Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:39 - 14/11/2023

Να το ξωκύλουμε, η μαζόνα Γκραίτα Τούνμπεργκ με την Παλαιστίνη, τι παίζει; Αν ο Αντίχριστος είναι Αντίχριστη που από γυναίκα έγινε άνδρας, ποία έκπληξη;…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Να το ξωκύλουμε, η μαζόνα Γκραίτα Τούνμπεργκ με την Παλαιστίνη, τι παίζει; Αν ο Αντίχριστος είναι Αντίχριστη που από γυναίκα έγινε άνδρας, ποία έκπληξη;…..

Ερώτηση προς την Γκραίτα το μεταλλαγμένον τεχνήτης μεμβράνης πιόνι; Γιατί δεν φοράεις οικολογικόν σακάκι; Ποίον είναι το πιο οικολογικόν, το φυσικό δέρμα από ζώα ή το συνθετικό σακάκι;….. Πόσα αντιοικολογικά έχεις στο σπίτι σου;…..

Η Γκραίτα Τούνμπεργκ που από τα γεννφάσκια της είναι εκδραστήρια υπέρ του περιβάλλοντος δήλωσε υποστήριξη στην Παλαιστίνη σε έναν συνέδριον για το Κλίμα Μεθομαγείας στα μυαλά των ανθρώπων….

Ένας συγκοπαδός της αντέδρασε, της πήρε το μεγάφωνο & είπε δεν ήρθα εδώ για να ακούσω για Πωλετική, λες και δεν κάνουν Πωλετική και μάλιστα την πιο επικύνδινη….

Οι κοπαδοί και αυτή μετά φώναξαν: «όχι κλιματική δικαιοσύνη σε κατεχόμενη γη» & άντε να ξεδιαλύνεις τι σου κάνουν…..

Βεβαίως, το σκηνικό είναι στημένο…..

Εις τις ΗΠΑ έγινε συλλαλητήριον «Εβραίων» με σημαίες της Παλαιστίνης, με κορυφαίον έναν τύπον που ήταν υπέρ διά την ισοπέδωση του Ιράκ και είναι διευθυντής στο περιοδικόν New Re+Pub+lic…..

Το άρθρον βεβαίως είναι διά τους υπερπολύ υπερπροχωρημένους & διά τους υπερευφυείς που έτυχε να μην μυηθούν αλλά έχουν αντιληφθεί γρήγορα…..

Απόψε ένας «Εβραίος» εν Ελλάδι με απείλησε διά την δημοσίευση στο τικ τοκ: «Ήρθε μία πλούσια «Εβραία» 44 ετών με 3 παιδιά, εξαγόρασε μία αρσενική πουττ@να εραστή 32 ετών [αφού το κράτος πτωχοποιεί], πήρε διαζύγιο με τον άνδρα της & εγκαταστάθηκε. Θα κάνει & κανά κουτσούβελλο μαζύ του. Κάτι τέτοια συνέβαιναν στον Β΄ΠΠ που έγινε από τον Χίτλερ υιόν του Αλόις Ρόθλύκου εγγονό του Νάθαν Ρόθλυκου, αρχιχαζζαρική «εβραϊκή» οικογένεια. Η εποίκηση της Κύπρου & συνένωση με το «Ισραήλ» με 1000 ράτσες μέσα».

Έχεις πρόβλημα; Πες μας το ονοματάκι σου…. , είπε…..

Πριν 2 εβδομάδες ο δεύτερος τη τάξη εις το κόμμα Λυκούτ = Λύκος του «Ισραήλ» απείλησε δημοσιογράφο, σταθμόν Russian Today, Πούτιν & Ρωσσία ευθαρσώς, κουνώντας τον δάκτυλον δείκτην συνεχώς επιτακτικώς με θυμόν και επαναλαμβάνοντας: «δεν ξεχνούμε» και θα έχετε συνέπειες & άλλα διάφορα. Είπε ότι θα νικήσουν τους Παλαιστήνιους επειδή είναι δυνατότεροι, βεβαίως δεν μπορούσε να ειπεί ότι θα νικήσουν επειδή είναι δικαιότεροι! Ο Άγγλος ή Αγγλομαθής δημοσιογράφος τον ειρωνευόταν και στο τέλος του είπε σ’ ευχαριστούμε για την ευγένεια σου !

Αυτοί οι τύποι πλέον απειλούν την παγκόσμια τάξη και όλους τους ανθρώπους, επαληθεύοντας τους αψέκαστους «ψεκασμένους» συνομωσιολόγους που ξεσκεπάζουν με εφαλτήριον την Αποκάλυψη Ιωάννη & «εβραϊκά» πρωτόκολλα της σατανοσιών, ανά τη υφήλιω….

Ο αστερισμός Λύκος που εμφανίζεται εις τον αριστερόν βραχίωνα του πράσινου μωαμεθανού Αντίχριστου εις το I, pet goat V είναι το μοναδικόν ζώον που αναφέρεται εις τα πρωτόκολλα της σιών, λέγοντας ότι θα μουντάρουν την ανθρωπότητα όπως οι λύκοι τα πρόβατα και γνωρίζετε τι θα γίνεται άμα μουντάρουν οι λύκοι τα πρώτα, λένε με παρρησία αρρωστημένης εγκληματικής επάρσεως !

Οι Χαζζάροι σαμάνοι πίστευαν ότι οι άνθρωποι προέρχονται από τον λύκον & βεβαίως άνθρωπους εννοούν τους ίδιους μόνον ως «άνθρωπους»…..

Η λέξη Λυκαυγές σημαίνει εωσφορισμός…..

Το πράσινο είναι το χρώμα του Ισλάμ = is lam που σημαίνει είναι δερμένος ή αυτός που δέρνει, αναλόγως της πρότασης. Εμφανέστατα είναι δερμένοι & ανεμοδαρμένοι από τον σατανά & δέρνουν ή και σκοτώνουν άλλους διά χάριν του σατανά….

Εξού & ο όρος εξ’ ιδίων Chrislam που βεβαίως σημαίνει Ο Χριστός είναι δαρμένος & ο Χριστός δέρνει, τους ξέφυγε το δεύτερον & συνάμα όχι, διότι ο Chrislam δεν είναι Ο Χριστός που ενώνεται με το Ισλάμ αλλά ο Αντίχριστος, ο κοινός Ψευδοχριστός Ισλαμιστών & Ταλμουδιστών, άλλωστε οι πρώτοι ως θρησκεία δημιουργήθηκαν από τους πρώτους & τα πρώτα έτη ήταν σε πλήρη αγάπη, ο Μωάμεθ ταλμουδιστής που λάμβανε εντολές, ύστερα χάλασαν τα πράγματα όταν διαιρέθηκε το Ισλάμ & Μωαμεθανοί αντιλήφθηκαν εγκληματικές & προδοτικές ενέργειες ταλμουδιστών εντός του Ισλάμ….

Ο νέος ναός του Σολομώντα που δεν είναι η τρίτη φορά αλλά η τέταρτη που θα οικοδομηθεί ήτοι τρίτη ανοικοδόμηση θα είναι αφιερωμένος εις τον Χριστισλάμ = Αντίχριστον!

Το ότι «Εβραίοι» σε συναγωγές εις το «Ισραήλ», Αμερική και αλλού υποστηρίζουν την Παλαιστίνη, είναι εις το κόλπον και κάποιοι ανυποψίαστοι ειλικρινείς είναι θύματα της Πωλειτικής, πρωτόκολλα σοφών της σιών καυχιούνται: «αφήστε την πωλετική στους δημιουργούς τους», εννοώντας τους ίδιους….

Ισλάμ αναγραμματιστί = Μάσλι = Μούσλι+μ….. Όπως Ίταλος & Λατίνος = Λατίος, λείπει έναν «νι»….

Λέμε δι’ εμάς τους Έλληνες ότι δεν μπορούμε να νικήσουμε, οι Άραβες έναν δισεκατομμύριον & παρότι φανατικοί δεν μπορούν να ενωθούν εναντίον των σατανοσιωνιστών, ήδη πολλές χώρες και ακόμη περισσότεροι Πωλειτικοί είναι υπέρ και μυημένοι εις την σατανοσιών. Θα ενώσουν Ισλάμ και Ταλμούδ σ’ έναν κοινόν ναόν Παρασολωμόντα…..

Να διατί «Εβραίοι» υποστηρίζουν Παλαιστήνιους, διά να έχουν όλες τις απόψεις και αν κάτι άγει παρά το θέλημα τους να λένε πως έχουν και «Εβραίους» με την άλλη άποψη & συνάμα από τις άλλες χώρες & άλλες παρατάξεις να πιστεύουν και αυτοκατευνάζονται ότι δεν είναι όλοι οι «Εβραίοι» ίδιοι, αυτό μπορεί να ισχύει, αλλά πολλοί που δείχνουν ότι δεν είναι ίδιοι απλά είναι λύκοι προβατοφατσοφόροι και προβατομαλλουροφόροι….. Θυμάστε πάντοτε έλεγα ότι ανοίγουν καταστήματα απ’ όλες τις ιδεολογίες προλαμβαίνοντας άλλους γνήσιους κάθε ιδελογίας χωρίς να σημαίνει ότι είναι καλοί άνθρωποι οι γνήσιοι των ιδεολογιών! Είναι το ίδιον που ένας έξυπνος και ισχυρός επιχειρηματίας ανοίγει σε μία τουριστική γειτονιά εκτός από κινέζικο και ιαπωνέζικο εστιατόριο, επειδή προβλέπει ότι άλλος θα το πράξει, καθότι είναι του συρμού το ιαπωνέζικο, ώστε να κερδίζει ίσως τα ίδια χρήματα με δύο εστιατόρια, ενώ με ανταγωνιστή μπόρει να χάνει με έναν εστιατόριον…..

Ο Ρόμπερτ Κένετυ παρουσιάστηκε σε έναν συλλαλητήριον «Εβραίων» των ΗΠΑ, βαστώντας σημαία του «Ισραήλ». Μάλλον δεν αγαπάει τους Μωαμεθανούς, αλλά το ξεκλήρισμα των Παλαιστήνιων ως λαός είναι γεγονός….. Κανένα δίκαιον να εξεκληρίσεις έναν έθνος….. Ένας μιλτιάδης = πορτοκαλοτρίχης επευφήμησε τον Κένετυ, δεν διερωτάστε διατί οι «γνήσιοι» ηγετικοί «Εβραίοι» Ασκενάζυ είναι λευκότατοι;…. Καμμία επίχρωση μελανότητας από την ζέστη που ζούσαν οι προγόνοι τους και οι ίδιοι εις την Μέση Ανατολή & πέριξ! Αυτά τα ιδιώματα τα έχουν Ευρωπαίοι, Έλληνες και δη του αιολικού φύλου…. Αλλά και της χαζζάρικης εθνότητας που κατοικούσαν εις την περιοχή της Ουκρανίας….

Όπως  υπάρχει ένας οικουμενισμός δούρειος ίππος εντός Χριστιανισμού από τον εβραιομασονισμόν υπάρχει & αντίστιχος οικουμενισμός ένωσης μωαμεθανών και εβραίων! Η ένωση τους θα είναι μία υπερδύναμη που θα φέρει τον ιδρυτή μωαμεθανισμού & ταλμουδισμού σε περίοπτη θέση, ήτοι τον Αντίχριστον….

Τι σημαίνει Αντίχριστος; Αυτός που είναι αντί Του Χριστού, ήτοι εις την θέση Του Χριστού, όπως Ο Χριστός κατηγόρησε τους γραμματείς και φαρισσαίους υποκριτές ραββίνους ότι άδικα βαστάνε την καθέδρα Μωυσέως, καλώντας τους ουσιαστικά Αντιμωυσικούς! Είπε Ο Χριστός ήρθα & δεν με πιστεύσετε αλλά όταν έρθει ο άλλος [που θα σφετεριστεί την θέση Χριστού] θα τον πιστεύσετε!

Εις την συνέχεια, το αντίχριστον κόμμαν διά της βίας & αργότερα μαγείας και πλάνης εδραιώθηκε κάνοντας ακόμη και εκλεκτούς Χριστιανούς Αντίχριστους διά του Ισλάμ, ένας άλλος αναγραμματισμός μάλις….

Ο οικουμενισμός ψευτοχριστιανισμού & ισλαμισμού με τον σιωνοσατανοψευδοϊουδαϊσμό ενωμένοι = Αντίχριστος, τρεις αιρέσεις σε μία!

Ο μυστικός κωδικός της πράσινης ειρήνης είναι ισλαμική ειρήνη, το δείχνουν άλλωστε & στα κινούμενα σχέδια που προανάφερα I, pet goat V & ΙΙΙ χωρίς κόμμα εις το πρώτον Ι…..

Παναγιώτης ΔίαςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Ελελευ Κομνηνος 11/14/2023 @ 10:56 ΠΜ

  Μπερδεύεσαι γιατί τα βλέπεις όλα υπό το μανδύα της συνομοσιολογιας. Ένας πλανεμενος μπορεί να πλανευτει και από τους μεν και τους δε. Πρώτα δηλώνει υπερ της Καταστροφής του Ιράκ,μετά λέει αλλά. Ή μπορεί να πέσει σε πλάνη μια φορά αλλά τη δεύτερη όταν η σφαγή είναι οφθαλμοφανεστατη να την αναγνωρίσει γιατί δεν παύει να είναι άνθρωπος. Πρακτικά πραγματα τωρα:Γνωρίζεις ότι η Κυβέρνηση της Ούσα έκλεισε υπερπολυτελή δωμάτια σε ξενοδοχεία τύπου Ανασσα και κουβαλήσε τις οικογένειες εκατοντάδων Αμερικαν

 2. Ελελευ Κομνηνος 11/14/2023 @ 11:01 ΠΜ

  εκατοντάδων Αμερικανών στρατιώτικων για να ξεκαβλωνουν όταν έρχονται δαιμονισμένοι από τους φόνους που διαπράττουν στη Μέση Ανατολή; Οι στρατιώτικοι Αποστέλλονται διαδοχικά από το…. μέτωπο. Μια βδομαδα η πρώτη φουρνιά-φεύγουν οι οικογένειες τους, έρχονται άλλες-έρχεται η δεύτερη φουρνιά και η πρώτη πίσω ξανά στις Δολοφονίες.Κατα τα άλλα, τα site του… χώρου υποψιάζονται ότι η Αμερική βοηθά το Ισραήλ… 😉

 3. Εξαιρετική Ανάλυση. Καλημέρα κ. Παναγιώτη. Πάντα ένα δύο βήματα μπροστά! Όσο για τη Γκρετα.. Όλοι κάτι λέγανε…! Πάνε σε δύο βάρκες.
  Μήπως επέλθει ισοροποια.. Και καθησει επιτέλους στο Θρόνο με Ισλαμ+Εβραίους.
  Ο ακατονομαστος.. Γειά σας. Ευχαριστώ.

 4. Μα τι πίνεις?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*