21:30 - 26/03/2020

Μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους γύρω από τη Μόσχα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Αυτά τα βίντεο, που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Ρωσία, δείχνουν μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων με προορισμό τη Μόσχα από τις γύρω περιοχές.

Δείτε τα βίντεο:

zougla.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Στο πρώτο βίντεο πού είναι τα λεωφορεία γράφουνε ότι είναι σχολικά ότι μεταφέρουν μαθητές ενώ μέσα Υπάρχουν φαντάροι υπολογίζουν γύρω στα 200 λεωφορεία μας λέει αυτός που τραβάει το βίντεο στο δεύτερο βίντεο ακούγονται κάποια βρισίδια βέβαια από τους πολίτες και Αναρωτιούνται γιατί γίνεται αυτό με τα άρματα μάχης πάνε για τον κορονοϊό πάνε για πραξικόπημα δεν ξέρουν τι γίνεται.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*