Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:36 - 30/08/2016

ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ωσάν ένα 5στερο ξενοδοχείο. Παλαιότερα ήταν Ορφανοτροφείο. Και ενώ τα τελευταία 30 χρόνια δεν υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τους Έλληνες πολίτες της ακριτικής Κόνιτσας, με την μεταφορά των Σύριων προσφύγων, υπάρχει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και είναι επανδρωμένο με ιατρό. Δηλαδή, περίμεναν στην Κόνιτσα να έρθουν οι Σύριοι για να δουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ;

1!!!!!17

Ωστόσο ο σημερινός Δήμαρχος της Κόνιτσας κ. Ανδρέας Παπασπύρου, είχε δηλώσει ότι: “υπάρχει ευαισθησία απέναντι στο θέμα, γιατί ένα μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας είναι πρόσφυγες που ήρθαν από την Καππαδοκία πριν από 90 χρόνια”.

Τουλάχιστον ως άστοχη μπορεί να θεωρηθεί αυτή η δήλωση – σύγκριση. Γιατί, κ. Δήμαρχε σας θυμίζουμε πως οι πρόσφυγες από την Καππαδοκία στους οποίους και αναφέρεσθε, όχι μόνο ήταν Έλληνες, αλλά ένιωθαν και Έλληνες. Με την ίδια γλώσσα (στην πλειοψηφία τους), με την ίδια θρησκεία, με τα ίδια ήθη και έθιμα και με τις ίδιες αξίες ζωής. Αυτοί λοιπόν, μόνον ως ξένοι δεν μπορούσαν να εκληφθούν, κ. Δήμαρχε. Αλλά κάτι έπρεπε να πείτε για να δικαιολογήσετε και εσείς τα αδικαιολόγητα.

1!!!!!16

Επανήλθαν στην Ελλάδα ξεχασμένες ασθένειες του παρελθόντος.

Είναι σε όλους γνωστό ότι, τα τελευταία χρόνια με την αθρόα λαθρομετανάστευση, “επέστρεψαν” στην Πατρίδα μας “ξεχασμένες” ασθένειες του παρελθόντος. Με πιο πρόσφατα τα κρούσματα ελονοσίας. Και παρ΄ ότι το Υπουργείο Υγείας προσπαθεί απεγνωσμένα να καθησυχάσει τον ελληνικό λαό, αυτό δεν φαίνεται να εξισορροπεί την βαθύτατη ανησυχία του λαού μας. Μια ανησυχία που αυξάνει η σφοδρή αντιπαλότητα που έχει ξεσπάσει γι΄ αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα Υγείας του λαού μας, μεταξύ του σχετικού Υπουργείου και του Ιατρικού Συλλόγου της χώρας μας.

Με αυτά και με τα άλλα “καλλιεργούν” την επιστροφή της Βασιλείας.     

Τα απανωτά Μνημόνια από όλους τους πολιτικούς “σωτήρες” μας, τα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα, οι συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, η καλπάζουσα ανεργία κυρίως στους νέους μας, έχουν προβληματίσει τον ελληνικό λαό, που έχει θέσει συλλήβδην το υπάρχον πολιτικό προσωπικό της χώρας, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Έτσι, αναζητά λύσεις που τελικά δεν βρίσκει.

Γι΄ αυτό καλλιεργείται ένα κλίμα επανάκαμψης της Βασιλείας στην Ελλάδα. που στηρίζεται κυρίως από τις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν Βασίλεια. Και δεν είναι λίγες αυτές (Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Δανία κα).

Για το θέμα αυτό ήμασταν οι πρώτοι που με αδιάψευστο ρεπορτάζ ενημερώσαμε την κοινή γνώμη και σήμερα επιβεβαιωνόμαστε αφού και τα Συστημικά ΜΜΕ “παίζουν” εκτενώς αυτό το ζήτημα.

Πάντως, η “επαναφορά” της Βασιλείας στην Ελλάδα, έβγαλε από τα σεντούκια και τις αποθήκες φωτογραφίες τους και κάποιοι κάνουν μεσούσης της οικονομικής κρίσεως καλές δουλειές. Όπως, κατάστημα σε κεντρικότατο σημείο της πόλεως της Κέρκυρας. Αδιάψευστος μάρτυρας, οι φωτογραφίες που σήμερα δημοσιεύουμε!!

 

1!!!!!15

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

 

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΕΠΕΤΕΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.

  2. Ολα αλλαζουν και ολα μπορουν να γινουν παιδια. Το θεμα ειναι ο Βασιλιας σαν τι θα ερθει;; σαν αντικαταστατης του προεδρου Δημοκρατιας;; ή σαν Βασιλιας κανονικος ;;,σαν μοναρχια δηλαδη. Γιατι σου λεει ο αλλος γιατι να ταιζω 300 και οχι 1;; . Αδικο ειχε ο Αριστοτελης που ειχε πει οτι η Δημοκρατια ειναι αδικη;;. Αλλα αν το παμε και ιστορικα η ελλαδα σαν εθνος ,εζησε μεγαλες στιγμες ,με αυτοκρατορες και βασιλιαδες. Πχ Βυζαντιο ( 1000 χρονια) ,Μεγας Αλεξανδρος κλπ.Οπως και να το κανουμε ομως, ο Θεος εχει παρει την Αποφαση Του

    • Ο Αριστοτέλης ονόμασε άδικη την Δημοκρατία γιατί υπήρχαν δύο βασικά προβλήματα με αυτό το πολίτευμα όπως κατέληξε να είναι στην Αθήνα του 4ου π.Χ. αιώνος.

      Πρώτον, η μάζα (όχλος) ψήφιζε για πράγματα για τα οποία δεν είχε την σωστή γνώμη. Άρα ψήφιζε με λάθος κριτήρια κάτι που ισοδυναμούσε με λάθος αποφάσεις. Αυτό συνέβαινε για την πλειοψηφία των περιπτώσεων. Ένας πανεπιστήμων και άνθρωπος της σκέψης και της λογικής σαν τον Αριστοτέλη δεν μπορούσε να το αποδεχτεί.

      Δεύτερον, η μάζα δυστυχώς χειραγωγούνταν από επιτήδειους δημοκόπους (σαν και σήμερα) οι οποίοι ανήγγειλαν και εκπροσωπούσαν πολιτικές οι οποίες ήταν αρεστές στον λαό (λαϊκισμός). Αυτό ήταν άλλο ένα μεγάλο αρνητικό για έναν άνθρωπο του πνεύματος σαν τον Αριστοτέλη.

      Αυτό που αντιπρότεινε ήταν η “αριστοκρατία”. Εδώ δεν εννοούσε την διακυβέρνηση από μια θράκα ξιπασμένων κακομαθημένων πλουσίων με ιστορικά “δικαιώματα” στην πολιτική και οικονομική ζωή της πόλης, αλλά μια ομάδα “αρίστων”, δηλαδή επαϊόντων (επιστημόνων) οι οποίοι θα αποφάσιζαν για την πόλη μετά λόγου γνώσεως και έτσι θα μεγιστοποιούσαν τις πιθανότητες οι αποφάσεις που έπαιρναν να είναι “σωστές”.

      Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ούτε ο Αριστοτέλης είχε προτείνει ένα ισορροπημένο πολίτευμα. Οι επαΐοντες εάν δεν ήταν και έντιμοι (κάτι που δυστυχώς δεν μπορεί να εξασφαλιστεί για έναν πολίτη) θα μπορούσαν να λαμβάνουν αποφάσεις για την πόλη οι οποίες θα εξασφάλιζαν πρώτα τα δικά τους συμφέρονταν και μετά αυτά της πόλης. Επίσης οι αποφάσεις ναι μεν θα λαμβάνονταν από αυτούς για να εφαρμοστούν σε όλους, όμως το βάρος μιας λάθος απόφασης θα βάρυνε περισσότερο τους πολλούς παρά τους ιδίους. Και εδώ έχουμε τα κλασσικά προβλήματα της διχοτομίας “λίγοι στην κορυφή / πολλοί στην βάση της εξουσίας”.

      Αντ’αυτού, ένα καλύτερο πολίτευμα θα ήταν μια Δημοκρατία στην οποία θα ίσχυε η ψήφιση νόμων ή αποφάσεων από την μάζα στηριζόμενη σε επιστημονική ανάλυση από μια μερίδα επαϊόντων οι οποίοι θα είχαν πλήρη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Αυτό που είναι πολύ θετικό σε μια Δημοκρατία (εάν φυσικά είναι άμεση και ασκείται καθημερινά ει δυνατόν) είναι ότι μια λάθος απόφαση προέρχεται από τους πολλούς οι οποίοι και θα δεχτούν τα αποτελέσματά της (είτε θετικά, είτε αρνητικά) ισόποσα. Αυτήν είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Το επιπλέον θετικό με αυτό που προτείνω είναι η ψήφιση νόμων και ενεργειών οι οποίες θα έχουν αναλυθεί εκ των προτέρων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών για τις επιπτώσεις της ψήφου των.

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 08/31/2016 @ 1:20 ΜΜ

      ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ.
      Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ. ΦΑΡΟΣ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ; ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΦΙΛΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ; ΝΤΡΟΠΗ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*