00:02 - 02/07/2017

Οι Δισεκατομμυριούχοι προετοιμάζονται για την Αποκάλυψη.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Business Insider – Ένας αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών δισεκατομμυριούχων διοχετεύει την εσωτερική τους αρκούδα- μερικοί για να προετοιμαστούν για ένα αποκαλυπτικό γεγονός, είτε πρόκειται για ιική επιδημία, πυρηνικό πόλεμο, είτε για μετατόπιση πόλων.

Ο Reid Hoffman, ο συνιδρυτής του LinkedIn και ένας αξιοσημείωτος επενδυτής, δήλωσε στο The
New Yorker- νωρίτερα αυτό το χρόνο- ότι εκτιμά ότι πάνω από το 50% των δισεκατομμυριούχων της Σίλικον Βαλέζαν είχαν αγοράσει κάποιο επίπεδο “ασφάλισης αποκάλυψης”, όπως ένα υπόγειο καταφύγιο.

Ένα νέο άρθρο στο Forbes υποδηλώνει ότι το Superrich πραγματοποιεί σημαντικές χερσαίες αρπαγές στην καρδιά της Αμερικής, όπου το κλίμα είναι ήπιο και οι τοποθεσίες ευνοούν την επιβίωση, την καλλιέργεια και τη διαβίωση στη γη. Τα κράτη όπως το Κολοράντο, η Μοντάνα, η Νεμπράσκα, το Νέο Μεξικό, η Βόρεια Ντακότα, το Τέξας και το Ουαϊόμινγκ φιλοξενούν αρκετά οχυρωμένα καταφύγια και εξοχικές κατοικίες, όπου οι πλούσιοι δισεκατομμυριούχοι θα μπορούσαν να ζήσουν ευτυχισμένοι, τις μέρες τους μετά την κρίση (ή τη συνταξιοδότηση).

Σύμφωνα με τον Jim Dobson, συνυπολογιστή της Forbes, πολλοί δισεκατομμυριούχοι έχουν ιδιωτικά αεροπλάνα “έτοιμα να αναχωρήσουν σε μια στιγμή”. Επίσης, διαθέτουν μοτοσυκλέτες, όπλα και γεννήτριες.

Κανείς από τους δισεκατομμυριούχους που κατονομάζει ο Forbes δεν έχει δηλώσει δημοσίως ότι οι τεράστιες ποσότητες γης τους, θα χρησιμοποιηθούν για παρασκευές αποκάλυψης – αν και σίγουρα θα κάνουν καλό κρησφύγετο.

Ο John Malone, ο οποίος έκανε την περιουσία του από καλώδια και επικοινωνίες, είναι ο μεγαλύτερος μεμονωμένος γαιοκτήμονας του έθνους με 2,2 εκατομμύρια στρέμματα σε έξι κράτη, συμπεριλαμβανομένες οι τεράστιες γλάστρες του Maine και του Νιου Χάμσαϊρ. Ο Malone δήλωσε στο Forbes το 2011 ότι έκανε το γκρέμισμα της γης σαν επένδυση. Είπε ότι αγαπά να αλιεύει και περιστασιακά κυνηγά πουλιά.

christiantruther.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHRISTIAN TRUTHER : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*