Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:37 - 10/09/2011

Κυριαρχία και υπακοή

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ίσως να είναι τυχαίο, ίσως όχι. Είναι όμως χαρακτηρι­στική σύμπτωση ότι, τις ημέρες που η κυβέρνηση έτρωγε χαστούκια από την τρόικα και ο Ευ. Βενιζέλος ανακοίνωνε νέα ακόμη σκληρότερα μέτρα, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης υπέγραφε στο Τελ Αβίβ την αναβαθμισμένη στρατιωτική συμφωνία Ελλάδας – Ισραήλ.
Μιλώντας περί οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής, είναι υποχρεωμένος κανείς να αγγίξει τον πυρήνα ενός κράτους. Αυτοί οι δύο τομείς αποτελούν τους πυλώνες επάνω στους οποίους οικοδομείται η κυ­ριαρχία του…

Μιλώντας περί οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής, είναι υποχρεωμένος κανείς να αγγίξει τον πυρήνα ενός κράτους. Αυτοί οι δύο τομείς αποτελούν τους πυλώνες επάνω στους οποίους οικοδομείται η κυ­ριαρχία του…
Μιλώντας για την Ελλάδα, ο πρωθυπουργός της χώ­ρας Γ. Παπανδρέου έχει ομολογήσει ότι είναι υπό καθεστώς περιορισμένης κυριαρχίας. Αυτό στο οικονομικό επίπεδο είναι ολοφάνερο, κα­θώς οι πιστωτές και οι μηχανισμοί τους είναι αυ­τοί που επιβάλλουν τη δημοσιονομική πολιτική της χώρας. Είναι αυτοί που κάνουν τους λογαρι­ασμούς και αποφασίζουν ποιοι και με πόσα θα επιβιώσουν.
Λιγότερο εμφανής, προς το παρόν, είναι η σημασία της περιορισμένης ελληνικής κυριαρχίας στις εξωτερικές σχέσεις της χώρας. Η οικοδόμηση της στρατηγικής συνεργασίας με το Ισραήλ προσφέ­ρει ένα καλό παράδειγμα για να το αντιληφθεί κανείς.
Οι τακτικοί αναγνώστες του «Π» γνωρίζουν ότι η ελληνοϊσραηλινή στρατηγική συνεργασία οικοδο­μήθηκε κατ’ αμερικανική απαίτηση και εντολή. Πρόκειται για μια επιλογή η οποία πάγωσε μέσα σε μια νύκτα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το­ποθέτησε την Ελλάδα στο πλευρό του Ισραήλ, σε μια στιγμή που κορυφώνεται ο τουρκοϊσραηλινός διπλωματικός πόλεμος για τα πετρέλαια της νοτιο­ανατολικής Μεσογείου.
Θα µπορούσε να πει κανείς ότι η αποτίμηση των επι­λογών της κυβέρνησης θα γίνει στο μέλλον και θα κριθεί από τα αποτελέσματά τους. Ωστόσο, είναι από τώρα φανερά κάποια πράγματα. Ότι οι επιλο­γές στην οικονομία οδηγούν τη χώρα στα βράχια και τον λαό στον Καιάδα. Φανερό είναι επίσης ότι η στρατηγική σχέση με το Ισραήλ είναι πολύ μεγά­λο παιχνίδι για να το παίξει ένας… μπατίρης.
Πόσο µάλλον όταν πρόκειται να γίνει ακόμη πιο μπα­τίρης – και ίσως να πτωχεύσει υπό τον έλεγχο των επικυρίαρχων. Μήπως όμως τότε θα είναι ακόμη πιο «βολικός» και υπάκουος;

Ασπασία : εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε, πως στα tanea.gr, οι δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Αμύνης, κάθε άλλο περί εχθρικής προθέσεως, ισχυρίζεται.  Αντιθέτως, αφού χύθηκε το γάλα, δεν πρέπει να κλαις επάνω του.  Δηλαδή, ότι γέγονε γέγονε, πάει και τελείωσε. ” Η Τουρκία δεν πρόκειται να γίνει εχθρός του Ισραήλ” !!!!!
Τι είχες Γιάννη μου τι είχα πάντα.  Ομιλούν ή γράφουν για στρατηγικά σχέδια της Τουρκίας, αλλά με κοντόφθαλμο οφθαλμό.  Απλά τα πράγματα.  Στο παιχνίδι είναι όλοι τους.  Αυτοί που την βοήθησαν στον Αττίλα, οι ίδιοι θα την χρησιμοποιήσουν για τα Παγκοσμιοποιημένα σχέδια τους.  Ποιές παγίδες που πέφτεις μέσα. Απλά πράγματα και πάλι.   Το παιχνίδι είναι μεγάλο και καλύπτει όλη την σφαίρα της γης.  Οι λαοί και οι πληθυσμοί επίσης τεράστιοι.  Πως έτσι νομίζετε στήνονται οι χάρτες επί του μαυροπίνακας !   Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν είναι και η ίδια αναλώσιμη.  Μάλλον όμως αργεί ακόμα η ώρα της. 

Χαζή είναι η ίδια, που επιλέγει την Χάγη για την ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ, να λύσει τις διαφορές της ;  Θα αναρωτηθείτε, τι τα θέλει τα πολεμικά στην Αν. Μεσόγειο ! Ε δεν είναι δα και δύσκολο να σκεφτείτε και λίγο. Μάλλον εμείς είμαστε. Τσαμπουκά περνά μόνον σε εμάς, γι αυτό μπαίνει στα κατεχόμενα και κλέβει σημαίες και αφήνει ραβασάκια πως η Κύπρος είναι Τουρκική.  Είστε σοβαροί αν πιστεύετε, πως θα κάνει πόλεμο με Ισραήλ και ΗΠΑ ;  Την Ρωσία κανένας δεν την αναφέρει.  Όχι ότι δεν έχει κρατημένη θέση στο τραπέζι.  

Αν, κούφια η ώρα που το διαβάζει, μπει στο Καστελόριζο, δεν θα έχει νομίζετε υψηλές ευλογίες ; Καλά λέει το άρθρο : τι θα κάνει ο ξεβράκωτος που ούτε με βενζίνη δεν τροφοδοτεί !  Α ρε Έλληνα, ξερόλα.   Σε μας είναι αρκετό πως η Κλίντον μεσολαβεί ανάμεσα στα μαλωμένα παιδιά.  Είστε εκεί για να γνωρίζετε τα αληθή τους λόγια ; ή ήσασταν σε αυτά που ειπώθηκαν όταν ήλθε εδώ ;  Αχ ρε Τοξότες μου Ναΐτες μου , που λέει και ο Τράγκας. 

Ένα μας σώζει.  Το στατιστικά μεγάλο εμπειρικό ποσοστό αλληλοφαγωμάρας από την εποχή των σπηλαίων, μεταξύ των λαμογιών.  Εκεί πρέπει να έχουμε ως ρακένδυτοι την προσοχή μας και όχι στα καιρικά τύπου HAARP (ο νοών νοείτο) φαινόμενα !!!!!!!!!!!
Είδατε τι παθαίνει κανείς όταν δεν μαθαίνει έστω και από τον / τους εχθρούς του να διεκδικεί !!!!! 
Εμείς δεν κάνουμε για πολιτική.  Μόνον για φιλοσοφία και αυτήν μας την “εσταύρωσαν “

http://human-philosophie.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*