Εορτασμός των 300 χρόνων του Ελευθεροτεκτονισμού

Εορτασμός των 300 χρόνων του Ελευθεροτεκτονισμού

Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι η παλαιότερη, μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη αδελφική οργάνωση στον κόσμο. Δεκατρείς υπογράφοντες του Συντάγματος και 14 Αμερικανοί Πρόεδροι, μεταξύ των οποίων ο Τζορτζ Ουάσινγκτον, ήταν Τέκτονες.

Σήμερα, μόνο στη Βόρεια Αμερική, υπάρχουν περίπου 2 εκατομμύρια Ελευθεροτέκτονες. Στις ΗΠΑ, οι Ελευθεροτέκτονες δίνουν περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Φέτος η Μασονική Αδελφότητα θα παρακολουθήσει την 300ή επέτειο του Σύγχρονου Ελευθεροτεκτονισμού.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η Ημέρα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή (Σάββατο 24 Ιουνίου) 2017 σηματοδοτεί την 300ή επέτειο από τη δημιουργία της Μεγάλης Στοάς του Λονδίνου και του Γουέστμινστερ, από την οποία προέρχονται όλα τα υπόλοιπα σώματα του Ελευθεροτεκτονισμού.

Η Ελευθεροτέκτονες της Τζόρτζια θα γιορτάσουμε αυτό το ορόσημο της περίφημης ιστορία μας με μια μεγάλη εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένης μιας παρέλασης και ενός φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης Marietta, ακριβώς 300 χρόνια από την επίσημη ίδρυση της Μεγάλης Αδελφότητας μας. Συμμετέχοντας έτσι στις παγκόσμιες μασονικές εκδηλώσεις .

Πηγή https://www.evensi.us/300th-anniversary-celebration-of-freemasonry-marietta/212189100

Η Marietta (Συντεταγμένες 33° 56 ’24 “N , 84 ° 34′ 48” W  ) βρίσκεται στη κεντρική προαστιακή κομητεία του Cobb , της Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι η έδρα της κομητείας και η μεγαλύτερη πόλη –  η τέταρτη μεγαλύτερη από τις κύριες πόλεις (κατά πληθυσμό) της μητροπολιτικής περιοχής της Ατλάντα .
Καταλαμβάνει συνολική έκταση 23,2 τετραγωνικών μιλίων (60,0 τετρ.χλμ.)

Εορτασμός των 300 χρόνων του Ελευθεροτεκτονισμού

2 thoughts on “Εορτασμός των 300 χρόνων του Ελευθεροτεκτονισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *