11:22 - 27/07/2022

Στην Αντίπαρο η εγχώρια ελίτ κατέφθανε με ελικόπτερα και θαλαμηγούς και έσπευδε στο εμβολιαστικό κέντρο κατόπιν οδηγιών των Κικίλια-Τσιόδρα. Τώρα βουβές τραγωδίες…

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Aντίπαρος, καλοκαίρι 2020. Γνωστές οικογένειες της εγχώριας ελίτ που έχουν βίλες στο νησί καταφθάνουν εδώ με ελικόπτερα και θαλαμηγούς και στη συνέχεια σπεύδουν στο τοπικό εμβολιαστικό κέντρο για να τρυπηθούν έχοντας εισακούσει τον καθηγητή Τσιόδρα, τον υπουργό Κικίλια, τον καθηγητή Μόσιαλο και φυσικά τους μεγάλους μηντιακούς ομίλους-ανάμεσά τους και εφημερίδες που χρηματοδοτήθηκαν για να υπηρετήσουν το project που δεν ήταν άλλο από τη μείωση του (παγκόσμιου) πληθυσμού.

Βy The Clockwork Orange Times Team

Κάποιοι από δαύτους επειδή πίστευαν ότι αποτελούν μέρος της παγκόσμιας ελίτ επειδή υπηρετούσαν στο τελετουργικό της απάτης ως εξωφυλαρούχες τσιλιαδόροι και αγνοώντας την ιστορία-ακόμη και τη πρόσφατη του Χίτλερ και του Ολοκαυτώματος των Εβραίων-πίστευαν ότι θα αποτελέσουν εξαίρεση.

Και να που τώρα που στις πολυτελείς βίλες εξελίσσονται βουβές τραγωδίες καθώς συνειδητοποιούν ότι εξαπατήθησαν από την πονηρή νομαδική φυλή.

Ουδείς θα εξαιρεθεί για να είναι ο τρόμος ακόμη πιο τρομακτικός. Και να που μόλις σήμερα η εγχώρια αστική τάξη συνειδητοποιεί ότι το ίδιο project βρίσκεται σε εξέλιξη με τη μείωση της ενέργειας που δεν υπηρετεί παρά τον ίδιο σκοπό-τη μείωση του πληθυσμού.

Έτσι λίγα 24ωρα μετά τις δηλώσεις της πρόθυμης Madame Tussaud του εγχώριου Προεδρικού Μεγάρου και καθώς σε ολόκληρο τον πλανήτη οι άνθρωποι σωριάζονται σαν τους πρωταγωνιστές του Συνδρόμου του Αμβούργου (ταινίας του 1979 την οποία όπως και άλλες σχετικές χρηματοδότησαν οι εμπνευστές τoυ πανδημικού project του κατασκευασμένου ιού και του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού μέσω των εμβολίων COVID-19), ο ΣΕΒ έρχεται να καταγγείλει τα αυτονόητα.

Κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη των εμβολίων στην Ελλάδα έπαιξε ο καθηγητής Τσιόδρας (o άνθρωπος που δεν εμπιστεύεται ούτε η σύζυγός του ώστε να φορέσει μάσκα καθήμενη δίπλα του) και ο πρύτανης Δημόπουλος του EKΠΑ οι οποίοι συμμετείχαν και σε μελέτη η οποία εμφανίστηκε τον Ιανουάριο του 2020 πριν καν ο ανυπόληπτος ΠΟΥ του φιλάνθρωπου Gates κάνει λόγο για πανδημία.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας παρέσυρε στον ίλιγγο και τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος είχε άγνοια γι΄αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα ο οποίος έσπευσε να μιλήσει για κουλτούρα εμβολιασμού την οποία έπρεπε να αποκτήσουν οι Έλληνες, όπως επίσης και το πολιτικό ταγάρι Ανδρουλάκης ο οποίος έσπευσε να μιλήσει υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολίων-ρωτήστε και τη Μαρία Σπυράκη που είναι επίσης “φιλομαθής”.

Καθημερινά οι αποκαλύψεις γι΄αυτό που συμβαίνει συγκλονίζουν.

Δείτε αυτό το video>

Κι ενώ εσύ ασχολείσαι με τον δολοφόνο “Παπακαλιάτη” της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, κοίτα τι έρχεται στη δημοσιότητα>

Aίφνης Έλληνες επιστήμονες ανάμεσά τους οι S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos εμφανίζονται μόλις τον Ιανουάριο του 2020 κι ενώ η ανθρωπότητα είχε αρχίσει να αιφνιδιάζεται από τον εργαστηριακής φύσεως ιό να δημοσιεύουν μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός ήταν φυσικής προέλευσης!

Δηλαδή οι εν λόγω Έλληνες επιστήμονες που στη συνέχεια θα γινόταν τηλεδιάσημοι όπως η Φαίη Σκορδά, η Αννίτα Πάνια, ο Μένιος Φουρθιώτης, αισθάνθηκαν από το πουθενά (τον Ιανουάριο του 2020) τη πρεμούρα -πίνοντας φρεντοτσίνο στη πλατεία Κολωνακίου- να συντάξουν μία μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός ήταν φυσικής προέλευσης και όχι προιόν εργαστηρίου.

Κι εδώ τελειώνει το χιούμορ και αρχίζει ο θάνατος και το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας για την συγκάλυψη του οποίου ο Peter Daszak της EcoHealth οργάνωσε ολόκληρη επικοινωνιακή στρατηγική.

O ZeroHedge παρουσιάζει εδώ πως ο Daszak έστησε το δίκτυο της επικοινωνιακής προπαγάνδας που συγκάλυπτε την εργαστηριακή προέλευση του ιού.

Σήμερα οι μισοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι ο ιός προέρχεται από το Εργαστήριο της Wuhan και είτε ηθελημένα είτε από ατύχημα διέρρευσε στον πλανήτη και στέρησε τη ζωή στον άνθρωπό σου.

Τα ονόματα των S. Tsiodras, G. Magiorkinis, D. Paraskevis, E.G. Kostaki, G. Panayiotakopoulos, φιγουράρουν στην «επιστημονική μελέτη» με τίτλο «Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event» στις 27 Ιανουαρίου 2020 στο biorxiv.org.

Η συνέχεια εδώ

Σημείωση> Ο αμφιλεγόμενος κ. Τσιόδρας τυγχάνει διαχρονικά διακομματικής στήριξης. Πρωταγωνιστούσε και στο περίφημο σκάνδαλο των 16 εκατ. εμβολίων τα οποία αγοράσθηκαν για να αντιμετωπισθεί ένας επίσης εργαστηριακός ιός σύμφωνα με έρευνα του Νicholson Wade επιστημονικού συνεργάτη των Νew York Times. O κ. Τσιόδρας έτυχε και τότε αντίστοιχης διακομματικής στήριξης.

Βρισκόμαστε στον Ιανουάριο του 2020. Σας παρακαλούμε συνειδητοποιήστε το χρονικό σημείο. Ιανουάριος του 2020. Μόλις η ανθρωπότητα αρχίζει δειλά δειλά να συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει η εξόντωσή της από κάποιον μυστηριώδη ιό. Όταν ήρθε στη δημοσιότητα η περιοχή τη προέλευσης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποπτεύθηκαν το Ινστιτούτο της Wuhan.

Για κακή τύχη της ανθρωπότητας το γεγονός ότι ο Trump παγιδευμένος από το βαθύ κράτος των Δημοκρατικών είχε μετατραπεί σε γραφική φιγούρα και καταστεί αναξιόπιστος, έπεσε στα τάρταρα και σε ένα παγκόσμιο διαδικτυακό δίχτυ συσκότισης και η θεωρία του περί διαρροής από το Εργαστήριο της Wuhan.

Oλες σχεδόν οι παγκόσμιες μηντιακές πλατφόρμες συμμετείχαν στην εξαφάνιση οποιασδήποτε αναφοράς υπήρχε στην Εργαστηριακή προέλευση του ιού. Αυτομάτως οποιαδήποτε τέτοια αναφορά γνώριζε την απαξίωση ως θεωρία συνομωσίας.

Μάλιστα ο Εργολάβος των gain of function ιών και παράλληλα στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και επικεφαλής της MKO ΕcoHealth κ. Peter Daszak ήδη τον Ιανουάριο του 2020 επιστράτευσε μία ομάδα επιστημόνων η οποία συνεπέγραψε μελέτη που δημοσίευσε ο επιστημονικός ιστότοπος Lancet . Σύμφωνα με την μελέτη πρόκειται για θεωρία συνομωσίας το να υποστηρίζει κανείς την εργαστηρακή προέλευση του ιου.

Ο Peter Daszak για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του έκανε αναφορά σε διάφορες συγκεκριμένες πηγές ανάμεσά τους και σε μία μελέτη, η οποία με το στανιό ξεπερνούσε τη μία σελίδα (για να καταλάβεις πιο περιεκτικό πρέπει να είναι το μήνυμα στο WhatsApp για να δώσεις ραντεβού στο ακριβές σημείο της ακανόνιστης πλατείας Ομόνοιας) την οποία συνυπέγραφαν οι καθηγητές:

Paraskevis D
Kostaki EG
Magiorkinis G
Panayiotakopoulos G
Tsiodras S
Και όχι μόνο την συνυπέγραφαν αλλά για να ενισχύσουν το κύρος της έκαναν επίσης αναφορά στο ΕΚΠΑ (ρωτήθηκε ο κ. Δημόπουλος και έδωσε την εγκρισή του;), στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στον Εθνικό Οργανισμό Υγείας.

Δηλαλή τα ανωτέρω δημόσια ιδρύματα εμφανίζονται μαζί με τους υπογράφοντες σε κοινή επικοινωνιακή γραμμή με τον Peter Daszak κατά της εργαστηριακής προέλευσης του ιού χωρίς ταυτόχρονα κι ενώ πλησιάζουμε την επέτειο των δύο χρόνων του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας ΟΥΔΕΙΣ επιστήμονας ανά το κόσμο να έχει παρουσιάσει μία αποδεκτή από την επιστημονική κονότητα μελέτη που να αποδεικνύει τη φυσική προέλευση του ιού.

Πότε συμβαίνει αυτό; Τον Ιανουάριο του 2020! Πριν ακόμη αναλάβει τηλεοπτική δράση ο κ. Τσιόδρας, ο δε νεαρός και πρόθυμος της φυσικής προελεύσεως Μαγιορκίνης εμφανίσθηκε πολύ αργότερα στο καλλιτεχνικό τηλεοπτικό στερέωμα.

Η εμφάνιση του κ. Μαγιορκίνη παρότι έδειχνε φυσικής προελεύσεως μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι ήτο μάλλον “εργαστηριακής προελεύσεως”. Τι σύμπτωση να υπογράφει αυτή τη μελέτη τον Ιανουάριο του 2020 και σχεδόν ένα χρόνο μετά διά μέσω της Τατιάνας, της Σκορδά, της Λαμπίρη και λοιπών εγκρίτων μαντάμ του εγχώριου lifestyle να καθαγιάζεται (το νεαρό πουλέν του κ. καθηγητή) αντιστοίχως με τον κ. Τσιόδρα. Την ίδια στιγμή 4 εκατ. οικογένειες σε όλο τον κόσμο και πάνω από 14.000 οικογένειες στην Ελλάδα αναγκάσθηκαν να αποχαιρετήσουν από μακριά τους νεκρούς τους.

Κι εάν οι Αμερικανικές Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα την ηλεκτρονική αλληλογραφία του κ. Fauci τουλάχιστον οι αρμόδιες ελληνικές αρχές οφείλουν να διασφαλίσουν την υπόσταση του ΕΚΠΑ, του Πανεπιστημίου Κρήτης και φυσικά του Εθνικού Οργανισμού Υγείας. Οσο αφορά τους ίδιους οφείλουν (για την ώρα) μόνο πειστικές απαντήσεις για το γεγονός ότι έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του Peter Daszak και μάλιστα τόσο νωρίς και τόσο πρόθυμα. Είμαστε βέβαιοι ότι οι απαντήσεις τους θα είναι πιο πειστικές από του πιλότου.

(Ως επιστήμονες η μελέτη που θα παρουσιάσουν υπέρ της φυσικής προέλευσης του ιού θα πρέπει να αντέχει στη κριτική της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.)

Αλλά απαντήσεις πρέπει να δώσουν γιατί εάν ο ιός είναι εργαστηριακός και αφέθηκε συνειδητά κατά της ανθρωπότητας ακόμη και εάν εμβολιαστούμε όλοι, Έλληνες και ξένοι, που ζούμε στη χώρα αρκεί ένας νέος ιός ή μία μετάλλαξή του να μας εξολοθρεύσει και φτου από τη αρχή.

Άρα δεν πρόκειται για Επιχείρηση Ελευθερίας αλλά αιχμαλωσίας μέχρι θανάτου.

Περιμένουμε λοιπόν απαντήσεις από τους καθηγητές Τσιόδρα και Μαγιορκίνη. Πως δηλαδή πίνοντας φρεντοτσίνο από το κυλικείο του Ευγγελισμού διαπίστωσαν την φυσική προέλευση του ιού. Εκτός εάν εκείνη τη στιγμή υπερίπτατο η περιστερά του Γιώργου Καρατζαφέρη πάνω από τα κεφάλια τους και τους ήρθε φυσική έμπνευση μετά της καθέτου βολής του αερομεταφερόμενου γονιδιόματος του ιού μέσω του περιττώμματος που στη προκειμένη περίπτωση είχε το ρόλο του ξενιστή.

Την ίδια στιγμή στις ΗΠΑ με επίσημη εντολή Biden προς τις Υπηρεσίες Ασφαλείας βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τη προέλευση του ιού, επιστήμονες ανά τον κόσμο αναδεικνύουν την εργαστηριακή φύση του ιού και το θέμα απασχολεί την ανθρωπότητα γιατί αυτόματα ο εργαστηριακός ιός αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το οποίο έχει αυτομάτως και παγκόσμια ποινική διάσταση.

Ακόμη κι εάν ένας ευσυνείδητος εισαγγελέας εάν μείνει ζωντανός κάπου στον πλανήτη οι υπαίτιοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη καθώς το έγκλημα της εργαστηριακής προέλευσης του ιού συνδυάζεται με τουλάχιστο βεβιασμένες εγκρίσεις εμβολίων όπως αποδεικνύει και η αντίδραση Draghi, όπως επίσης και με την συστηματική απόκρυψη φαρμάκων τα οποία και στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα καθώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εξήλθε της luxurious MEΘ του Ευαγγελισμού πιο δραστήριος από τον Mick Jagger κάτι που θα επαναληφθεί όπως όλα δείχνουν και με τον Εφραίμ ο οποίος θα εξέλθει υγιής και κατά πολύ πιο αδύνατος όσο αφορά κάποια οικόπεδα-φιλέτα που στο μεταξύ θα έχουν συμβάλει στη θεραπεία του.

(Θα γεμίσει το Αγιο Ορος beach bar στο τέλος, χα,χα…)

Έγραφε λοιπόν ο Daszak και συνυπέγραφαν οι δικοί μας ανάμεσα στα άλλα>

Στεκόμαστε μαζί για να καταδικάσουμε έντονα τις θεωρίες συνωμοσίας που υποδηλώνουν ότι το COVID-19 δεν έχει φυσική προέλευση. Επιστήμονες από πολλές χώρες έχουν δημοσιεύσει και αναλύσει τα γονιδιώματα του αιτιολογικού παράγοντα, του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου coronavirus 2 (SARS-CoV-2), 1 και συμπεραίνουν συντριπτικά ότι αυτός ο κοραναϊός προήλθε από την άγρια ​​φύση, 2 όπως και πολλά άλλα αναδυόμενα παθογόνα
Αυτό υποστηρίζεται περαιτέρω από μια επιστολή των προέδρων των Εθνικών Ακαδημιών Επιστημών, Μηχανικών και Ιατρικής των ΗΠΑ και από τις επιστημονικές κοινότητες που εκπροσωπούν. Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να δημιουργούν φόβο, φήμες και προκαταλήψεις που θέτουν σε κίνδυνο την παγκόσμια συνεργασία μας για την καταπολέμηση αυτού του ιού. Υποστηρίζουμε το κάλεσμα του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ να προωθήσει επιστημονικά στοιχεία και ενότητα για παραπληροφόρηση και εικασίες.
Θέλουμε εσείς, οι επιστήμονες και οι επαγγελματίες υγείας της Κίνας, να γνωρίζετε ότι είμαστε μαζί σας στον αγώνα σας ενάντια στον ιό.

We stand together to strongly condemn conspiracy theories suggesting that COVID-19 does not have a natural origin. Scientists from multiple countries have published and analysed genomes of the causative agent, severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2),1
and they overwhelmingly conclude that this coronavirus originated in wildlife,2 as have so many other emerging pathogens.11
This is further supported by a letter from the presidents of the US National Academies of Science, Engineering, and Medicine13
and by the scientific communities they represent. Conspiracy theories do nothing but create fear, rumours, and prejudice that jeopardise our global collaboration in the fight against this virus. We support the call from the Director-General of WHO to promote scientific evidence and unity over misinformation and conjecture.14
We want you, the science and health professionals of China, to know that we stand with you in your fight against this virus.

Eάν μάλιστα ρίξουμε μια ματιά στο τι συμβαίνει σήμερα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι ο πλέον προβεβλημένος παρουσιαστής των HΠΑ και στέλεχος του FOXnews Τucker Carlson δέχεται μία συντονισμένη επίθεση που μοιάζει να κατευθύνεται από συγκεκριμένο κέντρο.

Ο Carlson είχει αναδείξει την εργαστηριακή προέλευση του ιού της Covid-19 και την απόπειρα συγκάλυψης από τους Fauci-Daszak.

Full-genome evolutionary analysis of the novel corona virus (2019-nCoV) rejects the hypothesis of emergence as a result of a recent recombination event

D.Paraskevisa

E.G.Kostakia G.Magiorkinisa G.Panayiotakopoulosb G.Sourvinosc S.Tsiodrasd

a
Department of Hygiene Epidemiology and Medical Statistics, Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece

b
National Public Health Organization (NPHO), Athens, Greece

c
Laboratory of Clinical Virology, School of Medicine, University of Crete, Heraklion, Greece

d
Medical School, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece

Received 27 January 2020, Accepted 28 January 2020, Available online 29 January 2020.

Η εργαστηριακή προέλευση του ιού εξηγεί και το “μυστήριο” της σχεδόν ιμπεριαλιστικής επιβολής των εμβολίων (τα οποία όπως αποδεικνύεται από τις παρενέργειές τους που αναγκάζονται πλέον να παραδεχθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, χρηματιζόμενες επιτροπές, οργανισμοί και πάει λέγοντας) και πάει λέγοντας εξηγεί την “εξαφάνιση” των φαρμάκων.

Πάμε να δούμε λοιπόν την έρευνα του Nicholas Wade (συνεργάτης των NYTimes, του Nature, κλπ) η οποία δημοσιεύεται στο thebulletin.org.

O Νicholas Wade με διαρκή επιχειρήματα αποδομεί την όποια φυσική προέλευση του ιού και φωτογραφίζει τους δράστες του Εγκλήματος Κατά της Ανθρωπότητας. Κι όχι μόνο αυτό. Αφήνει να εννοηθεί ότι και προηγούμενοι ιοί (θυμήζουμε τα εμβόλια που κατέληξαν στο Γουδί-special guest star και τότε ο κ. Τσιόδρας ) ήταν επίσης εργαστηριακής φύσεως ιοί.

To άρθρο δημοσιεύεται εδώ

Η προέλευση της COVID: Οι άνθρωποι ή η φύση άνοιξε το κουτί της Πανδώρας στη Γιουχάν;

Η πανδημία COVID-19 έχει διαταράξει τις ζωές σε όλο τον κόσμο για περισσότερο από ένα χρόνο. Ο φόρος αίματος θα ξεπεράσει σύντομα τα 5 εκατομμύρια άτομα. Ωστόσο, η προέλευση της πανδημίας παραμένει αβέβαιη: Οι πολιτικές ατζέντες των κυβερνήσεων και των επιστημόνων έχουν δημιουργήσει ένα σκοτάδι από πυκνά σύννεφα, το οποίο ο συμβατικός Τύπος φαίνεται αβοήθητος να διαλύσει.

By Nicholas Wade

(Nicholas Wade is a science writer, editor, and author who has worked on the staff of Nature, Science, and, for many years, the New York Times)

Στη συνέχεια θα βάλω σε τάξη τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα, τα οποία έχουν πολλές ενδείξεις για το τι συνέβη, και θα παρέχουν στους αναγνώστες τα αποδεικτικά στοιχεία για να κρίνουν μόνοι τους. Στη συνέχεια, θα προσπαθήσω να αξιολογήσω το περίπλοκο ζήτημα της ευθύνης, το οποίο ξεκινά με, αλλά εκτείνεται πολύ πέρα από την κυβέρνηση της Κίνας.

Μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου, μπορεί να έχετε μάθει πολλά για τη μοριακή βιολογία των ιών. Θα προσπαθήσω να κρατήσω αυτήν τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη. Αλλά η επιστήμη δεν μπορεί να αποφευχθεί γιατί για τώρα, και πιθανώς για μεγάλο χρονικό διάστημα από τώρα, προσφέρει το μόνο σίγουρο νήμα μέσα στο λαβύρινθο.
Ο ιός που προκάλεσε την πανδημία είναι γνωστός επίσημα ως SARS-CoV-2, αλλά μπορεί να ονομαστεί SARS2 για συντομία. Όπως γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, υπάρχουν δύο βασικές θεωρίες για την προέλευσή του.

Η μία είναι ένα ότι πήδησε φυσικά από την άγρια φύση στους ανθρώπους.

Το άλλο είναι ότι ο ιός ήταν υπό μελέτη σε εργαστήριο, από το οποίο ξέφυγε. Έχει μεγάλη σημασία ποια ισχύει εάν ελπίζουμε να αποτρέψουμε ένα δεύτερο τέτοιο περιστατικό.

Θα περιγράψω τις δύο θεωρίες, θα εξηγήσω γιατί κάθε μια είναι εύλογη και μετά θα ρωτήσω ποια παρέχει την καλύτερη εξήγηση των διαθέσιμων γεγονότων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει άμεση απόδειξη για καμία από τις δύο θεωρίες. Κάθε μία εξαρτάται από ένα σύνολο λογικών εικασιών, αλλά μέχρι στιγμής στερείται αποδείξεων. Επομένως, έχω μόνο ενδείξεις, όχι συμπεράσματα, για να προσφέρω.

Αλλά αυτές οι ενδείξεις δείχνουν μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Και έχοντας βρει αυτήν την κατεύθυνση, θα προσδιορίσω μερικά από τα σκέλη σε αυτό το μπερδεμένο κουβάρι της καταστροφής.

kourdistoportocali.com

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Μακάρι όλη η ελίτ να κάνει το ΚΑΝΟΝΙΚΟ εμβόλιο και να μας αφήνει χρόνους σιγά σιγά..με την ευχη μας

 2. Ρέβης Ασύστολος 07/27/2022 @ 11:57 ΠΜ

  Στην αρχή το άρθρο μιλάει για την Αντίπαρο όπου το καλοκαίρι του 2020 γινόταν εμβολιασμοί. Μα τα εμβόλια νομίζω ότι ήρθαν στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2020.

 3. Ανδρέας 07/27/2022 @ 11:57 ΠΜ

  Σταμάτησα στη πρώτη παράγραφο. Αφού οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν τέλος του 2020, πώς γίνεται αυτό που λέτε για το καλοκαίρι του 2020 που πήγαν για τρύπημα;

 4. δημοσθενης 07/27/2022 @ 2:42 ΜΜ

  ….Τσιόδρας (o άνθρωπος που δεν εμπιστεύεται ούτε η σύζυγός του ώστε να φορέσει μάσκα καθήμενη δίπλα του)
  τα λεει ολα!!!
  καθηστε και δεστε μασκουλες στο μπρατσο σας εσεις….

 5. ΕΧΩ ΚΟΡΩΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΝΑΩ ΚΟΡΩΝΑ ΚΙ ΝΑΙ ΜΠΟΛΙ ΔΕ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. μια ερωτηση…

  υπάρχει κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ που δεν έχει κουραστεί;;
  ΑΜΕΤΡΗΤΕς μελετες, ΑΠΕΙΡΕΣ αποδειξεις, “κουφοί”, αντι, κατά, ανά, δια..

  Ο ΨΥΧΟ-ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑ-ΡΕΕΙ… ΤΩΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝ..

  ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙ-ΡΗΣΗ;;;

  ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΟΡΙΣΜΈΝΟΙ ΤΑ ΉΞΕΡΑΝ/ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΌ.. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΟΝ.. ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ-ΜΟΥΤΡΑ, ΓΡΑΠΤΑ, ΠΡΟΦΟΡΙΚΆ, ΝΟΗΤΙΚΆ,ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ, ΛΟΓΙΚΑ, ΕΓΚΑΡΔΙΑ..
  ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ … ΕΙΝΑΙ Ο 3ος ΧΡΟΝΟΣ.

 7. Αυτο,που καθε φορα,το κουρδιστο πορτοκαλι,προσπαθει να πεισει οτι διαφοροι παρασερνουν τον αθωο Κουλγη,ή δεν ξερει την ψυχοσυνθεση αυτου του καθαρματος,ή προσπαθει να σωσει αυτο το ρεμαλι.Για μενα το δευτερο,γιατι ακομα και ενα μικρο παιδι καταλαβαινει ποσο σκατοψυχος,συμπλεγματικος και ακαταλληλος ειναι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*