Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

O κολλοειδής άργυρος είναι ένα συμπλήρωμα υγείας που παρασκευάζεται από τη βύθιση ασημένιων ηλεκτροδίων σε απεσταγμένο νερό, παρέχοντας μικροποσότητες ρεύματος με ειδική συσκευή έχοντας ως αποτέλεσμα την δημιουργία ενός διαλύματος μικροσκοπικών σωματιδίων αργύρου.

Χρησιμοποιείται εκτός από τις απλές μυκητιακές και βακτηριακές παθήσεις όπως ο έρπης, μυρμιγκιές, μυκητιάσεις νυχιών, ιγμορίτιδα ενώ συμβάλλει εξίσου στην καταπολέμηση και διαχείρηση πιο σοβαρών ασθενειών όπως ο καρκίνος και το AIDS. Στην Ελλάδα βέβαια είναι ένα σχετικά δυσεύρετο είδος πολυτελείας ή ακόμη και δαιμονοποιημένος αφού μέσω της ημιμάθειας υπάρχουν αρκετοί γιατροί που “φοβίζουν», λόγο άγνοιας τους ασθενείς τους περί συσσώρευσης βαρέων μετάλλων στο σώμα και άλλα εντελώς παράλογα. Άρε big pharma πως δασκαλεύεις…

Ο άργυρος θεωρείται ότι ενεργοποιεί ακόμη περισσότερο το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των ασθενειών.

Ο διαυγής ή ο ωχροκίτρινος κολλοειδής άργυρος είναι ό,τι καλύτερο καθώς το μέγεθος του σωματιδίου επηρεάζει το χρώμα του διαλύματος και τα μεγαλύτερα σωματίδια παράγουν ένα πιο σκουρόχρωμο υγρό που δεν απορροφάται από το σώμα με ευκολία. Για αυτό και επισημαίνουμε να επαληθεύετε το σκεύασμα καθώς και την προέλευσή του καθώς και την σωστή κοκκομετρία του σε ppm.

Το ιστορικό ενός φυσικού αντιβιοτικού

Πριν την εφεύρεση του αντισηπτικού σαπουνιού, ο κολλοειδής άργυρος χρησιμοποιούνταν ως απολυμαντικό καθώς και ως αντιβιοτικό μέχρι τα τέλη του 1930. Από τότε, όσο μεγάλωνε η φαρμακευτική βιομηχανία και έμπαινε στο χορό των κερδών και της γιγάντωσής της μέσω των χημικών αντιβιοτικών άρχισε να χάνει μεγάλο έδαφος. Ακόμη και στις μέρες μας όμως, χρησιμοποιείται για την εξόντωση βακτηρίων από αρκετούς εκεί έξω..

Ο άργυρος είναι αποτελεσματικός και στην πρόληψη και στην καταπολέμηση βακτηριδιακών ασθενειών και μολύνσεων επειδή δεν διαβρώνει.

Στην αρχαιότητα, ο άργυρος χρησιμοποιούνταν ως επίδεσμος τραυματισμών και συχνά χρησιμοποιούνταν για τους ίδιους λόγους στην Αμερική μετά τον εμφύλιο πόλεμο. Αυτός κιόλας είναι ένας σημαντικός λόγος που οι εκκλησίες χρησιμοποιούν ασημένια δισκοπότηρα στη Θεία Κοινωνία, για να σταματήσουν την εξάπλωση της νόσου μέσω του εκκλησιάσματος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το αγίασμα δεν έχει ενσωματωμένες εκείνες τις δονήσεις ώστε να το “θωρακίσουν».. (βλ. πειράματα του καθηγητή Εμότο με το νερό και την φόρτισή του)

Ο άργυρος έχασε την αίγλη και την καλή του φήμη με την έλευση των ελεγχόμενων συντιθέμενων φαρμάκων αλλά έχει ανακτήσει τη δημοτικότητα του ξανά εξαιτίας των νέων τάσεων στον τρόπο ζωής που προάγουν τη χρήση φυσικών οργανικών τροφών.

Πως λειτουργεί

Είναι αποτελεσματικός ενάντια σε κάθε ιό και ασθένεια και ουδέποτε έχει παρουσιάσει επικίνδυνη αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα. Οι επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι ο καθαρός άργυρος σκοτώνει τα βακτηρίδια γρήγορα. Δεν ηταν λοιπόν προνόμιο ή θέμα κύρους να τρώνε με ασημένια σερβίτσια οι ευγενείς αλλά θέμα υγηινής… Για αυτό και δεν αρρώσταιναν. Για να το διαπιστώσει κάποιος αρκεί να τοποθετήσει ένα ασημένιο, όσο μεγαλύτερης καθαρότητας, κουταλάκι σε ένα ποτήρι γάλα και να συγκρίνει πότε αυτό θα “κόψει» σε σχέση με την κανονική του ζύμωση..

Ο κολλοειδής άργυρος σκοτώνει ακόμη και τα σούπερ-βακτήρια που αναπτύσσονται εξαιτίας της χρήσης συμβατικών παραγόντων απολύμανσης, αφού σκοτώσουν τα αδύναμα στελέχη των βακτηρίων ενώ επιδρά καταλυτικά και αποδυναμώνει ένα ένζυμο που διευκολύνει τις ενέργειες μέσα στα κύτταρα. Δεν καταναλώνεται στη διαδικασία, με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμο για μεγαλύτερη διάρκεια μέσα ή επάνω στο σώμα και να λειτουργεί αποτελεσματικά ξανά και ξανά.

Οι καταστροφές του ενζύμου του άργυρου απαιτούνται από τα αναερόβια βακτήρια, τους ιούς, τους ζυμομύκητες και τους μύκητες. (Τα εχθρικά βακτήρια τείνουν να γίνονται αναερόβια και τα φιλικά βακτήρια αερόβια). Αυτή η δράση καταστρέφει τα παθογόνα και τα σταματάει από το να χρησιμοποιούν τα ίδια τα σωματικά κύτταρα ως οχήματα για να μπορούν να αναπαράγονται.

Να υπολογιστεί πως μία χημική “συμβατική» αντιβίωση μπορεί να σκοτώσει περίπου 12 με 15 παθογόνους οργανισμούς σε αντίθεση με τον κολλοειδή άργυρο που καταστρέφει πάνω από 630.

Δημιουργεί θα λέγαμε ένα τέτοιο περιβάλλον που είναι αδύνατον να επιζήσουν και να πολλαπλασιαστούν τα παθογόνα οπότε λειτουργεί εις βάρος της ίδια της φύσης των κύκλων ζωής των παθογόνων, ώντας ένας αποτελεσματικός προληπτικός παράγοντας ενάντια σε όλες τις ασθένειες που προκαλούνται από αυτά, συμπεριλαμβανομένων των μελλοντικών μεταλλάξεών τους.

Δεν υπάρχει κανένας γνωστός οργανισμός που να προκαλεί ασθένειες που να μπορέσει να επιζήσει με την παρουσία ακόμη και ελάχιστης ποσότητας κολλοειδή άργυρου.

Οι εργαστηριακές δοκιμές δείχνουν ότι τα αναερόβια βακτήρια , οι ιοί και οι μύκητες εξοντώνονται μέσα σε ελάχιστα λεπτά επαφής με τον κολλοειδή άργυρο. Τα παράσιτα σκοτώνονται επίσης ακόμη κι αν είναι σε πρώιμο στάδιο. Ο κολλοειδής άργυρος λειτουργεί αποτελεσματικά ενάντια στις λοιμώξεις, στα κρυολογήματα, στη γρίπη, στις ζυμώσεις και στις παρασιτικές μολύνσεις ενώ φημολογείται ότι είναι ίσως η θεραπεία του HIV και του AIDS.

Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν αναγνωρίζονται από την ιατρική κοινότητα βεβαίως, (γιατί άραγε…) αλλά κανείς δεν αρνείται τα μακροσκελή ποσοστά επιβίωσης μερικών ασθενών του AIDS που ορκίζονται στ’ όνομα του κολλοειδή άργυρου.

Ο ίδιος μηχανισμός που αποκρύπτει την αναπαραγωγή των παθογόνων φαίνεται επίσης να παρεμποδίζει το σώμα από την ανάπτυξη καρκίνου. Οι καρκινικοί όγκοι διαμορφώνονται όταν οι εσωτερικοί κυτταρικοί ρυθμιστές σταματούν να λειτουργούν. Τα κύτταρα διαιρούνται σε ποσοστό που ξεπερνά την σωματική ανάγκη γι’ αυτά.
Διαφήμιση

Ο κολλοειδής άργυρος επαναδιαμορφώνει τα ποσοστά διαίρεσης των κυττάρων.

Όταν ο κολλοειδής άργυρος χρησιμοποιείται ως προληπτικό μέσο για τους ευρέως διαδεδομένους ιούς και βακτηρίδια, ίσως θεραπεύσει και άλλες φαινομενικά άσχετες ασθένειες. Οι άνθρωποι που έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κολλοειδή άργυρο για να ενισχύσουν την υγιή κυτταρική παραγωγή και να αποκρούσουν τυχόν λοιμώξεις.

Μειώνει την εμφάνιση της ακμής που είναι βακτήριο εκ προελεύσεως. Βοηθάει στη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού περιβάλλοντος και αυξάνει την ποσότητα των θρεπτικών συστατικών που μπορεί να αντλήσει το σώμα από τις τροφές που λαμβάνει. Ο κολλοειδής άργυρος καθιστά αδύνατη την πρόθεση των παράσιτων να ακμάσουν και να γεννήσουν τα αυγά τους.

Ο κολλοειδής άργυρος είναι επίσης αποτελεσματικός ως πεπτικό συμπλήρωμα όταν ληφθεί μαζί με τα γεύματα καθώς σταματάει τη ζύμωση του φαγητού στο στομάχι και στα έντερα. Η ζύμωση μπορεί να αρχίζει να γίνεται μέσα μας εφόσον η τροφή μένει εκεί για πολλή ώρα όπου μπορεί να προκαλέσει αέρια, φούσκωμα, πόνο, δυσπεψία και παλινδρόμηση. Με απλά λόγια μπορεί να βοηθήσει ν’ αποφευχθούν όλα αυτά τα δυσάρεστα συμπτώματα που ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους μετά τα γεύματα.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης ότι καταστρέφει τα παράσιτα που μεταδίδονται μέσω του νερού και φιλτράρει το νερό από τις ακαθαρσίες για αυτό και αρκετές εταιρίες φίλτρων νερού έχουν πλέον ασημένια μέρη και εξαρτήματα στις συσκευές τους για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Τέτοιου είδους χρησιμοποιώ και εγώ ο ίδιος.

Επιγραμματικά οι χρήσεις του κολλοειδούς αργύρου είναι:

Πάνω σε εγκαύματα ή πληγές για την αποφυγή μόλυνσης ψεκάζονται ή τοποθετώντας το ως βάμμα

Βοηθάει στην πιο γρήγορη επούλωση όλων των πληγών όπως ο έρπης, ψωρίαση, έκζεμα κ.λπ.

Σε περιπτώσεις βακτηριακής μόλυνσης των πνευμόνων, πνευμονίας, μέσω μιας μηχανής ατμοποίησης μπορεί να γίνει εισπνοή και να καταπολεμήσει άμεσα τους παθογόνους οργανισμούς

Μερικές σταγόνες κολλοειδούς αργύρου στην ποτίστρα των οικόσιτων ζώων δεν βοηθούν μονό στην καλύτερη δική τους υγεία και υγιηνή αλλά καθώς και των ιδιοκτητών τους αφού ελαχιστοποιούνται κατά μεγάλες ποσότητες η εξαπλωση των παρασίτων τους

Μπορεί να καταναλώνεται προληπτικά σαν τονωτικό του ανοσοποιητικού συστήματος και να λειτουργεί σαν ασπίδα ενάντια σε κρυολογήματα και ιώσεις.

Σε περιπτώσεις μολύνσεων των αυτιών, μερικές σταγόνες κολλοειδούς αργύρου μπορούν να βοηθήσουν στην γρήγορη επούλωση τους καταστρέφοντας βέβαια

συγχρόνως τους παθογόνους οργανισμούς καθώς και του κόλον.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στην κυοφορία βοηθώντας στην υγιή ανάπτυξη του εμβρίου

Δεν καταστρέφει την υγιή χλωρίδα των εντέρων σε αντίθεση με τις κοινές αντιβιώσεις

Καταπολεμά με εμφανή ικανοποιητικά αποτελέσματα τις λοιμώξεις MRSA (methicillin-resistant Staphylococcus aureus) σε αντίθεση με τα κοινά αντιβιοτικά και τις παρενέργειες τους.

Οι μόνες παρενέργειες που υπάρχουν, είναι η υπερδοσολογία η οποία δημιουργεί πονοκέφαλο και καταπολεμάται με απλή ελάττωση της συνιστώμενης δοσολoγίας και “αργυρία» αν κάποιος δηλαδή καταναλώνει κακής ποιότητας κολλοειδή άργυρο σε μεγάλες ποσότητες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν λέμε μεγάλες εννοούμε πάνω από 300ml, ένα ποτήρι του νερού γεμάτο δηλαδή, για πάνω από 6 χρόνια. Το αποτέλεσμα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να πάρει το δέρμα μία γαλαζομπλέ απόχρωση λόγο υπερβολικής συσσώρευσης αργύρου από κατάχρησή του. Υπάρχει κανείς που θα το έκανε..; Και όμως ναι γιατί η ανθρώπινη βλακεία στον κόσμο που ζούμε δεν έχει όρια.

Είναι βέβαια και το επιχείρημα πολλών εκεί έξω ημιμαθών και πολέμιων κάθε εναλλακτικής προσέγγισης, για να δαιμονοποιήσουν αυτό που έδωσε η φύση απλόχερα μέσω αυτού του ευγενούς μετάλλου και έτσι να κουμαντάρουν συνειδήσεις και αντιλήψεις.

Κατι τελευταίο! Μην αρχίσετε να πειραματίζεστε με ευρεσιτεχνίες και πειράματα, χρεισιμοποιώντας αμφιβόλου ποιότητας άργυρο και αυτοσχέδιες συσκευές. Ο Κύρος Γρανάζης ας κάτσει στα αυγά του! Είναι προτιμότερο να το ακριβοπληρώσετε σε χρήματα, αν και με λίγη έρευνα μπορείτε να καταλήξετε σε πολύ καλής ποιότητας διαλύματα, παρά να το ακριβοπληρώσετε με παρενέργειες ή καθόλου αποτελεσματα στην υγέια σας!

Και όπως λέω πάντα σε οτιδήποτε αναρτάται μέσω του TherapyWave.eu, σκοπός δεν είναι για να κατευθύνει, ούτε να δογματίσει με πανάκειες αλλά να δώσει την πληροφορία, την σπίθα για περαιτέρω έρευνα, προσωπική κρίση και σωστή αντικειμενική ενημέρωση.

Νάσος Παπαδόπουλος, Bioenergy Treater | TherapyWave.eu
©TherapyWave.eu

earthshareme.com

thesecretrealtruth

Σας Ενδιαφερουν:Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Α να Δ ω Ν 03/26/2020 @ 9:50 ΜΜ

    001040008050

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*