Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

14:05 - 21/08/2022

Ό Χαράρι είναι ό Ψευδοπροφύτης ή ψευδοπροφύτης; Διά να μάθετε πώς σας δουλεύουν;…

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Ό Χαράρι είναι ό Ψευδοπροφύτης ή ψευδοπροφύτης; Διά να μάθετε πώς σας δουλεύουν;…

Μες τις πολλές σκοτούρες μού χτές πήγα να πιώ δυό τρίς μπύρες μέ κάτι φιλαράκια σ΄ ένα απομονωμένο φυσιωδιφές μέρος.

Σας είπα ότι με τρέχει ξωπίσω η πληροφορία. Η πληροφορία είναι καταδρομή, όχι απαραίτητα κακή, ξέρετε υπάρχουν άλλες τρείς…

Έρχεται κάποιος βαθύς της Αριστεράς και μού αμολάει: μας είπαν απ’ έξω στην Αριστερά να διαβάζουμε τον νέο Μάρξ… τον Χαράρι, την γνώμη έχεις εσύ;

Ώχ, Θεέ μού, δεν μπορώ να ξεφύγω! Πάλαι ήρθε!… Και συνεχίζει: δεν έπρεπε να σμίξει ό Χριστιανισμός με τον Ελληνισμό, αλλά εμένα μ’ αρέσει η Ορθοδοξία, τι γνώμη έχεις για τον Πατριάρχη;

Τι εννοείς του λέγω; Είναι παπάς αυτός είναι Ορθόδοξος; Όχι του λέγω και γελάω, είναι Οικουμενιστής όπως Οικουμενικός, και αρχίζει και μού τον κατηγορεί διότι διετέλεσε έργον εναντίον της Ρωσσίας και υπέρ της Ουκρανίας, τους μαλάκες μού λέγει, θέλουν να τους κάνουν Καθολικούς!

Πού το ξέρεις του λέγω, ρωτάς μού λέγει, έχω τις πληροφορίες μού.

Από πίκκα που πολεμούν με τά αδέλφια τους τους Ρώσσους. Τι σας έλεγα; Ότι είναι χαύνοι και τους παίρνουν όπου θέλουν, ένας είναι ικανός να κάνει όλη την ζημιά, γράπτηκε στον Εκκλησιατή, πρίν 3000 έτη, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι γραμμένο και αλλού, εδώ είναι 3000 έτη… Ίσως κάπου αλλού παλαιότερα, εντούτοις, κάποιοι πάντοτε το παρατηρούσαν αυτόν εξ’ ανέκαθεν, χιλιάδες έτη, αλλά δεν γάπτηκε κάθε ημέρα… ή χάθηκε ….

Επανέρχομαι στον παρέα,… Καλό παιδί, γεννοφασκίτης Αριστερός, τ’ αρέσουν πολύ οι πουτάνες μετά που πέθανε η γυναίκα του και γνωρίζει πολλά, ή έστω είναι από αυτούς που λαμβάνουν εντολές από την άτυπη μασονία του χώρου του! Λέγω αυτός είναι πιο ασυνάρτητος και από εμένα, χαχαχα, διότι άρχισε ν’ αφυπνίζεται, πώς φαίνεται; Άρχισε να Προβληματίζεται με τις εντολές, τά όσα διαβάζει και τον βάζουν να διαβάζει και όσα η ψυχή του συνταράσσει και με την Λογική του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά στον χώρο…. Που αναπνέει ! Θα επανέλθει με νέα φουρνιά πληροφορίας !

Εκεί που του την βίδωσα ξεβίδωσα τελείως ήταν η πληροφόρηση του ότι ό Μάρξ ωρύετο να μην γίνει η Ελληνική Επανάσταση διότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν προφανώς υπόδειγμα Κομμουνισμού ήτοι Μοναρχία άτυπη ή έν τύποις, Μεταδημοκρατία πρίν την ουδέποτε Δημοκρατία της και Μαρξισμός, Χαραρισμός, Νέας Τάξης Πραγμάτων, αν και ό Μάρξ ομολογώ ήταν εναντίον των ξένων μεταναστών, πάντοτε σ’ όλους σχεδόν βρίσκει και κάτι που είναι δίκαιον, αλλά μπορεί να είναι για να ξύσει πληγές φαγωσίματος!

Τρελλάθηκε διότι στον χώρο του του λένε να αγαπάει την Αρχαία Ελλάδα αλλά να μην αγαπάει την Νέα Ελλάδα και τον Χριστιανισμό. Να αγαπάει τους Κομμουνιστές, Νεοκομμουνιστές και Μετακομμουνιστές ή και Μετανεοκομμουνιστές που αποδέχονται και τον σοδομισμό ως αθώο δικαίωμα και ότι ό Χαράρι είναι Νεομετακομμουνιστής. Διότι του το είπαν… ! Συμπεράσματα δικά σας, και εννοείται ότι σ’ αυτές τις έννοιες προσυντάσσονται Νεοφασίστες, Νεοναζί, Νεοσιωνιστές όλοι τους Νεοφασιστοναζισιωνοκομμουνισταί, ακόμη δεν κατάλαβες;

Στην Ελλάδα δέν γεννούνται Νέοι… διότι καί νά γεννηθούν οί παλαιοί τής νέας τάξης πραγμάτων δέν τούς αφήνουν νά αναπτυχθούν. Αυτό ισχύει από την εποχή τού Τρωϊκού Πολέμου και πρίν καί μία από τίς κορυφώσεις ήταν η εποχή τού Σωκράτη καί Περικλή έως τήν εποχή Μεγαλέξανδρου. Μέ δέκα άρθρα παραθέτουμε πλήρη ανάλυση προσφορά αποκάλυψη τών ολοφάνερων ! Νέος στήν Ελλάδα δέν γίνεται, δέν επιτρέπεται νά γεννηθεί, η χώρα έν βάλτω….

Διά να μην μακρυγορήσω, το κερασάκι για τον Χαράρι και όσα δήλωσε εχθές, στο επόμενο !

Χαράρι, ο ψευδοπροφύτης Ή Ψευδοπροφής του προστημένου…. Q F S

Παναγιώτης ΔίαςΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*