in

IBEX, NASA και η Μυστηριώδης Κορδέλλα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Στους ουράνιους χάρτες της NASA, το διαστημόπλοιο της Interstellar Boundary Explorer (IBEX) δείχνει ότι οι συνθήκες στην άκρη του Ηλιακού μας Συστήματος είναι πιο δυναμικές από ότι αρχικά σκεφτόμασταν.
Το IBEX παρακολουθεί τις συνθήκες του ορίου μεταξύ του τοπικού διαστρικού μέσου και της Ηλιόσφαιρας. Την προστατευτική φυσαλίδα που προστατεύει το Ηλιακό μας σύστημα. Μετρά τα ενεργητικά ουδέτερα άτομα (ENAs) τα οποία δημιουργούνται στο διαστρικό όριο, όπου τα σωματίδια των Ηλιακών ανέμων συγκρούονται με το διαστρικό μέσον. Τα (ENAs) τρέχουν προς τον Ήλιο με ταχύτητες 160.000 έως 3,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα την ώρα.

Ο πρώτος χάρτης δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2009 και έδειχνε μια μια προβλεπόμενη κορδέλα με κόμπο από (ENAs) που τρέχουν προς τον Ήλιο. Ένας νέος χάρτης έξι μήνες αργότερα δείχνει δραματικές αλλαγές, ο κόμπος της κορδέλας έχει εκτυλιχτεί, αν και η μεγάλης Κλίμακος δομή της έχει μείνει σταθερή.
Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες δεν συμφωνούν λέγει ο David McComas, ο κυρίως ερευνητής του IBEX και βοηθός αντιπροέδρου, στο Southwest Research Institute in San Antonio.
Αυτή η ανακάλυψη λέγει είναι απίστευτα δυναμική, μεταξύ του Ηλίου μας και του Γαλαξία σε τόσο πολύ μικρό χρονικό διάστημα για τα Αστρονομικά δεδομένα !
© Ion Maggos
2
3
4
5
6

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Δείτε πώς οι αλήτες πρόδωσαν το λαό και την πατρίδα

Ένας Αόρατος κόσμος, ίδιος με τον δικό μας.