22:21 - 26/03/2020

Αποδείξεις ότι οι υποκινητές των άθεων θέλουν να τους αφανίσουν

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Βλέποντας ο λαός την κατάντια και αδράνεια ορισμένων υψηλόβαθμων κληρικών, μοιραία απογοητεύεται από την Εκκλησία, ενώ θα έπρεπε ν’ απογοητεύεται απ’ ορισμένους απ’ αυτούς, που φάνηκαν επαρκώς λίγοι στα δύσκολα που περνάει η Ελλάς μας, και αυτοστιγμεί να προσκολλώνται εμπαθεστέρως στην Ορθοδοξία. Η απογοήτευση αυτή σε συνδυασμό με την συντονισμένη επίθεση που δέχεται η Ορθόδοξος πίστις μας, κυρίως από πολιτικούς και δημοσιογράφους, συντελούν στην αναβάθμιση του αθεϊσμού.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες αθέων. Αυτοί που λένε ότι είναι άθεοι, και οι άθεοι που ηγούνται των αθέων. Αυτοί που ηγούνται των αθέων, πολλάκις δεν είναι άθεοι. Έχουν θρησκεία, αλλά παίζουν τον υποκριτικό ρόλο τους εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των πολλών και την ομαδική απογοήτευση καταφέρνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ν’ αποσπούν πιστούς από την Ορθοδοξία, και από άλλες θρησκείες φυσικά σε άλλες χώρες, εκτελώντας διαταγές. Ως άθεος παρουσιάζεται π.χ. ο Τσίπρας, ενώ στην πραγματικότητα, όπως έχει αποδειχθεί με παλαιότερο άρθρο, δεν είναι καθόλου, μα καθόλου άθεος. Καθώς επίσης και ο αρχηγός των Podemos, του ισπανικού «ΣΥΡΙΖΑ», που είδατε τι έκανε.

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι άθεοι είναι ότι οι παγκοσμιοποιητές τούς χρησιμοποιούν τώρα για να εξασθενούν την Ορθοδοξία και όταν θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Τάξη τους θα τούς αφανίσουν. Ή θα τους υποχρεώσουν να δεχθούν για Θεό τον Αντίχριστο ή θα τους θανατώσουν, όπως έχουν σκοπό να κάνουν και με όλους τους άλλους πιστούς που θ’ αρνηθούν τον Αντίχριστο. Θα καταστρέψουν όλες τις «πίστεις», και είναι «πίστη», το να πιστεύει κάποιος ότι δεν υπάρχει θεός.

Εφόσον λοιπόν ο άθεος δεν πιστεύει σε κανέναν θεό, δεν θα πιστεύει και στον Αντίχριστο. Οπότε είναι άμεσα αποβλητέος από την Νέα Τάξη που θέλει μόνο πιστά δουλάρια. Το καθεστώς της Νέας Τάξης είναι φανατικώς θεοκρατικό και σε ένα τέτοιο καθεστώς δεν πρέπει να υπάρχει ουδείς άθεος.

Ένας από τους μεγαλύτερους αγωνιστές και θεωρητικούς του σιωνισμού, ο Άλμπερτ Πάικ, (Albert Pike) που είπε και το περίφημο «οι πόλεμοι είναι σχεδόν πάντα μοιραίοι για τις Δημοκρατίες» και ο οποίος πρόβλεψε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο καθώς και κάποιες πτυχές του (δημοσιεύθηκαν παλαιότερα αυτά) είναι αρκετά σαφής για τη τύχη των αθέων.

«Θα αφήσουμε, είπε ο Πάικ, ανεξέλεγκτους τους μηδενιστές και τους άθεους και θα προκαλέσουμε (μέσω αυτών) έναν τεράστιο και φρικαλέο κοινωνικό κατακλυσμό και θα γίνει φανερό σε όλα τα έθνη ποια είναι η επίδραση του απόλυτου αθεϊσμού. Θα δειχθεί η προέλευση της αγριότητας και της πιο αιματηρής αναταραχής».

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί χρειάζονται τους αθέους και γιατί θέσπισαν η αριστερά να είναι «άθεη» και η δεξιά «πιστή». Για να τις χρησιμοποιήσουν οι παγκοσμιοποιητές για τις συγκρούσεις που ετοιμάζουν. Οι ιδιότητες που έδωσαν σε κάθε πολιτική παράταξη δεν δόθηκαν τυχαία.

Συνεχίζοντας, ο Πάικ ισχυρίζεται ότι, «θα δημιουργήσουμε συγκρούσεις και οι χριστιανοί οι οποίοι θα είναι χωρίς ιδεολογική καθοδήγηση και χωρίς ηγέτες (σημ. το βλέπουμε σήμερα) θα προσπαθήσουν να προστατευθούν. Από την γενική απιστία θα προκύψει η ανάγκη κάπου να πιστέψουν οι άνθρωποι. Και τότε θα πιστέψει στον Λούσιφερ (σημ. τον Αντίχριστο που λέμε εμείς) και τότε θα νικηθούν και θα εξολοθρευθούν μαζί ο χριστιανισμός και ο αθεϊσμός».

Πρέπει να τονισθεί ότι οι παγκοσμιοποιητές θεωρούν επισήμως (στα σπουδαιότερα βιβλία του είναι γραμμένο αυτό) τους αθέους, ηλιθίους. Το ότι τους θεωρούν ηλιθίους το στηρίζουν στο πρώτο εδάφιο του 52ου Ψαλμού του Δαυίδ, ο οποίος λέει: «Είπεν άφρων εν τη καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός». Ο «άφρων» κανονικά έπρεπε να είναι στο μυαλό, αλλά αναφέρει ο ψαλμός την «καρδία» διότι αναφέρεται στην πίστη. Η ύπαρξη του Θεού στηρίζεται στην πίστη διότι κανείς δεν είδε τον Θεό. Τον Θεό τον είδε μόνο ο Χριστός όπως μας πληροφορεί ο ίδιος.

Εδώ θ’ αναρωτηθεί κάποιος, και πολύ καλά θα κάνει. Πως είναι δυνατόν το Ψαλτήρι να χρησιμοποιείται από πολλά δόγματα, πολλάκις αντικρουόμενα μεταξύ τους, ακόμη και απ’ αυτά των διεθνιστών οι οποίοι πιστεύουν και εργάζονται για τον Διάβολο, τον Λούσιφερ, όπως λέει ο Πάικ;

Η απάντηση σ’ αυτό είναι το ότι τα ψαλτήρια δεν είναι ίδια για όλους. Διαφέρουν στην μετάφραση. Οι δε μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν αρκετές μεταφράσεις! Δείτε στην παρακάτω εικόνα πεντάγλωσσο Ψαλτήρι, εκδόσεως 1513, που υπάρχει στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας, στο Παρίσι, στο οποίο φαίνονται, πως έχουν μεταφρασθεί οι ΒΑΣΙΚΕΣ εβραϊκές λέξεις στα Λατινικά και στα Ελληνικά.

Δεν σημαίνει δηλαδή ότι επειδή κάποιοι χρησιμοποιούν ένα βιβλίο με τον ίδιο τίτλο, ότι είναι ίδιο και το περιεχόμενό του.

Πάμε τώρα στα Πρωτόκολλα των Σιωνιστών και θα δούμε ότι στο Κεφάλαιο 3 της Εισαγωγής της αρχικής εκδόσεως, εκτός από την πρόβλεψη ότι οι Ιουδαίοι θα υποδουλώσουν και θα δολοφονήσουν ένα λαό της Ευρώπης (εννοούν τους έλληνες και φαίνεται ολοκάθαρα πλέον γιατί φέρνουν τους φιλοπόλεμους μετανάστες από τις σκληρές χώρες του Ισλάμ) ώστε να φοβίσουν τα άλλα κράτη, υπάρχει και η πρόβλεψη ότι θα ανηθικοποιηθούν οι χριστιανοί λόγω της άθεης διδασκαλίας.

Είναι γραμμένο δε επ’ ακριβώς: «Δια να δείξωσι την δύναμίν των οι Ιουδαίοι θα καταβάλωσι και θα υποδουλώσωσι δια της δολοφονίας και του εκφοβισμού ένα των λαών της Ευρώπης. Προοδευτικός φόρος επί του κεφαλαίου και δάνεια κρατικά θα αποκαταστρέψωσι τους Χριστιανούς, τους οποίους άθεος διδασκαλία θα ανηθικοποιήσει και η επί τόσου χρόνου αναμενόμενη ώρα θα σημάνει. Ο Βασιλεύς των Ιουδαίων, ενσάρκωσις του Πεπρωμένου, θα βασιλεύση επί του καταδαμασθέντος σύμπαντος».

Συνεχίζοντας με τα Πρωτόκολλα των Σιωνιστών, στο 14ο Κεφάλαιο, είναι γραμμένο ότι οι σιωνιστές θα καταστρέψουν ΚΑΘΕ πίστη, είπαμε δε ότι οι άθεοι δεν είναι άπιστοι. Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει θεός. Έχουν πίστη δηλαδή, και θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν άθελά τους στο να εκπληρωθούν οι σκοποί των κρυφών υποστηρικτών τους.

Είναι γραμμένα επ’ ακριβώς στο 14ο Κεφάλαιο των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών: «Όταν θα έλθη η βασιλεία μας δεν θ’ αναγνωρίσωμεν την ύπαρξιν άλλης θρησκείας πλην της του ενός Θεού ημών, με τον οποίον η ειμαρμένη μας είναι συνδεδεμένη, διότι είμεθα ο εκλεκτός λαός και δια του οποίου η αυτή ειμαρμένη είναι ηνωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου. Δια τούτο ακριβώς οφείλομεν να καταστρέψωμεν πάσαν πίστιν.

Εάν το τοιούτον γεννά τους συγχρόνους άθεους, η μεταβατική αύτη κατάστασις δεν θα παρενοχλήση τας προθέσεις μας, αλλά θα χρησιμεύση ως παράδειγμα εις τας μέλλουσας γενεάς, αι οποίαι θα εννοήσωσι τα κηρύγματα μας, επί της θρησκείας του Μωϋσέως, ης το επιτηδείως συλληφθέν στοϊκόν σύστημα θα καταλήξη εις την κατάκτησιν όλων των λαών».
Βλέπουμε λοιπόν ότι οι παγκοσμιοποιητές εκμεταλλεύονται ύπουλα τους αθέους εκμεταλλευόμενοι επειδή πιστεύουν ότι δεν υπάρχει θεός, ενώ τους προορίζουν, μαζί με τους χριστιανούς, γι αφανισμό. Αυτό είναι κάτι που μάλλον δεν πρόβλεψαν οι άθεοι. Δεν πρόβλεψαν ότι είναι «θύματα».

Ο αθεϊσμός προωθείται τώρα στην Ελλάδα και με την απαγόρευση των θείων λειτουργιών στους Ιερούς Ναούς, κάτι που προβλέπεται από το Υπερμνημόνιο στο οποίο αναφέρονται μέτρα όπως π.χ. «Μεταρρύθμιση για όλες τις χριστιανικές εορτές των Χριστιανικών Εκκλησιών» και «Κατάργηση αγρυπνιών σε Ιερούς Ναούς και Μονές».

Όλα πάνε βάσει σχεδίου τους. Σε ενδεχόμενες εσωτερικές ταραχές που θα υποκινηθούν από όλους αυτούς τους εχθρούς μας που δραστηριοποιούνται χρόνια τώρα εντός της Ελλάδος μας, ο κάθε Έλλην θα έχει πλέον τρείς εχθρούς και όχι έναν όπως συνέβηκε πριν από χρόνια, την περίοδο 1946-49. Τώρα ο κάθε Έλλην θα έχει ως αντίπαλο, τον αντίθετο πολιτικά, τον αντίθετο θρησκευτικά και τον αλλοδαπό.

Καμία σχέση με ότι φαντάζονται οι περισσότεροι λέγοντας ότι «περάσαμε πείνα και κατοχή». Οι συνθήκες τώρα θα είναι πρωτόγνωρες και για αυτό προέχει η ομόνοια. Οι δε άθεοι, ας σκεφθούν ότι είναι δύο φορές «θύματα», μία λόγω της πλάνης τους και μία διότι τους εκμεταλλεύεται το βαθύ διεθνές κατεστημένο λόγω των δοξασιών τους για να τους οδηγήσει στον αφανισμό. Καλός ο αθεϊσμός για τον άθεο, αλλά ο άθεος επιβιώνει μόνο σε χριστιανικές κοινωνίες.

Εκεί δηλαδή που όχι μόνο αισθάνεται ασφαλής, αλλά ξέρει ότι κάποιοι τον υποστηρίζουν στα κρυφά χωρίς να καταλαβαίνει ότι είναι «θύμα». Σκέφθηκε ποτέ άραγε κάποιος άθεος να πάει στο Πακιστάν ή στο Αφγανιστάν και να δηλώσει ότι είναι άθεος, να δηλώσει στους ταλιμπάν του Αφγανιστάν ότι δεν υπάρχει Αλλάχ, και να κηρύσσει την αθεΐα στους μουσουλμάνους λέγοντάς τους ότι ζουν σε πλάνη, ποια θα είναι η τύχη του; Τώρα, είναι υπέρ των εισβαλόντων μωαμεθανών διότι ένας είναι ο συνδετικός κρίκος μεταναστών και αθέων. Το μίσος τους προς την ορθόδοξη Ελλάδα.

Αν επιθυμούν οι άθεοι να παραμείνουν άθεοι, πρέπει να υποστηρίξουν τους χριστιανούς.

Χρήστος Μαντζιάρης

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. Από τα καλύτερα άρθρα που έχω διαβάσει και είναι σωστό.

 2. ωχααααχαχααααχα https://youtu.be/tCQ0FpfrgKs

 3. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΡΘΟ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ – ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΘΕΟΥΣ. ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΕΤΕΙΛΕ.

 4. . ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ .ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΤΩΡΑ «Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ» ΠΟΤΕ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ? ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ» ? ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΝΘΕΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ? Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

 5. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΧΘΡΟΥΣ 03/27/2020 @ 27 Μαρτίου, 2020 9:12 πμ

  Η ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΑΦΡΟΡΩΣΣΟΚΙΝΕΖΑ ΚΑΥΚΑΣΙΑΤΙΚΗ ΓΙΑΧΜΠΙΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΨΟΛΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΒ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΓΝΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΚΥΡΝΟ
  Η ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΑΦΡΟΡΩΣΣΟΚΙΝΕΖΑ ΚΑΥΚΑΣΙΑΤΙΚΗ ΓΙΑΧΜΠΙΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΔΜΟΣ ΗΝ ΦΟΙΝΙΞ ΕΞ ΗΠΕΙΡΟΥ
  Η ΑΦΡΟΡΩΣΣΟΚΙΝΕΖΑ ΚΑΥΚΑΣΙΑΤΙΚΗ ΓΙΑΧΜΠΙΤΑ ΓΙΓΝΩΣΚΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΚΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ιουδηθ τωβιτ μακαμπι και παπουτσοθηκης χαβρααμ
  Η ΑΦΡΟΚΙΝΕΖΑ ΚΑΥΚΑΣΙΑΤΙΚΗ ΓΙΑΧΜΠΙΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΛΛΗΝΙΖΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

 6. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 03/27/2020 @ 27 Μαρτίου, 2020 11:16 πμ

  Η βασική αιτία που οδηγεί τους πιστούς μακριά από την ορθοδοξία δεν είναι η κατάντια των κληρικών.

  1️⃣ Η θεολογία του χριστιανισμού πλέον φαντάζει ανόητη στους περισσότερους με τους Εβραϊκούς μύθους της Γένεσης κτλ.

  2️⃣ Πολλοί πιστοί θέλουν να αποβάλουν το Εβραϊκό στοιχείο από την πίστη τους και ως εκ τούτου αντιμάχονται την ορθοδοξία. Για αυτούς ο Χριστός είναι Έλληνας και ο Θεός της Παλαιάς διαθήκης ο διάβολος.

  Lol

  Μιλάμε για μια κατάσταση που εκφράζει την κατάντια του Έλληνα.

 7. Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας 03/27/2020 @ 27 Μαρτίου, 2020 2:12 μμ

  ΓΙΑΤΡΟΣ κόψε τα ληγμένα χαπάκια!!!

 8. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 03/27/2020 @ 27 Μαρτίου, 2020 5:46 μμ

  Αγαπητικέ

  Τα ληγμένα χάπια μου ωφελούν περισσότερο από τα ληγμένα εβραιο-παραμύθια της μήτρας (χύτρας) του εβραιο-χριστιανισμού που παράγει αλκοολικές Εβραϊκές φαντασιώσεις με το τσουβάλι.

  Άγιος Ρωμανός ο Μελωδός:
  «Μέγαν έχομεν πόθον προς Θεόν (Γιαχβέ) των Εβραίων» (Κοντάκιον προεόρτων τών Χριστουγέννων)

  Αποκάλυψη 19.1-6

  “αλληλούια” από τα Εβρ. הַלְּלוּיָהּ‎, Χαλελουγιάχ, κατά γράμμα αποτελεί προτροπή προς ομάδα ανθρώπων να αινέσουν τον Γιαχβέ!

  Εβραιομαστούριδες μου αλληλούια!

 9. ΏΧΑΧΑ..ΏΏΧΑΑΑ..Κάθε άλλο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ!! Επιβάλλεται να τα παίρνει τα φάρμακα του ο δόλιος,να τα μοιράζεται και με τους “δικούς” του τους θολούς ο μπούρδας..

 10. ΓΙΑΤΡΟΣ νά`σαι καλά λεβέντη μου αλλά πλένε τις τσίμπλες σου..

 11. Νέα Τάξη που θέλει μόνο πιστά δουλάρια.
  Εδώ σταματάμε την ανάγνωση και απαντάμε.

  Δική σας ιδέα είναι , δούλος του θεού κτλ κτλ
  Ασε μπάρμπα, απο τότε που ανακαλύφτηκε ηλεκτρονικό μικροσκόπιο δεν πείθει κανένα παραμύθι σας.

 12. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 03/27/2020 @ 27 Μαρτίου, 2020 10:37 μμ

  Λιγδιάρη Πέρση

  Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.

  Είσαι απόγονος των Εβραίων! Εβραιόσπερμα που λέμε!

 13. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΧΘΡΟΥΣ 03/27/2020 @ 27 Μαρτίου, 2020 11:10 μμ

  Η ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΡΩΣΣΟΑΦΡΟΚΙΝΕΖΑ ΚΑΥΚΑΣΙΑΤΙΚΗ ΓΙΑΧΜΠΙΤΑ ΝΕΩΣΤΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ Η μικρογράμματη στουδιτικη ΚΑΚΕΚΤΥΠΗ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
  ΗΕ ΒΑΠΤΙΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑFΦΕΙΡΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ
  ΗΕ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
  ΗΕ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΑΞΙ
  ΟΙ βαρβαροι ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  ΗΕΝΕΚΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΗΝΙΟΧΟ

 14. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΧΘΡΟΥΣ 03/27/2020 @ 27 Μαρτίου, 2020 11:14 μμ

  ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΑΦΡΟΡΩΣΟΚΙΝΕΖΕ ΚΑΥΚΑΣΙΑΤΗ ΧΟΥΡΟΥΝΕ ΜΗΔΟΥΝΕ ΜΗΤΣΟΥΝΕ ΜΙΧΕ ΚΑΤΑΠΕΡΣΕΜΕΝΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ
  ΟΞΟ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΘΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ

 15. Έχετε δίκιο, εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ απο τη “ζήλια” μας και χολή με ξύδι θα πιούμε και ψώρα θα βγάλουμε. Εσείς να γιατρευτείτε όμως,, αδύνατον.

 16. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 03/28/2020 @ 28 Μαρτίου, 2020 11:17 μμ

  Λιγδιάρη Πέρση

  δεν είσαι Έλληνας αλλά εβραιο-έλληνας!
  Το λέει η Αγία Γραφή!

  Και όχι μόνο αυτό αλλά το όνομα του Θεού σου (Ιησούς) είναι Εβραϊκό και σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει.

  Δεν σε σώζει τίποτα δηλαδή!

 17. Άν δεν σώζει εμένα τίποτα τότε κανέναν δεν θα σώσει τίποτα, ούτε εσένα. Σου αρέσει αυτό;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*