Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

»Η Ταξιαρχία SEEBRIG υποτίθεται ότι είναι μία Ευρωπαική Ταξιαρχία, που στόχο έχει να διαφυλάξει την ειρήνη στην περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης. Έβαλε δηλαδή η Ευρώπη, τους λύκους (Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Τουρκία) να φυλάνε το πρόβατο (Ελλάδα)…»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ [ ο παιδαγωγος]: Όταν οι ΜΑΤατζήδες κρατούσαν τις ασπίδες ΑΝΑΠΟΔΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον Φράγκο Φραγκούλη και την
νατοϊκή ταξιαρχία SEEBRIG εκπαιδευμένη για «καταστολή εξεγερμένου πλήθους».
την Ιανουαρίου 25, 2018

Πολύ συνοπτικώς, η δράση αυτών των ξένων στρατιωτών στη χώρα μας, υπήρξε η εξής:
– Πρώτον, τους έντυσαν με στολές των ΜΑΤ.

– Με το που ήρθαν, εκπαιδεύθηκαν στην Κερατέα, στη θέση Οβριόκαστρο.
Αντικείμενο τής εκπαιδεύσεως, η καταστολή εξεγερμένου πλήθους, σε αστικό, ημιαστικό και φυσικό περιβάλλον. Για όπου απαιτηθή…
– Όταν ξεκίνησαν οι έντονες διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων στην Πλατεία Συντάγματος το καλοκαίρι, τους κατέβασαν εκεί. Χτύπησαν ΑΛΥΠΗΤΑ τον κοσμάκη και τού ‘ριξαν ληγμένα δακρυγόνα και ασφυξιογόνα. Σκόρπισαν καρκίνο κανονικό.
Κάποια στιγμή, έρχεται το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» (ποιο άλλο;) και ενημερώνει τους Έλληνες για το ποιοι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτοί που χτυπούν ΚΤΗΝΩΔΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ τα γεροντάκια και τους οικογενειάρχες με τα γυναικόπαιδά τους μπροστά στην (β)ουλή.
Τους λέει ότι είναι τούρκοι, σκοπιανοί, αλβανοί, βούλγαροι, ρουμάνοι…

Ο κόσμος έπαθε σοκ.
Η πληροφορία αναδημοσιεύεται κι από κάμποσα άλλα ιστολόγια κι έτσι, στόμα με στόμα, διαδίδεται.
Μέχρι και η κίνηση «Σπίθα» τού Μίκη Θεοδωράκη το αναδημοσίευσε… Φανταστείτε… Ήταν τόσο συγκλονιστική η πληροφορία, που μέχρι και τα κομμούνια την αναμετέδωσαν. Κι ας πρωτο-γράφτηκε σε πατριωτικό blog… Όχι κι ότι έβαλαν ποτέ πηγή δηλαδή…
Υπαρχηγός τής ΕΛ.ΑΣ. τότε, ο Ραχωβίτσας (ο οποίος λαχταρούσε να γίνη Αρχηγός). Ο Ραχωβίτσας, με τις μετεκπαιδεύσεις (και) στη Γερμανία

άσκηση «Καλλίμαχος»: Ξένοι στρατιώτες παριστάνουν τους διαδηλωτές και τους ΜΑΤατζήδες.

Να σάς πω πότε «έπαθε την πλάκα του» ο Ραχωβίτσας;
Όταν έγραψα ότι μόνον οι ΜΑΤατζήδες που κρατούν τις ασπίδες κανονικά ήταν Έλληνες (ή γνώριζαν ελληνικά).
Οι άλλοι, με τις ασπίδες ανάποδα, ήταν τουρκαλβανοί, βουργαρο-γυφτοσκοπιανοί και ρουμάνοικανονικοί. Σε κάθε διμοιρία, υπήρχε μόνον ένας Έλληνας.
Αυτός που είχε ασύρματο και ήταν ο σύνδεσμος με τους ανωτέρους.
Εκεί «έπαθε την πλάκα του» ο τύπος… Πού τα ξέρει αυτά το κωλόπαιδο σού λέει… Τους έκανα άνω – κάτω… Άρχισαν να ψάχνονται για διαρροές… Ποιους στο διάολο ξέρει το κωλόπαιδο και τού τα λένε; Έπρεπε να βρη μια άκρη ο Βλάχος.

Σχόλιο:
Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι κινήματα στυλ «αγανακτισμένοι» ήταν πραγματική αυθόρμητη αντίδραση του Ελληνικού λαού. Θύμιζαν περισσότερο τις σχεδιασμένες από τη Δύση «πορτοκαλί» επαναστάσεις.
Σχεδιασμένες βαλβίδες εκτόνωσης της λαϊκής οργής που πείθουν το λαό ότι δεν πρέπει να ξαναξεσηκωθεί.Στην περίπτωση της Ελλάδος υπάρχει πάντα ένας πολύ εύκολος τρόπος να «λήξει» μια αυθόρμητη δράση: Εμφανίζονται οι «γνωστοί άγνωστοι» οι πάντα πρόθυμοι υπηρέτες του συστήματος αναρχικοί, πετάνε καμιά μολότωφ, αρχίζουν τα χημικά, διαλύεται ο κόσμος και δεν ξαναπατάει στην πλατεία Συντάγματος ΚΑΝΕΙΣ. Η «επανάσταση» όταν απαιτηθεί, διακόπτεται τόσο εύκολα. Ο λαός ξεθύμανε και μπορεί τώρα με ήσυχη τη συνείδηση του να πάει για τα καλοκαιρινά του μπάνια.

Όμως τέτοιου είδους «ταξιαρχίες» με κάθε είδους λαούς, ειδικά Βαλκάνιους, προκαλούν εύλογα ερωτηματικά. Το σύστημα είναι αποφασισμένο να πολεμήσει σκληρά και με κάθε μέσο για να υλοποιηθούν τα σχέδια του. Η Νέα Τάξη δεν έχει τίποτε να φοβηθεί. Κάθε φορά που ένας πολιτικός πιόνι του συστήματος εξευτελίζεται, έχει έτοιμους άλλους «σωτήρες», πρόθυμους να το υπηρετήσουν.
Πολύ φοβόμαστε ότι ο μόνος δρόμος για τον Ελληνικό λαό πλέον είναι η σκλαβιά και η ταπείνωση.

ΥΓ.
Με τον Φράγκο Φραγκούλη δεν έχουμε απολύτως τίποτε. Απλά κουραστήκαμε να μας παρουσιάζουν τους επόμενους «μεσσίες», άλλοτε «αριστερούς επαναστάτες» στυλ Τσίπρα και Βαρουφάκη και άλλοτε «πατριώτες» στυλ Καρατζαφέρη, Πλεύρη και Βορίδη. Το μόνο που συνδέει όλους αυτούς είναι οι Υπουργικές καρέκλες. Το σκηνικό είναι άριστα στημένο. Οι μαριονέτες στη θέση τους. Ο λαός καλείται να χειροκροτήσει την «παράσταση».

Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
Ακολουθούν ολόκληρες οι δύο 2 αναρτήσεις που είδαμε εδώ και εδώ :

Τι τον έπιασε τον Ραχωβίτσα το 2011 και μού ‘στειλε την τρελλή;
Σε χθεσινή μου ανάρτηση εδώ, σάς έλεγα ότι, «κάτι» στο ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως», ενόχλησε σφόδρα τον Ραχωβίτσα το 2011 φίλες και φίλοι αναγνώστες. Σήμερα, θα σάς πω τι ακριβώς ήταν αυτό το «κάτι». Επαναλαμβάνω ότι, απευθύνομαι πρωτίστως στα νέα Ελληνόπουλα, με μια ενδόμυχη ελπίδα, πως η ιστορία που σάς διηγούμαι, θα τα ωφελήση, θα τα κάνη καλύτερους Έλληνες και Ελληνίδες στο άμεσο μέλλον και πιο χρήσιμους στην Ελλάδα ΜΑΣ από εμένα. Εγώ, δυστυχώς, έκανα σφάλματα, από άγνοια, υπέστην μεγάλα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ και τα αποτελέσματα των Αγώνων και των Θυσιών μου υπήρξαν σχετικώς πενιχρά.
Η ψυχοπαθής και μοχθηρή πράκτωρ τού Ραχωβίτσα, με ταλαιπώρησε ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ.
Διδαχθείτε από τα σφάλματά μου και γίνετε σοφότεροι. Έτσι, θα υπηρετήσετε ορθότερα και πιο αποτελεσματικά τη γλυκιά μας Πατρίδα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Η χώρα μας είχε μπη στο πρώτο Μνημόνιο από τα μέσα τού 2010. Ο γράφων, στους Αγώνες φυσικά. Στην Αντίσταση. Πού αλλού;
Κάθε ‘μέρα στο Σύνταγμα, με μια Ελληνική Σημαία, «μόνος και μετά πολλών» κι εγώ, στο Καθήκον. Αυτοπροαιρέτως.
Πέρναγαν τα ξεφτιλισμένα τα πρακτόρια και μάς φωτογράφιζαν – στα ίσα – διαρκώς, αλλά εμάς δεν μάς ενδιέφερε διόλου. Για την Ελλαδάρα παλεύαμε. Μετά, ξεκίνησαν τα ληγμένα δακρυγόνα που σκόρπαγαν καρκίνο.
Όταν επέστρεφα σπίτι, αναρτήσεις στο blog. Διήνυε ήδη το τρίτο – τέταρτο έτος παρουσίας του στην πατριωτική μπλογκόσφαιρα.
Το ιστολόγο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως», είχε μπη «στο ρουθούνι» πολλών, ήδη από το 2008, που ξεκίνησαν οι πρώτες κοινές ασκήσεις τής Πολεμικής Αεροπορίας ΜΑΣ με εκείνης τού Ισραήλ, εντός τής Ελληνικής Επικρατείας.
Στις ασκήσεις «Glorious Spartan» («Ένδοξος Σπαρτιάτης») αναφέρομαι. Τις θυμηθήκατε; Φυσικά και τις θυμηθήκατε.

Το blog άρχισε να ενοχλή – πραγματικά – όταν γράψαμε ότι, η Πολεμική Αεροπορία έδωσε τα μυστικά των S-300, των Tor-M1 και των 9K33 Osa στους Ισραηλινούς. Υπήρξαν κι άλλα θέματα που είχαν ενοχλήση φυσικά, όπως εκείνα για τους Εθνομάρτυρες και Ηρωικώς Πεσόντες στο Πεδίο τής Μάχης Σμηναγούς (Ι) Κωνσταντίνο Ηλιάκη και Αθανάσιο Μπατσαρά.
Θυμηθήκατε; Φυσικά και θυμηθήκατε.

Έρχεται το ΠΑΣΟΚ

Ξεκουμπίζεται κάποια στιγμή ο «μπουχέσας» και ξαναπλακώνουν οι σκληροί πασόκοι. Αρχίζω αναρτήσεις για μια ύπουλη Ταξιαρχία, την SEEBRIG. Για την Ταξιαρχία τής Νοτιο-ανατολικής Ευρώπης λέω… Την South-Eastern European Brigade… Με έδρα το στρατόπεδο Σχοινά τού Τυρνάβου… Το… «ΟΚ» για να εγκατασταθή αυτή η Ταξιαρχία στον Τύρναβο, το έδωσε από το 2009 ο πρώην Α/ΓΕΣ Βούλγαρης. Για να μην ξεχνιώμαστε… Τον διαδέχθηκε ο Φράγκος…

Δώστε προσοχή τώρα: Η Ταξιαρχία αυτή, ήρθε στον Τύρναβο το 2011. Από την Κωνσταντινούπολη. Αποτελείται από στρατεύματα επτά χωρών. Από την Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τα Σκόπια, την Αλβανία, την Ελλάδα και την Ιταλία. Όσο βρίσκεται στην Ελλάδα, διοικητές της έχουν αναλάβη ένας Σκοπιανός, ένας Αλβανός και δύο Τούρκοι. Είπατε τίποτα;================================================
ΑΓΓΕΛΟΣ είπε…
Διηνεκη να προσεχεις ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ…ΓΙΑΤΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΑΡΧΩΝ ΚΙΑΝ ΓΕΝΕΙ ΠΑΛΙ ΒΛΑΧΙΑ ΜΥΡΙΖΕΙ….ΔΙΗΝΕΚΗ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΤΑΓΜΑ…ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ….
Πηγή σχολίου: εδώ.H απάντησή μου στον… «ΑΓΓΕΛΟ» (ή «ΔΑΙΜΟΝΑ») είναι αυτή εδώ. Κι όχι, δεν περνιέμαι για κανένας… «Γιώργος Θαλάσσης».
Μην προβοκάρεις. Δεν υπάρχει λόγος. Ή μήπως υπάρχει;
Όσο για τον Βλάχο, το έγραψα και χθες και μια άλλη φορά: Δεν τον φοβάμαι. Τον λυπάμαι.
Διηνέκης

Πάμε παρακάτω τώρα…

Πολύ συνοπτικώς, η δράση αυτών των ξένων στρατιωτών στη χώρα μας, υπήρξε η εξής:
– Πρώτον, τους έντυσαν με στολές των ΜΑΤ.
– Με το που ήρθαν, εκπαιδεύθηκαν στην Κερατέα, στη θέση Οβριόκαστρο. Αντικείμενο τής εκπαιδεύσεως,
η καταστολή εξεγερμένου πλήθους, σε αστικό, ημιαστικό και φυσικό περιβάλλον. Για όπου απαιτηθή…
– Όταν ξεκίνησαν οι έντονες διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων στην Πλατεία Συντάγματος το καλοκαίρι, τους κατέβασαν εκεί. Χτύπησαν ΑΛΥΠΗΤΑ τον κοσμάκη και τού ‘ριξαν ληγμένα δακρυγόνα και ασφυξιογόνα. Σκόρπισαν καρκίνο κανονικό.

Κάποια στιγμή, έρχεται το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» (ποιο άλλο;) και ενημερώνει τους Έλληνες για το ποιοι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτοί που χτυπούν ΚΤΗΝΩΔΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ τα γεροντάκια και τους οικογενειάρχες με τα γυναικόπαιδά τους μπροστά στην (β)ουλή. Τους λέει ότι είναι τούρκοι, σκοπιανοί, αλβανοί, βούλγαροι, ρουμάνοι… Ο κόσμος έπαθε σοκ. Η πληροφορία αναδημοσιεύεται κι από κάμποσα άλλα ιστολόγια κι έτσι, στόμα με στόμα, διαδίδεται. Μέχρι και η κίνηση «Σπίθα» τού Μίκη Θεοδωράκη το αναδημοσίευσε… Φανταστείτε… Ήταν τόσο συγκλονιστική η πληροφορία, που μέχρι και τα κομμούνια την αναμετέδωσαν. Κι ας πρωτο-γράφτηκε σε πατριωτικό blog… Όχι κι ότι έβαλαν ποτέ πηγή δηλαδή…
Υπαρχηγός τής ΕΛ.ΑΣ. τότε, ο Ραχωβίτσας (ο οποίος λαχταρούσε να γίνη Αρχηγός). Ο Ραχωβίτσας, με τις μετεκπαιδεύσεις (και) στη Γερμανία…

Να σάς πω πότε «έπαθε την πλάκα του» ο Ραχωβίτσας;
Όταν έγραψα ότι μόνον οι ΜΑΤατζήδες που κρατούν τις ασπίδες κανονικά ήταν Έλληνες (ή γνώριζαν ελληνικά). Οι άλλοι, με τις ασπίδες ανάποδα, ήταν τουρκαλβανοί, βουργαρο-γυφτοσκοπιανοί και ρουμάνοι κανονικοί. Σε κάθε διμοιρία, υπήρχε μόνον ένας Έλληνας. Αυτός που είχε ασύρματο και ήταν ο σύνδεσμος με τους ανωτέρους. Εκεί «έπαθε την πλάκα του» ο τύπος… Πού τα ξέρει αυτά το κωλόπαιδο σού λέει… Τους έκανα άνω – κάτω… Άρχισαν να ψάχνονται για διαρροές… Ποιους στο διάολο ξέρει το κωλόπαιδο και τού τα λένε; Έπρεπε να βρη μια άκρη ο Βλάχος.Τότε, «σκάει μύτη» η γκόμενα…
(συνεχίζεται…)

Ποιος σχεδίασε την στρατιωτική άσκηση «ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ» το 2011;
Τι προέβλεπε το σενάριό της; Συνδυάστε αυτά τα πράγματα που θα μάθετε τώρα, με αυτά που σάς είπα πρόσφατα για τον ρόλο τής Ταξιαρχίας «SEEBRIG» και τού Ραχωβίτσα

BINTEO – Η άσκηση «Καλλίμαχος» και ο στρατηγός Φράγκος που για όλα έχει σχέδιο
Η επιβλητική μορφή του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου που έκανε δυναμική επανεμφάνιση με το θέμα της Μακεδονίας και της ονομασίας των Σκοπίων και πλέον εμπλέκεται σε σενάρια για νέοκόμμα βρίσκεται πάλι στο προσκήνιο.
Ο στρατηγός ξεχώριζε στις απόρρητες συσκέψεις που γίνονταν πίσω από τις βαριές πόρτες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ έχει απασχολήσει με τις ασκήσεις που είχε κάνει στον στρατό.
Ήταν αρχηγός ΓΕΣ μεταξύ Αυγούστου 2009 και Νοεμβρίου 2011 και μετέπειτα υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση του κ. Π. Πικραμμένου (17 Μαΐου – 21 Ιουνίου 2012).
Δημοσιεύματα της εποχής προς το τέλος της στρατιωτικής του καριέρας τον αναφέρουν ως τον εμπνευστή της Τάφρου στον Εβρο, ενώ ο ίδιος φέρεται να έλεγε στις απόρρητες συσκέψεις ότι έχει σχέδιο για όλα.
Αυτό που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ως αρχηγός του ΓΕΣ να είχε εκπονήσει επιχειρησιακό σχέδιο για τη σταθεροποίηση της Αθήνας σε διάφορες ακραίες περιπτώσεις.
Μάλιστα ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης φέρεται παρακολουθούσε στενά τις απόψεις αλλά και τις παρασκηνιακές κινήσεις του πανίσχυρου στρατηγού ο οποίος είχε τρομακτική δύναμη στον Στρατό Ξηράς.
Ένα από αυτά τα σχέδια φέρεται πως ήταν εκτελέστηκε χωρίς να ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία. Το σχέδιο φέρεται να εκτελέστηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 2011 στο Κιλκίς με την ονομασία «Καλλίμαχος», ένα σχέδιο για το οποίο η πολιτική ηγεσία δεν ενημερώθηκε και δημιουργήθηκε θερμό επεισόδιο στο γραφείο του τότε υπουργού.
Ήταν η νατοϊκή άσκηση καταστολής πλήθους που έλαβε χώρα στις 4 Φεβρουαρίου 2011 στο στρατόπεδο «Κορομηλά» στην Αργυρούπολη του Δήμου Κιλκίς με την ονομασία «Καλλίμαχος».
Όπως έγραφε τότε το Βήμα της Κυριακής ο κ. Μπεγλίτης ομολόγησε στη Βουλή στις 10 Φεβρουαρίου 2011 ότι ο ίδιος και ο κ. Βενιζέλος έμαθαν για την άσκηση από τον «Ριζοσπάστη».
Μετά την άσκηση σημειώθηκε «θερμό επεισόδιο» με πρωταγωνιστές την ηγεσία του υπουργείου Αμυνας και τον αρχηγό ΓΕΣ στο γραφείο του κ. Βενιζέλου στο Πεντάγωνο.
Η αιτία ήταν ότι ο κ. Φράγκος υπεραμύνθηκε της άποψης ότι δεν όφειλε να ενημερώσει.
Η ίδια η άσκηση «Καλλίμαχος» είχε στρατιώτες ντυμένους διαδηλωτές που κρατούσαν σημαίες και φώναζαν ρυθμικά «πίσω-πίσω» σε άλλους στρατιώτες που ήταν παραταγμένοι όπως παρατάσσονται τα ΜΑΤ και στο τέλος συγκρούστηκαν όπως συγκρούονται οι διαδηλωτές με τα ΜΑΤ.
Δεν έλειψαν και μερικοί στρατιώτες που συνόδευαν εκπαιδευμένα λυκόσκυλα.
Σε άλλο σκέλος της άσκησης ένα φορτωτικό μηχάνημα έτρεχε για να παραμερίσει δύο πυρπολημένα αυτοκίνητα που ήταν τοποθετημένα κάθετα σε έναν δρόμο.
Επρόκειτο για εκπαίδευση στρατιωτών σε τακτικές αστυνομικών των ΜΑΤ για να αποκαταστήσουν την τάξη σε μια πόλη σε κατάσταση χάους.

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ SEEBRIG (Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 2km ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ *) ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ …

* Στο στρατόπεδο «Σχοινά».
Τούρκος διοικητής ανέλαβε τη SEEBRIG στον Τύρναβο
O Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, επισκέφθηκε σήμερα την Ταξιαρχία Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South Eastern European Brigade – SEEBRIG) που εδρεύει στον Τύρναβο, όπου παρέστη στην αλλαγή Προεδρίας της Πολιτικο – Στρατιωτικής Συντονιστικής Επιτροπής (Politico-Military Steering Committee – PMSC) της Διυπουργικής Επιτροπής Συντονισμού Θεμάτων Άμυνας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South Eastern Europe Defence Ministerial Coordination Committee – SEDM-CC), καθώς επίσης και στην αλλαγή Διοικήσεως της SEEBRIG.

Πρόεδρος της PMSC ανέλαβε ο Υφυπουργός Αμυντικής Πολιτικής και Σχεδιασμού της Ρουμανίας, Sebastian Huluban διαδεχόμενος τον Υφυπουργό Άμυνας της Ιταλίας, Gioacchino Alfanο.

Την Διοίκηση της SEEBRIG παρέλαβε ο Τούρκος Ταξίαρχος Hakan Eser από τον Σκοπιανό Ταξίαρχο Zdravko Popovski.

Στο περιθώριο της τελετής ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας της πΓΔΜ Ταλάτ Τζαφέρι. Οι δύο Υπουργοί συζήτησαν θέματα που αφορούν τις αμυντικές σχέσεις των δύο χωρών.

Μετά την τελετή, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, εδώ στον Τύρναβο σε αυτήν την πραγματικά όμορφη γεμάτη συμβολισμούς τελετή, παραδόθηκε η διοίκηση της SEEBRIG σε Τούρκο Ταξίαρχο στο πλαίσιο της συνεργασίας ανάμεσα σε όλες τις χώρες της περιοχής.

Εκείνο που τόνισα κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας μου είναι η ανάγκη να απαλλαγεί το συντομότερο δυνατόν η ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης από το όποιο κακό της παρελθόν, μέσα από σχέσεις συνεργασίας αλληλεγγύης, φιλίας. Να δημιουργήσουμε μία όαση ασφάλειας για όλους τους λαούς της περιοχής.

Σε αυτό το κλίμα τελέστηκε σήμερα η τελετή. Παραδόθηκε η διοίκηση από τον Σκοπιανό Ταξίαρχο στον Τούρκο Ταξίαρχο, με την παρουσία πολιτικών εκπροσώπων των χωρών της ευρύτερης περιοχής μας.

Το μήνυμα που στέλνει αυτή η τελετή είναι ότι παρά το γεγονός οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν σαν κύριο σκοπό την προστασία της ανεξαρτησίας και της ακεραιότητας μιας χώρας, γίνονται συγχρόνως και συντελεστές για τη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ειρήνης και σταθερότητας.

Και αυτό είναι το γενικότερο μήνυμα που εκπέμπει η χώρα μας σε ολόκληρη τη περιοχή, ως ένας εκ των σταθερότερων παραγόντων στην νοτιοανατολική Ευρώπη, που έχει πάντα τις δυνατότητες να αναλάβει αποστολές στο όνομα της διεθνούς συνεργασίας και της ειρήνης.

Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και με τον Υπουργό Αμύνης των Σκοπίων, με τον οποίο είχαμε μια εθιμοτυπική συνάντηση και βεβαίως να μιλήσουμε για θέματα που αφορούν στην αμυντική μας συνεργασία».

Ακολούθως ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε την 1η Στρατιά και το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), όπου ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες.

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς

defence-point.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ SEEBRIG ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!

Τις ανάποδες ασπίδες τις βλέπετε; Θυμηθήκατε περί τίνος πρόκειται; Σάς πληροφορώ ότι, χθες στην (β)ουλή, υπήρχαν κάποιοι ΜΑΤατζήδες, που μιλούσαν αλβανικά ΚΑΙ βουλγαρο-σκοπιανά !!! Χτύπησαν γυναίκες ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ και έριξαν τεράστια ποσότητα ασφυξιογόνων και δακρυγόνων στον κόσμο. Χωρίς λόγο. Το πλήθος ήταν ειρηνικό. Οι περισσότεροι ήταν οικογενειάρχες, μέλη Χριστιανικών Σωματείων, μαζί με κληρικούς από τις ενορίες τους. Υπήρχαν πολλές γυναίκες, με τα παιδιά τους. Ουδείς επετέθη κατά των αστυνομικών. Αντιθέτως, εκείνοι χτύπησαν με ψυχοπαθητικό και ανθελληνικό ΜΙΣΟΣ τον σχετικώς ήρεμο κόσμο.
Το συγκλονιστικό, ήταν ότι, μερικοί από εμάς, ακούσαμε κάποιους ΜΑΤατζήδες να μιλούν μεταξύ τους στα αλβανικά και κάποιους άλλους στα βουλγαρο-σκοπιανά !!!

Η Ταξιαρχία «SEEBRIG», είναι ακόμη εδώ !!!

Η φωτογραφία, είναι από εδώ.

Συγχαρητήρια στο ιστολόγιο «Ο Παιδαγωγός», το οποίο αναμετέδωσε τις πληροφορίες μας, εδώ.

Διηνέκης

esxatianasxesi

Μού είπαν: «Προσοχή στους σχεδιασμούς και στις περιγραφές συστημάτων SPOF (Single Point of Failure) που αποτελούν σχεδιασμούς συστημάτων με μοναδικό σημείο αποτυχίας σε ένα περιβάλλον» – Ναι, συμφωνώ απολύτως !

Όπως μάς διδάσκει η Ιστορία τού Εθνικοαπελευθερωτικού Επαναστατικού Αγώνος τού 1821, ένα περιβάλλον αποκεντρωμένης διοικήσεως και λειτουργίας, δίχως SPOF, είναι ένα περιβάλλον στο οποίο οποιοδήποτε μέρος του κι αν αφαιρεθή κάποια στιγμή, το περιβάλλον αυτό θα εξακολουθήση να έχη μία – τουλάχιστον – ή και περισσότερες εναλλακτικές επιλογές. Έτσι, θα συνεχίση να λειτουργή.

Ας μην ξεχνάμε ότι, όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, τότε – συνήθως – πηγαίνουν πολύ στραβά…

ΑΥΤΟΙ, ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ,
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.
ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (SOUTHEASTERN EUROPEAN BRIGADE – SEEBRIG), ΠΟΥ Η ΕΛ.ΑΣ. ΤΟΥ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΝΤΥΣΗ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ / ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ…
ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ…
ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ «SPOF» ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…

esxatianasxesi

triklopodia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η …γκάφα στη SEEBRIG. Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο!Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 06/18/2018 @ 1:58 ΜΜ

  Άμα δείτε η seebrig οι στολές τους δεν είναι ελληνικές αλλά τουρκικές οι περισσότερες και όλο καινούργιες αυτοί δεν μιλάνε πολύ αλλά στο συλλαλητήριο που μίλησε ο Μίκης θεοδωρασκης ήταν και αυτοί εκεί οι εντολές τους είναι shoot to kill δεν παίρνουν εντολές από διμιριτη Έλληνα αλλά από άλλο κέντρο νατοικο αυτοί δολοφόνοι στην κυριολεξια

 2. ΗΛΕΚΤΡΑ 06/18/2018 @ 2:30 ΜΜ

  Οταν λεω εγω πως δεν χρειάζεται να τους λυπόμαστε και πρεπει να τους πάρει ο διάολος δεν το λεω επειδη ειμαι κακ´ια. Εν παση περιπτωςη, τοτε με τους αγανακτισμένους κατέβαινα σχεδόν καθε μερα με μια φίλη μου. Ενα βραδάκι βλεπουμε ενα τύπο που έδειχνε ξένος, ντυμένος σπορ αλλα πολυ καλα. Μας κίνησε την περιέργεια, θέλαμε να μάθουμε αν ηταν Ελληνας η κατι αλλο. Τοτε σκεφτήκαμε να τον ρωτήσουμε να μας πει την ωρα, δεν φορούσαμε ρολοι καμια απο τις δυο, οποτε μας βόλεψε η ιδέα. Τον ρωτήσαμε κι αυτος απλως κούνησε το κεφαλι. Ουτε μας κατάλαβε, ουτε μπορούσε φυσικα να απαντήσει. Ηταν οντως ξένος. Τωρα τι ρόλο έπαιζε, δεν ξερω. Δυςτυχως υοαρχουν πολλοι ξενοι ανάμεσα σε διαμαρτυρόμενους. Ακομα και το Σάββατο στην συγκέντρωση είδα κάποιους τύπους που έμοιαζαν με Ελληνες, αλλα ηταν καλα ντυμένοι, με καινούργια μοκασίνια παρακαλώ και κουστουμαρισμένοι. Δυο είδα τέτοιους. Τι ρόλο έπαιζαν δεν ξερω, παντως έδειχναν Ελληνες.

 3. Την καταστολη σε αστικο περιβαλλον ισως να την καταλαβαινουμε.
  Η καταστολη σε φυσικο περιβαλλον ομως, τι νοημα εχει αν δεν προκειται για μαζικες εκτοπισεις πληθυσμων…;;
  -Οι σκοπιανοι ηδη φωναζουν το παλιο συνθημα του 1903 ….”Ελληνες φυγετε! “

 4. hellas-diaggeleas.blogspot.com/2013/10/seebrig-5000.html

 5. Πολυ ενδιαφερον το αρθρο που μεταφερατε εδω,αν και αυτα τα γνωριζω και τα εχω πολυ-συζητησει στα μπλογκς,καλο ειναι ομως να φρεσκαρεται η μνημη των πολλων που ητε δεν γνωριζουν ητε κησμονουν ευκολα και την ξαναπατανε

 6. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 06/18/2018 @ 11:29 ΜΜ

  ΚΑΙ Ο ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΕ ΠΟΥΤΣΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΚΗ.
  ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΘΑ ΦΑΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΣΑ ΚΟΛΟΚΟΚΤΡΩΝΕΙΚΗ. 1770 – 1970… ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΒΑΛΑΝΙΔΟΦΑΓΩΝ. Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΕΡΕΨΕ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*