Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:33 - 20/11/2023

Το Ι, Pet goat V, η υπερτεχνολογία των εξωγήινων από το 1970 & οι 40 ψυχονευρωτικές αρρώστειες, τις έχουν προφυτεύσει διά να μετακαταστρέψουν

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το Ι, Pet goat V, η υπερτεχνολογία των εξωγήινων από το 1970 & οι 40 ψυχονευρωτικές αρρώστειες, τις έχουν προφυτεύσει διά να μετακαταστρέψουν…..

[Εξώφυλλον: ο βασιλέας του Ηνωμένου Βασιλείου σφαλιαρίζεται από τον μωαμεθανόν αλλαχικόν σεθ/άννουβι αιγυπτοδαίμονα Αντίχριστον, όπως προβλέψαμε εις το παρελθόν ότι θα τον ρίξει, όπως έγινε από τους σατανοσιωνοϊουδαίους με τον Τσάρον της Ρωσσίας Νικόλαον]

Στο Ι, Pet goat V βλέπουμε τον Αντίχριστο μέσα από έναν διαστημόπλοιο να διαχειρίζεται μία «άγνωστη» υπερτεχνολογία…..

Τα διαστημόπλοια καλούνται & UFO [Unidentified Flying Objects] ή ΑΤΙΑ  [Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα], ώστε να δηλώνεται η άγνοια, η οποία ο σώφρων άνθρωπος οφείλει να υποψιαστεί την πιθανότητα εσκεμμένης ψευδοάγνοιας!

[Το Κοράνι ψεύδεται ότι Ενσταυρώθηκε ο Ιούδας ήτοι το σύμβολον της κακίας ή και τράγος, το οποίον δείχνουν να είναι Ενσταυρωμένος οπίσω Του Χριστού και Τον οποίον καλούν ενσφαλμένον Μεσσία, ο Αντίχριστος θα παρουσιάσει βλασφήμως ότι Χριστός & διάβολος το ίδιον ώστε να ειπεί ότι ο ίδιος είναι ο “ευλογημένος”, πονηριές του διαβόλου να παρουσιάζει άλλους διά διαβόλους και τον εαυτόν του θεόν & αγαθόν]

Η δηλωμένη ψευδής άγνοια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους σατανιστές διά αφορμή προς άρση δικαιωμάτων των ανθρώπων με αντικατάσταση τους από απάνθρωπους νόμους υπό τον μανδύα μαγικών παγαπότικων [μαρκεντινγικολογίας] υποβολής μαγικών λόγιων, ώστε να αρέσει & χειροκροτείται από την βούληση τους η εφαρμογή αντιελευθερίας, απελευθερίας, κατάργηση ελευθερίας, που αυτά από μόνα τους σημαίνουν επιβολή ασεβούς & ασελγούς σκλαβιάς. Θυμηθείτε ότι ο Μίνωας απαιτούσε από τα υποχείρια βασίλεια έναν νεανίαν & μία νενανίδαν διά θυσίαν εις τον Μινώταυρον! Ένας κεκαλυμένος σατανισμός υπό τον μανδύα του μύθου, ώστε να αποκοιμηθεί η συνείδηση, να μην υποψιάζονται οι σατανιστές του μέλλοντος όταν ο μύθος κωδικοποιήθηκε, & οι αγαθοί άνθρωποι να λαμβάνουν τα μέτρα τους. Έως την σήμερον κανένας δεν κατανόησε το νόημα αυτόν διά τον Μινώταυρον, αλλά τώρα είναι ενώπιον των ομματών σας αποκωδικοποιημένος

Ας εξετάσουμε μαζύν κάποια τεκμήρια. Πάντοτε μας έλεγαν ότι τα διαστημόπλοια είναι υπερδιαστημικά οχήματα των εξωγήινων. Ο υποφαινόμενος υποστήριζει ότι οι εξωγήινοι εισίν δαίμονες σε πηκτή εξυλικοποίηση της αύρας τους, πραγματικότητα που υποστηρίζουν & οι επιστήμονες που εργοδοτούνται έκτοτε εκ των σατανιστών. Εις το I, pet goat V παρουσιάζεται ο Αντίχριστος εντός διαστημόπλοιου. Ο Αντίχριστος είναι δαιμονάνθρωπος ήτοι ενσάρκωση του διαβόλου εντός σάρκας ή έστω κατοχή ή και παχυά ύλη του πνεύματος βάσει διαφόρων θεωριών & Λογικής, συμπεριλαμβανομένης της Φωτοδεσμομηχανικής [Κβαντομηχανικής]…. Δηλαδή, βλέπουμε ως άρχοντα των διαστημόπλοιων τον ίδιον τον διάβολον!

Την ώρα που χειρίζεται τα άλαλα & μπάλαλα όπως χαρακτήρισε τους Η/Υ ήτοι μηχανές λευκής & μαύρης μαγείας διά του κοινού παρανομαστή μαγείας & τεχνολογίας που είναι το ίδιον & το αυτόν, ήτοι τα ηλεκτρόνια & άλλα υποσωματίδια ή και υποκυματίδια, ο Αντίχριστος, ηλεκτρονικές εκκενώσεις [6] ίπτανται & αναγράφεται άνωθεν του Η/Υ ο αριθμός 40…..

ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟ+ΦΥΤΕΥΣΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑ+ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ !

[ https://www.facebook.com/photo/?fbid=1434135253609713&set=pcb.1434135293609709 ]

Εις το κατωτέρω άρθρον έχουμε μεταξύ άλλων αναλύσει τι μπορεί να είναι αυτός ο αριθμός 40 & επισημαίνουμε ότι τα όσα παρουσιάζουν τα I pet goat ΙΙ, ΙΙΙ & V έχουν πολαλλπλά νοήματα & ταυτόχρονα, αποπλανήσεις Πίστης, παραπλανήσεις, ψεύδη & παραπληροφορήσεις, μην το λησμονείτε ποτέ !

Στο βιβλίο: «Η πτώση του Εωσφόρου & η Εξαπάτηση της Ανθρωπότητας διά μέσω των Αιώνων» του Αγειορίτου Μοναχού Αβραάμ, έτος έκδοσης 2007 μ.Χ. από τις εκδόσεις Ποιμενικός Δαυλός σελίδες 463-464» αναφέρεται έναν εμβόλιον που θα δοθεί στους ανθρώπους με αφορμή μία πανδημία που θα τοποθετήσει στους ανθρώπους νανοβιοσαρκορομπότς [biofleshrobots] & τα οποία θα ενεργοποιούνται από τεράστιες κεραίες [όπως το HAARP] ώστε να ελέγχεται η βιονευροψυχολογία των ανθρώπων !!!!!

Αναφέρεται μάλιστα ότι είναι μικρότερα από βακτηρίδια, ώστε στην απορία μας εάν ο κορωνοϊός είναι βακτηρίδιον ή ιός, βάσει των εγγραμμένων είναι ιος!

Αναφέρει ότι διά της ενεργοποιήσεως θα επέρχεται αιφνίδιος θάνατος διά της καρδιακής συγκοπής, ό,τι συμβαίνει δηλαδή με τα εμβόλια κορωνοϊού & όπως έχω αυτόν μπορεί να επιτευχθεί περαιτέρω διά της πυροβόλησης κυμάτων σε συγκεκριμένες περιοχές, ακόμη & επιλογή συγκεκριμένων ανθρώπων από τις εν λόγω κεραίες & δορυφόρους που είναι είδη διαστημόπλοιων & από διαστημόπλοια άγνωσης ή «άγνωστης» προελεύσεως !

Συγκεκριμένα διά το 40 γράφει: «ήδη υπάρχουν 40 τέτοια στάδια εις όλον τον κόσμον»…. Η ρήση αυτή μπορεί να είναι προφυτικότερη από όσον δείχνει & να κρύβει άλλες εκπλήξεις και μυστικά επίσης !

Να ο αριθμός 40 που βλέπουμε εις το goat V !

Η ίδια η αναφορά πτώση του Εωσφόρου, έχω ειπεί ουκ ολίγες φορές ότι αναφέρεται σε πτώση παχύτερης μάζας ! & ως γνωστόν λεπτότερη μάζα σημαίνει περισσότερη επιτάχυνση ! Κάθε πνεύμα δύναται να παχύνει την σάρκα του εξού & έχουμε εμφανίσεις Αγγέλων, Αγίων & δαιμόνων, αλλά κάνεναν από αυτά δεν δύναται να την κάνει λεπτότερη περισσότερον απ’ όσον επιτρέπει Ο Τριαδικός Θεός !!!! ………………………………..

Εις την ίδιαν σελίδα [463] αναφέρεται ότι η υπερτεχνολογία τους είναι τα κύματα ΕLF όπου FEL εις τα ουγγαρέζικα σημαίνει άνω & με την σειράν LFE εκφράζονται οι αριθμοί 2 [ΙΙ], 3 [ΙΙΙ] & V [5] όπως ακριβώς τα τρία goat ΙΙ, ΙΙΙ & V καθότι L = ΙΙ γραμμές, F = τρεις γραμμές & E = V ή 5 γραμμές !

«Από το διαδίκτυον: https://www.iranon.gr/PENTELI/PENTELI4daddendum.htm

Πεδία, κύματα, έργα και κεραίες (μέρος Δ’)

Τα κύματα ELF είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα που ανήκουν στην μπάντα συχνοτήτων μεταξύ 30 και 300 Hertz (χονδρικά, γιατί από χώρα σε χώρα και από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο υπάρχουν μικροδιαφορές ως προς τις πρότυπες κλίμακες διαστρωμάτωσης του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος). Παράγονται σε αρκετές περιπτώσεις, είτε ως συνοδά φυσικών φαινομένων, όπως οι κεραυνοί, είτε ως παραπροϊόντα της βιομηχανικής δραστηριότητας, όπως για παράδειγμα σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης (το εναλλασσόμενο ρεύμα έχει συχνότητα 60 Hz, οπότε τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγονται κατά τη διάδοση του ανήκουν και αυτά στη μπάντα ELF). Παράγονται επίσης, όπως είδαμε πριν, και ως μαγνητοτελλουρικά ρεύματα, απότοκα του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της Γης».

Είναι ότι αντίστοιχη ονομασία:

«To Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Πνεύμονα (ELF) είναι μια ασθενοκεντρική οργάνωση η οποία δραστηριοποείται σε διεθνες επίπεδο με σκοπό να συσπειρώσει τους ασθενείς και το ευρύ κονό με τους επαγγεματίες υγείας, έτσι ώστε να βελτιώσουν την αναπνευστική υγεία τους και να λάβουν συμβουλές σχετικά με διάγνωση, θεραπεία και φροντίδα».

Ο πνεύμονας είναι ο χώρος επεξεργασίας του πνεύματος [αέρος] & σ’ αυτόν περιλαμβάνεται η ενέργεια, τα κύματα, οι συχνότητες, ολοφάνερον μεν, τροφή διά σκέψη δε ! ! ! !

Υπερμακρά κύματα (Αγγλική γλώσσα very low frequency, VLF) είναι η ονομασία των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων του φάσματος συχνοτήτων από 3 έως 30kHz. Το εύρος συχνοτήτων κάτω από 9 kHz δεν απασχολεί τον διεθνή οργανισμό τηλεπικοινωνιών (ITU). https://www.google.com/search?q=%CF%84%CE%B9+%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9++ELF+%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1&sca_esv=583654954&sxsrf=AM9HkKmO5d9iM0R13i8zDh96DER-Qclkrw%3A1700336676761&ei=JBRZZffsLcf_7_UPgOyNmAQ&ved=0ahUKEwj3jvfcp86CAxXH_7sIHQB2A0MQ4dUDCBA&uact=5&oq=%CF%84%CE%B9+%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9++ELF+%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiJ8-Ezrkgz4POt868zrHOr869zrXOuSAgRUxGIM66z4XOvM6xz4TOsUirjAFQ7kBY3IkBcAJ4AZABAZgB4wOgAfUbqgEKMC4xOC4yLjEuMbgBA8gBAPgBAcICChAAGEcY1gQYsAPCAgYQIRgKGCrCAggQABgIGAcYHsICBhAAGAcYHsICCBAAGAcYHhgPwgIGEAAYCBgewgIKEAAYCBgeGA0YD8ICBhAAGBYYHsICCBAAGBYYHhgPwgIFECEYoAHCAgQQIRgVwgIIECEYFhgeGB3CAgoQIRgWGB4YDxgdwgIJECEYoAEYChgqwgIHECEYoAEYCuIDBBgAIEGIBgGQBgI&sclient=gws-wiz-serp

Διατί χρησιμοποιούνται τα χαμηλής συχνότητας κύματα [ELF]; Τα κύματα αυτά δεν είναι κακά, γίνεται κακή χρήση από τους κακούς σατανιστές χρήστες ! Αυτό είναι όλον !

Τα χαμηλής συχνότητας κύματα αντικατοπτρίζουν κυριολεκτικώς & πραγματικώς μεταξύ άλλων τα Συναισθήματα ! Τα Συναισθήματα είναι παροδικές εξάρσεις, κανένα συναίσθημα δεν βαστάει περισσότερον από μερικά δευτερόλεπτα το πολύ ! Αυτό είναι προσωπική διαπίστωση μου. Εκείνον που γίνεται είναι ένα ον ή ο άνθρωπος διά της μνήμης & σταθερής επιμονής επαναφέρει συνεχώς κάποιον συναίσθημα όπως αγάπης, πένθους, θυμού, μίσους ! Κάθε φορά που προστίθεται καινούργια επαναφορά κτίζεται περισσότερη διάρκεια συναισθήματος ! Εντούτοις, η διάρκεια αυτή μπορεί να αποκοπεί ή σμικρυνθεί μέσω άλλων συναισθημάτων που επέρχονται τεχνητά ή και διά μνήμης και εντολής του όντος είτε από τα βιώματα, εμπειρίες, διασκεδάσεις, ταξείδια, ερεθίσματα και ούτω καθ’ εξής ! Συνάμα κάποια άτομα είναι ικανότερα να συντηρούν πάγια συναισθήματα & κάποια άλλα να αποδεσμεύονται από τα συναισθήματα. Παρατήρησα όμως ότι & εδώ λειτουργεί μία Τετραπιθανότητα η οποία εκπλήττει: α] κάποια άτομα συντηρούν τα αγαθά συναισθήματα β] κάποια άτομα συντηρούν τα κακά συναισθήματα γ] κάποια άτομα αποδεσμεύονται ευκόλως από αγαθά συναισθήματα & δ] κάποια άτομα αποδεσμεύονται ευκόλως από κακά συναισθήματα. Συνήθως, λειτοργούν μαζύ τα α] με δ] και β] με γ] !!!! Συνάμα, βλέπουμε άτομα που λειτουργούν με αυτές τις δύο δυάδες επιλεκτικά, δηλαδή προς κάποια άλλα έτερα άτομα με τα α] & β] και σε κάποια άλλα με τα γ] & δ] ! Αυτό εξηγείται ότι ο συμφεροντολόγος συνήθως λειτουργεί με τα α] & β] εις τον εαυτόν του & την οικογένεια του & με τα γ] & δ] εις τους ξένους, αλλά & με ανθρώπους που λειτουργούν αντίθετα ή με οποιουσδήποτε άλλους συνδυασμούς βιολογονευροψυχολογίας και ορμονολογίας, αναλόγως της θρησκείας [επίσημης ή βάσει των πίστεων του ατόμου], της γοητείας, των ιδεολογιών, των ερεθισμάτων, των επήρρειων, που βασικά όλα είναι είδη και υποείδη θρησκείας & παραθρησκείας συμπεριλαμβανομένης της πάσας είδους αθεΐας & παραξενιάς !

Από την άλλη τα υψυλής [μακράς] συχνότητας κύματα διαθέτουν περισσότερη διάρκεια & σταθερότητα !

Τα χαμηλής συχνότητας σε αντίθεση με τα μακράς συχνότητας κύματα λειτουργούν όπως εις το PH ισορροπίας του αίματος μεταξύ οξύτητος [χαμηλής] & αλκαλικής [υψηλής] συχνότητας κύματα ! Η μεγάλη γύρση της πλάστιγγας προς την μεν ή δε πλευρά δημιουργεί πρόβλημα έως και θάνατον !

Εντούτοις, το χαμηλότερον & υψηλότερον κύμα συχνότητας είναι Του Αγίου Πνεύματος & είναι άπειρης χαμήλωσης ή μικρότητας & αντίστοιχα άπειρου ύψους ή μάκρους !

Ο Άγιος άνθρωπος κοντεύει ταυτόχρονα εις αμφότερα ! Συναισθάνεται & διακρίνει πάσα μικρολεπτότητα εξού & ευκόλως συμπάσχει & κατανοεί τον συνάνθρωπον του & συνταυτοχρόνως διατηρεί μία υψηλή άγια ήτοι μη γήινη ή άυλη ψυχραιμία ! Αυτά μπορούμε να τα παρουσιάσουμε σε βιβλίον με συγκεκριμένες λεπτομέρειες, περιγραφές & πειράματα που δεν χωρούν αμφιβολία ! …………………….

Ο διάβολος θέλει να σκλαβώσει τους ανθρώπους με τα χαμηλής συχνότητας κύματα, ώστε κατ’ αρχάς ο Αντίχριστος να τους εξιτάρει εκστατικά χαράς, ενθουσιασμού, πληρότητας, ευτυχίας, συναισθήματα που ως επί τω πλείστον θα είναι εκτός πραγματικότητας, ως κυματικά ψυχοφάρμακα εξ’ αποστάσεως & ύστερα αυτά να τα παγιώσει με μακράς συχνότητας κύματας, κλειδώνοντας τα επικτίσματα του όπως ο πηλός από νερωτός στεγνώνει σε συμπύκνωση σταθερότητας ! ……..

Να διατί η μετάλλαξη, ο μετανθρωπισμός, ο υβριδισμός, η μη ευλογημένη κλωνοποίηση [Ο Χριστός δημιούργησε την Εύα με ευλογημένη Κλωνοποίηση] γίνεται με τα χαμηλής συχνότητα κύματα που είναι κατακερματισμός αυτού που λέμε μακράς συχνότητας κύματα ! Όταν κτίζουμε κάτι το κτίζουμε με μικρά τεμάχια, όπως η φύση με σωματίδια, μόρια έως κύτταρα και τεράστια κτίσματα που είναι η παγίωση με μακράς συνχότητας κύματα ! Είναι ολοφάνερον πιά !…….

Το ότι τα χαμηλής συχνότητας κύματα αρχίζουν από 3 Χερτζ και τελειώνουν εις τα 30 & από τα 30 έως τα 300 Χερτζ είναι τα μακράς συχνότητας κύματα, αποδεικνύεται ότι έχουμε πανάγνοια παρόλη τη γνώσει μας ! Καθότι πριν τα 3 Χερτζ & μετά τα 300 ισχύουν αντίστοιχα τα υπερχαμηλής συχνότητας κύματα & τα υπερυψηλής [υπερμακράς] συχνότητας κύματα !…..

Το άλλον δεδομένον είναι ότι κινούμαστε από 3 προς 3 αριθμολογικώς, σχηματίζοντας τους αριθμούς 33 & 333 ! Οι σπόνδυλοι της σπονδυλικής στήλης εισίν 33, τα έτη ζωής Χριστού επί γης 33, τα σκαλοπάτια ναού Σολομώντος 33 και εξ’ αυτού 33 & οι βαθμοί κοινής μασονίας ! Διά το 33 ανακαλύψαμε & άλλα που είπαμε σε άλλα άρθρα ! Μεταξύ αυτών ότι οι 6 αναγραμματισμοί του 333 = 1998 όπου εκ μεταφοράς πρώτου & έσχατου ψηφίου γίνεται όμοιον με τα 2 ενδιάμεσα όπως συμβαίνει με πολλούς αναγραμματισμούς τριψήφιων αριθμών τους οποίους παρουσίασα, εν προκειμένω 999 = 27. Που είναι αντίστροφον του 72, αριθμός με τόσες επισημάνσεις σε Μαθηματικά & σύμβολα κατ’ επέκτασιν που είναι Της Άκτιστης Λογικής & έχουμε παρουσιάσει αρκετά !…..

Συνάμα, από τα 30 έως τα 300 Χέρτζ προκύπτει η διαφορά 270 Χερτζ = αριθμολογικός λεξάριθμος 27 ! Ομοίως από τα 3 έως τα 30 Χερτζ = 27 Χερτζ διαφορά = αριθμό 27…..

27+27 = 54

72+72 = ο υπερημαντικός αριθμός 144, της Αποκάλυψης & Μαθηματικών εξού & είναι σημαντικός εις την Αποκάλυψη, επειδή είναι Άκτιστες Ατραποί Της Άκτιστης Λογικής….. 144+54 = 198 / 2 = 99 [όσα 54 + 45 αναγραμματιστί αλλά & 27 + 72 αναγραμματιστί], / 3 = 66, /6 = 33, / 9 = 22, δηλαδή αναπλάσεις του 11 ! που ως σύμβολον είναι 66 επειδή το 1 σημαίνει 6 εις την εβραϊκή γραμματοσειρά & ταυτόχρονα το 66 είναι 99 εις την καμβαλιστική αναφορά του άνατροφου ή αντεστραμμένου !

Οι 6 αναγραμματισμοί των ψηφίων 1, 9 & 8 = 3996 = 999 = 27 ! = 9 ή 6 ή 1 τααυτοχρόνως ! 9+6+1 = 16 + αναγραμματιστί 61 = 77 = 14 αλλά το 77 είναι ο αριθμός φορών συγχώρεσης που είπε Ο Χριστός σε σχέση με το 77 φορές εκδίκηση που είπε ο υιός Κάϊν ο Λαχέμ, & βλέπετε σε πόσα άρθρα καταλήγουμε «μαγικώς» εις τους ίδιους ξανά & ξανά αριθμούς, άρα τε υπάρχει μία σταθερά Αναλλοίωτου Μαθηματικού ήτοι Άκτιστης Λογικής Νομική Δύναμις και ο καθείς ας λάβει τα μέτρα του και εξάξει τα συμπεράσματα του !

Συνάμα οι 6 αναγραμματισμοί του 027 = 1899 = 999 = 27…..

Επανερχόμαστε εις τα συναισθήματα, δεν είναι τα αισθήματα! Τα αισθήματα είναι τα πάγια μακράς συχνότητας κραδασμικά σύνθετα ή μονικά κύματα εκ Πνεύματος Θεού, τα συναισθήματα είναι πρόσθετα ήτοι νοθεία ή «νοθεία» της στιγμής, τυχαία ή «τυχαία» η λέξη νοθεία = α] no+θεία β] ον θεία με αναγραμματισμός του νο σε ον, δηλαδή ταυτοχρόνως είναι μη θείον ήτοι γήινον δηλαδή μη άγιον & συνάμα από αυτόν το μη θείον ήτοι το γήινον ο άνθρωπος δύναται να εξυψωθεί διά της ορθής οδού Του Λόγου σε ον Θείον ! κατ’ εικόνα & καθ’ ομοίωσιν Αγίας Τριάδος όπως αναφέρεται εις την Γένεση [περιλαμβανομένου του πληθυντικού: ας κάνωμεν,,,,]……

Κατά συνέπεια, δεν είναι κακή ή καλή εξ’ αρχής η νοθεία αλλά αναλόγως του είδους νοθείας, της χρήσεως και δη της προαίρεσης και χρήσεως του χρήστη ή και αυτοχρήστη της !…….

Τα χαμηλής συχνότητας & μακράς συχνότητας κύματα δεν είναι όλα εις την συνομοταξία τους όμοια ! Μία λέξη αγάπης & μία λέξη μίσους δεν προξενεί το ίδιον συναίσθημα εις τα χαμηλής συχνότητας ή διάρκειας κύματα, συνεπώς τα κύματα είναι φορείς ή και σωλήνες ή και αμαξοστοιχείες Λόγου & αναλόγως του φορτίου & το συναίσθημα, και ο νοών ενόησε ήδη τα περί Λόγου Χριστού Ζώντος & την εφαρμοσμένη ευλογία [μέρος] επί γήινης [υλικής κτίσεως] & αντίστοιχα αϋλίας. Καθότι ακόμη & ο αρχιάγγελος Εωσφόρος κατέπεσεν επειδή αυτοφορτώθηκε με άδικον ήτοι βλασφημία προς Τον Θεόν ένεκα υπερηφανείας εκ της απληστίας, κενοδοξίας [αφού παν άνευ Θεού κενόν!] & πλεονεξίας αρχικά που τον έκανε άφρονα όπως αργότερα επηρέασε να γίνουν οι Εύα & Αδάμαντος ! ! ! !

Τα κατωτέρω άρθρα διά να είσαστε πλήρως ενήμεροι:

Έχω κέφια απόψε, θα σας αναλύσω τα βλάσφημα I, PET GOAT V….. [I, PE T GOA TV = GOAM TV = T5 = T ΠΕΝΤΑΛΦΑ]

Να το ξωκύλουμε, η μαζόνα Γκραίτα Τούνμπεργκ με την Παλαιστίνη, τι παίζει; Αν ο Αντίχριστος είναι Αντίχριστη που από γυναίκα έγινε άνδρας, ποία έκπληξη;…..

Η Θεωρία ότι δεν υπάρχουν Εβραίοι, Ιουδαίοι, Ισραηλίτες….

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*