Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:54 - 30/04/2014

Σκέψεις και προτάσεις για καλύτερη απόδοση στο Ίντερνετ μάρκετινγκ και τα δίκτυα σας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν να βοηθήσω λίγο σε μεθόδους και σκέψεις που μπορούν να σας κάνουν να έχετε περισσότερες έγγραφες .

Το ίντερνετ είναι ένας μεγάλος εικονικός κόσμος , μέσα σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν λεωφόροι ,δρόμοι και σοκάκια , κάθε δρόμος έχει και την δική του κίνηση όπως και στον κανονικό κόσμο !

Στο ίντερνετ τους δρόμους τους μεταφράζουμε με τις ιστοσελίδες άλλες ιστοσελίδες έχουν κίνηση άλλες έχουν λιγότερη !

Αρα αν θα θέλαμε να έχουμε μεγαλύτερη απήχηση στο προσωπικό μας λινκ και περισσότερες εγγραφές θα έπρεπε να σκεφτούμε που θα κάνω το επόμενο μαγαζί μου , δηλαδή που θα αφήσω το λινκ σε όρους ιντερνετικους !

Υπάρχουν ιστοσελίδες που μπορείς να σηκώσεις το άρθρο σου όπως πχ το ζούγκλα στο μπλοκ του , το πινέζα.γρ κοκ…ψάξτε να βρείτε ποιες ιστοσελίδες σου δίνουν το δικαίωμα να σηκώνεις τα άρθρα σου , φτιάξτε ένα όμορφο αληθινό άρθρο με τα πιστεύω σας για την globallshare η την emgoldex και βάλτε το λινκ το δικό σας καλώντας ανθρώπους να εγγράφουν σε σας !

Ακόμα υπάρχουν εκατοντάδες μπλοκ που ασχολούνται με το ονλινε κέρδος και το αφφιλιατε !

Κάλλιστα μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με έναν από τους διαχειριστές αυτού του είδους τον ιστοσελίδων και να του δώσετε να κατανόηση τους λόγους που θα ήταν καλό να εγγράφθει και αυτός …έτσι θα έχετε και μια εγγραφή ακόμα άλλα και ένα συνεργάτη που θα μπορεί να κάνει μαζικές εγγραφές λόγω της ιστοσελίδας του!

Ακόμα υπάρχουν ιστοσελίδες ελευθέρων αγγελιών στο τέλος του άρθρου θα σας δώσω μια λίστα από αυτές .Μια καλογραμμένη ειλικρινής αγγελία τοποθετημένη σε πολλά σημεία στο ίντερνετ μπορεί καθημερινά να φέρνει αρκετούς νέους συνεργάτες !

Στο facebook υπάρχουν χιλιάδες σελίδες για τις ευκαιρίες του διαδικτύου….βρείτε της και όχι μόνο γίνετε μελη ώστε να σηκώσετε απλά εκεί το λινκ σας άλλα ακολουθήστε όσους της ακολουθούν και από το προφίλ τους μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι άνθρωποι που τους ενδιαφέρει να ακούσουν και να συμμετέχουν σε νέες ιδέες και ευκαιρίες !

Το ίδιο και στο twitter βρείτε τις ιστοσελίδες που ασχολούνται με αφφιλιατε τον λογαριασμό τους στο twitter και κάντε follow τους οπαδούς τους ….και στείλτε στον καθένα ξεχωριστή πρόσκληση να δει το δικό σας globallshare η το δίκτυο χρυσού η όποιο προϊόν προωθείται !

Προσοχή να μην σπαμαρετε άλλα να δημιουργείτε ειλικρινείς νέες σχέσεις και συνεργασίες ….Καλή επιτυχία σε όλους !

Να θυμάστε πάντα ότι στο globallshare συμμετέχουν πάρα πολλοί επαγγελματίες του ονλινε χρήματος έτσι λοιπόν νέες γνωριμίες και επαφές μπορούν να σας βοηθήσουν και στο δίκτυο χρυσού για νέες εγγραφές και συνεργασιες !

…..Το ίντερνετ αρχίζει και αποδίδει πραγματικά όταν η στρατηγικές στις πωλήσεις μας μπορούν να έχουν συνδυαστικό χαρακτήρα !

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ

1. http://www.adoos.gr/

2. http://www.mylist.gr/

3. http://www.classified.gr/

4. https://www.facebook.com/myaggelies

5. http://www.doreanaggelies.com/

6. http://www.mikresmaties.eu/

7. http://www.delogo.gr/

8. http://www.katalogos-istoselidon.gr/‎

9. http://www.xe.gr/

10. http://www.mykosmos.gr/loc_mk/sads.asp

11. http://www.findit.gr/

12. http://www.adsfree.eu/

13. http://www.partekosme.gr/

14. http://www.aggeliopolis.gr/

15. http://www.hellas-24.com/

16. http://www.valuemarket.gr/

17. https://www.facebook.com/clearance.sale.12

18. http://www.freelist.gr/

19. http://www.agriniodeals.gr/

20. https://www.facebook.com/pages/%CE%94%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%9D%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/323114111051581

21. http://www.freeaggelies.net/

22. http://aggelies-shop.gr/

23. http://www.poulame.com/

24. http://tsakbam.gr/

25. http://osooso.gr/

26. http://www.apn.gr/aggelies/

27. http://www.tsabay.gr/

28. http://chios.olx.gr/

29. http://www.photoads.gr/

30. http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=167

31. http://www.agx.gr/site/

32. http://aegeanislands.olx.gr/

33. http://macedonia.olx.gr/

34. http://www.e-ads.com.cy/

35. http://aggeliologio.blogspot.gr/2013/07/blog-post_28.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*