12:44 - 28/07/2017

Στο διάζωμα προσέκρουσε το τρένο στη Βαρκελώνη

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πάνω στο διάζωμα, μέσα σε σιδηροδρομικό σταθμό στο ιστορικό κέντρο της Βαρκελώνης, έπεσε το τρένο που ενεπλάκη στο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί στην ισπανική πόλη. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν 48 άνθρωποι. Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας, δεκαοκτώ εξ αυτών νοσηλεύονται, οι πέντε τραυματισμένοι σοβαρά. Η κατάσταση των υπόλοιπων τριάντα εξετάζεται.

Το τρένο της εταιρείας Rodalies προερχόταν από το Σαν Βισέντε ντε Καλντερόν.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Sur, όλοι οι δρόμοι γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό έχουν κλείσει για την κυκλοφορία προκειμένου να επιτρέψουν στις υπηρεσίες διάσωσης να φτάσουν στον σταθμό. Πολλοί επιβάτες ήταν όρθιοι μέσα στο τραίνο την ώρα της σύγκρουσης, γεγονός που αύξησε τον αριθμό των τραυματιών.

Πηγή

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*