08:15 - 27/03/2017

ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ[Μέρος Β΄]

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αγναντεύοντας το Μέλλον … της Ελλάδας μην χέσω

Μέρος 2ον – Εδώ που Φτάσαμε !

Που λες λοιπόν Θοδωρή …

Και ενώ, γενικά, όλα ήταν Σιωπηλά, καθώς τα ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε άγνοια και σκλαβιά, κάποιοι λιγοστοί δεν το μπορούσαν, δεν τους πήγαινε καλά και … καθώς ανα-θυμούνταν μερικά, ζώνονταν τα άρματα και τρέχαν σε λαγκάδια και βουνά, άμποτες θέλανε, ποθούσαν και ζητούσαν μιας ώρας έστω Λευτεριά … μα ξανά και ξανά τους προδώσαν τα … «σκατά» και τους κλέψαν την χαρά.

Τι κι αν πέθαιναν … λες και βρυκολάκιαζαν … σηκώνονταν ξανά και ρίχνονταν στην μάχη για την Λευτεριά. Χίλιες φορές τους πρόδωσαν μα κείνοι όλο και πείσμωναν και χίλιες δυό σηκώθηκαν ξανά … και έφτασαν την Λευτεριά …. μα αλλοίμονο, τους εξαπάτησαν και τους την έκλεψαν ξανά.

Άαα ρε Θοδωρή … μεγάλο κρίμα σου ‘μελε να κουβαλάς … γιατί στο παρά κάτι, κιότεψες, το ‘πες … μα ολοκληρωτικά … δεν το ‘κανες ωρέ, δεν τους ξεπάστρεψες τους πουλημένους … και να τα χάλια μας !! Κι ούλοι ‘μεις μέσα στις τόσες ευχές και τα ευχαριστώ μας, να ‘χουμε να σε ψέγουμε για τούτο.

Ξέρω … ξέρω … πέντε-δέκα είσαστε  και ούλοι οι άλλοι ναι μεν αλλά … αλλά και σεις δεν βαρέσατε την γροθιά στο μαχαίρι … τι θα χάνατε ωρέ … αποφασισμένοι δεν είσαστε … τόσο και τόσο αίμα χύσατε … γιατί δεν το πήγατε μέχρι την άκρη ;;

Ξέρω ρε Θοδωρή … έχεις τα δίκια σου … ήταν το παράπονό σου … εσένα και μερικών άλλων … και τα λέω σε σένα -σε κάποιον της γενιάς μας- γιατί σε κάποιον πρέπει να τα πω … μπας και τούτη την φορά … ακούσουν τα Ζωντόβολα και τα κάνουμε … Σωστά !!!

Σχώρνα την πίκρα μου, και των αλλωνών, ρε Θοδωρή, συ και ούλοι οι άλλοι όμοιοι στο διάβα της Φυλής από τούτα τα χώματα, καθώς τούτο δεν είναι για να προσάψω κατηγόρια στα πρόσωπά σας -αυτό δα έλειπε- και σ’ ότι δεν μπορέσατε να κάμουτε, αλλά να … είναι κάτι σαν θυμός και παράπονο, μπροστά στον επερχόμενο κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε σήμερα, να χαθεί οριστικά το Έθνος κι η Φυλή, καθώς ο κόσμος δείχνει ότι έχει αποβλακωθεί και παρατηθεί τελείως, και να πετύχουν οι οχτροί αυτό που για χιλιάδες χρόνια προσπαθούν.

Και ναι ρε Θοδωρή … ούτε και σεις τα κάνατε ούλα καλά … όπως και τότε στον καιρό σου, τρωγόσαστε Ρωσσόφιλοι, Αγγλόφιλοι, Γαλλόφιλοι … κυβερνητικοί και αντικυβερνητικοί … βασιλικοί και αντιβασιλικοί και ‘γω δεν ξέρω τι άλλα σκατά … έτσι και στην συνέχεια, λες και μας αφήκατε κατάρα …  να μας δέρνει … χωριστήκαμε σε δεξιούς και αριστερούς και βγάλαμε τα μάτια μας, προς μεγάλη χαρά των οχτρών μας, τόσο μα τόσο βλάκες γίναμε !!!

Θέλουμε … και ζητάμε να ανήκουμε από ‘δώ και από ‘κεί, στην Δύση … στην Ευρώπη και στον κακό μας τον καιρό … λες και δεν μπορούμε να είμαστε απλά ΈΛΛΗΝΕΣ … να μην έχουμε ούτε και να ζητάμε Τσοπάνη … να είμαστε Λεύτεροι … να μην ανήκουμε πουθενά … μόνο στον Εαυτόν μας … στην Ελλάδα μας.

Δεν ξέρω ρε Θοδωρή … αν η ιστορία ρίξει μεγαλύτερο φταίξιμο σε μας σήμερα, αν συνεχίσουμε να μην κάνουμε τίποτα …. όπως κάμανε οι προηγούμενοι το ’20 και το ’45 που αφήκανε τους προδότες, τους μαυραγορίτες και τους γερμανοτσολιάδες ν’ αλωνίζουν ανέγγιχτοι … για σε σας που τότενες δεν βαρέσατε γροθιά στο μαχαίρι.

Όμως κουτσά-στραβά μ’ όλα τα σφάλματα … φτάσαμε μέχρι σήμερα … τώρα πλέον δεν πάμε μόνο  από σφάλμα σε σφάλμα … δεν βαδίζουμε απλά προς τον γκρεμνό … ήδη πέφτουμε … κι αν δεν απλώσουμε χέρι να πιαστούμε … σε λίγο θα είμαστε παρελθόν !!

Αυτός είναι κι ο λόγος που τα γράφω … και σου τα λέου και σένανε …

Τους τα λέμε ρε Θοδωρή … αλλά λίγοι … ελάχιστοι ακούνε.

Τους λέμε ότι από την πρώτη στιγμή, σας την είχαν στημένη … καθώς είχαν τους προδότες από μέσα, εκείνους τους παλιούς και τους νέους που είχαν προσεταιριστεί … και σχεδόν παρά τους τόσους αγώνες και το τόσο αίμα που χύθηκε, όλα πήγαν κατά διόλου, και στήσαν το προτεκτοράτο, το μόρφωμα που είπαν Λεύτερη Ελλάδα … μα λεύτερη δεν γίνηκε ποτές, μόνο καινούργια ρούχα της φόρεσαν στο παραθύμι που σερβίρισαν και άλλαξε όνομα η κοροϊδία κι η σκλαβιά … ένα παραμύθι που είπαν στα ζωντανά, ότι τάχα  μου είναι πιά λεύτεροι, μα που ποτές οι αλυσίδες δεν έφυγαν, αλλά απεναντίας μάλιστα γινήκαν βαρύτερες κι αόρατες … έτσι που να νομίζουν τα πράϊτα ότι είναι λεύτερα.

Και ναι, τότενες ο κόσμος ήταν αγράμματος, ακόμη και κείνοι στην κορυφή δεν είχαν πληροφόρηση, δεν ξέραν τα σχέδια και το παιχνίδι, εξαιρέσει κάποιων πουλημένων μασωνόσκυλων και των παπαδόπουστων στην κορυφή, αλλά σήμερα δεν είναι ότι δεν μπορούν να μάθουν … αλλά ότι δεν θέλουν να ακούσουν και παράλληλα σχεδόν το σύνολο έχει σαπίσει, εκμαυλιστεί, παραδοθεί και χάσει την θέληση να είναι λεύτερο, να πάρει τα πράγματα στα χέρια του.

Που στο διάολο μπορεί να πάει μια τέτοια χώρα Θοδωρή ;;; … τι μέλλον μπορεί να έχει ;;

Κατακαημένη Ελλάδα … δεν μας μείναν απλώς, οι προδότες και τα μούλικά τους, αλλά θρονιάστηκαν μεγαλοπρεπώς και μάλιστα έπεισαν τα ελλαδοζωντόβολα ότι, είναι οι σωτήρες αυτού του τόπου και ως εκ τούτου δικαιωματικά πρέπει να κατευθύνουν την τύχη του … και τα βόδια, όχι μόνο το αποδέχτηκαν αλλά και το θεώρησαν διαχρονική τους υποχρέωση, να επιζητούν και να έχουν συνέχεια πεμπτοφαλαγγίτικα αλλόφυλα σκουλήκια … κυβερνήτες, περνώντας από την σάρα στην μάρα και από την σκύλα στην χάρυβδη.

Αν εξαιρέσει κανείς τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ Κυβερνήτη, τον Καποδίστρια, που ήθελε την Ελλάδα Λεύτερη, όλοι οι υπόλοιποι από τότε μέχρι σήμερα, ήταν και είναι κρύφια αλλόφυλα σκουλήκια, και την θέλουν να σούρνεται, την θέλουν λιώμα και αλοιφή, κάνοντας τα πάντα για τούτο, καθώς λάου-λάου το παλεύουν διακόσια χρόνια τώρα. Από την πρώτη στιγμή, μας φόρτωσαν δεσμεύσεις, δάνεια με υπέρογκους τόκους, δάνεια που μόνο ελάχιστο μέρος τους έφτασε εδώ και αυτό αποκλειστικά για τα δικά τους παιδιά, μίζες, αποκλεισμούς, απαγορεύσεις και υποχρεώσεις … έτσι που ποτέ να μην δούμε άσπρη μέρα, να μην μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. Μας ρίξαν σε πολέμους, εκστρατείες, εμφυλίους και λοιπά για να αιμορραγούμε συνέχεια, περιόρισαν και έσβησαν κάθε απόπειρα ανάπτυξης και παραγωγής έτσι που να φεύγει ο κόσμος και να μένουμε πάντα λίγοι.

Μας έφεραν και μας επέβαλαν βασιλιάδες και επιτρόπους … για να κρατούν κοντά τα λουριά … και ακόμα και σήμερα σε αντίθεση με ότι πιστεύει ο κόσμος συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε τους κοπρίτες αυτούς.

Όχι μόνο οι απέξω … αλλά και εκείνοι από εδώ μέσα … έδρασαν με τέτοιο τρόπο που δεν άφησαν να ελευθερωθούν όλοι οι Ελληνικοί πληθυσμοί, αλλά και συνωμοτικά συνέπραξαν στην καταστροφή πολλών, ενώ άλλους αφού τους έφεραν εδώ στην συνέχεια λόγω περιορισμών και φτώχειας τους έσπρωξαν στην ξενιτιά … για να χαθούν, να αλλοιωθούν και να ξεχάσουν.

Δυστυχώς Θοδωρή … και αν μας φτύσεις, πολύ μας είναι … γιατί ούτε κι αυτό αξίζουμε !!!

Άκου και μάθε το λοιπόν να ξέρεις την κατάντια μας !!

Μάθε για τι κατιμάδες παλέψατε … για ποιούς χύσατε ποτάμια το αίμα σας !!!

Δώσε βάση και προσοχή … και πέσμου αν και όπου δεν τα λέου καλά …

Λες επιτέλους έστω στο παρά κάτι, να ξυπνήσουνε τα Βόδια ;;

Στήσε αυτί λοιπόν Θοδωρή … και σύ ελλαδοζωντόβολο άκου, μπας και ξυπνήσεις επιτέλους καμμιά φορά.

Ταυτόχρονα που λες, προωθούσαν με κάθε τρόπο την διχόνοια, την φαγωμάρα και τον διαχωρισμό, στους αποδώ και στους από ‘κεί … με το ρουσφέτι, το γλείψιμο, την μίζα και την ρουφιανιά να δίνει και να παίρνει, τραβώντας με το μέρος τους πάντα χρήσιμους ηλίθιους ΔΗΜΟΣΙΟΚΟΠΡΙΤΕΣ, αυτούς που ήσαν η φρουρά και οι υπερασπιστές τους, αυτούς που ήταν το σίγουρο και παντοτινό στήριγμά τους.

Έσιαξαν οργανισμούς και άλλα σκατά … κάτι σαν τον Οργανισμό Αποξήρανσης Κωπαΐδος … που ακόμα και μετά από τόσες δεκαετίες υπάρχει ακόμα αυτό το έκτρωμα για να πληρώνουμε υπέρογκα αμειβόμενους ΔΗΜΟΣΙΟ-κηφήνες.

Εκατόν τριάντα εφτά (137), ναί τόσα καταμετρήθηκαν κάποια στιγμή τα επιδόματα που πλήρωνες, ΗΛΙΘΙΕ ελλαδόκαφρε, σε αυτούς τους πουλημένους, γιατί γλείφτες κοπρόσκυλα και πουλημένοι είναι, σχεδόν το σύνολο των Δημοσιοκοπριτών … πως λοιπόν να μην στηρίζουν με νύχια και με δόντια το ξεπούλημα της πατρίδος … αφού με αυτό τρέφονται ;;

Τα έχεις δεί ποτέ σου πανηλίθιε αυτά τα τρελά και εξωφρενικά επιδόματα που αρκετές φορές ξεπερνούσαν τον δικό σου μισθό ακόμα και μετά από εργασία τριαντακονταετίας ;;

Πάρε λοιπόν μαλάκα ελληνάκο … μερικά για να ‘χεις !!!

  Επίδομα λέει πλυσίματος χεριών … ΝΑΙ ρε ΜΑΛΑΚΑ ελληνάκο … το πλήρωνες με 420 € το μήνα σε 2000 κοπρόσκυλα του ΟΣΕ

  Προθέρμανση αυτοκινήτου με 690 € μηνιαίως σε κάπου πεντακόσια επίσης κοπρόσκυλα του ΟΤΕ

  Επίδομα Προπέλας σε μια εφτακοσαριά κοπρόσκυλα του Λιμενικού με 840 € το μήνα

  Επίδομα Κεραίας στον ΗΛΠΑΠ  με 1120 € μηνιαίως σε τρακόσιους τόσους λεχρίτες

  Επίδομα Παράδοσης -Παραλαβής Λεωφορείων με 450 € μηνιαίως σε καθέναν από τους χίλιους τόσους «σκληρά εργαζόμενους» Λεωφοριοκοπρίτες

  Επίδομα Έγκαιρης Προσέλευσης με 310 € το μήνα στην ΕΘΕΛ παρακαλώ των 2000 …. να μην ειπώ

  Επίδομα ΦΑΞ … ναι ρε ηλίθιε … επίδομα Φαξ στην ΔΕΗ, 870 €υρουλάκια μηνιαίως σε μια εφτακοσαριά κηφήνες

  Επίδομα Μεταφοράς Φακέλλου … ναί … ναί … σε όλους τους δημοσιοκοπρίτες …  290 μόνο λέει €υρουλάκια το μήνα … ΕΑΝ δεν ξέρεις τι τρομερή ταλαιπωρία είναι να πηγαίνεις έναν φάκελλο από το ένα γραφείο στο άλλο (που μπορεί να είναι και στο μισό μέτρο) τότε δεν έχεις κατακουραστεί ποτέ τόσο πολύ, όσο ούλοι αυτοί οι κηφήνες, στην μίζερη ζωή σου.

  Επίδομα Αποτελεσματικότερης Διεκπεραίωσης Υποθέσεων,  695 € κάθε μήνα στο Υπουργείο Α-δικαιοσύνης, …. έ ναι αυτό που είναι για να μην βρίσκεις ποτέ το δίκιο σου … και να σε πηδάει συνεχώς

  Επίδομα χρήσης Κυλικείου/εστιατορίων με 120 € ανά μήνα στον ΟΕΠ

  Επίδομα διόρθωσης Λάθους στην ΕΡΤ … καταλαβαίνετε τώρα το τι και σε τι βαθμό γινόταν αυτό εκεί …. και πλήρωνες και πλήρωνες και ακόμα πληρώνεις  … ηλίθιε !!!! … που ναι μαλάκα … στην α-δεη, για να σου κόβει το ρεύμα όταν και όποτε και αυτό τόχεις, έτσι και δεν πλερώσεις το χαβιαροματσαμπούκιασμα των υμετέρων !!!!!

Τα παραπάνω βεβαιωμένα απόλυτα και χιλιοδημοσιευμένα … ψάξτε να δείτε  !!

ΌΛΑ αυτά τα επιδόματα ήταν σε Μηνιαία βάση πέραν του κανονικού Μισθού … και βεβαίως δεν ήταν τα μόνα … γι’ αυτό και έβλεπε κάποιος έναν δημοσιοκοπρίτη με βασικό μισθό ας πούμε 1000 € να μαζεύει και άλλα δυο και τρείς χιλιάδες από επιδόματα.

Και πλήρωνες και πλήρωνες … ναι ρε ηλίθιε, και συνεχίζεις να πληρώνεις μισθούς, δύο και τρείς φορές, πάνω από αυτούς του ιδιωτικού τομέα, ενώ το σωστό θα ήταν αφού έχουν μονιμότητα να ήταν μικρότεροι … αλλά που ;;

Και ενώ εσύ χρειάζεται να δουλέψεις 35-40 χρόνια αυτοί οι κοπρίτες βγαίνουν και με 15ετία … τόσο ίσοι είμαστε … το κατάλαβες.

Ακόμα μερικοί βγαίνουν όχι μόνο με 15ετία αλλά και πρίν από τα σαράντα τους … και έχουν να αρμέγουν εσένα για μισό και βάλε αιώνα … τα κοπρόσκυλα .

Και παίρνουν λέει και ένα εφ’ άπαξ τρανταχτό, που το πληρώνεις εσύ βλάκα, αλλά που για λόγου σου δεν το είδες ποτέ ούτε στ’ όνειρό σου.

Ενώ εσύ πρέπει να ξεσκιστείς μπας και βρείς καμμιά θέση κλητήρα, εκείνοι βάζουν με πριμοδότηση τα μούλικά τους, ενώ μερικά από δαύτα έχουν ακόμα και μονοψήφιο δείκτη νόησης, αλλά αφού εσύ βγάζεις πρωθυπουργούς με τέτοιο δείκτη σε κείνα θα κωλώσεις ;;

Σκέφτηκες ποτέ μαλάκα ελληνάκο πόσα και πόσα πληρώνεις ;; άκουσες ποτέ ότι πληρώνεις εφ’ όρου ζωής τις ανύπαντρες λέει κόρες των στρατιωτικών (για των δικαστών δυστυχώς δεν ξέρω) ώστε να γλεντοκοπάνε στην υγειά σου μέχρι να ψωφήσουν στα 80 … 90 τους έχοντας ξεπετάξει την μισή αθήνα και τα περίχωρα ;;

Για τις άδειες από την σημαία και με κείνες που λόγω ασθενείας λέει, άκουσες ποτέ σου μαλακισμένο ;;  Αλλά για να μην κάνεις τίποτε … για να μην κουνιέσαι … μάλλον όχι.

Και όλα αυτά τα έπαιρναν για να ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ εσένα Ηλίθιε Ραγιά … να βγάζουν πάνω σου το άχτι τους, να ξεδίνουν από το στράβωμα του όποιου πηδήματος … και όχι για να σε εξυπηρετούν όπως ορκίστηκαν να κάνουν και θα έπρεπε.

Αναρωτήθηκες ποτέ πως γίνεται όλοι αυτοί να φτιάχνουν βίλες, πολυκατοικίες, να κυκλοφορούν με κουρσάρες, να είναι πάντα της μοδός, να τα σπάνε στα σκυλάδικα, να πηγαίνουν εκδρομάρες στα πέρατα της Γης  … και συ κλουβιοκέφαλε να μην μπορείς έστω με δυό και τρείς δουλειές να πάρεις δεύτερο βρακί ;;

Σκέψου ρε μπούφο … πήγες ποτέ σε δημόσια υπηρεσία και τελείωσες στο τσάκα-τσάκα χωρίς να σου βγάλουν το λάδι και χωρίς να ρίξεις το ανάλογο φακελλάκι ;;

Έκανες ποτέ δουλειά χωρίς να τα ακουμπήσεις σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες ;; …. αν δεν τα ακούμπησες ή ακόμα παιδεύεσαι ή βαρέθηκες και τα παράτησες … αλλά δουλειά δεν έκανες σίγουρα !!

Θυμήσου … πόσες φορές πήγες σε δημόσια υπηρεσία και βρήκες υπαλλήλους και όχι άδεια γραφεία … θυμήσου την εξωφρενική περίπτωση στην Λάρισσα που σε μιά επιθεώρηση πρίν από μερικά χρόνια, από 38 υπαλλήλους βρέθηκαν μόνο 5-πέντε και η δικαιολογία αφού η δουλειά γίνεται και δεν υπάρχει πρόβλημα (τους 33-τριάντα τρείς λοιπόν, γιατί να τους πληρώνεις).

Θυμήσου … Μαλάκα, πόσες και πόσες φορές δεν τους βρήκες να καθαρίζουν φασολάκια … να έχουν πιάσει την πάρλα σε πηγαδάκια ή στα τηλέφωνα και σύ ως ηλίθιος να περιμένεις και να περιμένεις … και να ακούς τον εξάψαλμο αν τολμούσες να τους διακόψεις … και …. και … και καλά σου κάνανε αφού ποτέ δεν πήρες μια σανίδα να τους σπάσεις τα κεφάλι και να τους μετρήσεις όλα τα κόκκαλα ένα-ένα ….

Θυμήσου … κόπανε, πότε και πόσες φορές κάποιος από αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα ήταν υπεύθυνο για οτιδήποτε … πάντα ανευθυνοϋπεύθυνοι ήταν.

Φτάσαμε πρίν μερικά χρόνια, να έχουμε περίπου 1.5 εκατομμύριο Ανευθυνο-Υπεύθυνους κοπρίτες … λες και είμαστε καμμιά 200αρια εκατομμύρια λαός … και να κάναμε που λέει ο λόγος και την δουλειά μας … θα έλεγε κάποιος  άει σιχτίρι … άμ δε όμως … απεναντίας τότε ήταν που δεν κουνιόταν φτερό.

ΚΑΛΑ λέει λοιπόν ο Μπουχεσοσαπιοκοιλιάς … ότι «Μαζί τα φάγανε» με όλους αυτούς τους δημοσιολεχρίτες … δηλαδή σχεδόν πάνω από τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας … καθώς αυτοί έσουρναν παρέα μαζί τους και 4-5 δικούς τους ακόμα.

Λοιπόν ΌΛΟΙ αυτοί … οι Δημοσιοκοπρίτες … είναι όχι μόνο ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, εκμεταλλευτές και επίορκοι … αλλά και ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ … ΠΡΟΔΟΤΕΣ, καθώς δεν έχουν ιερό και όσιο, παρά μόνο την τσέπη τους … τι λοιπόν μπορείς να περιμένεις από δαύτους ;; … από ανθρώπους που γλείφοντας έρποντας και με τα κέρατά τους, καβάτζωσαν μια θέση, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η διατήρησή της, ώστε να μπορούν να υφαρπάζουν και να εκμεταλλεύονται τον ιδρώτα και τον μόχθο των συνανθρώπων τους ;;

Για να διατηρήσουν όλα αυτά … πούλησαν, πρόδωσαν και θα το συνεχίσουν ες αεί, στηρίζοντας αυτούς που τους το επιτρέπουν … ήταν και θα είναι τα παντοτινά τσιράκια του «Συστήματος»

Και μην πείτε … όχι, γιατί ή βλάκες και ηλίθιοι θα είστε ή κάποιοι από δαύτους.

Όταν η α-δικαιοσύνη το μόνο που κάνει είναι διά στόματος προέδρου «αργίου πάγκου» να καταγγέλλει λες και είναι κάποιος απλός πολίτης … τότε όλα δεν πάνε καλά και όχι μόνο κάτι … καθώς κάτι τέτοιο απλά στοχεύει σε διαμοιρασμό της πίττας και μόνο.

Όταν ενεργοποιείται μόνο για να αρπάξει και να διασφαλίσει δικά της αποκλειστικά προνόμια και μιστά … δεν είναι δικαιοσύνη αλλά κάτι από βόθρο μεριά.

Όταν την μιά ένας νόμος είναι συνταγματικός επειδή βολεύει και την άλλη που δεν βολεύει ο ίδιος νόμος κρίνεται αντισυνταγματικός … ο βόθρος δείχνει ότι έχει ξεχειλήσει.

Όταν είναι θεόστραβη για την καταπάτηση-καταστρατήγηση του συντάγματος στα πάντα, αλλά ανοιχτομάτα όπου την βολεύει, τότε έχουμε απλά τον νόμο της Ζούγκλας, τουλάχιστον εκεί ξέρεις τι ισχύει … ενώ εδώ όχι.

Όταν λοιπόν η δικαιοσύνη είναι ΕΠΙΟΡΚΗ τότε τι μπορείς να περιμένεις ;;

Μήπως οι στρατιωτικοί εξαιρούνται αυτής της καταστάσεως ;;

Θα θέλατε …. αλλά ΔΕΝ !!!

Μόνο να μοιράζουν μίζες μεταξύ τους ξέρουν και να βγάζουν τον σκασμό …. για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ πάντως την Πατρίδα δεν είναι εκεί … τα ίδια κοπρόσκυλα σαν τους άλλους είναι … απλά κορδώνονται φορώντας παράσημα που τα κέρδισαν μόνο γλείφοντας και έρποντας και όχι με κάποια ηρωική ή εξαίρετη προς την Πατρίδα πράξη.

Γιατί ποιά προστασία προσφέρουν στην πατρίδα βοηθώντας όλα αυτά τα ισλαμοπιθήκια να μπουκάρουν συνεχώς με το έτσι θέλω ;;

Ας το παραδεχτούν λοιπόν ότι απλά βάλθηκαν να βοηθήσουν να γίνει πράξη το λεχθέν υπό του Οζάλ

«Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα … απλά θα ξαμολήσουμε μερικά εκατομμύρια μέσα της, και σε μερικά χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία, οπότε θα την κατακτήσουμε εκ των ένδων, χωρίς να χαλάσουμε ούτε μιά σφαίρα».

Αυτό δεν κάνετε λοιπόν σήμερα όλοι εσείς οι στρατιωτικοί Προδοταραίοι ;;

Αν κάποιος από σας είχε αρχίδια και όχι στραγάλια στο παντελόνι του, δεν θα είχε επιτρέψει κάτι τέτοιο, αλλά θα είχε στείλει κατευθείαν τον όποιον τολμούσε να το πεί, να δεί τα ραδίκια από κοντά, αλλά εσείς απεναντίας, όχι μόνο βγάζετε τον σκασμό, αλλά κάνετε και τις φιλιππινέζες στον κάθε λεχρίτη εισβολέα.

Βέβαια δεν είστε μόνο εσείς επίορκοι και προδότες … αλλά και οι απλοί φαντάροι, όλοι αυτοί που ενώ ορκίστηκαν να ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ την πατρίδα, δέχονται να κάνουν την φιλιππινέζα αντί να σας τινάξουν τα μυαλά στον αέρα. Και όποιος ‘πεί ότι ο στρατός πρέπει να ακολουθεί διαταγές λέει απλά βλακείες … διότι ναι πρέπει να ακολουθεί διαταγές αλλά μέσα σε ορισμένα πλαίσια … και αυτό σε σχέση πάντα με την διαφύλαξη της πατρίδας.

Θα ακολουθούσε κάποιος διαταγή να αυτοκτονήσει ;;

…. έεεε δεν άκουσα … τι είπατε ;;

…. πως λοιπόν δέχεται να ακολουθήσει μιά διαταγή που δεν έχει να κάνει σε κάτι με την καλύτερη υπεράσπιση της πατρίδος ;;

…. μπας και η αλληλέγγυα νοοτροπία όλων σας θεωρεί υπεράσπιση το » μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε» ;;

…. είναι υπεράσπιση της πατρίδος να αφήνεις κάθε καρυδιάς καρύδι να μπουκάρει μέσα με το έτσι θέλω ;;

…. αυτό δεν αποτελεί ΠΡΟΔΟΣΙΑ ;;

Αφήστε πιά το παραμύθι … διαταγές και κουραφέλαξα … άμα η διαταγή είναι ενάντια στο συμφέρον της πατρίδος … αν είσαι πατριώτης και όχι προδότης … τότε αυτόν που τόλμησε να δώσει τέτοια διαταγή τον ΕΚΤΕΛΕΙΣ επί τόπου … χωρίς δεύτερη κουβέντα !!

…. όταν κάποιος ξεκωλιάρης κυβερνόγυφτος, σου λέει, ηλίθιε ναύαρχε, άφησε την σημαία να την πάρει ο αέρας, δεν του δίνεις τον χρόνο καν να αποσώσει την φράση του, τον στέλνεις πάραυτα εκεί που πρέπει !!

…. όταν …. όταν … αλλά αυτά, στριγκάτες αλληλέγγυες λουλούδες, είναι για πραγματικούς πατριώτες και όχι πουλημένες κόττες … άντε να πηδιέστε για να ξηγιόμαστε το λοιπόν … να μην μένουν παρανοήσεις.

Αφού λοιπόν στην ουσία τίποτε δεν προσφέρετε … εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος … γιατί να σας πληρώνουμε, ποιός ο λόγος αφού η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι και όποιος θέλει μπαινοβγαίνει και λογαριασμό δεν δίνει ;; Γιατί να πληρώνουμε για αεροπλάνα, πλοία, υποβρύχια, τάνκς και ένα σκασμό άλλα … μήπως για να έχετε παιχνιδάκια για να παίζετε και να βουτάτε μίζες ;;

Αφού τα αεροπλάνα απλά πάνε να δουν αν τα μεμέτια έρχονται και να ανταλλάξουν χαιρετισμούς, αφού οι φρεγάτες, τα υποβρύχια και οι κανονιοφόροι κάνουν τις γλάστρες και απλώς χαζεύουν τι κάνουν οι απέναντι …. μπαταριά όμως να ρίξουν δεν είδαμε ποτές.

Αλλά μην είμαστε και αχάριστοι …. ΝΑΙ όταν αποστρατεύονται … όλες αυτές οι στριγγάτες και λουλούδες κόττες, που τόσον καιρό όταν ήταν στα πόστα βγάζαν τον σκασμό και ρουφούσαν την κάθε ροχάλα … τους τρίζουν γερά τα δόντια … όχι που θα αφήσουν να μην απαντήσουν στα μεμέτια … ποιός τους βλέπει και δεν τους φοβάται λέμε … μην και χεστεί πάνω του ή τού ‘ρθει καμμιά συμφόρεση από … το πολύ γέλιο !!!

Από την άλλη, άμα γίνει κάτι με την τουρκιά … μιλητό θα είναι … κάτι να περάσουν, κάποια πίτα να μοιράσουν … και να το βουλώσουν τα πρόβατα … μην και του ‘ρθει κανενός και κάνει καμμιά κουτουράδα.

Και τα μπατσόσκυλα ;;

Καλά για δαύτους δεν χρειάζεται να πούμε τίποτις … ο κατιμάς και ο βόθρος της κενωνίας ήταν και είναι … ελάχιστοι από αυτά τα κουμάσια είναι άνθρωποι … τι λοιπόν να πρωτοπείς για δαύτους ;; … άστο λοιπόν γιατί θα λερωθούν ακόμα και τα μηδενικά και οι άσσοι του διαδικτύου !!

Τόσο καλά είναι λοιπόν τα πράματα !!!!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΌΛΟΙ …. βολευτές … δικαστικοί … στρατιωτικοί … αστυνομικοί και λοιποί δημοσιοκοπρίτες … να τους ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !!!!

Από την άλλη, οι τράγοι … μικροί .. μεγάλοι … στο ίδιο τσουβάλι … είναι …. Μήπως και αυτούς εμείς οι ηλίθιοι δεν τους πληρώνουμε ;;

Και μην βιάζεστε … οι παραπάνω δεν είναι οι ΜΟΝΟΙ … απλά είναι οι ΜΟΝΙΜΟΙ … όμως έχει και άλλα φρούτα ο Μπαξές … υπομονή και θα τα πούμε … δεν χρωστάω σε καμμιά κουφάλα … ούλα θα ειπωθούν.

Οι Συντεχνίες και τα μαγαζάκια δίνουν και παίρνουν … και όλα τα βρίσκουν καλώς καμωμένα … γιατί πότε είδατε αυτά τα πειθαρχικά και οι ΕΔΕ σκατέ … να βγάζουν πόρισμα που δεν είναι απαλλακτικό έστω και αν έχουν πιαστεί όχι μόνο με το δάχτυλο, αλλά ολόκληροι μέσα στο βάζο με το μέλι ή και με απόλυτα εξακριβωμένο ολίσθημα και θανατηφόρα υπαιτιότητα … αλλά κατά τους αποτελούντες το πειθαρχικό … να είναι άσπιλοι και αμόλυντοι …

Πότε είδατε να βγαίνει πόρισμα στο τσάκα-τσάκα και όχι μετά από δεκαετίες ολόκληρες …

Πότε είδατε να επιβάλλονται ποινές στα παραπτώματα και όχι να μοιράζονται προαγωγές και απαλλαγές ;;

Έεε λοιπόν καλά να πάθουμε, με ούλα αυτά τα καθάρματα που αποδεχόμαστε να κουβαλάμε στην καμπούρα μας … περαστικά μας ;; … δεν θα το έλεγα !!! … μάλλον στο μόνιμο πάει η κατάσταση !!

Και ούλα αυτά, επειδή αυτά τα καθάρματα δεχτήκαμε να είναι πιό ΙΣΙΟΙ από μας τους υπόλοιπους, προνόμια που δεν τα χάνουν ποτέ έστω και αν απόλυτα βεβαιωμένο παράπτωμα τους οδηγήσει στην φυλακή … επειδή δεχτήκαμε να έχουν Ασυλία και Μονιμότητα και προνόμια έναντι ημών, που δεν τα χάνουν ακόμη και αφού ψωφήσουν.

Αυτά τα παράσιτα λοιπόν, όχι μόνο δεν νοιώθουν καμμία ευγνωμοσύνη απέναντι σ’ αυτόν τον λαό που τους καλοθρέφει, απεναντίας τρέφουν μίσος βαθύ και άσβεστο γι’ αυτόν … ψάχνοντας τρόπους να τον βασανίσουν, ταλαιπωρήσουν και αφαιμάξουν όσο περισσότερο μπορούν, όπου και όποτε έχουν ή τους δίνεται η ευκαιρία …

Και ναι ρε … το είπα και θα το ξαναπώ … γιατί πολλοί ξεχνάνε τι ειπώθηκε μερικές γραμμές πιό πάνω :

ΌΧΙ δεν θεωρώ ότι είναι όλοι συλλήβδην προδότες … αλλά οι εξαιρέσεις είναι τόσο μα τόσο φτωχά και πενιχρά λίγες που δυστυχώς η όλη διαμορφωθείσα κατάσταση παίρνει παραμάζωμα και τους πέντε-δέκα σωστούς.

Αλλά ακόμη και όταν κάποιος δεν είναι ένας από αυτά τα καθίκια, αλλά κλείνει μάτια και στόμα σιωπώντας, και δεν αντιδρά, είναι το ίδιο σαν να συναινεί με ότι γίνεται … καθίσταται συμμέτοχος και συνεργός των καθαρμάτων.

Πως θα μπορούσε όμως να ήταν αλλιώς … την στιγμή που τούτος ο κοπρολαός δεν κάνει τίποτε άλλο στην μακραίωνη ιστορία του από το να διαβάλλει, να κυνηγάει, να εξορίζει, να σκοτώνει και να δολοφονεί κάθε ΑΞΙΟΝ και ΙΚΑΝΟ που ανεφάνει σ’ αυτόν τον τόπο, μην έχοντας αφήνει ούτε έναν για δείγμα, που να μην έχει με κάποιον τρόπο ξεπαστρέψει … Φιλοσόφους, Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Γιατρούς, Στρατηγούς και Πολεμιστές … έναν λαό που σούρνεται πίσω από κάθε τι σάπιο και ξέκωλο, έναν λαό που έχει ινδάλματα και πρότυπα, λαοπλάνους, ρουφιάνους, συκοφάντες, προδότες, κλέφτες και δολοφόνους ;;

Δεν είναι όμως ώρα, ούτε και μπορούμε, εδώ, να μπούμε σε μια πλήρη παράθεση, των όσων έχουν γίνει μέσα στα διακόσια αυτά χρόνια … όμως αν η Ελλάδα ζήσει … πρέπει απαραιτήτως αυτό να γίνει και να βγούν όλα στην φόρα … όσο και αν πονάει αυτό … ΌΛΑ … χαρτί και καλαμάρι … και ίσως έτσι να προφυλαχθεί το μέλλον.

Συνοπτικά όμως μπορώ να ‘πω ότι, όλοι μηδενός εξαιρουμένου από δαύτους που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο, ιδιαίτερα αυτοί που θεωρούνται εθνοσωτήρες και λοιπές βλακείες, ήσαν και έδρασαν προδοτικά … και πρέπει να ξηλωθεί κάθε τι που έχει σχέση με δαύτους … να μπεί σ’ ένα βαρέλι και να ποντιστεί σε κάποιο αβυσσαλέο βάραθρο.

Γιατί αν αρχίσει κάποιος να απαριθμεί τα όσα έχουν κάνει ενάντια στην Ελλάδα και τον Ελληνισμό, δεν θα τελειώσει ούτε σ’ ένα χρόνο … για την απαρίθμηση και μόνο, όχι για τίποτα περισσότερο.

Επανάσταση του 1821

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε την Επανάσταση του ’21 … και πάλι θα ακούσουμε ένα κάρο βλακείες για την δήθεν εκκίνηση αυτής από κάποιον τράγο που ύψωσε το λάβαρο λέει … σκατά στα μούτρα του ύψωσε.

Κατά πρώτον η επανάσταση ξεκίνησε στην Μολδοβλαχία από τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στις 21/Φλεβάρη/1821 => 02/03/1821 Γρηγοριανού.

Εντός Ελληνικής επικράτειας ενώ υπήρχε μια απόφαση να ξεκινήσει η επανάσταση στις 25 Μάρτη Ιουλιανού ημερολογίου. Λόγω όμως των  γεγονότων, με την σφαγή των τουρκαλβανών στου Λάλα Ηλείας στις 19 και 21, η επανάσταση επισπεύθηκε.

Τελικώς η Επανάσταση ξεκίνησε με την κατάληψη των Καλαμών, από την σύμπραξη Μεσσηνίων-Αρκάδων-Λακώνων-Ηλείων και ελαχίστων από τις υπόλοιπες περιοχές της Πελοποννήσου, την Τετάρτη στις 23/03/1821 Ιουλιανής ημερομηνίας => 04/04/1821 Γρηγοριανής ημερομηνίας..

Στις δε 25/03 => 06/04/1821 στην Καλαμάτα Έγινε η Επαναστατική Διακήρυξη από την Μεσσηνιακή Γερουσία.

Κανένας Καρατζάς (παλιών πατρών γερμανός) δεν κήρυξε την Επανάσταση υψώνοντας το Λάβαρο … αυτός (απλώς τιμητικά και όχι ουσιαστικά) μαζί με άλλους προέβησαν στην κατάληψη των Πατρών κάποιες μέρες αργότερα.

…. πότε επιτέλους θα αρχίσουμε να λέμε τα πράγματα ως έχουν ;;

Γιατί συνεχίζουμε να βρωμίζουμε το αίμα που χύθηκε για την Λευτεριά, με το επαναστατικό εκείνο ξέσπασμα, για να κάνουμε χάρη στα πουστροπαπαδαριά, που σε τελική ανάλυση, με λύσσα πολέμησαν την επανάσταση ;;

Στην Μάνη, στις Καλτετζές και στο υποτιθέμενο Πελοποννησιακό Ομαγυρείο στην Βοστίτσα = Αίγιο, και αλλαχού είχαν προϋπάρξει προεπαναστατικές συναντήσεις για την διοργάνωση της επανάστασης ….  σε καμμία όμως Λαύρα και κουραφέξαλα δεν υπήρξε τίποτα … πάρτε λοιπόν τα υποτιθέμενα λάβαρα και βάλτε τα εκεί που ξέρετε.

Το ΟΧΙ του 1940

Ποιός Μεταξάς είπε ΌΧΙ και τρίχες κατσαρές ;;  … το ΌΧΙ το είπε ο Κατσιμήτρος που έστειλε τον Παπάγο στον Διάολο, λέγοντας του να πάει να γαμηθεί, και ότι εκείνος δεν εγκαταλείπει σπιθαμή Ελληνικού εδάφους … αλλά αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς ούτε και αυτός το είπε, ή μάλλον το είπε επειδή το έλεγαν οι επιμέρους διοικητές των τμημάτων της 8ης μεραρχίας … απλά αφού έγινε αυτό, οι υπόλοιποι αναγκάστηκαν να το καταπιούν.

Γιατί ξεβγάλανε τον μεταξοσκώληκα τα αγγλόπουλα ;; επειδή είπε όχι στον μεσολίνη ;; … για επειδή έκανε κλύσμα την απαίτηση για οχύρωση και μερική επιστράτευση ;; για μήπως ακόμα επειδή δεν φρόντισε να έχει τοποθετήσει υπάκουους λελέδες εκεί που χρειαζόταν … αν και του το είχανε κάνει ξεκάθαρο με τον τορπιλισμό της Έλλης ;;

…. εσείς ακόμα ρουφάτε το αυγό ότι οι Ιταλοί βυθίσανε την Έλλη ;; 

Ποιός ρε ΗΛΙΘΙΟΙ υπέγραψε την Σύμβαση COOPER δεσμεύοντας τον Ορυκτό Πλούτο της Ελλάδας για 70 χρόνια … ο μεταξοσκώληξ δεν ήταν ;; ΦΕΚ – Α – 65 / 17.02.1940 (εκεί στα ψιλά και γενικώς αδιευκρίνιστα περί βιομηχανιών και ορυκτών – τι σκατά θέλει μέσα στα υδροηλεκτρικά ;; όπως τόσα και τόσα που έχουν περάσει σε νόμους περί περονόσπορου και άλλα τρελά … άντε να τα βρεις λοιπόν αν δεν ξέρεις που να ψάξεις)

Κάτι τέτοιες δεσμεύσεις … μόνο ο μεταξοσκώληκας τις έκανε, για μήπως και άλλοι πρότερον εφρόντισαν για τούτο ;;

Αρκετά πιά με τα φούμαρα και τα φύκια που ταΐστηκε ο Ελληνικός λαός.

Αν θέλετε να μάθετε, όλα τα στραβά και τα παράλογα … βούρ για αναζήτηση ΦΕΚ (σε PDF και DOC) από το Εθνικό Τυπογραφείο.

Πάρτε και τον σύνδεσμο για τούτο.

Μερικά ακόμη για να θυμόμαστε

Καποδίστριας … αρκετά με το παραμύθι της δολοφονίας του από τους Μαυρομιχαλαίους … Οι ΑλεπουδόΠορδοι ήσαν πίσω από την δολοφονία, η οποία είχε εγκριθεί από τους Τραπεζίτες της, οργανωθεί από την μεγάλη στοά της Αγγλίτσας και εκτελεστεί από τα όργανα (πρακτοράκια) των υπηρεσιών της … αν θέλετε να νοήσετε το γιατί, διαβάστε τι έκανε και τι σκόπευε για την συνέχεια ο Καποδίστριας. Καμμία μα καμμία σχέση δεν είχαν οι Μαυρομιχαλαίοι, απλά αυτοί γίναν οι αποδιοπομπαίοι τράγοι της υπόθεσης.

Του «συγχώρεσαν» αυτό με τα Ελβετά, μόνο επειδή είδαν ότι θα τους βολέψει μακροπρόθεσμα, αλλά δεν ήταν διατεθειμένοι να τον αφήσουν να τους πάρει την μπουκιά από το στόμα … ούτε να θρέψει κακό σπυρί στον κώλο τους … έτσι και του είπανε το μπάϊ-μπάϊ γιαννάκη ….

Πτωχεύσεις του Ελλαδικού προτεκτοράτου

1η Πτώχευση  1827

2η Πτώχευση  1832

3η Πτώχευση  1843

4η Πτώχευση  1893

1898 – Επιβολή Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου – Μονοπώλια

1929 Παγκόσμια Οικονομική Κρίση

5η Πτώχευση  1932

6η Πτώχευση  1945

7η Πτώχευση  2010

2010 – ΔΝΤ, ΕΜΣ, κλπ – Μνημόνια – το νέο ξεπούλημα

Ίδρυση και Αναγνώριση Ι.Κ. (Ισραηλιτικών Κοινοτήτων)

ΦΕΚ – A – 101 / 04 Μαΐου 1890

Αν και είχε ξεκινήσει πολύ πρίν, με την ακολουθία του Όθωνα (Ρότσιλντ, Πασίφικο κλπ. κλπ.)

Αναγνώριση του ΚΙΣ(ε) ως ΝΠΔΔ από τον «εθνάρχη» του κώλου …. Μπενι-ζέλον

κράτος εν κράτει λέμε … είπατε τίποτα ;;

Αφορολόγητο και χωρίς να δίνει λογαριασμό πουθενά

ΦΕΚ – Α – 173 / 02 Αυγούστου 1920 από Ε. Βενιζέλο

ΦΕΚ – Α – 252 / 25-07-1930

ΦΕΚ – Α – 6 / 27-10-1944 από Γ. Παπανδρέου (εμπεριέχεται στο ΦΕΚ-Α-6 /18-01-1944)

ΦΕΚ – Α – 143 / 07-06-1945

ΦΕΚ – Α – 20 / 15-01-1951

ΦΕΚ – Α – 40 / 22-03-1978

εν συνόλω για το ΚΙΣ υπάρχουν πάνω από 40 ΦΕΚ … είπατε τίποτα ;;

Ούλοι μα ούλοι στο σκύψιμο και το γλείψιμο … τόση γλύκα έχει πια το σκατό των οβριών.

Εδώ κοντεύουμε να φτάσουμε στην εγκατάλειψη των παρελάσεων και των εορτασμών των αγώνων του Έθνους … αλλά σε κάθε πόλη και γειτονιά στήνουμε μνημεία στο ολοκαύτωμα των εβραίων.

Ίδρυση της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος (που ούτε Εθνική είναι … ούτε της Ελλάδος)

με μοναδικό και απώτερο σκοπό την αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού και το οικονομικό και όχι μόνο αλυσόδεμα του υποτιθέμενου κρατιδίου

ΦΕΚ – A – 2 / 25 Ιανουαρίου 1836

Το 1841 αποκτά αποκλειστικό δικαίωμα εκδόσεως χρήματος – ιδιωτική Α.Ε. παρακαλώ

Κράτος εν κράτει δηλαδή … έτσι για να μην ξεθαρρεύουμε

(όπου οι 2750 εκ των 5000 μετοχών δηλαδή το 55% πλειοψηφικό πακέτο … το κουμάντο δηλαδή, ανήκουν στους και άλλους [Ρότσιλντ] και μόνο οι 2250 ονοματίζονται)

Το αποκλειστικό τούτο προνόμιο ισχυροποιείται και διά της Συνδέσεως των τραπεζογραμματίων της εν λόγω τραπέζης μετά του Ελληνικού Νομίσματος

ΦΕΚ – A – 6 / 30-03-1841

ΦΕΚ – A – 7 / 01-04-1841

ΦΕΚ – A – 8 / 11-04-1841

ΦΕΚ – A – 9 / 27-04-1841

ΦΕΚ – A – 16 / 23-08-1841

ΦΕΚ – A – 23 / 12-12-1841

ΦΕΚ – A – 1 / 01-01-1842

ΦΕΚ –  A – 2 / 14-01-1842

ΦΕΚ – A – 16 / 20-04-1859

ΦΕΚ – A – 9 / 19-03-1870

ΦΕΚ – A – 107 / 26-03-1915

ΦΕΚ – A – 416 / 07-11-1915

Ενδιάμεσα υπάρχουν και άλλα ΦΕΚ με πολύ «ωραία πράγματα»

Το χρήμα αυτό το Δανείζει στο Ελληνικό κράτος με το ανάλογο αντίτιμο = τόκους

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί εκτός των άλλων φάγανε τον Καποδίστρια ;;

Το κράτος συνέχισε να δανείζεται από την ΕΤΕ

μέχρι που δημιουργήθηκε η ΤτΕ

δηλαδή μέχρι το 1928 όπου στις 23/02/1928 υπήρξε συμφωνία παύσεως του εκδοτικού δικαιώματος της ΕΤΕ υπέρ της ΤτΕ, το οποίο και έπαυσε στις 14/05/1928

όπου και άλλαξε ο μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς

Βέβαια το να σας προτρέψω να ψάξετε να βρείτε ποιών οι πρόγονοι μετείχαν και διοίκησαν την ΕΤΕ … δεν το θεωρώ δόκιμο … καθώς δεν βλέπω να το κάνετε … απλά τα μου μου θα αρχίσετε, ως συνήθως.

Καλά ρε Μπούφοι … κατανοήσατε τι σημαίνει το παραπάνω ;;

Αφού η τράπεζα εκδίδει ένα Χί ποσό χρημάτων, τα υπόλοιπα, οι τόκοι δηλαδή που θα βρεθούν ;; αφού είναι συγκεκριμένο το ποσό των χρημάτων που κυκλοφορεί ;;

Καταλάβατε γιατί είμαστε προτεκτοράτο ανέκαθεν ;;

Γιατί όλο αυτό έγινε για την δημιουργία νομότυπου ΧΡΕΟΥΣ ;;

Όπου με τον δικό μας κόπο και ιδρώτα θα πάρουν την πατρίδα για την οποία αγωνιστήκανε και μας αφήσαν οι πρόγονοί μας ;;

06/Δεκεμβρίου/1904 – Ίδρυση Τράπεζας της Ανατολής

από ΕΤΕ και Nationalbank fûr Deutschland, με σκοπό το πλιατσικολόγημα των απανταχού Ελλήνων

Αλλά και μέσω αυτής χρηματοδοτήθηκε το ξεπάστρεμα των Ελλήνων Μικρασιατών, Ρωμανιωτών, Αιγυπτιωτών, Ποντίων κλπ. κλπ.

Ναι … ναι … όχι μόνο πλήρωσαν αυτοί οι βλάκες για να τους ΦΑΝΕ τα χρήματα και την περιουσία τους … αλλά με τα δικά τους χρήματα χρηματοδοτήθηκε επίσης ο ξεριζωμός και οι σφαγές που υπέστησαν.

Είδατε τι καλά που τα κατάφεραν ;; πόσο ωραία στήθηκε το παιχνίδι ;; … και μάλιστα με την συμμετοχή μιας υποτίθεται ελληνικής τράπεζας.

Όσο για την Nationalbank fûr Deutschland δεν είναι παρά η μαμά της σημερινής Γερμανικής τράπεζας που ενώ μας κουνά το δάχτυλο κάνοντάς μας κήρυγμα, την ίδια στιγμή αισχροκερδεί τοκογλυφικά και πλιατσικολογεί  εναντίον των Ελλήνων και της Ελλάδας.

Ίδρυση της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ) (που ούτε Κρατική είναι ούτε της Ελλάδος)

Πολυμετοχική Ιδιωτική Α.Ε. , όπου πάνω από το 90% ανήκει σε Ιδιώτες, ενώ το κράτος μπορεί μόνο μέχρι 10% το οποίο όμως ούτε και αυτό είχε ποτέ.

Το σε ποιόν ανήκουν οι Μετοχές δεν γνωστοποιείται, επτασφράγιστο μυστικό, αλλά και πέραν τούτου μέσα στο πολυδαίδαλο σύστημα εταιριών και Εξωχωρίων δεν βρίσκεις και ούτε πρόκειται ποτέ … άκρη

Πλήρως ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ … και χωρίς να δίνει λογαριασμό πουθενά.

(Κράτος εν κράτει με Αποκλειστικό Δικαίωμα Έκδοσης και Διαχείρισης Χρήματος)

Κόβει χρήμα βάσει του Κρατικού Χρυσού, τον οποίο «φυλάσσει» επίσης και τον σουλατσάρει όπου δή, και το Δανείζει Εντόκως στους Ηλίθιους αυτού του κράτους.

Ιδρύθηκε από την ΕΤΕ μετά το δάνειο του Ελληνικού Κράτους από την ΚτΕ (Κοινωνία των Εθνών)

ΦΕΚ – Α – 298 / 07-12-1927

όπως είπαμε, απλά ο Μανωλιός άλλαξε κουστουμάκι

Διαβάστε το ΦΕΚ να φρίξετε κυριολεκτικώς

Πάρτε και το καταστατικό της έκδοσης 2013 … το αρχικό καταστατικό στο πιό πάνω ΦΕΚ …. έτσι για να δέσει το γλυκό

Βέβαια στο άρθρο 74 λέει ότι η Τράπεζα διαλύεται ΕΑΝ ΠΑΥΣΕΙ το Εκδοτικό της Δικαίωμα

Το 2002 όμως που το Δικαίωμα Έκδοσης Μεταφέρθηκε στην ΕΚΤ δεν διαλύθηκε αλλά συνεχίζουμε να την λουζόμαστε … επιμένουμε … τα τραβάει ο κώλος μας … είδατε τι καλοί άνθρωποι είμαστε ;;

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε αυτοβούλως … είτε να τα δείτε στην ΚΝΩΣΣΟΠΟΛΗ

Συνοπτικά …. γιατί βαριέμαι να γράφω κατεβατά που μπορεί εύκολα να βρεί ο καθένας

Δείτε αναλυτικά στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους.

Συνοπτικά την διαδοχή όλων των παρελασάντων από τα έδρανα των κατά καιρούς, 1821-σήμερα, κυβερνήσεων :

Τα παρακάτω σημειούμενα δεν είναι παρά ελάχιστα απ’ όλα αυτά που έπραξαν όλοι τους ενάντια στο Ελληνικό Έθνος, τις άοκνες προσπάθειές τους να διαλύσουν και να εκμαυλίσουν τον Λαό, και ότι τέλος πάντων επέζησε από την σκλαβιά ΔΥΟ χιλιετηρίδων.

Έργα και Ημέρες των «εθνοσωτήρων» του 20ου αιώνα …. μην χέσω !!

Ε. Βενιζέλος/Μπενί Ζελόν – Κουμουνισμός, ΚΙΣ, Μικρασιατική Καταστροφή, Κεμάλ, Πτώχευση

Ι. Μεταξάς – Σύμβαση Κούπερ (Cooper)

Γ. Παπαντρέου – ΚΙΣ, Εμφύλιος, Κύπρος/Άτσεσον, συγχωροχάρτι στους γερμανοτσολιάδες και τους μαυραγορίτες

Ιωαννίδης – Πολυτεχνείο, Απόσυρση ΕΛΔΥΚ, Κύπρος

Κ. Καραμανλής – Κύπρος, ΕΟΚ, κλείσιμο βιομηχανιών, κρατικοποιήσεις,  κλπ. κλπ.

Α. Παπανδρέου – ΙΔΕΑ, ΦΠΑ, Τρ. Κρήτης, Πάμπερς, Παρακράτος, Γκαζάκια, οριστικό ξεχαρβάλωμα & κλείσιμο βιομηχανιών, κλπ. κλπ.

Κ. Μητσοτάκης – Ατζέντα 21, 0+0=14%, Αλβανία-άνοιγμα Συνόρων, τα πρώτα ξεπουλήματα, κλπ.

Κ. Σημίτης/Ααρόν Αβουρί – Ίμια, ΕΕ, €, Ολυμπιακά, Χρηματιστήριο, Σουάπς, Συ-μφοράϊ, όλα στο σφυρί, κλπ.

Κ.  Καραμανλής – Τράπεζες, Πυρκαγιές, Κουμπάροι, Δομημένα ομόλογα, Βαλτοπέδι, κλπ.

Γ. Παπανδρέου – ΔΝΤ, λεφτά υπάρχουν (για τα δικά τους παιδιά), κλπ.

Ε. Βενιζέλος/Τουρκούτσογλου – Σύμπραξη πασοκ-νδ-λαος / παπαδήμος – Μνημόνια

Α. Σαμαράς  – Ζάπεια αβγδ κλπ – Μνημόνια, κλπ. κλπ.

Α. Τσίπρας – Κάπιταλ Κοντρόλ, Δημοψήφισμα, Αλληλέγγυες λουλούδες, Λαθροεισβολή, Μνημόνια, Ξεπούλημα Ελλάδος, κλπ. κλπ.

Οι παραπάνω δεν είναι οι μόνοι, αλλά και πολλοί άλλοι ακολουθούν, με μικρότερα «κατορθώματα», ανατρέξτε σε γραπτά … αυτά υπάρχουν και δεν είναι κρυφά.

Κανείς από τους παραπάνω … δεν είναι καθαρής Ελληνικής καταγωγής, οι δε περισσότεροι είναι μπάσταρδοι εβραιογενείς … δείτε τι γράφεται στο διαδίκτυο … από που κρατάει η σκούφια του καθενός.

Είναι ή δεν είναι, να απορεί κάποιος με την «σοφία» που διακρίνει τους ελλαδόκαφρους ;; έναν μα έναν καθαρό Έλληνα, δεν βρήκαν να βάλουν κυβερνήτη ;; … χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι αν το έκαναν … σίγουρα αυτός θα τα έκανε καλύτερα … για να μην ‘πω τα ίδια ή χειρότερα σκατά με τα εν λόγω κουμάσια.

Άλλωστε όπως ανέκαθεν το λέμε αλλά δείχνουμε να το ξεχνάμε :

«Οι κυβερνώντες είναι αυτό που αξίζει στον κάθε Λαό – καθώς δεν είναι τίποτε διαφορετικό παρά η φάτσα του στον καθρέφτη»  !!!

Σημείωση :

Και ναι δεν συμπεριέλαβα την ΧΟΥΝΤΑ, 1967-1973, όχι γιατί τους αγαπάω και νομίζω ότι δεν έκαναν στραβά πράγματα … ΑΛΛΑ επειδή επί των ημερών τους η Ελλάδα πήγε μπροστά και η ανάπτυξη έτρεχε με 8% κατ’ έτος, και φτιάχτηκαν δρόμοι, λιμάνια, βιομηχανίες και ένα σωρό άλλα.

Με αυτά και μ’ αυτά φτάσαμε στις μέρες μας … όπου γίνεται πλέον της πουτάνας το κάγκελο.

Τι έχει γίνει το λοιπόν ;;; … τι λέτε για μια σούμα στα χοντρά ;;

  Διάλυση του Παραγωγικού ιστού

  Διάλυση του Εμπορικού και Βιομηχανικού ιστού

  Διάλυση του Κοινωνικού ιστού

  Διάλυση του Κρατικού Μηχανισμού

  Διάλυση των Υπηρεσιών (ασφαλείας, δικαιοσύνης, εκπαίδευσης, υγείας κλπ. κλπ.)

  Διάλυση και αλλοτρίωση των Ενόπλων Δυνάμεων

  Διάλυση και Απαξίωση κάθε Γλωσσικού, Ιστορικού και Πολιτιστικού Τομέα

  Οικονομική καταστροφή

  Αύξηση και εκτίναξη στα ύψη της εγκληματικότητας

  Ξεπούλημα κάθε πόρου της πατρίδας

  Δέσμευση κάθε πόρου για 100 χρόνια – ούτε και του ανθρωπίνου εξαιρουμένου

  Η Πατρίδα, το Έθνος και η Φυλή στον …. πάτο

  Έξαρση των αυτοκτονιών … σχεδόν 50 χιλιάδων στα χρόνια της κρίσεως

  Σχεδόν μισό εκατομμύριο, παραγωγικό δυναμικό, κατηρτισμένων Ελλήνων οδηγήθηκε στην ξενιτειά

  Προώθηση κάθε τι ανώμαλου και στραβού

  Νόμοι ενάντια σε κάθε τι Ελληνικό

  Φτωχοποίηση και Καταλήστευση περιουσιών και κόπων ζωής

  Προώθηση πολυπολιτισμικής ομογενοποίησης – η γκρίζα κοινωνία

  κλπ.κλπ.

Λαθροεισβολή

Κάνουμε ένα μεγάλο λάθος να νομίζουμε ότι τα σημερινά σούργελα έχουν την πρωτιά … δυστυχώς αυτό έχει συμβεί ξανά στο πρόσφατο και όχι μακρινό παρελθόν, αλλά εμείς καλοί μπετόβλακες, φροντίζουμε να μην το θυμόμαστε … να το ξεχνάμε.

Ξεχάσαμε τότε που ο Μπεκρούλιακας  φρόντισε μέσω του Μουσικόβλακα να φέρει κάμποσα μιλιούνια από τις χώρες του σοβιετικού μπλόκ, υποτιθέμενων ομογενών, αλλά και γεωργιανών και λοιπών κατσαπλιάδων.

Ξεχάσαμε τον Γκαβό που άνοιξε τα σύνορα, και κάλεσε κάθε καρυδιάς καρύδι -τους αδελφούς μας Αλβανούς ως έλεγε- και πλημμύρισε η Ελλάδα εγκληματικά στοιχεία όταν άνοιξαν οι Αλβανικές φυλακές, μετά τον ψώφο του Χότζα ;;

Που πέραν της ανεξέλεγκτης ροής κάθε λογής ανθρώπων, αποδυνάμωσαν τους τόπους εκείνους από το Ελληνικό στοιχείο – διπλό το κακό δηλαδή.

Οπότε φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση, που οι αλληλέγγυες τσιριζοκουνέλες, είπανε να το αποκάμουνε το πράγμα … και είπανε στον κάθε πίθηκο «ελάτε σας περιμένουμε» και πλάκωσε η σάρα και η μάρα από κάθε γωνιά της Γής.

Τι λοιπόν θέλουμε ;; να μας χαλάσουν χατίρι τα πιντιά ;; ά πά πά … αυτό ποτέ των ποτών … και ήρθανε !!! … και έρχονται … και θα ‘ρχονται όσο οι μπούφοι κοιμούνται ή το παίζουν αλληλέγγυες λουλούδες.

Και αφού τους καλέσαμε και ήρθανε … πρέπει να τους υποδεχτούμε και να τους φιλέψουμε το κάτι τις … λοιπόν λεβέντες και λεβέντισσες … στα τέσσερα και ψηλά κουνιστό το κωλαράκι  !!! όχι πως έχουνε ιδιαίτερες απαιτήσεις τα παιδιά … τρύπα να ‘ναι κι ότι να ‘ναι … ακόμα και γίδα, γαϊδούρα να ‘ναι δεν λένε όχι … τώρα άμα βρεθεί τράγος ή γάϊδαρος δεν ξέρω να σας ‘πω τι γίνεται … ψάχτε το να μάθετε.

Αλλά μην μείνουμε μόνο στο γλυκό … θα μας κακοχαρακτηρίσουν … γι αυτό πρέπει να τους φιλοξενήσουμε καταλλήλως κι όλας … αφήστε λοιπόν τις τσιριμόνιες … όξω από τα σπίτια σας και δρόμο … στον αγύριστο και δεν χρειάζεται … μην μας γράφετε … δεν θα βάλουμε πλερέζα για τούτο!!!

Τίιιιι ;; εσύ εκεί στο βάθος στην γωνία έχεις αντιρρήσεις, δεν συμφωνείς ;;

…. γιατί ρε μανάρι μου ;;;

…. τόσον καιρό που ήσουν ;;

…. για μήπως τώρα σε πήδηξε κάποιος στραβά και σ’ έτσουξε γι αυτό σκούζεις ;;

Εσύ δεν ήσουν που μέχρι χτές τα χλαπάκιαζες μαζί με τις βολευτάδικες σαπιοκοιλιές και έβγαζες τον σκασμό ;;

Εσύ δεν ήσουν που έχεις φιλήσει όπου γης ούλες τις κατουρημένες ποδιές και δεν έχεις αφήσει κώλο για κώλο να μην τον γλείψεις ;;

Εσύ δεν είσαι που πούλησες την μάννα σου και τα παιδιά σου, αρκεί να σε αφήσουν να πάρεις το κόκκαλο από το στόμα του γείτονα ;;

Εσύ δεν ήσουν το διαχρονικό λαμόγιο που ρουφιάνεψες και πούλησες τους πάντες και τα πάντα ;;

Εσύ δεν είσαι που δεν άφησες τίποτε χωρίς να το προδώσεις ;;

Τώρα που ήρθε η σειρά σου, να σε προδώσουν, τώρα που σου τραβήξαν τα λουριά και σφίξαν οι κώλοι … το θυμήθηκες βρωμοκοπρίτη του κερατά ;;

Ας είναι όμως … έστω και έτσι … θα κάνω μια προσπάθεια να σου τα ξαναπώ … όχι πως ελπίζω ότι θα  αλλάξεις … αλλά μόνο και μόνο για χάριν εκείνων των λίγων που κράτησαν και δεν έγιναν σαν τα μούτρα σου, των παιδιών που σε τίποτε δεν φταίξαν, αλλά και των μελλοντικών γενιών … μήπως και κάτι σωθεί, θα τα ξαναπώ και θα σου δείξω τον δρόμο … ελπίζοντας ότι έστω αυτήν την τελευταία στιγμή θα ακούσεις, και το κλούβιο σου κεφάλι θα κατανοήσει κάτι απ’ όλα αυτά … που άλλωστε είναι πρωτίστως για το δικό σου καλό … Ηλίθιε !!!

Ναι μωρή ξεσκισμένη πουτάνα του κερατά, σερνικιά και θηλυκιά, και με τίποτα δεν σε βάνω στην ίδια θέση μ’ αυτές που ανοίγουν τα πόδια για το μεροκάματο, γιατί από κείνες οι περισσότερες έχουν μπέσα και τιμή, που εσύ δεν διαθέτεις ούτε στο ελάχιστο, ξέρω ότι τζάμπα θα τα ‘πω, ότι δεν πρόκειται ν’ αλλάξεις, επειδή είσαι σκάρτο και σάπιο πράμα μέχρι τα μπούνια, και κανονικά η θέση σου είναι μέσα στο βόθρο μαζί με τα σκατά και όχι κάπου αλλού … αλλά είπαμε για χάριν των παιδιών και των μελλοντικών γενεών και όχι για σένα … σένα αν μπορούσα θα σε τάπωνα σ’ ένα βαρέλι και θα σε φουντάριζα στο βάραθρο των Μαρριανών … μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος απ’ την μπόχα σου …. καθώς κατάφερες να καταντήσεις την Φυλή και το Έθνος του πεταματού … από την κορυφή του σύμπαντος να το κάνεις σαν τα μούτρα σου … σκατά και κατιμά.

Και ναι δεν μπορώ να μην στ’ αναγνωρίσω το πάλεψες σκληρά … εκεί απάνω κατά πάνω, έδωσες και πήρες … αλλά τελικά το κατάφερες να το φτάσεις εκεί που δεν έχει παραπέρα … έσκαψες ακόμα και τον πάτο και προχώρησες βαθύτερα … μπας και σου κλέψει κανείς την πρωτοκαθεδρία … Εύγε το λοιπόν Ηλίθιε, δικαιωματικά σου αξίζει το παράσημο της ανώτατης βλακείας … μπράβο σου !!!

Ανήκουμε εδώ… εκεί … στην δύση … στην ανατολή

Από παλιά εκεί στο ξεκίνημα του ’21 τρέχαμε και ανήκαμε, αποδώ και αποκεί … και το τραβήξαμε μέχρι τις μέρες μας με την ΕΟΚ, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, το αυτό το εκείνο, με τούτο και με τ’ άλλο.

Ούλοι μας έχουν πουλήσει τόσες και τόσες φορές, αλλά εμείς δεν λέμε να βάλουμε μυαλό.

Την μιά είμαστε με την Ρωσσία … ξεχνάμε όμως πόσες φορές η Ρωσσία μας έκλασε.

Με την Αγγλία και τους πόρδους … αλλά μόνο πορδές και πούλημα φάγαμε και τρώμε από δαύτους.

Με τους Αμερικλάνους … αλλά να ζυγίσουμε πότε είχαμε κέρδος από δαύτους …. ά πά πά … δεν το κάνουμε ποτέ … απαγορεύεται διά ροπάλου.

Με τους Γερμανούς, τους Σέρβους ή τους Γάλλους … σκεφτήκαμε όμως ποτέ στα σοβαρά πότε όλοι αυτοί ήσαν πραγματικά φίλοι μας και όχι οχτροί ;;

Σκεφτήκαμε ποτέ την Ελλάδα και όχι τους άλλους, βάλαμε ποτέ πρώτα τα δικά μας συμφέροντα και όχι αυτονών ;;

Τόσο δύσκολο πιά είναι αυτό, που δεν μπορούμε να το κάνουμε ;;

Διότι εγώ απ’ όσο ξέρω, δώσαμε πάντα χωρίς να κερδίσουμε, άσε δε τις φορές που ούλοι αυτοί μας πούλησαν και δεν στάθηκαν στο πλευρό μας.

Βέβαια αυτοί από την μεριά τους, μπορεί να πεί κάποιος, ότι καλά κάνουν, κοιτάζουν το συμφέρον τους … εμείς λοιπόν γιατί να μην το κάνουμε ;;

Ούτε και από τα Μεμέτια δεν παίρνουμε παράδειγμα, που πάντα παζάρευαν μέχρι καρφίτσα το κάθε τί, άσχετα τον ποιόν είχαν απέναντί τους ;;

Πότε θα βγάλουμε την τσίμπλα από το μάτι, θα αδειάσουμε το τσερβέλο μας από τα διάφορα σκατά και τις αγκυλώσεις και θα βάλουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα την Ελλάδα και το συμφέρον της χώρας μας ;;

Είμαστε δεξιοί … αριστεροί … και της χελώνας το καυλί

Δεν φτάνει που δεν συμφωνούμε, και τρωγόμαστε μεταξύ μας, έχουμε να τρωγόμαστε και για τα συμφέροντα άλλων, να υποστηρίζουμε τους μέν ή τους δε, να  διαφωνούμε στο ποιός θα μας πηδήξει καλύτερα.

Να σκοτωνόμαστε για κάποιους ηλίθιους γαλαζοαίματους ή άπληστους τοκογλύφους, τα οφίτσια των μεν ή τα λάφυρα των δέ.

Να σφαζόμαστε για τον ποιόν κάφρο, ποιό ξόανο θα έχουμε στον σβέρκο μας να προσκυνάμε και να του γλείφουμε τα παπούτσια, αποκαλώντας τον υψηλότατο, αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις και τους πολέμους του, να προικίζουμε και να καλοταΐζουμε τα μουλόπουλα και τις παράτες του.

Να τρέχουμε να προστατεύσουμε τις βίλες, τις βιομηχανίες και τις τράπεζες του κάθε κερατά τοκογλύφου … μην και δεν έχουμε κάποιον να μας ξεζουμίζει.

Κοτζαμπάσηδες, γερμανοτσολιάδες και μαυραγορίτες την μιά, κονσερβοκουτάδες και γενίτσαροι την άλλοι … όλοι τους πουλημένοι και προδότες … ποτές Έλληνες.

Και οι υπόλοιποι όχι μόνο τους ανεχόμαστε αλλά τους δίνουμε θέσεις, τους κάνουμε υπουργούς, πρωθυπουργούς και προέδρους … τι να πει κανείς με την βλακεία που κουβαλάει τούτος ο λαός.

Αφήσαμε ατιμώρητους κάθε φορά τους υποτιθέμενους δεξιούς κοπρίτες και πληρώσαμε τόσους και τόσους πολέμους χάνοντας πατρίδες αιώνων, ξεχάσαμε την κατοχή, τα μετακατοχικά, ακόμα και την προδοσία της Κύπρου … ξεχάσαμε τα πάντα … δεν κρεμάσαμε κανέναν.

Αφήσαμε τα ξενοκίνητα κουμουνιστοσούργελα να δίνουν και να παίρνουν.

Πόσους κρεμάσαμε για την χαρά τους στην Μικρασιατική καταστροφή, και την προώθηση πληροφοριών στον ομοϊδεάτη τους Λένιν και κείνος στα στίφη του Κεμάλ.

Πόσους κρεμάσαμε (δεν αναφέρομαι στους χρήσιμους αναλώσιμους-ηλίθιους) που ρίξανε τον Ελληνικό λαό (όχι ότι ήταν οι μόνοι) στον Εμφύλιο, στο παιδομάζωμα και στην με νύχια και με δόντια προσπάθειά τους να παραδώσουν την Ήπειρο στην Αλβανία, την Μακεδονία στους Γιουγκοσλάβους και την Θράκη στους Βουλγάρους ;

Πόσους κρεμάσαμε για το μποϊκοτάρισμα όλων των Ελληνικών βιομηχανιών αλλά ποτέ μιας ξένης και ιδιαίτερα του χρηματοδότη τους ;;

Απεναντίας και από τους μεν και από τους δε, από αυτά τα πουλημένα κοπρόσκυλα, διαλέξαμε και κάναμε πρωθυπουργούς και κυβερνήτες … λες και δεν υπάρχουν Έλληνες πατριώτες.

Μπράβο μας κερδίζουμε επάξια το παράσημο της ανοιχτής παλάμης !!!

ΕργΔημΈργ!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. δεν το διάβασα όλο φυσικά, είναι τεράστιο και λέει και γνωστά πράγματα, αλλά κάνεις κι εσύ το ίδιο λάθος ενοχοποιείς τους Ελληνες για ένα στημένο παιχνίδι. Φυσικά και θα δημιουργουσαν συνενόχους για τα εγκλήματά τους, αλλά από συνένοχος σε συν υπεύθυνος υπάρχει απόσταση. Από που κι ως που ο Πάγκαλος θα συνέτρωγε με το πόπολο? απ τις τούρτες που καταβρόχθιζε αυτός πετούσε κι ένα κερασάκι για να έχει να λέει ότι ήσουν συνένοχος. Πότε ζήτησαν τη γνώμη σου πραγματικά? Δεν βρήκαμε λες έναν πατριώτη….για βρες να σε δω. Σε ποιον μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη χωρίς να υποπτεύεσαι ότι από πίσω υπάρχουν πρακτοριλίκια? ποιος σοβαρός άνθρωπος πατριώτης θα έφτανε μέχρι του σημείου να τον γνωρίσει όλη η Ελλάδα, χωρίς να κοπεί απ τα ΜΜΕ? Ασήμαντα ανθρωπάκια γίνονται ηγέτες μέσα σε χρόνο μηδέν, μη κάνοντας τίποτα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*