Τι ετοιμάζει η Τουρκία στο Αιγαίο και για ποια «Τουρκία» θα μιλάμε σε βάθος πενταετίας.. (Οι Τούρκοι δεν ετοιμάζουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, οι Τούρκοι ετοιμάζουν απόβαση σε κατοικήσιμα νησιά)

«Η πολιτική που ακολουθεί η Τουρκία επιβεβαιώνει την ρήση του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου που την παρομοίαζε με την αλεπού».

«Η Τουρκία θα πάψει να υπάρχει σαν κράτος στον παγκόσμιο χάρτη, και αυτό δεν θα γίνει μετά από πάρα πολλά χρόνια, αλλά πολύ σύντομα (3, 4 το πολύ 5 χρόνια απομένουν για την διάλυσή της)».

«Ο Ερντογάν θα έχει ίδιο τέλος σαν και αυτό του Καντάφι».

«Η Τουρκία είναι κοντά στην Αλβανία για να έχει ένα μέτωπο στα νώτα της Ελλάδας όταν αποφασίσει να μας χτυπήσει».
«Η μοναδική διέξοδος διαφυγής της Τουρκίας (επέκτασής της) είναι το Αιγαίο και η Ελλάδα».

«Οι Τούρκοι δεν ετοιμάζουν απλώς ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, όπως πολλοί λένε στην Αθήνα. Οι Τούρκοι ετοιμάζουν απόβαση σε 1 – 2 Ελληνικά νησιά, και αυτή τη φορά ίσως να μην είναι βραχονησίδες, αλλά κατοικήσιμα νησιά. Οι Τούρκοι ετοιμάζουν πόλεμο, έστω και μικρής διάρκειας, κάποιων ημερών».Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Εκπομπή: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ με τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗ 11.12.2016

4 thoughts on “Τι ετοιμάζει η Τουρκία στο Αιγαίο και για ποια «Τουρκία» θα μιλάμε σε βάθος πενταετίας.. (Οι Τούρκοι δεν ετοιμάζουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, οι Τούρκοι ετοιμάζουν απόβαση σε κατοικήσιμα νησιά)

  1. Μανιάτη Βηρσαβε. says:

    Ναι θέλουν πάση θυσία ένα θερμό επεισόδιο στην Ελλάδα με μεγάλο μέτωπο επιχείρησης και όσο επιδεινώνεται η κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας με επεισόδιο σαν αυτό που είδαμε, τόσο θα ενισχύεται αυτή η εκδοχή. Ταυτόχρονα θα βάλουν και τους Αλβανούς. Ο Θεός να μας ελεήσει

  2. Ανώνυμος says:

    «Η Τουρκία είναι κοντά στην Αλβανία για να έχει ένα μέτωπο στα νώτα της Ελλάδας όταν αποφασίσει να μας χτυπήσει». ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΑΝΤΕΠΙΣΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΑΩΟ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *