Εορτασμός των 300 χρόνων του Ελευθεροτεκτονισμού

Εορτασμός των 300 χρόνων του Ελευθεροτεκτονισμού

Ο Ελευθεροτεκτονισμός είναι η παλαιότερη, μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη αδελφική οργάνωση στον κόσμο. Δεκατρείς υπογράφοντες του Συντάγματος και 14 Αμερικανοί Πρόεδροι, μεταξύ των οποίων ο Τζορτζ Ουάσινγκτον, ήταν Τέκτονες.

Σήμερα, μόνο στη Βόρεια Αμερική, υπάρχουν περίπου 2 εκατομμύρια Ελευθεροτέκτονες. Στις ΗΠΑ, οι Ελευθεροτέκτονες δίνουν περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Φέτος η Μασονική Αδελφότητα θα παρακολουθήσει την 300ή επέτειο του Σύγχρονου Ελευθεροτεκτονισμού.

Η Ημέρα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή (Σάββατο 24 Ιουνίου) 2017 σηματοδοτεί την 300ή επέτειο από τη δημιουργία της Μεγάλης Στοάς του Λονδίνου και του Γουέστμινστερ, από την οποία προέρχονται όλα τα υπόλοιπα σώματα του Ελευθεροτεκτονισμού.

Η Ελευθεροτέκτονες της Τζόρτζια θα γιορτάσουμε αυτό το ορόσημο της περίφημης ιστορία μας με μια μεγάλη εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένης μιας παρέλασης και ενός φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης Marietta, ακριβώς 300 χρόνια από την επίσημη ίδρυση της Μεγάλης Αδελφότητας μας. Συμμετέχοντας έτσι στις παγκόσμιες μασονικές εκδηλώσεις .

Πηγή https://www.evensi.us/300th-anniversary-celebration-of-freemasonry-marietta/212189100

Η Marietta (Συντεταγμένες 33° 56 ’24 «N , 84 ° 34′ 48» W  ) βρίσκεται στη κεντρική προαστιακή κομητεία του Cobb , της Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι η έδρα της κομητείας και η μεγαλύτερη πόλη –  η τέταρτη μεγαλύτερη από τις κύριες πόλεις (κατά πληθυσμό) της μητροπολιτικής περιοχής της Ατλάντα .
Καταλαμβάνει συνολική έκταση 23,2 τετραγωνικών μιλίων (60,0 τετρ.χλμ.)

Εορτασμός των 300 χρόνων του Ελευθεροτεκτονισμού

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

2 thoughts on “Εορτασμός των 300 χρόνων του Ελευθεροτεκτονισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *