρονα, μετέτρεψαν τις νεότερες γενιές σε τομάρια που νοιάζονταν μόνο για την καλοπέρασή τους, είναι σκυμμένα συνεχώς πάνω σε ένα κινητό τηλέφωνο ή/και ένα κομπιούτερ, δεν ενδιαφέρονται για το κοινό καλό και κοίταζουν μόνο τον εαυτούλη τους, καταντώντας τους ρηχούς, απαθείς και κακοήθεις (“γιατί να δει καλό ο γείτονας”; “να ψοφήσει η κατσίκα του”). Η κακοήθεια αυτή θα αποδεικνυόταν πολύ χρήσιμη όταν θα ξεκινούσαν οι μαζικές απολύσεις και θα έδειχναν με το δάχτυλο οι μέχρι τότε βολεμένοι λέγοντας “καλά να πάθετε”.

δ) εισήγαγαν ως μέσο υποτίθεται ψυχαγωγίας και ακόμη πιο πολύ υποτίθεται ενημέρωσης την τηλεόραση που γέμισε από βαμμένες ξανθιές, επίπεδο κάτω από τα βρύα κουτσομπολίστικων εκπομπών και δημοσιογραφίσκους-παπαγαλάκια των εκάστοτε κυβερνώντων. Με τον τρόπο αυτό απομόνωσαν τον νεοΈλληνα από τον περίγυρό του, τον κοινωνικό του κύκλο και τους φίλους του και τον βύθισαν στην ανηλεή προπαγάνδα των καναλιών (με τα ξένα αφεντικά) ώστε την κατάλληλη στιγμή να γίνει ανάλγητος απέναντι στους συμπατριώτες του και να συμφωνεί με κακία με την -τα παίρνω χοντρά για να σας κάνω προπαγάνδα-τηλεπερσόνα “οι δημόσιοι υπάλληλοι φταίνε, οι γιατροί φταίνε, τα ρετιρέ φταίνε, οι δικηγόροι φταίνε, οι μηχανικοί φταίνε για το χρέος της Ελλάδας.Να απολυθούν αμέσως” (όλοι φταίνει εκτός από τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους φυσικά).

ε) αφού έκαναν τη χώρα αντιπαραγωγική και τους Έλληνες τεμπέληδες, καλοπερασάκηδες, αδιάφορους και τομαριστές, ξεκίνησαν να δανείζονται αφειδώς και να συνάπτουν δυσβάστακτα δάνεια στις πλάτες του ελληνικού λαού που βυθιζόταν σε όλο και μεγαλύτερη νάρκη, του προσέφεραν δάνεια ευκολίας για να αγοράσει υπερτιμημένα σπίτια, διακοποδάνεια, κάρτες για να ψωνίζει εισαγόμενες σκαρταδούρες (αφού οι ελληνικές βιομηχανίες και βιοτεχνίες εξαφανίστηκαν και αντικαταστήθηκαν από αρθρόες εισαγωγές από χώρες χαμηλού κόστους και ποιότητας), τον έβαλαν να αγοράσει μέχρι και μεγάλου κυβισμου αυτοκίνητα και σε σύντομο διάστημα βρέθηκε να χρωστάει σε τράπεζες, να υπερφορολογούνται και να εξανεμίζονται τα όλο και λιγότερα εισοδήματά του, να βομβαρδίζεται από λογής λογής “τεκμήρια” και κάποια στιγμή δεν θα τη γλυτώσει και θα του πάρουν και τις όποιες καταθέσεις με μηδενικό επιτόκιο του έμειναν.

στ) δημιούργησαν μια τεχνητή οικονομική κρίση και η Ελλάδα (αφού τη γλύτωσαν τα άλλα παρα λίγο θύματα των νεοταξιτών Ισλανδία και Ντουμπάι στο κρίσιμο διάστημα 2008-2009) βρέθηκε ξαφνικά να χρωστάει, στην κυριολεξία… της Μιχαλούς. Στη συνέχεια εμφανίστηκε ένα ΔΝΤ (από το “λεφτά υπήρχαν”, στο Καστελόριζο “λεφτά δεν υπήρχαν”) αλλά και μια ΕΚΤ και φυσικά μια αδηφάγος Γερμανία που δεν ξέχασε την ταπείνωση του 1941 στην Κρήτη και όλοι μαζί έβαλαν το “κακομαθημένο παιδί” σε μια τάξη, λέμε τώρα, αυστηρή δίαιτα και καψόνια. Από τη δίαιτα πολλοί Έλληνες θα πέθαιναν στα επόμενα χρόνια και από τα καψόνια πόσοι αυτοκτόνησαν μέσα σε βαριά κατάθλιψη αλλά τι να πρωτοσχολιάσουμε. “Παράπλευρες απώλειες” οι μαζικές απολύσεις, τα λουκέτα στο λιανεμπόριο αλλά και την παραγωγή (ο,τι είχε απομείνει), οι συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων (δεν έχει καταγραφεί παρόμοιο φαινόμενο σε μη πολεμική περίοδο, τύποις βέβαια φαίνεται ότι έχουμε ειρήνη αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για πόλεμο εντατικής εξόντωσης). Τέλος, να μη μιλήσουμε για εργασιακά δικαιώματα (οι νεότερες γενιές δεν ξέρουν τι σημαινει ο όρος).

ζ) αφού τους τελείωσε η μεταπολιτευτική δημοκρατία άρχισαν να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, άλλες νομιμοποιημένες με ψήφο/ψόφο από τους πολίτες και άλλες μηχανοκίνητες που παρουσιάστηκαν ντε και καλά σαν λύσεις “εθνικής σωτηρίας”. Όπως ήταν συμπεφωνημένο οι κυβερνήσεις αυτές ξεκίνησαν να ψηφίζουν τα περίφημα μνημόνια, να εκχωρούν την εθνική κυριαρχία, να καταργούν το Σύνταγμα, τους νόμους και να κατεδαφίζουν εν μια νυκτί τις κατακτήσεις των προγόνων μας που έγιναν με αίμα. Όλα για το “καλό” μας βέβαια, όπως και η ληστρική υπερφορολόγηση επιχειρήσεων που δεν άντεξαν και έβαλαν λουκέτο ή μετέφεραν την έδρα τους και πόσος κόσμος έμεινε στην κυριολεξία στο δρόμο αλλά και η υφαρπαγή των αποταμιεύσεων χρόνων μέσω της φοροεπιδρομής, της κατακόρυφης πτώσης των τιμών των ακινήτων, των χαρατσιών της ακίνητης περιουσίας που πονηρά τους άλλαζαν ανά τρίμηνο το όνομα για να μην το αντιλαμβάνεται εύκολα ο ραγιάς. Το μεγαλύτερο φυσικά έγκλημα συντελέστηκε με το ξεπούλημα αντί πινακίου φακής όλης της δημόσιας περιουσίας, από λιμάνια και ΔΕΚΟ μέχρι νησιά, φιλέτα ακινήτων, παλιά Ξενία (που ανήκουν στον ελληνικό λαό), μέχρι δημόσια αγαθά όπως το ρεύμα και το νερό (ετοιμάζονται).Να μη μιλήσουμε για τα μεταλλεία μας, το υπέδαφος και τώρα το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο (για τα οποία σπεύδουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο). Και φυσικά όχι μόνο ψήφιζαν και ψηφίζουν ό,τι τους υπαγορεύουν οι ξένοι εντολοδόχοι αλλά μας δουλεύουν κιόλας με αλησμόνητες ρήσεις “δεν πρόλαβα να διαβάσω το μνημόνιο”.

η) αφού ο λαός κουράστηκε και απηύδισε άλλαξε για ακόμη μια φορά ο Μανωλιός, είπε ότι θα σχίσει τα μνημόνια αλλά τα ψήφισε κι αυτός, έκλεισε τις τράπεζες για να αναγκάσει άπαντες να πάρουν θέλουν δεν θέλουν τραπεζική κάρτα και έτσι να κάνουν πρόβα τζενεράλε για το χάραγμα που έρχεται (υπό τον τύπο των νέων ταυτοτήτων, το ΦΕΚ βγήκε τον Απρίλιο), ήρθαν νέοι φόροι, νέες απολύσεις, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, και άλλη καταπάτηση ατομικών και εργασιακών δικαιωμάτων και άλλη κοροϊδία και άλλος θρασύτατος νεοταξισμός. Και ο ραγιάς τι να πει; αφού η δημοκρατική νομιμοποίηση τελείωσε και η τελευταία ανακύκλωση του συστήματος συντελέστηκε δεν έμεινε πια ψευδαίσθηση ότι “υπάρχει καλύτερος”.

θ) εξόντωσαν πληθυσμιακά τους Έλληνες μέσω των εκτρώσεων (από απελπισία, από άγνοια, από ηθική πτώση), κατέφαγαν τα εισοδήματά τους, τους στέρησαν το κεραμίδι τους, τους πέταξαν στο δρόμο με τον πιο κυνικό τρόπο (ηλεκτρονικοί πληστηριασμοί) και ταυτόχρονα άρχισαν να εισάγουν τους αντικαταστάτες τους εξ Ανατολής και Αφρικής. “Πρόσφυγες”¨χωρίς αποδεικτικά χαρτιά, δουλεμπορικά από την Τουρκία (οι κυνηγημένοι από το καθεστώς στη χώρα τους που βρίσκουν τα λεφτά να πληρώνουν τους δουλέμπορους;), το γνωστό κόλπο να συγκινείται το συναίσθημα βυθίζοντας βάρκες με μικρά παιδιά και εγκύους (οι κατατρεγμένες είναι πολύ γόνιμες), μετέτρεψαν τα στατόπεδά μας και τους στρατιώτες μας σε χοτσποτ και Φιλιππινέζες των αλλοδαπών, σε εδάφη ελληνικά που όμως κάνουν κουμάντο οι ΜΗΚΥΟ του Σόρος και για να τα νομιμοποιήσουν όλα αυτά απαγόρευσαν την εκφορά άποψης και γνώμης και τη βάφτισαν με τις δικές τους αντιέννοιες ως “ρατσισμό” και ψήφισαν αντιρατσιστικούς νόμους για να καταντήσουν τους Έλληνες περιθωριοποιημένους και διωκόμενους στην ίδια τους τη χώρα (όταν βιάζουν και σκοτώνουν τις Ελληνίδες πώς λέγονται αυτοί; δεν είναι ρατσιστές;).

ι) εισήγαγαν κάθε μορφή και πέραν κάθε φαντασίας σεξουαλική διαστροφή και ενάντια στις αξίες της ανθρωπότητας εκατομμυρια χρόνια τώρα, αποσυνθέτουν και αποδομούν κάθε έννοια όπως την μάθαμε και την συναισθανόμαστε: φύλο, σεξουαλικότητα, οικογένεια, παιδιά, σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους. Μετέτρεψαν την κοινωνία σε αδειανά από ψυχή σώματα και ασκιά που άγονται και φέρονται από τα πάθη και τις παρεκκλίσεις τους, αντιβαίνοντας ευθέως τη φύση και τους νόμους της, και έτσι φυσικά είναι πλήρως ελεγχόμενοι γιατί ο άνθρωπος που δεν διακατέχεται από πάθη είναι ο πραγματικά ελεύθερος. Στόχος τους, μη γελιόμαστε, η ολοκληρωτική εξόντωση της κοινωνίας (έχουν ξαναγινει αυτά στα Σόδομα και στα Γόμορα και σε μεγάλη φωτιά κατέληξαν). Ο ξεπεσμός του ανθρωπίνου είδους σε όλο του το μεγαλείο και μέσα στη βουλή των Ελλήνων μάλιστα, το φυσιολογικό το κάνουν να φαίνεται παρέκκλιση και την παρέκκλιση την εμφανίζουν ως φυσιολογικό, για να αντικαταστήσουν τον αξιακό κώδικα της ανθρωπότητας με το δικό τους.

κ) έβαλαν μέσα στον κλήρο τους δικούς τους ανθρώπους για να αποδομήσουν κάθε έννοια Θεού και θρησκευτικών αρχών. Ενώ οι ιεράρχες παλιά πρωτοστατούσαν στο ελληνικό έθνος και τους αγώνες του, τώρα σιωπάνε, σιωπάνε και για τη Μακεδονία μας ακόμη, προδίδοντας τον Θεό τον οποίο υποτίθεται υπηρετούν. Τους είδαμε να βγάζουν το σύμβολο της πίστης τους για να “μην  προσβάλλουν”, ενώ που προσβαλλόμαστε εμείς και η πίστη μας δεν πειράζει. Χτίζουν και τέμενος στους μέχρι πρόσφατα φιλοξενούμενους και κατά παραβίαση της αρχής του διεθνούς δικαίου περί αμοιβαιότητας (στη Σαουδική Αραβία θα μου χτίσουν ορθόδοξη εκκλησία;).

λ) ξερίζωσαν το εθνικό φρόνημα από το λαό και την εγγενή αγάπη για την πατρίδα (η φιλοπατρία έχει την ίδια ποιοτική υπόσταση με την αγάπη προς τη μητέρα), βαφτίζοντας τη “λαΪκισμό”και “φασισμό”. Δημιούργησαν μορφώματα αντιρα και αντιφα ως άλλους ταγματασφαλίτες (γνωριζουμε τις σχέσεις τους με τις οργανώσεις του Σόρος) για να καταπνίγουν την όποια αυθόρμητη εκδήλωση αγάπης και σεβασμού στη γη που μας γέννησε και μας δίνει τη ζωή. Μετέτρεψαν τη νεολαία σε απάτριδες “παρτάκιες”, ποινικοποίησαν κάθε μορφή υγιούς συμπεριφοράς όπως είναι η αυτοάμυνα, η αντίσταση στο κακό και στον πραγματικό φασισμό που στην εποχή μας μεταμφιέστηκε σε “δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση”. Και όμως υπάρχει ακόμη το άρθρο 120 ως η απόλυτη εκδήλωση δημοκρατικότητας (αντίσταση σε αυτόν που αντιστρατεύεται το δημοκρατικό πολίτευμα).

μ) αποδόμησαν και αποσυντόνισαν κάθε κρατικό μηχανισμό όπως το στρατό, την αστυνομία, το δικαστικό σώμα, την προσφορά δημοσίων υπηρεσιών όπως υγεία και εκπαίδευση. Ο λαός πληρώνει φόρους για να μην έχει τίποτα, να μην απολαμβάνει τίποτα, να είναι ξένος στην ίδια του τη χώρα.

Και πώς τα κατάφεραν όλα αυτά; Μα βασιζόμενοι σε δύο μέρη που το καθένα εξετέλεσε θαυμάσια το ρόλο του: αφενός στους υπαλλήλους τους που φοράνε το κουστούμι του “ανεξάρτητου ελληνικού κόμματος” και “Έλληνα πολιτικού”, ψεύδονται χωρίς αιδώ για να υφαρπάξουν την ψήφο/ψόφο του πολίτη και μετά κάνουν τα ακριβώς αντίθετα με προσαύξηση, κλείνουν τα ώτα στις διαμαρτυρίες του λαού, βάζουν τα σώματα καταστολής να καταστέλλουν κάθε αντίδραση και κάνουν και δημοψηφίσματα παρωδία για να ρίξουν στάχτη στα μάτια. Και αφετέρου σε ψηφοφόρους/ψοφοφόρους γιατί με την ψήφο τους φέρνουν την καταστροφή: με γνώμονα μόνο την τσέπη τους και χωρίς να πάρουν τις απαραίτητες πληροφορίες νομιμοποιούν τον όποιο δημαγωγό/υπάλληλο των νεοταξιτών, πολλές δε φορές παρατηρείται το φαινόμενο να ψηφίζουν και ενάντια στο ίδιο τους το συμφέρον ή ακόμη και την ιδεολογία τους γιατί “παρασύρθηκαν”. Ένας λαός όμοιος με μικρό παιδί που χρειάζεται έναν καθοδηγητή να του πει πώς να φερθεί, πώς να ζήσει, πώς να αισθανθεί, μάλλον είναι άξιος της μοίρας του.

A la mort subite λοιπόν του ελληνικού λαού που γρήγορα θα τον τελειώσουν εκτός αν αποτινάξει επιτέλους την κηδεμονία και πιστέψει στον βαθύτερο εαυτό του και τις αξίες που- δεν μπορεί να μην- του κοινώνησαν οι πρόγονοί του και η γη του που είναι διάσπαρτη με τα λείψανα φιλοσόφων, ηρώων και αγίων (εντάξει και προδοτών αλλά πάντα τελευταία στιγμή ένα μικρό θαύμα συνέβαινε και ο λαός ξαναέβρισκε το θάρρος στα γονίδιά του).

Η ελπίδα ( η δική μου, όχι η άλλη του 2015 που προσπέρασε και πήγε σε άλλη χώρα) θα πεθάνει, όπως πάντα, τελευταία!

Και εγώ θα ελπίζω πως ακόμη κάτι υγιές σαλεύει μέσα μας!

 

 

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. τα ειπες ΟΛΑ.
  κριμααααααα
  ποια ελπιδα;παρηγορια στον αρρωστο
  Μακαρι να γινει πολεμος,ηλιος οτιδηποτε
  αυτη ειναι η μονη ΕΛΠΙΔΑ
  ΑΝ θελουμε να υπαρχει η /ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ/ με οτι αυτη συμβολιζει

 2. Στέλιος Κομοτηνή 06/13/2018 @ 2:05 ΜΜ

  Αργυρω εύγε κοπέλα μου, ελπίζω να βρεθούμε έξω από την βουλή και να τους δείξουμε τι εστι Ελλάδα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*