ΡΩΣΙΚΟ AIRBUS: Τα μαύρα κουτιά αποκαλύπτουν «ασυνήθιστους ήχους» στο κόκπιτ

airbuss

Λίγο πριν από την εξαφάνιση του ρωσικού Airbus, που συνετρίβη στη χερσόνησο του Σινά, καταγράφηκαν «ασυνήθιστοι ήχοι» στο πιλοτήριο, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «Independent», το Interfax επικαλούμενο αξιωματούχους στο Κάιρο, μεταδίδει ότι τα παραπάνω προκύπτουν από τη πρώτη εξέταση των δεδομένων του μαύρου κουτιού του μοιραίου αεροσκάφους, που κατέπεσε και συνετρίβη παρασύροντας στο θάνατο τους 224 επιβαίνοντες.

Βάσει του Interfax οι εγγραφές υποδηλώνουν ότι «υπήρξε μια ξαφνική επείγουσα κατάσταση στην πτήση που αιφνιδίασε το πλήρωμα, και οι πιλότοι δεν είχαν το χρόνο να στείλουν σήμα κινδύνου».

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται στο φως την ώρα που, όπως ανέφερε η Daily Mail, αμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι αμερικανικός δορυφόρος που καταγράφει υπεριώδεις ακτινοβολίες κατέγραψε μια λάμψη δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η πτώση του αεροσκάφους.

email


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2 thoughts on “ΡΩΣΙΚΟ AIRBUS: Τα μαύρα κουτιά αποκαλύπτουν «ασυνήθιστους ήχους» στο κόκπιτ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *