Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
20:15 - 06/11/2021

Ο CDC αναγκάστηκε να αλλάξει μέχρι και τον ορισμό του εμβολίου ,λόγω των ΄΄εμβολίων” του COVID-19

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) άλλαξαν τον ορισμό του «εμβολίου» λόγω ανησυχίας ότι ο ορισμός δεν ίσχυε για τα εμβόλια COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατα εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κυκλοφόρησαν.

Ο οργανισμός  ενημέρωσε τον ορισμό του εκ νέου την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο ορισμός ήταν παλαιότερα, «Ένα προϊόν που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου να παράγει ανοσία σε μια συγκεκριμένη ασθένεια, προστατεύοντας το άτομο από αυτήν την ασθένεια». Αυτός ο ορισμός λέει τώρα, «Ένα παρασκεύασμα που χρησιμοποιείται για την τόνωση της ανοσολογικής απόκρισης του οργανισμού έναντι των ασθενειών».

Ένας υπάλληλος του CDC τον Αύγουστο, λίγο πριν αλλάξει ο ορισμός, δήλωσε ότι ο πρότερος ισχύον ορισμός χρησιμοποιούταν από «δεξιούς αρνητές της πανδημίας COVID-19… για να υποστηρίξουν ότι τα εμβόλια mRNA δεν είναι εμβόλια», σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιευμένα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα εμβόλια COVID-19 των Pfizer και Moderna  χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA. Και τα τρία εμβόλια για τον COVID-19 που έχουν πάρει έγκριση στις Ηνωμένες Πολιτείες πέφτουν κατακόρυφα σε αποτελεσματικότητα κατά της μόλυνσης του covid-19 ,μήνες μετά τη λήψη τους, αφού αρχικά προωθήθηκαν ως προστατευτικά έναντι λοιμώξεων και σοβαρών ασθενειών.

Ο ορισμός «επαναδιατυπώθηκε για να καταρριφθεί  ότι τα υπάρχοντα εμβόλια για τον COVID-19 δεν ήταν εμβόλια επειδή απέτρεπαν μόνο από σοβαρή νόσηση» είπε ο υπάλληλος του CDC.

theepochtimes.gr

*Είναι ικανοί να αλλάξουν μέχρι και τον ορισμό των Παρενεργειών για πάρτη(υ) τους!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*