Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Δεν θα λέμε Εφιάλτης, αλλά Τσίπρας…

Άντλησα από το διαδίκτυο σχόλιο της πρ. Πρυτάνεως και Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Μαρίας Νεγρεπόντη – Δελιβάνη, στο άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη: “Τα γερμανικά μέσα αποθεώνουν τον Τσίπρα γιατί έδωσε και τη Μακεδονία”!

Το πολύ εύστοχο και πατριωτικό σχόλιο της κ. Μαρίας Νεγρεπόντη – Δελιβάνη:

«Και μόνο τα μπράβο και τα χειροκροτήματα των Γερμανών αρκούν, (σε αυτή τη φρικτή για την Ελλάδα συγκυρία),   για τον αυτόματο χαρακτηρισμό αυτής της πράξης.  Και οι Έλληνες βουλευτές, πριν τολμήσουν να δώσουν θετική ψήφο σε αυτό το εξάμβλωμα, ας σκεφθούν ο καθένας από αυτούς για τον εαυτό τους, το ρόλο που δέχονται να διαδραματίσουν σε αυτή την υπόθεση. Και, βέβαια, ας λάβουν υπόψη ότι εδώ τελειώνει η πολιτική τους σταδιοδρομία, διότι δεν θα είναι πολλοί οι Έλληνες, που θα είναι διατεθειμένοι να ψηφίσουν προδότες. Ενώ, αν τώρα παραιτηθούν, θα ζητήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού, σχεδόν, ως ΗΡΩΕΣ. Τώρα, για το συνάδελφο καθηγητή και πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο, θέλω να ελπίζω ότι οι πλέον ή επαρκείς επιστημονικές του γνώσεις σε θέματα νομικά, πολιτικά, αλλά  και πατριωτικά θα τον βοηθήσουν να λάβει τη ΜΟΝΗ σωστή απόφαση, εν προκειμένω, ώστε να μην περάσει στην ιστορία ως αυτό που, μέχρι στιγμής, κινδυνεύει να εκπροσωπήσει»!

Ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος…

Από την Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας κηρύχτηκε η ενεργοποίηση του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δείτε την ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση επιδεικτικά αγνοεί και περιφρονεί την βούληση του Ελληνικού Λαού στο Σκοπιανό ζήτημα, που είναι αμετακίνητη, και η οποία είναι ΠΟΤΕ να μην παραχωρηθεί το όνομα της Μακεδονίας με κανέναν όρο.

Αντιλαμβανόμενοι απολύτως το ιστορικό βάρος της ευθύνης αποτροπής της απόλυτης καταστροφής της Ελλάδας, και αναλαμβάνοντας την ευθύνη αυτή προς πάσα κατεύθυνση, ενημερώνουμε και…

ζητούμε επίταση της προσοχής του Ελληνικού Λαού στα γεγονότα που αφορούν το όνομα της Μακεδονίας.

Να γνωρίζουν αυτοί που διαπράττουν τις πράξεις της εσχάτης προδοσίας (με σφετερισμό του κρατικού τους αξιώματος η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος και η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση της θεμελιώδους αρχής της λαϊκής κυριαρχίας και της από τον λαό εκπήγασης όλων των εξουσιών, υπέρ αυτού και του έθνους), και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας, ότι θα διωχθούν δικαστικά για τις πράξεις τους οποτεδήποτε κι αν αυτό καταστεί εφικτό, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρεθούν, οπουδήποτε και αν ζητήσουν καταφύγιο.

Και θα εφαρμοστούν τα νόμιμα»!!

Αντικατάσταση αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου με τον …Τσίπρα…

Δάκρυα και πόνο έφερε το απόγευμα της Τρίτης 12 Ιουνίου 2018 στον ελληνικό λαό η απόφαση δυο ανδρών, του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά , στην αυθαίρετη απόφασή τους – πέρα από τη βούληση του ελληνικού λαού, την ιστορία και την λογική – να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! Παραδίδοντας την ιστορία, τον πολιτισμό, την εδαφική ακεραιότητα της Μακεδονίας μας στους απολίτιστους βόρειους γείτονές μας, επειδή εκείνοι που μας φτωχοποίησαν, εκείνοι που αρπάζουν τον ενεργειακό πλούτο μας, οι τάχατες σύμμαχοί μας ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Γερμανία, επιβάλουν τη συρρίκνωση της Ελλάδος μας! Αφού πλέον θα υπάρχει κράτος που θα φέρει το όνομα της Μακεδονίας και είναι επόμενο εν ευθέτω χρόνο να θελήσει να διεκδικήσει την ελληνική επαρχία της Μακεδονίας!

Ωστόσο, ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να θεωρήσει πως χάθηκε κάτι. Ο αγώνας συνεχίζεται – και θα είναι πολυμέτωπος – μέχρι την τελική δικαίωση! Ήδη ξεκίνησε η “επανάστασή” του, που δεν θα είναι και τόσο “βελούδινη”!

Ο Εξουσιολάγνος Πάνος Καμμένος…

Το 2014 μας αποχαιρετούσε και ο “πατριώτης” Πάνος Καμμένος υπερθεμάτιζε λίγο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 που έφεραν την Εφιαλτική συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Εξουσία!

Τότε δήλωνε “εγγυητής” της Μακεδονίας και έλεγε πως κανένας Σαμαράς και Βενιζέλος δεν μπορεί να παραδώσει το όνομα στους Σκοπιανούς, που δεν γνωρίζουν από πού κρατάει η σκούφια τους!

Σήμερα, διαφωνεί τάχατες με τον Πρωθυπουργό Τσίπρα, θέτοντας κομματική πειθαρχία στην μη ψήφιση της κατάπτυστης και προδοτικής Συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ, από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, όταν αυτή έρθει στο κοινοβούλιο, αλλά εξακολουθεί και στηρίζει τη σταλινική κυβέρνηση Τσίπρα και δεν την ανατρέπει!

Έτσι κινείται εκ του ασφαλούς, έχοντας σε κάθε περίπτωση αγκαλιά την καρέκλα της Εξουσίας!

Τελικά, ο Πανούλης περνάει για πολύ ηλίθιο τον ελληνικό λαό;

Όμως, Πάνο μου κάποια στιγμή και οι ηλίθιοι ξυπνάνε!

Και τότε γυαλίζει περισσότερο το μάτι τους από ότι των ξύπνιων!

Έχεις δει πώς γυαλίζει τελευταία το μάτι του λαού;

Σαν να είναι γυάλινο!!

ΣΗΜ.:

Οι φωτογραφίες είναι από το “σοφό” διαδίκτυο…

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *