Ο Προσεχής Σεπτέμβριος Κρίσιμος για την Ανθρωπότητα

Μικρές ειδήσεις για λίγους..

– Το σχέδιο διάσωσης της Γης από τους Nordics* εκτός των άλλων, προβλέπει την μεταφορά του πλανήτη μέσω Μαύρης Οπής, στον γαλαξία της Ανδρομέδας!

Ο ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

– Εάν η Cabal εξακολουθήσει τα άσκοπα παιχνίδια πρόκλησης πολέμων με σκοπό το αιματοκύλισμα της ανθρωπότητας, ο Πούτιν εξουσιοδοτήθηκε από τους Nordics να εξαπολύσει μαζικά προληπτικά πλήγματα με ηλεκτρομαγνητικά όπλα (EMP) εναντίον των χωρών του NATO και των δορυφόρων τους, καταστρέφοντας πλήρως την ηλεκτρική και την ηλεκτρονική τους δομή, μεταφέροντας τις έναν αιώνα πίσω. Απαραίτητη προϋπόθεση να πληγούν μόνον στρατιωτικοί στόχοι και βάσεις, με όσον το δυνατόν λιγότερα θύματα. Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποιήθηκε από τους Nordics για το ενδεχόμενο αυτό και ο Τραμπ ήθελε να παραιτηθεί, τον κάλεσαν όμως να παραμείνει στην θέση του για να πετύχει το σχέδιο διάσωσης της ανθρωπότητας..

– Εκατόν πενήντα χιλιάδες Δράκοι εξακολουθούν να παραμένουν στην Ανταρκτική και υπόγεια του εθνικού πάρκου Yellowstone στις ΗΠΑ. Οι νεαροί Δράκοι βρίσκονται σε έντονη διαμάχη με τους παλαιότερους διότι επιθυμούν συνδιαλλαγή με τις Δυνάμεις του Φωτός, θέλοντας να παραμείνουν στην Γη. Οι Γαλαξιακές Δυνάμεις τους δήλωσαν πως δεν πρόκειται να παραμείνει ούτε ένας στην Γη, ενώ οι Nordics τους υποσχέθηκαν πως αν παραδοθούν, θα τους μεταφέρουν σε ένα πλανήτη που μετέφεραν από τον γαλαξία της Ανδρομέδας στον Σπειροειδή Γαλαξία, ειδικά για τον σκοπό αυτόν..

– Τα θετικά «κύματα ιάσεως» που αποστέλλουν οι υπόγειοι Agarthians στην επιφάνεια έφτασαν σε πολύ ψηλή ένταση, ενώ ο πλανήτης δέχεται παρόμοια κύματα από το διάστημα, με αποτέλεσμα την πλήρη εξουδετέρωση κάθε αρνητικής ενέργειας. Ήδη, όπως ελέχθη, πολύς κόσμος άρχισε να αισθάνεται θετικά και άρχισαν να παρατηρούνται ιάσεις σε πολλά μέρη του κόσμου..


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

– Ο προσεχής Σεπτέμβριος είναι ο πλέον κρίσιμος μήνας για το μέλλον της ανθρωπότητας, αφού λήγουν οι προθεσμίες που έβαλαν οι Φωτεινές Δυνάμεις για να τελειώνει αυτή η ιστορία με αυτόν εδώ τον πλανήτη. Αναμένονται η αποκάλυψη και η εμφάνιση εκπροσώπων εξωγήινων πολιτισμών, η εγκαθίδρυση νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος και η εξαπόλυση κύματος μαζικών συλλήψεων σε παγκόσμια κλίμακα, μελών ή συνεργατών της Cabal, παιδοφίλων κλπ..

– Σε περίπτωση που ο πλανήτης εκκενωθεί και η ανθρωπότητα μεταφερθεί στους τέσσερις πλανήτες που οι Nordics μετέφεραν στον δικό μας γαλαξία, ουδείς θα αντιληφθεί την διαφορά. Επί πλέον, το σχέδιο διάσωσης της Γης εκτός των άλλων, προβλέπει ακόμα και την μεταφορά του πλανήτη μέσω Μαύρης Οπής στον γαλαξία της Ανδρομέδας!

Nordics*: Ανδρομέδιοι

[Τα παραπάνω λέχθηκαν ψες και προψές (28-29/6/17) από τους Tolec, Kent Dunn, Dr Mazuli, Saimon Parkes, James Gilliland κ.ά..]

Μικρή είδηση της τελευταίας στιγμής για λίγους..

Σύμφωνα με τον Kent Dunn, ένα νέο είδος υψηλής συχνότητας ενέργειας άρχισε από σήμερα να κατακλύζει τον πλανήτη, ενισχύοντας περαιτέρω τα «κύματα ιάσεως» των Agarthians και των κυμάτων ίδιας μορφής που δέχεται η Γη από το διάστημα.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα λόγω των υψηλών δονήσεων στην βιόσφαιρα του πλανήτη, οι ερπετοειδείς με ανθρώπινη μορφή ή shapeshifters που κυκλοφορούν ανάμεσα στους κανονικούς ανθρώπους, μη αντέχοντας τόσο υψηλές δονήσεις, να μεταπίπτουν από την ανθρώπινη μορφή, στην ερπετική.

– Γι’ αυτό υπάρχει ενδεχόμενο, φαινομενικά ανθρώπινα όντα ενώ περπατούν στον δρόμο, να αρχίσει να γεμίζει το δέρμα τους φολίδες ή ακόμα χειρότερα και να μεταπίπτουν από την μια κατάσταση στην άλλη!

Nicos Kastanias από εδώ και εδώ.

diadrastika.com

Loading...

12 thoughts on “Ο Προσεχής Σεπτέμβριος Κρίσιμος για την Ανθρωπότητα

 1. Ανώνυμος says:

  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ?ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΖΕΣΤΗ Η ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!

 2. ΠΤΟΛΙΕΘΡΟΝ says:

  Κάποτε είπαν στον Σωκράτη αν επιθυμεί να του εξηγήσουν τους αστερισμούς και εκείνος απάντησε: “Λύσατε τα προβλήματα μεταξύ των ανθρώπων για να ασχοληθείτε και με τα ουράνια?”. Φαίνεται όμως ότι όσο δυσκολότερη γίνεται καθημερινά η ζωή μας αντί να επικρατεί η λογική σαρώνει ο παραλογισμός.

 3. ΟΥΣΤ ΡΕ says:

  Είμαι 37.. ακούω λοιπόν ότι από Σεπτέμβρη πάει ο πλανήτης, μετά δεν πάει και το πάμε περίπου στο τέλος του χρόνου αλλά ούτε τότε μας κάθεται και το πάμε στην άνοιξη, μα φυσικό είναι η καταστροφή να την πιάνει αλλεργία και να μας το πάει κάπου στο καλοκαίρι αλλά τότε δεν μπορούμε εμείς λόγο διακοπών, οπότε τα βάζουμε κάτω και το συζητάμε ξανά για Σεπτέμβρη για να έχει και λίγη δροσιά βρε αδερφέ μην καούμε μέσα στα σκάφη… Καλά δεν βαρεθήκατε;;;

 4. ANEFIX says:

  Ο στρατηγός …Καρδαμήτρος το προχώρησε ακόμα περισσότερο. Κάπου σε κείμενό του ανέφερε ότι ο μεγάλος πόλεμος Καλού και Κακού θα συμβεί μέσα στο ’18. Βρε τι σάς λέω εγώ; Από αναβολή σε αναβολή το πάνε όπως με την αξιολόγηση ένα πράγμα και τα eurogroups κάθε φορά για να πέσει η δόση. Όλο την εξολοθρεύουν την Cabal και όλο εφτάψυχη είναι… Και η δράση της παραμένει αμείωτη έως τώρα. Προσοχή μην σκίσετε κανένα καλσόν ρε εξωγηινάκια…

 5. Το matrix μην κατηγορας says:

  Σεπτέμβρη θα βγει το destiny2, για αυτο λεει ο άνθρωπος ρε…κοροϊδεύετε ολοι…και τους κακους τους λενε kabal και εκει…
  Και στο 1 που ο κακος ειχε τη βαση του στον Κρόνο…?

 6. ΜΕ ΛΕΝ' ΑΡΤΕΜΗ says:

  Ματαιοδοξια….
  Εργαλειο αιωνων για τον ελεγχο τις σαβουρομυαλης κυρα Κατηνας του μοπακαλη η αξαδέρφη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *