13:43 - 28/09/2021

Στα 233 εκατ. τα κρούσματα κορωνοϊού παγκοσμίως

Στα 4,77 εκατομμύρια θανάτους και στα 233 εκατ. κρούσματα έφτασε ο παγκόσμιος απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού, με 5.351 νέους θανάτους και 371.530 νέα περιστατικά να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο.

Με βάση την καταμέτρηση της Worldometers, από τα συνολικά περιστατικά, τα 209 εκατ. έχουν αναρρώσει, ενώ οι ενεργές μολύνσεις ανέρχονται σε 18,5 εκατ. εκ των οποίων το 99,5% παρουσιάζει ήπια συμπτωματολογία και το 0,5% βρίσκεται σε κρίσιμη ή σοβαρή κατάσταση.

Για άλλη μια μέρα, η Ρωσία κατέγραψε τη θλιβερή πρωτιά με 779 θανάτους ακολουθούμενη από τις ΗΠΑ με 689, με τρίτο το Ιράν με 289.

Τη μεγαλύτερη ροή κρουσμάτων κατέγραψαν οι ΗΠΑ με 81.409 και ακολούθησε το Ηνωμένο Βασίλειο με 37.960 και η Τουρκία με 27.188. Όσον αφορά τα συνολικά κρούσματα, οι ΗΠΑ έχουν φτάσει στα 43,9 εκατ. κρούσματα, με την Ινδία στη δεύτερη θέση με 33,7 εκατ. και τη Βραζιλία με 21,3 εκατ.

philenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Παίζει το 233..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*