ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΩΜΑ ΟΤΙ: Νομοθετούν καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις που αυτό υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης.

Ομολογία Δικαστών & Εισαγγελέων 15.02.16

ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΩΜΑ ΟΤΙ:
Νομοθετούν καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις που αυτό υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης.

Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ
ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΟΧΗ.

Έλληνες ψηλά το κεφάλι
Η ισχύς εν τη ενώσει
Ελευθερία ή Θάνατος

————————————


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1.ΥΓ:
To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, κατά τη συνεδρίασή του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την 06.02.2016, μετά από ομόφωνη απόφαση, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Δες παρακάτω το link:
http://ende.gr/omofoni-anakoinosi-tou-d-s-tis-enosis-dikas…/

2.ΥΓ:
Για όσους εντός αιθουσών δικαστηρίων, επικαλούνται το Σύνταγμα,προκειμένου να αποδείξουν την αντισυνταγματικότητα των νόμων,διατάξεων και διοικητικών αποφάσεων,με τους οποίους τους επιβάλλονται ποινές και πρόστιμα εις βάρος τους και οι δικαστές για να αποφύγουν να γίνουν δυσάρεστοι στο καθεστώς, δικαιολογούνται πως ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ της υποθέσεως τόσο βαθιά, αλλά την πράξη σας, της μη συμμόρφωσης στον νόμο,τη διάταξη ή τη διοικητική απόφαση,να τους τρίβεται στα μούτρα
το ΑΡΘΡΟ 93 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 του ΣΥΤΑΓΜΑΤΟΣ
και
το ΑΡΘΡΟ 87 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

‘Αρθρο 93
4. Tα δικαστήρια ΥΠΟΧΡΕΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα.

‘Αρθρο 87
2. Oι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται ΜΟΝΟ στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ του Συντάγματος.

ΣΗΜΑΔΕΨΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ…
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ…

Ομολογία Δικαστών & Εισαγγελέων 15.02.16ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΩΜΑ ΟΤΙ: Νομοθετούν καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις που αυτό υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης.Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΟΧΗ.Έλληνες ψηλά το κεφάλιΗ ισχύς εν τη ενώσειΕλευθερία ή Θάνατος————————————1.ΥΓ:To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, κατά τη συνεδρίασή του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την 06.02.2016, μετά από ομόφωνη απόφαση, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:Δες παρακάτω το link:http://ende.gr/omofoni-anakoinosi-tou-d-s-tis-enosis-dikaston-kai-eisaggeleon-kata-ti-synedriasi-tis-6is-2-2016-stin-poli-tis-thessaloniki/2.ΥΓ:Για όσους εντός αιθουσών δικαστηρίων, επικαλούνται το Σύνταγμα,προκειμένου να αποδείξουν την αντισυνταγματικότητα των νόμων,διατάξεων και διοικητικών αποφάσεων,με τους οποίους τους επιβάλλονται ποινές και πρόστιμα εις βάρος τους και οι δικαστές για να αποφύγουν να γίνουν δυσάρεστοι στο καθεστώς, δικαιολογούνται πως ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ της υποθέσεως τόσο βαθιά, αλλά την πράξη σας, της μη συμμόρφωσης στον νόμο,τη διάταξη ή τη διοικητική απόφαση,να τους τρίβεται στα μούτρα το ΑΡΘΡΟ 93 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 του ΣΥΤΑΓΜΑΤΟΣκαι το ΑΡΘΡΟ 87 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 'Αρθρο 934. Tα δικαστήρια ΥΠΟΧΡΕΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενό του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα. 'Αρθρο 872. Oι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται ΜΟΝΟ στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ του Συντάγματος.ΣΗΜΑΔΕΨΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ…ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ…Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα κιόλας. Δες δηλώση Παυλόπουλου : https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/715202_minyma-paylopoyloy-stin-toyrkia-iero-hreos-ton-ellinon-na

Gepostet von Χρήστος Μαυρίδης am Sonntag, 9. September 2018

Μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα κιόλας.
Δες δηλώση Παυλόπουλου :

pronews.gr

Loading...

4 thoughts on “ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΩΜΑ ΟΤΙ: Νομοθετούν καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις που αυτό υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης.

  1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

    Για μια ακόμη φορά : ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ,ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.Μολυνατε,βεβηλωσατε,ασελγησατε στα ιερά και όσια, οι σκέψεις και δονήσεις σας μαυριζουν την αύρα σας.

  2. Ανώνυμος says:

    Πόση ακόμα περιφρόνηση αντέχουμε; Έθαψαν τον Κατσίφα οι δικοί του χωρίς την «ελληνική» πολιτεία να βγάλει άχνα. pronews.gr/node/725587

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *