05:13 - 04/10/2010

Καραμπόλα 3 οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σύγκρουση 3 οχημάτων σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία λίγο πριν την έξοδο της Μεταμόρφωσης, από άγνωστη αιτία.

Από τη σύγκρουση η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από το ένα όχημα 2 τραυματισμένες γυναίκες, οι οποίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Στο οδόστρωμα είχαν πέσει επίσης λάδια με αποτέλεσμα η τροχαία να κλείσει τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Θάλαμο Επιχειρήσεων, Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κυκλοφορίας, στο σημείο έχει ήδη σχηματιστεί ουρά οχημάτων και οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή μιας και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με πολύ αργούς ρυθμούς.
Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*