ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Θρήνος σε Βόλο και Αλμυρό – Πέθανε η 18χρονη που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο

· Κατοχικά Νέα

Έφυγε από τη ζωή η 18χρονη κοπέλα από τον Αλμυρό Μαγνησίας, η οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στο Νοσοκομείο του Βόλου, σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει το TheNewspaper.gr.

Η άτυχη κοπέλα έφτασε στα Επείγοντα του “Αχιλλοπουλείου” με πολυοργανική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε σε κώμα. Η αιτία του θανάτου της παραμένει άγνωστη και για τον λόγο αυτό διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής. Η περίπτωση της μηνιγγίτιδας αποκλείστηκε χθες, αφού ολοκληρώθηκαν οι σχετικές εξετάσεις.

Η είδηση του θανάτου της κοπέλας βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Αλμυρού και του Βόλου, αλλά συγκλονίζει και ολόκληρη την Ελλάδα.

thenewspaper.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Οικοδομική δραστηριότητα – συμβολική φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: 11 κατηγορούμενοι, 151 υποθέσεις και «ταρίφες» έως 7.000 ευρώ – Τι δείχνει η δικογραφία

Δωρεά – συμβολική φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

ΜΚΟ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ»: Στον ανακριτή ο ιδρυτής – Εκατομμύρια από εράνους, δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία και οι απαντήσεις που αναμένονται

Εμπορικός δρόμος – συμβολική φωτογραφία αρχείουΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ: Χειροβομβίδες σε καταστήματα – Νέα βίντεο και εντολές από τις φυλακές στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

2 απαντήσεις στο “Θρήνος σε Βόλο και Αλμυρό – Πέθανε η 18χρονη που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο”

  1. Δεν μπορούν να καταλάβουν και να βρουν από τι πέθανε η κοπέλα. Απέκλεισαν το ενδεχόμενο της μηνιγγίτιδας λένε, αλλά να δούμε αν θα αποκλείσουν και το ενδεχόμενο της εμβολιαστικής ξαφνικίτιδας. Έχουν χαζέψει τα γιατρουδάκια και δεν θέλουν να παραδεχτούν τα αυτονόητα.

  2. Εφ’οσων σύναψαν “συμβόλαιο” με τον έκπτωτο δεν θα παρα δεχθούν το φώς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *