19:28 - 07/10/2013

Στον Τύρναβο της Λάρισας εδρεύει Ταξιαρχία ονόματι SEEBRIG, με Αλβανούς, Βούλγαρους, Σκοπιανούς και Τούρκους, (5.000 άνδρες συνολικά) και Σκοπιανό Διοικητή !

Απο το 2011 έχει εγκατασταθεί στον Τύρναβο της Λάρισας (περιοχή Σχίνα) η Ταξιαρχία SEEBRIG (South-Eastern European Brigade) που αριθμεί 5000 άνδρες, απο 7 κράτη της Βαλκανικής : Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Τουρκία, Ιταλία, Ρουμανία και Ελλάδα.
Ο Διοικητής της SEEBRIG είναι Σκοπιανός , ο Ταξίαρχος Zdravgo Popovski . To θέμα αυτό είχε αναδείξει το ιστολόγιο Εσχατη Γραμμή Ανασχέσεως απο τον Αύγουστο του 2010 !..

Στην φωτογραφία άνω, βλέπουμε το ΣΚΟΠΙΑΝΟ διοικητή της Ταξιαρχίας SEEBRIG Zdavko Popovski (δεξιά). Περιττό να περιγράψουμε την ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Θριαμβολογία των Σκοπιανών εφημερίδων και ιστοσελίδων όταν ο Σκοπιανός ανέλαβε Διοικητής στη Λάρισα το 2011… Για παράδειγμα, τοΣκοπιανό «Πρακτορείο» Ειδήσεων ΜΙΝΑ έγραφε τότε:

“Συνταρακτικά Νέα: Η “Μακεδονία” αναλαμβάνει τη Διοίκηση της SEEBRIG στην Ελλάδα”

(To ίδιο πρακτορείο σήμερα υβρίζει τον Αβραμόπουλο για το “μάθημα” που έδωσε σε Σκοπιανό Δημοσιογράφο)

Η Ταξιαρχία SEEBRIG υποτίθεται ότι είναι μία Ευρωπαική Ταξιαρχία, που στόχο έχει να διαφυλάξει την ειρήνη στην περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης. Έβαλε δηλαδή η Ευρώπη, τους λύκους (Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Τουρκία) να φυλάνε το πρόβατο (Ελλάδα)…
Στο Ιστολόγιο της SEEBRIG διαβάζουμε ότι «απο το 2008 έως το 2010, η Ταξιαρχία SEEBRIG βρισκόταν στην Τουρκία, (και συγκεκριμένα, στην Κωνσταντινούπολη) ενώ το 2010 Μετακόμισε στον Τύρναβο της Λάρισας», εδώ, στην Ελλάδα! Δημιουργούνται ορισμένα ΕΥΛΟΓΑ ερωτήματα. :

Γιατί βρισκόταν η Ταξιαρχία SEEBRIG στην Κωνσταντινούπολη το 2008;

Την απάντηση εντοπίσαμε σε πρόσφατη συνέντευξη του Στρατηγού ε.α. Γεωργίου Αϋφαντή :

«Πρώτα απ’ όλα θέλουν να δημιουργήσουν το Kράτος της Κωνσταντινουπόλεως με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και έκταση την βουλγαρική Θράκη, την ελληνική Θράκη και μέσα, μέχρι τον Σαγγάριο ποταμό…. …είχε σχεδιαστεί να τεμαχιστεί η Ελλάδα αρχικά σε δύο κράτη. Μαζί με την Τουρκία, η χώρα μας είχε σχεδιαστεί το 2008 να διασπαστεί σε 2 κράτη, αλλά τα σχέδιά τους δεν καρποφόρησαν διότι το ίδιο διάστημα ο Ερντογάν συνέλαβε αξιωματικούς για το πραξικόπημα «Βαριοπούλα». Το σχέδιό τους στην Ελλάδα περιελάμβανε τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, διότι ήθελαν αίμα για να ξεσηκώσουν τον κόσμο, να καεί η Αθήνα όπως κι έγινε. Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο στην Τουρκία.»

Προφανώς η SΕΕΒRIG βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για να «βοηθήσει» στις εξελίξεις που ΔΕΝ έγιναν….

Γιατί όμως η Ταξιαρχία SEEBRIG «μετακόμισε» στην Ελλάδα, και γιατί ΕΙΔΙΚΑ στη Λάρισα;

Την απάντηση βρίσκουμε ξανά στην πρόσφατη συνέντευξη του Στρατηγού Αϋφαντή:

«Αφού η Θράκη, όπως σας είπα θα αποκοπεί από την Ελλάδα και θα πάει στο κράτος της Κωνσταντινούπολης, το υπόλοιπο κομμάτι της βορείου Ελλάδος θα ενταχτεί στη λεγόμενη Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να σας θυμίσω ότι στη Θεσσαλονίκη από το 1985 δώσανε μία επέκταση πόλεως εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων. Όλες οι πόλεις πασχίζουν να πάρουν μία μικρή επέκταση σχεδίου και η Θεσσαλονίκη έχει πολύ περισσότερο απ’ όσο της χρειάζεται. Θέλετε το γιατί; Γιατί εκεί έχουν αγοράσει οι κατακτητές, οι κοσμοκράτορες. Σε αυτό λοιπόν το νέο κράτος ετοιμάζουν να φέρουν περίπου 1.000.000 νέο κόσμο…. η Ελλάδα θα συρρικνωθεί από τον Όλυμπο μέχρι την Πελοπόννησο. Τα Δωδεκάνησα μάλλον τα αφήνουν σε μας. Την Κρήτη όμως την έχουν κόψει από την Ελλάδα και την εντάσσουν στο μεγάλο Ισραήλ. Αυτό το σχέδιο είναι του Εβραίου Ιωσήφ Νάζη το 1571. Εκείνος οραματίστηκε το Μεγάλο Ισραήλ που τελειώνει στη Βαγδάτη.»

Η Ελλάδα θα συρρικνωθεί απο τον Όλυμπο και κάτω… Γι αυτό βρίσκεται η SEEBRIG στον Τύρναβο, στα “Νέα Σύνορα” της Ελλάδας προς Βορρά….

Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω, ας δούμε το πρώτο απο τα δύο Oργανογράμματα στο ιστολόγιο της Ταξιαρχίας SEEBRIG:

Στο πρώτο οργανόγραμμα βλέπουμε τις σημαίες των συμμετεχόντων κρατών, αλλά όχι τα ονόματά τους! Με αυτό τον τρόπο, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ η ονομασία των Σκοπίων. Δεν αναφέρεται ούτε ως Σκόπια (που θα δυσαρεστούσε τους Σκοπιανούς) , ούτε ως Μακεδονία (που θα δυσαρεστούσε τους Έλληνες). Τα Σκόπια αναφέρονται ως «Nation 5» δηλαδή «Κράτος 5».

Επίσης δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ Διοικητή! Μόνο το όνομά του. Για μετάφραση στα Ελληνικά, ούτε λόγος! Για 4 Ολόκληρα χρόνια τους φιλοξενεί αυτός ο ΛΑΟΣ, δεν έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ξέρει «απο ΠΟΥ κρατάει η σκούφια τους»;;;

Προφανώς, η Σύνθεση της Ταξιαρχίας SEEBRIG και η Εθνικότητα του Διοικητή της, ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ να περάσουν απαρατήρητα απο τα μάτια των «εφησυχασμένων Ελλήνων».

Το δεύτερο Οργανόγραμμα θα το μελετήσουμε σε επόμενο άρθρο, που θα είναι αφιερωμένο στον Νέο Τούρκο Διοικητή της Ταξιαρχίας SEEBRIG. Ο νέος ΤΟΥΡΚΟΣ διοικητής, θα αναλάβει καθήκοντα απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ…. Είναι ΟΛΑΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!
Οι εγκαταστάσεις στην Λάρισα ετοιμάζονταν ήδη απο το 2008, απο τον τότε Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Δ.Βούλγαρη και επί Υπουργού Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη….

Συνέλληνες, επισκεφθήτε το ιστολόγιο της SEEBRIG και «παρατηρήστε» φυσιογνωμίες. Διότι δεν αποκλείεται καθόλου, να τους δείτε ΜΠΡΟΣΤΑ σας ξαφνικά, μέσα στο ερχόμενο Φθινόπωρο!

Ε. Παπαδάκης

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. Αυτες οι πληροφοριες συμπιπτουν τελεια με την προφητεια – μεταφραση του Ανθιμου Γεωργιου Προεστου…..!!!!!! Αξιζει να το διαβασετε..Ειναι πραγματικα να απορει κανεις με τις προφητειες απο την Αποκαλυψη του Ιωαννου…..

 2. Και να τανε μονο αυτοι…..

 3. Ανώνυμος 10/07/2013 @ 8:57 ΜΜ

  Διαβάζοντας το άρθρο του κ. Παπαδάκη, διαπιστώνει κανείς τον κίνδυνο που υπάρχει στο ιντερνετ να διαστρεβλώνει κανείς πράγματα και να διαδίδει πληροφορίες χωρίς να έχει τη γνώση. Το άρθρο είναι ανεύθυνο, χωρίς κανένα αντίκρισμα στην πραγματικότητα. Επειδή τυχαίνει να ξέρω τα πράγματα από μέσα, να πούμε ότι η ταξιαρχία αυτή δεν έχει παραπάνω από 50 άτομα. Είναι ένα επιτελείο χωρίς μονάδες που για λόγουε image κυριως δημιουργήθηκε. Σταματήστε να δημοσιεύετε βλακείες ανευθυνότητες και να δημιουργείτε εντυπώσεις.

 4. Ανώνυμος 10/07/2013 @ 9:32 ΜΜ

  Ποιος να ασχοληθει μ αυτα . Εμεις τωρα κυνηγαμε τη ΧΑ και "το στρατο της " που θελει να καταλυσει τη δημοκρατια . Πλακα μας κανεις ; Τον βρηκαμε τον εχθρο εμεις . Γατακια .

 5. Ανώνυμος 10/08/2013 @ 3:05 ΠΜ

  Ανώνυμε 11:57μμ. Αγγλικά ξέρεις? "The current structure of the MPFSEE is a brigade-sized force of about 5000 troops and is known as South-Eastern Europe Brigade (SEEBRIG)."

 6. Ανώνυμος 10/08/2013 @ 5:55 ΠΜ

  Από 11:57. Ξέρω πολύ καλά αγγλικά, όπως και το ότι έχω πάει στο SEEBRIG και ξέρωακριβώς τι συμβαίνει. Υπάρχει μόνο το επιτελείο από τις χώρες που αναφέρει το ανεύθυνο άρθρο. Από εκεί και πέρα αν χρειαστεί να επιχειρήσει, αυτό θα γίνει στα πλάισια του ΝΑΤΟ, με μονάδες από response pool από τις χωρες αυτές. Δηλαδή δεν έχει μονάδες, αλλα αν χρειαστεί οι χωρες που το απαρτίζουν θα διαθέσουν καθορισμένες από τωρα μονάδες. Η επέμβαση αφορά περιοχές εκτός χωρων αυτών, κάτι σαν τις επεμβάσεις non article five του ΝΑΤΟ. Δεν έχει συμμετάσχει πουθενά, παρά μόνο στο Αφγανιστάν, .οπου προσκολήθηκε στην ISAF χωρίς πάλι μονάδες, κύρίως για την απόκτηση εμπειριών. Γενικά επί της ουσίας η ύπαρξη του στρατηγείου αποσκοπεί στην ανταλλαγη στρατιωτικής σκέψης και συνεργασίας. Δυστυχώς οι βάρωαροι δεν υπάρχουν που λεει και ο Καβάφης. Κρίμα που στο ιντερνετ ανεβάζει ο καθ'ενας κατά το δοκούν ότι θέλει και οι άλλοι αβίαστα τον πιστεύουν.

 7. Ανώνυμος 10/08/2013 @ 6:42 ΠΜ

  Οντως η παραπανω πληροφορια η οποια ειναι γνωστη εδω και αρκετο καιρο συμπιπτει με την πολυ ενδιαφερουσα ερμηνευτικη προσεγγιση της Αποκαλυψης και των προφητευομενων του Πατροκοσμα. Θα πρεπει να σημειωσω ομως οτι ο ανωνυμος 11:57 εχει δικιο σε αυτα που υποστηριζει. Η ταξιαρχια δεν ειναι επανδρωμενη. Μονο το επιτελειο της υφισταται. Αυτο ομως δυναται να αλλαξει ευκολα. Το ποτε θα το δουμε στην πορεια…..

 8. ρε αλητες ρε πουλημενα κορμια νομιζετε οτι θαμας κανουτε καλα; οταν σηκοθη ο ελληνας δεν τον κραται τιποτε αλητες αυτους που μισοκυτανε την πατριδαμας γιατι τους φερατεεδω απο ποιους θα μας φυλαξουν αφου δεν θα προλαβουν να κουνιθουνε αλητες τους φερατε για να μας βαρεσουν απο τα νοταμας διωχτετους τωρα

 9. Ανώνυμος 10/08/2013 @ 7:42 ΠΜ

  8.55 οι βαρβαροι υπαρχουν . Ειναι εντος των πυλων και αλωνιζουν σε ολα τα επιπεδα . Αν δεν τους βλεπεις , ισως ειναι γιατι φορατε τις ιδιες γραβατες . Που να βγαλεις ακρη πια . Ειναι ολοι τοσο επιπεδοι . Τοσο ιδιοι . Τοσο πολιτισμενοι και ειρηνικοι …

 10. Ανώνυμος 10/08/2013 @ 9:25 ΠΜ

  10:42 Όταν γράφω δεν υπάρχουν βάρβαροι εννοώ στο συγκεκριμένο θέμα. Γενικά δυστυχώς υπάρχουν και είναι πολλοί. Όσο για το ειρωνικό σου πνεύμα, σου το επιστρέφω.

 11. Ανώνυμος 10/08/2013 @ 11:05 ΠΜ

  Το ότι είναι 50 μόνο δε μου λέει κάτι, αυτό αλλάζει και γίνεται εν μια νυκτί 5.000 και βάλε. Η πρόθεση μας ενδιαφέρει και δε νομίζω να την γνωρίζεις ΚΑΙ αυτήν. Επειδή πήγες και είδες δε σημαίνει ότι σε ενημέρωσαν κιόλας για τα σχέδιά τους, σου έδωσαν αναφορά για το τι παίζει στο παρασκήνιο;

 12. Ανώνυμος 10/08/2013 @ 11:06 ΠΜ

  Στον 11:57 απάντησα.

 13. Ανώνυμος 10/08/2013 @ 11:17 ΠΜ

  Καλά εδώ γράφετε ότι σας συμφέρει ,γιατί εμείς σε Τουρκία Αλβανία Σκόπια. Βουλγαρία Σερβία Κόσοβο και σε πολλά μέρι έχουμε στρατιωτικές μονάδες πού είναι ενταγμένα στο ΝΑΤΟ .Γιατί έτσι είναι οι πολιτική πού έχουμε υπογράψει και δεν σημαίνει ότι θα μας επιτίθενται τι βλάκες πού είστε,εγω ήμουν στην Αλβανία για 3 χρόνια και τι με αυτό ,άλλου πρέπει να προσέχουμε τούς αδερφοκτονους της Χ Α ,αυτή είναι πού θέλουν να μας βάλουν να αληλωσκοτοθουμε

 14. Ανώνυμος 10/08/2013 @ 1:28 ΜΜ

  Σταματηστε να λετε ηλιθιοτητες και ανακριβιες. Τετοια πραγματα δεν μπορουν να συμβουν

 15. Ανώνυμος 10/09/2013 @ 6:28 ΠΜ

  Ελλαδα & 3'ος παγκοσμιος πολεμος
  Βασιζεται στις προφητειες του Αγιου Κοσμα και δεν μου φαινεται καθολου περιεργο σεναριο αν λαβουμε υποψη μας για τυχον ψυθηρους περι ουτσεκα και λοιπον παραοργανοσεων
  http://www.youtube.com/watch?v=6FN-vXzZPjk

 16. Ανώνυμος 10/09/2013 @ 10:05 ΠΜ

  Τέτοια πράγματα δεν μπορούν να συμβούν.

  Όλα μπορούν να συμβούν, ρώτα κανένα παππού, διάβασε κανένα βιβλίο και μετά μας λες για το τι μπορεί να συμβεί ή όχι, τόσο αφέλεια πια.

 17. Ανώνυμος 10/10/2013 @ 9:51 ΠΜ

  προς Κωστας Πλακουδακης : και γ@μω τις ορθογραφιες, ρε φιλε(και…επωνυμως, αυτο θα πει θρασος).
  Κατα τ'αλλα, 5000! ανδρες? Ουαου…πρεπει να τους εχουν μεταμφιεσμενους, γιατι δεν εχουν φανει πουθενα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh