11:25 - 14/10/2018

Βγήκε η Ελλάδα, από τα μνημόνια; 7 δεδομένα, που δείχνουν την αλήθεια

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τυπικά τα μνημόνια τελείωσαν, αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Οι Έλληνες δεν είναι αισιόδοξοι για το οικονομικό τους μέλλον. Η κρίση δημιούργησε πολλά προβλήματα στους πολίτες της χώρας, ενώ οι οικονομικά ασθενέστεροι σηκώνουν μεγαλύτερο βάρος, από αυτό που τους αναλογεί.
Ακολουθούν 7 δεδομένα, τα οποία δημοσίευσαν οι Financial Times τον Αύγουστο, που μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι.
1. Οι κλάδοι της οικονομίας, βρίσκονται στο χειρότερο σημείο, από αυτό πριν την κρίση. Η ανεργία βρίσκεται στο 20%.Υπάρχουν σχεδόν 1.000.000 άνεργοι. Το ποσοστό ανεργίας, είναι πάνω από το διπλάσιο από αυτό πριν την κρίση.

2. Τα καταναλωτικά, τα επιχειρηματικά και τα στεγαστικά δάνεια, παραμένουν απλήρωτα. Σχεδόν τα μισά δάνεια, δεν εξυπηρετούνται. Το μέγεθος των μην εξυπηρετούμενων δανείων, είναι 8 φορές μεγαλύτερο από τα προ κρίσεως, επίπεδα.

3. Το ΑΕΠ έχει αυξηθεί κατά 3.5% από τον μέσο όρο του 2015 αλλά παραμένει 25% χαμηλότερο, από τα επίπεδα του 2007.

4. Η ελληνική οικονομία ανακάμπτει αλλά είναι συρρικνωμένη.

5. Οι επενδύσεις έχουν μειωθεί κατά 70%, από τότε που ξεκίνησε η κρίση.

6. Οι αξίες των ακινήτων στην Ελλάδα, έχουν μειωθεί κατά 42%, από την προ κρίσεως εποχή.

7. Η Ελλάδα είναι, η 4η φτωχότερη χώρα της Ευρώπης, μετά την Βουλγαρία, την Κροατία και την Ρουμανία.

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΦΥΓΑΝ. ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ: 1ον Ο ΕΜΦΙΑ. 2ον ΑΑΔΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Κ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. 3ον ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Κ ΞΕΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ. Δηλαδή συγγνώμη τι έφυγε?Απολύτως τίποτα. Οι Γερμανοί είναι εδώ εξουσιάζουν τα πάντα ξεπουλούν στον εαυτό τους τα πάντα. Και το χειρότερο είναι εδώ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΗΓΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. Είναι επίσης εδώ η ξεπουλημένη στρατιωτική κ αστυνομική δικαστικη ηγεσία , οι ανθελληνες ολιγαρχες της διαπλοκης.. Ειμαστε υπο κατοχη πληρη αδερφια. Συγγνωμη υπαρχει εστω και ενας Ελληνας (εκτος συριζοαριστερων, αυτοι δεν ειναι ελληνες) που να πιστευει οτι εφυγαν οι δυναστες της χωρας?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*