Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:27 - 19/05/2011

Το κακό που ζούμε και το χείριστο που έρχεται…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στον κόσμο που, σήμερα, ζούμε συμβαίνουν πολλά. Τόσον από την πλευρά μιας ταχέως εξελισσόμενης τεχνολογίας που , πέραν των διευκολύνσεων που παρέχει στην ζωή μας, εμφανίζει και συμπτώματα διαστροφής ως προς την κατεύθυνσι υποδουλώσεως του Ανθρώπου σε τρομακτικές καταστάσεις που

διαμορφώνουν σκοτεινά κέντρα με στόχο την Παγκόσμια Δικτατορία όσον και από Φιλοσοφικής απόψεως σε ό,τι αφορά την κατάρρευσι των κρατουσών Αξιών που μέχρι και τον περασμένο αιώνα κράτησαν όρθια την Ανθρωπότητα.


Με μια φράσι: Αλλάζουν τα πάντα. Από την τεχνολογία μέχρι τον τρόπο που οι Ανθρωποι, μέχρι πρότινος πίστευαν στην ζωή και τον εαυτό τους. Η Ιδεαλιστική αντίληψις του κόσμου, η κοσμοθεωρία του Ιδεαλισμού αν θέλετε, ηττάται κατά κράτος από την αντίστοιχη του Υλισμού. Λέξεις και έννοιες π.χ. που είχαν να κάνουν με Αρχές όπως Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και …
Ηθική αντικαθίστανται – με βροντώδη μάλιστα τρόπο – από ζωώδεις, επιτρέψατέ μου, να πω, αντιλήψεις όπως Απληστία, Αρπαγή, Εκμετάλλευσις,


Ασέβεια προς ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε. Με αποκορύφωμα, βεβαίως, το γνωστό απόφθεγμα «ο θάνατός σου η ζωή μου». Η Αξιοπρέπεια, η Εντιμότης, ο Αλληλοσεβασμός, η Θρησκεία, η Φιλανθρωπία και η Συμπόνοια θεωρούνται, από τους όλο και περισσότερους οπαδούς της θεωρίας του Υλισμού ξεπερασμένα και γραφικά έως ανόητα κατάλοιπα αντιλήψεων ατόμων με …μειωμένη ικανότητα αντιλαμβάνεσθαι του πραγματικού (;) κόσμου.


Φθάσαμε στο καταπληκτικό, εξωφρενικό σημείο να θεωρείται έξυπνος όποιος κατορθώνει να εξαπατά τον άλλο, ο κλέφτης να επαινείται (όχι από όλους, αλλά από τους περισσότερους) και ο έντιμος να λοιδωρείται. Το «άρπαξε να φας και κλέψε νάχεις» έγινε κανόνας και στάσις ζωής. Και το χειρότερο: Παρερχομένου του χρόνου και με την βοήθεια της τεχνολογίας οι άρχοντες του κόσμου τούτου, γαλουχημένοι με ακριβώς αυτά τα… ιδεολογήματα υφαίνουν έναν ιστό διακυβερνήσεως του κόσμου που ακόμη και ο πιο ευφάνταστος φιλόσοφος ή προφήτης δεν μπορούσε μέχρι τα τέλη του περασμένου αιώνα να συλλάβει.


Τολμώ να περιγράψω μια τρομακτική εικόνα του εγγύς μέλλοντος που κάποιες στιγμές μου έρχεται στον νου: Ανθρωποι άγριοι, χωρίς ίχνος πλέον πνευματικής και ψυχικής καλλιέργειας προς την κατεύθυνσι του πραγματικά Εμφρονος Οντος, αγράμματοι, εμφορούμενοι καθολικά από τα ζωώδη ένστικτα που προανέφερα να κυβερνώνται, σε παγκόσμιο επίπεδο, από μια ομάδα εξουσίας της οποίας το πνευματικό και ψυχικό επίπεδο, ολοκληρωμένα απάνθρωπο, και κτηνώδες, διαβολικό θα έλεγα, θα δημιουργήσει την Κόλαση επί Γης.


Και δεδομένης της φοβερής τεχνολογικής εξελίξεως, πολύ φοβούμαι ότι από την Κόλαση αυτή δύσκολα θα υπάρξει διαφυγή. Και κάποια στιγμή – γιατί το Κακό, κακή συνέχεια και κατάληξη θα έχει – θα επέλθει, ίσως, ο ολοκληρωτικός όλεθρος, η καθολική καταστροφή. Στην συγκεκριμένη δε περίπτωση, αν υποτεθεί ότι κάποτε επισκεφθούν (αν υπάρχουν) κάποιοι άλλοι άνθρωποι τον πλανήτη Γη – ή ό,τι έχει απομείνει από αυτόν – εμβρόντητοι θα διερωτηθούν, πώς εστάθη δυνατόν να καταντήσουμε, εμείς οι συνάνθρωποί τους, να εξελιχθούμε σε κάτι χειρότερο από ζώα και να αυτοκαταστραφούμε.


Μόνον μια ελπίς σωτηρίας, πλέον, υπάρχει:
Να μας λυπηθεί ο Θεός και να φωτίσει όσους εξ ημών και υμών διατηρούν ακέραιη μέσα τους την Χριστιανική πίστη και το πλαίσιο των Αξιών που πρέπει να έχει ο Ανθρωπος στην, επί Γης, πορεία του. Ετσι ώστε να υπάρξει το αντίπαλο στρατόπεδο προς αυτούς που σχεδιάζουν την υποταγή μας στα σατανικά σχέδια τους. Τους Κακούς.
Τους τρισάθλιους των οποίων η φύσις έχει διαφθαρεί παντελώς και κατευθύνεται μόνον από τον Αρχοντα του Σκότους.


Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος
elora.gr
http://eidhseis.info/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*