Ραγδαίες εξελίξεις: Με εντολή Ερντογάν διαλύθηκαν κέντρα μεταναστών στην ΒΔ Τουρκία –Ετοιμάζουν μαζική εισβολή Αφρικανών στην Ελλάδα μέσα στον χειμώνα

Εκατοντάδες μετανάστες που έφθασαν  στο  νησί της Λέσβου σήμερα ισχυρίστηκαν ότι προήλθαν από  «διαλυμένα» στρατόπεδα μεταναστών στη βορειοδυτική Τουρκία, ενώ οι ελληνικές λιμενικές αρχές ισχυρίζονται ότι η τουρκική ακτοφυλακή που παρακολουθεί τα σύνορα του Αιγαίου έχει «εξαφανιστεί».

Η ΕΕ ανακοίνωσε την ίδια στιγμή ότι οι χώρες μέλη θα μπορούν να αρχίσουν να επιστρέφουν οι μετανάστες στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2017, σε μια προσπάθεια να επαναφέρουν  τους κανόνες ασύλου του Δουβλίνου.

Η χώρα μας βάλλεται από παντού και από ότι φαίνεται  Γερμανοί και Τούρκοι σχεδιάζουν να την μετατρέψουν σε  ισλαμική αποικία τους.

Περίπου 200 μετανάστες, οι οποίοι επί το πλείστον προέρχονται από την Αφρική, ταξίδεψαν αποβιβάστηκαν στην ανατολική ακτή της Λέσβου. Επιπλέον, η Frontex έσωσε   66 μετανάστες στα ανοικτά των ακτών της Χίου. Σήμερα  το πρωί, ήρθαν επιπλέον 330 άτομα  στα δύο νησιά.

Οι δημοσιογράφοι στη Λέσβο ανέφεραν ότι η πλειοψηφία των μεταναστών που φθάνουν ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ  ότι είχαν εγκλεισθεί  σε κλειστά  και ελεγχόμενα στρατόπεδα στο βόρειο-δυτικά της Τουρκίας, και ότι αυτά τα στρατόπεδα είχαν «διαλυθεί» τις τελευταίες ημέρες.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχει επίσης παρατηρηθεί από τις ελληνικές λιμενικές αρχές ότι η τουρκική ακτοφυλακή, η οποία συνήθως λειτουργεί στη θαλάσσια περιοχή των συνόρων στο βόρειο Αιγαίο, έχει «εξαφανιστεί».

Το ελληνικό υπουργείο Μετανάστευσης επιβεβαίωσε την αύξηση του αριθμού των μεταναστών που φτάνουν στα νησιά προσθέτοντας ότι «παρατηρούμε πολύ στενά το φαινόμενο».

Μετανάστες που έφθασαν σήμερα σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου  ισχυρίζονται επίσης ότι χιλιάδες Αφρικανοί που έφτασαν στις ακτές της Τουρκίας αναζητούν  τρόπο για να περάσουν προς τα ελληνικά νησιά.

Ραγδαίες εξελίξεις: Με εντολή Ερντογάν διαλύθηκαν κέντρα μεταναστών στην ΒΔ Τουρκία –Ετοιμάζουν μαζική εισβολή Αφρικανών στην Ελλάδα μέσα στον χειμώνα - Εικόνα0

Οι πληροφορίες αυτές  έρχονται σε διάστημα λιγότερο από ένα δεκαπενθήμερο μετά την πληροφορία των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών ότι η τουρκική κυβέρνηση σχεδιάζει να αποστέλλει  3.000 μετανάστες την ημέρα στην  Ελλάδα.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αρνούνται να δουν την πραγματικότητα της στάσεως του Ερντογάν , ενώ πολλοί έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την στροφή της Τουρκίας σε ένα απολυταρχικό  καθεστώς, που κινείται και στο μεταναστευτικό όπως αυτή κρίνει παραβιάζοντας όλες τις συνθήκες  .

Ο συνολικός αριθμός των μεταναστών που φιλοξενούνται στη Λέσβο και τη Χίο έχει φτάσει πλέον 11.112,άτομα και σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν αναφορές, για 62.380 μετανάστες.

Σύμφωνα με τον  Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) και έκθεση που δημοσιεύθηκε , πάνω από 351.000 μετανάστες πέρασαν στην Ελλάδα και την Ιταλία από τις αρχές του 2016 σε σύγκριση με 883.393 το 2015.

 

Ο συνολικός αριθμός των μεταναστών που φιλοξενούνται στη Λέσβο και τη Χίο έχει φτάσει πλέον 11.112, και σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν αναφορές, 62.380 μετανάστες.

Σε επιστολή του προς τους υπουργούς Εσωτερικών της ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο υπουργός μετανάστευσης κ. Γιάννης Μουζάλας αιτείται στην ΕΕ την υποστήριξη για την μείωση του πληθυσμού των στρατοπέδων  που είναι υπερπλήρεις από μετανάστες  στα νησιά του Αιγαίου.

Αλλά οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται σύμφωνα με πληροφορίες να  μας στείλουν και τους δικούς τους μαζί με τους χιλιάδες από την Τουρκία  .

 

pentapostagma

Loading...

7 thoughts on “Ραγδαίες εξελίξεις: Με εντολή Ερντογάν διαλύθηκαν κέντρα μεταναστών στην ΒΔ Τουρκία –Ετοιμάζουν μαζική εισβολή Αφρικανών στην Ελλάδα μέσα στον χειμώνα

 1. Ανώνυμος says:

  Τέτοια πανστρατιά από Ασία και Αφρική… ούτε ο Ξέρξης Α΄δεν είχε φτιάξει! Αλλά αυτό έχει και τα καλά του, θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές… κάπως έτσι και με αυτό τον τρόπο, θα διαχωριστούν οι πούστιδες από τα παλικάρια… οι κορασίδες από τους άρρενες… οι μη από τους Έλληνες κ.λ.π. Αυτά.

  • Γεια σου ποδιτσα ‘’αυτά’’ με τα καλαμπουρια σου says:

   Ρε ‘’λεβεντόπαιδο’’ εσύ δεν έκανες το παρακάτω σχόλιο ; Για δείτε κάτι ‘’γενναίους’’ Έλληνες: … 2 Δεκεμβρίου 2016 @ 19:44 … ‘’Όπως ποτέ δεν πίστεψαν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, ότι όταν μπαίναμε στο €, αυτό το νόμισμα θα γίνονταν ο οικονομικός τάφος μας… έτσι και τώρα δεν μπορούν να πιστέψουν (κάποιοι), ότι μια διακρατική αναμέτρηση (έστω και στημένη), μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας, δεν είναι απλά ένα τέλος και μια νέα αρχή… αλλά ναι μεν μια νέα αρχή, με ένα φρικτό τέλος. Αν κάποιοι μπορούν να αντέξουν ένα φρικτό τέλος… τότε καλώς για αυτούς! Αν πάλι όχι… τότε καλύτερα για εμάς… και επειδή η κοινωνία στην νεότερη Ελλάδα εκτός από πνευματικά ανισόρροπη είναι και σε μεγάλο βαθμό καλομαθημένη, οι περισσότεροι δεν θα αντέξουν ένα φρικτό τέλος! Αυτά.’’

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

  ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ, ΤΑΠΕΙΝΟΜΕΝΗ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
  ΕΥΓΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ.
  ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ, ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΧΟΥΝ.
  ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΣ ΔΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΡΤΙΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΑΤΙ; ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΕ Ε ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΕ ΜΕΡΚΕΛΙΚΕ. ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΛΩΣΙΜΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΣΚΩΝ. ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΣΩΡΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 42 ΕΤΗ, ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΡΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ.

  • ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ says:

   Αυτό που εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε οι περισσότεροι είναι ότι δεν είναι ανίκανοι ούτε προδότες. Είναι μασόνοι και εφαρμόζουν την ιδεολογία τους και το σχέδιο τους. Κρίνοντας τους σωστά λοιπόν είναι ικανότατοι και αποτελεσματικότατοι! Ο ελληνικός λαός είναι βαθιά νυχτωμένος και ανεύθυνος…

 3. Heron says:

  Τα πράγματα είναι απλά – εφόσον υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση – εφαρμόζουμε αυστηρά το αμυντικό δόγμα της Αυστραλίας , και τελείωσε! Να βυθίζονται όσοι εισέρχονται παράνομα , διότι πρόκειται για εχθρική εισβολή και όχι για πρόσφυγες . Γιατί δεν πάνε στο Κατάρ , στην Σαουδική Αραβία και αλλού ; Τόσα Αραβικά μουσουλμανικά; κράτη υπάρχουν . Στην Τελική αν δεν συμμορφωθούν , τους βάζουμε όλους σε καμιά Γυάρο και τους αφήνουμε εκεί μέχρι να φάνε ο ένας τον άλλο (που θα το κάνουν , και μάλιστα πρόθυμα)εκτός και αν τους βοηθήσουν με τρόφιμα οι “αδερφοί”τους από την Σαουδική Αραβία και αλλού . Επίσης κάποιους μπορούμε να τους φιλοξενίσουμε σε σπίτια αλληλέγγυων , αριστερών αναρχοδιεθνιστών και πολλών “αριστερών με δεξιές τσέπες” που είναι αξιωματούχοι της κυβέρνησης ή της αντιπολίτευσης και τους αγαπούν. Πού είναι λοιπόν το πρόβλημα ; Λύσεις υπάρχουν πολλές .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *