in

Ποιος μας κάνει διαγραφή την “Cache” στον εγκέφαλο μας;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σήμερα μίλησα με πάρα πολλά άτομα προσωπικά δεχόμενος συγχαρητήρια για την πρόβλεψη μου στο θέμα του τραίνου στην Ισπανία ..

Αν και όλοι δήλωσαν ότι διάβασαν τα κείμενα μετά από πολλές σειρές από ηλεκτρονική συζήτηση και εφ όσων τους είχα προτρέψει να ξαναδιαβάσουν και το Το χάος δεν είναι σκόνη να μπει κάτω από το χάλι και μετά το Έτσι …έτσι … καταλήξαμε με όλους … ότι δεν είχαν αντιληφθεί ότι μέσα στα κείμενα προσδιοριζόταν το γεγονός , η περιοχή , το όνομα του τραίνου…κλπ!

Όλοι αντέδρασαν με μεγάλη απορία για το πως ενώ ήταν μπροστά στα μάτια τους είχαν πάρει μόνο κομμάτι από την πληροφορία ..πως ενώ είχαν πλέον την πραγματική είδηση μπροστά τους δεν έβλεπαν είτε το όνομα . είτε το γεγονός είτε άλλους συνδυασμούς ..όπως πχ τον ταύρο … την εικόνα του ταύρου στην κολόνατην εικόνα του τραίνου στην κολόνα!!

7 χρόνια τώρα ακολουθούμε τον ίδιο τρόπο ενημερωσης , μελλοντικά γεγονότα , σεισμοί , επιθέσεις ,τρομοκρατικές ενέργειες , θυσίες και όλα όσα η ελίτ πλάθει τα έχουμε προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια ..άσχετα αν ο τρόπος η οι συνδέσεις δεν έγιναν αντιληπτές ακόμα από εσάς !

Το τελευταίο άρθρο μου Το χάος δεν είναι σκόνη να μπει κάτω από το χαλι..που είναι το ορθό άρθρο να διαβάσεις για να κατανοησεις την πρόβλεψη … θα το διαβάσουν χιλιάδες αλλά με το ζόρι το 5% θα κρατήσει την πληροφορία η θα αντιληφθεί ότι αυτό γράφηκε πριν το γεγονός…το 95% δεν θα το καταλάβει η θα το αφήσει να φύγει χωρίς να δει… !

Σε μια απάντηση μου γιατί συμβαίνει αυτό είπα σε έναν φιλο …Ακόμα και αν χρειαστεί ένα άτομο να μην δει αυτό που πρέπει την ώρα που διαβάζει το άρθρο θα σπάσει ένα ποτήρι με λάδι και θα του χαλάσει το καλό του το χαλί …έτσι ώστε να φύγει από αυτό και να ακολουθήσει την απόφαση άλλης ενέργειας !

Αυτό που αυτή την στιγμή συμβαίνει είναι το εξής … το άρθρο της πρόβλεψης να μην το διαβάζει κανείς και να διαβάζουν όλοι και να σχολιάζουν στο Έτσι …έτσι που είναι η απάντηση του πρώτου άρθρου πριν πάλι από το γεγονός,…..στην ροή της πληροφορίας χτες !

Ότι μπορεί κάνει η ενέργεια να αποκόψει συνείδηση…..!

Αν και είμαστε μια ιστοσελίδα ετών που έχουμε επισκεψιμοτητα εφάμιλλη των “μεγάλων” ιστοσελίδων , έχουμε την παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα , το όνομα και τα λινκς που χρειάζεται ώστε αυτή η “επιτυχία” να γίνει γνωστή …τελικά κανείς δεν θα το δει …ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ …ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ!

Είμαστε μια σελίδα όπου κάθε μέρα μας αντιγράφουν δεκάδες άλλες σελίδες την θεματολογία μας , είμαστε μια σελίδα ερευνητών ανάμεσα σε δεκάδες άλλες σελίδες ερευνητών …και όμως καμία ερευνητική ομάδα δεν θα συμπεριλάβει στις έρευνες της αυτό που κάνουμε …ούτε κανένα άλλο μέσο !!

Βλέπεται ότι και αν κάνουμε μέσα σε αυτή την “πραγματικότητα” εξαφανίζεται όταν πρέπει !

Πάρα του ότι όλα όσα έχουμε πει είμαστε οι μόνοι που τα αποδεικνύουμε …. στο τέλος η άποψη από τα τρολ υπερισχύει!!

Αυτό όμως δεν είναι μόνο κοινωνικό φαινόμενο η ένα φαινόμενο ανταγωνισμού …. είναι ένα πολύ πιο βαθύ φαινόμενο ..στο ποιος καταφέρνει να σβήνει την πληροφορία μέσα από το μυαλό μας !!

Θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό το ερώτημα , ποιος καταφέρνει να μαγειρεύει της συγκυρίες ώστε η τελική πληροφορία που παίρνουμε μέσα μας να μην είναι η απόλυτη αλήθεια …να είναι μαγειρεμένη από συγκυρίες και “τυφλωματα” ώστε να παίρνουμε τίποτα η κάπου κάπου τα μισά ….η και τα ακριβώς αντίθετα !

Θα πρέπει να σκεφθούν οι συνάνθρωποι μας όπου η “σκέψη” τους είναι έξω από την αλήθεια ..και η τρολαρουν η έχουν διάθεση να ειρωνευτούν ..ποιος επεμβαίνει μέσα τους και τους οδηγεί να είναι έτσι !

Δεν θα μιλήσω για πύλες , για άψυχα όντα ,Θα εννοησω τους ίδιους αλλά με την ευχή να βοηθήσω να κερδίσουν πίσω την ψυχή τους, θα μιλήσω για αυτούς όπου με κάποιο τρόπο κατακτήθηκαν … θα μιλήσω για το μικρόβιο της γάτας στο ποντίκι που το κάνει να θέλει να παει να σκοτώσει την γάτα!

Όλοι μπορούν να απεγκλωβιστούν από αυτό αν κατανοήσουν ότι τους συμβαίνει …!

Δεν μιλάω λοιπόν μόνο για τα κοινωνικά , για τα επικοινωνιακά τεχνάσματα των επικυρίαρχων στο να σβήσουν είδηση η να περάσουν την δική τους αντινοηση,δεν μιλάω μόνο για τα πληρωμένα τρολακια της εκάστοτε εξουσίας (όπου το ίδιο έχουν πάθει ακόμα και αν το κάνουν ως εργασία) , δεν μιλάω εδώ καν για το ίντερνετ ….πάω πιο βαθιά !

Να αναρωτιέστε πάντα όταν βρεθείτε σε μια κατάσταση που δεν βγάζει λογική , μια οικογενειακή φασαρία , μια ξαφνική αλλαγή χαρακτήρα , μια ένταση άνευ λόγου , συγχρονικοτητες μέσα στο πεδίο σας ανεξήγητες …ποιος επιβάλλεται πάνω σας και γύρω σας …και πάνω από όλα…σε ποιον έχετε αφήσει την πόρτα της νόησης ανοιχτή!

Μετά από αυτό το άρθρο θα ήθελα να δω αν τελικά καταφέρουν οι υπόλοιπες ερευνητικές σελίδες να μας εντάξουν στα παράξενα!!…η σε κάτι που αξίζει να ερευνηθεί !!…Αν νομίζουν ότι αξίζει ..!Και αν βεβαια η Υπεροντοτητα τους αφησει να βρουν το αρθρο…και αν το βρουν να μην κλεισει το διακοπτη ..!!

Τώρα για το αν μετά από 5 λεπτά ενώ διαβάσατε το μέλλον το θυμόσαστε ακριβώς η στο περίπου η και καθόλου θα ήθελα σαν έρευνα την εμπειρία σας στα σχόλια !

Και θα το πω για να εμψυχώσω την μεγάλη οικογένεια των κατοχικών νέων…. σε όλα όσα έρχονται έχετε με τιμή και θάρρος σταθεί αντάξιοι της αποστολής σας , σύντομα η επίθεση της Υπεροντοτητας θα συμβεί ..εκεί όπου μόνο εκπαιδευμένα μάτια ψυχής θα μπορούν να διακρίνουν το αληθινό από το φτιαχτό θα πάρετε την απόφαση ποιον ήχο να ακολουθήσετε !

Stranger…

Report

What do you think?

Written by Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Comments

Leave a Reply
 1. Μετα απο 5 χρονια ευχαριστω αν και….. πιανω το πολυ μεχρι το πολυ 30%
  Συνεχισε…..!
  Αν και με τρομαζει που στο τελευταιο αρθρο με την ισπανια ταυρος-τρενο ησουν τοσο ξεκαθαρος!

 2. Ενα πραγμα θα σε ρωτησω,αφου γνωριζεις τοσα,μπορεις να μου δωσεις απαντηση σ’αυτο που με βασανιζει;Εχει σχεση με ολα αυτα.Βρες το αν μπορεις.Η μαλλον καλυτερα απαντησε.

    • Ρε φιλαρακι,γιατι μπαινεις εδω μεσα;Τι σου ειπε ο ανθρωπος,τι το θες το κλαρι αφου εχεις δυο ποδια.Αν δεν το καταλαβες πασο,ομως απο τους χαρακτηρισμους που αποδιδεις,καταλαβαινω οτι μπηκες στον κοπο να απαντησεις μονο για να τρολαρεις.Αν θες ξεκαθαρες προβλεψεις υπαρχουν σαιτ μελλοντολογων ή αστρολογων .Κανενας δεν σε υποχρεωσε να διαβασεις τον Νικο ή τον καθε Νικο,και κυριως κανενας δεν σου εδωσε το δικαιωμα να βριζεις.

   • Λοιπον οπως εχουμε καταλαβει,οπως καποιος(εσυ στην προκειμενη περιπτωση),μπορει να διαβασει το πεδιο,αλλο τοσο μπορει να το πραγραμματισει,με ψευτικα γεγονοτα,ψευτικες αποψεις,υπερβολες κλπ.Καποιος δηλ.,οντοτητα,μηχανη η ανθρωπος ισως προσπαθει να χειραγωγησει τη βουληση του Θεου ‘διαβαλλοντας’ τους ανθρωπους.Αρα πρεπει να συνεχισουμε να τροφοδοτουμε αυτο το συστημα με πληροφοριες η να το τελειωσουμε σαν τον κανενα;Μηπως γινομαστε ολοι υπευθυνοι κατα καποιον τροπο σ΄αυτα που γινονται,χωρις να το θελουμε;Κι αν οτι γραφουμε γινονται εντολες-προγραμματισμος,μηπως να του δωσουμε την τελικη και να ησυχασουμε;

 3. Αυτό εννοώ φίλε όταν γράφω και ξαναγράφω (χωρις ταλέντο βέβαια), ότι οι άνθρωποι είναι κινούμενα σχέδια. Βέβαια υπάρχει τρόπος αποφυγής κατά την άποψή μου. Όπως και για τα παιδιά στις εξετάσεις που αφού έχουν διαβάσει, μπροστά στην κόλα το μυαλό είναι κενό. Και ξανακατηγορείται ο παθών, λέγοντάς του οτι το άγχος του φταίει. Το άγχος, την απάθεια, την λήθη και ένα σωρό άλλα ποιός μας τα φέρνει βρε καραγκιόζη, που μας βγάζεις και τρελούς οτι δεν υπάρχεις? Σημειωταίον, κυβερνά ο τρίτος στη σειρά. Οι προηγούμενοι μας άφησαν χρόνους. Α, στις καταστάσεις που ζούμε συχνά και δεν φαίνεται να έχουν λογική, αν απευθυνθείς σε αυτόν που δεν βλέπεις και του δηλώσεις οτι ξέρεις τι κάνει και να σταματήσει αμέσως, δες τι θα συμβεί. Αν δεν ξεχάσεις την ώρα που συμβαίνει να το κάνεις. Είναι ο μόνος τρόπος να σε σταματήσει. Φοβούνται την αποτυχία γιατί είναι ζήτημα ζωής και θανάτου γι’αυτούς

 4. στοχοποιηση ειναι το πιο πιθανο αλλα και ετσι να ειναι παλι γινεται γνωστο μεσω ολης της συνειδησης παρατηρητης στην σημειολογια ,ασχετα με το αν αποκρυπτογραφηθηκε ορθα .
  Το συστημα αναγκαζεται σε επανεκινηση,απο την στιγμη που ενας εστω παρατηρησει τα του παρασκηνιου γραναζια ..
  η’ να επιτεθει στον παρατηρητη(δηλ.εσενα (κατοχικα νεα)//

  παμε παλι λοιπον για λουπα καιμετα ντεζαβου και παλι .αλλα εχε το νου σου ..

 5. Stranger σε παρακολουθώ αρκετά χρόνια. Δεν είμαι τρολ, δεν είμαι τίποτα. Είμαι απλά κάποιος που του αρέσει να ψάχνεται. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να εξηγήσω πώς και γιατί είσαι ένα βήμα μπροστά αρκετές φορές. Να φτιάξω ενα προφίλ στο μυαλό μου για σένα. Αυτά που λένε για σένα και τα κακά και τα καλά τα έχω δει. Ίσως είσαι εκπαιδευμένος να συνδιάζεις γεγονότα. Είδες τον ταύρο, είδες την είδηση για την απεργία των τρένων και κάτι σε ώθησε να μιλήσεις για γεγονός-σοκ. Ίσως θυμόσουν το ανάλογο ατύχημα της 24ης ιουλίου 2013. Εποχή κύκλου, είπες. Έχεις τόσο οξυμένο προαίσθημα; Ή μήπως απλά γνωρίζεις κόσμο που με τη σειρά του γνωρίζει; Κι αν ισχύει το δεύτερο τότε πόσο προσχεδιασμένο μπορεί να είναι κάτι ώστε να το ξέρουν μόνο αυτοί που πρέπει και να το παίζουν προφήτες; Αυτό είναι τρομακτικό στ’ αλήθεια. Λένε από την άλλη, ότι άπαξ και μια ιδέα μπει στο μυαλό και φυτευτεί σε πολλούς, τότε γίνεται στόχος. Η σκέψη μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, να αλλάξει πεδία, να δημιουργήσει ή να αποτρέψει πραγματικότητες. Ποιος ξέρει; Σε έχω δει πολλές φορές να φυτεύεις γεγονότα και να ζητάς από εμάς συγκεκριμένη στόχευση. Αν όλα αυτά που βιώνουμε είναι μια επανάληψη, τότε stranger η εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι μάλλον έχεις μάθει να βλέπεις που θα σκάσει αυτή η επανάληψη κάθε φορά. Εγώ δε θα σου πω μπράβο. Όπως σε όλα τα πράγματα πρέπει να κρατάμε αυτοκυριαρχία, έτσι και εδώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Όσες φορές κι αν πέσεις μέσα, εσύ ο ίδιος έχεις πει να μην είμαστε πρόβατα. Για όλα υπάρχει μια εξήγηση…

 6. Μιλάς πάντα με γρίφους αλλά δεκτό. Σύμφωνοι για όσα λες αλλά θέλω να σου πω κάτι: Μην θεωρείς τους πάντες ”τρολ” γιατί μπορεί κάποιος κάτι να το κάνει είτε γιατί πιστεύει κάτι άλλο, η οτιδήποτε. Σίγουρα υπάρχουν κύκλοι που εχθρεύονται την ιστοσελίδα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι είναι ”βαλτά τρολ” που σκοπεύουν να κάνουν ζημιά στην ιστοσελίδα. Υπάρχουν και πολλοί, που δεν έχουν πρόθεση να εχθρευτούν, απλά εκφράζουν άποψη. Πολλές φορές, μπορεί και η αντίδραση τους, λόγω άγνοιας, η αφέλειας να τους κάνει να μοιάζουν με τρολ. Άλλοι μπορεί να ναι απλά μουρλοί. Άλλοι μπορεί απλά να σπάνε πλάκα. Ουδείς τέλειος, όλοι μας έχουμε ατέλειες και καμιά φορά μπορεί να κάνουμε και παρεμφερή πράγματα που δεν μας ταιριάζουν, η δεν ταιριάζουν με τα όσα πρεσβεύουμε.
  Αυτά…
  Από κει και πέρα, ευχαριστούμε για την φιλοξενία και συγχαρητήρια για το έργο σας.

 7. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά, σε παρακολουθώ και γω τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς μόνο λίγα καταφέρνω να πιάσω απο όσα λες , αλλά προσπαθώ να βλέπω πέρα απτη μύτη μου και να ακούω όσα λένε και ας μη φαίνεται να στέκουν… Πολλά από όσα μας έχουν διδάξει δεν ισχύουν και το ανακαλύπτουμε κάθε μέρα. Πάντως αν και δεν τα καταλαβαίνω όλα , ακολουθώ τα ίχνη που αφήνεις και σε ευχαριστώ γιατί με κάνεις καλύτερο άνθρωπο…

 8. Μάλλον δεν πήρατε χαμπάρι ότι έχουμε μπει σε άλλη δονησην…ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ..Μάλλον δεν πήρατε χαμπάρι ότι ψοφησε ο ροκ-φελερ(20/3/17 στα 101)…μαζι του συντομα….Ρότσιλντ..και πολυ σύντομα μια αρρενωπη γυναίκα δώρο..Κι έρχεται και ο ψορος κι παρέα του….ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ….Μαλλον δεν πηρατε χαμπαρι οτι εχει ξεκινησει η ΚΑΘΑΡΣΗ…..Μάλλον δεν πήρατε χαμπάρι ότι όλα τα ανάποδα κι αυτά που ανεβοκατεβαίνουν στρώνουν σε ΕΥΘΕΙΑ-ΑΡΜΟΝΙΑ..ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ…
  Όλο το σύμπαν θέλει να πραγματοποιηθει το ΘΕΛΩ μας..ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΩΝ….ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ…ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ…ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟ ΘΕΛΩ…ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΟΛΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ….Όλα δονουνται πιο γρήγορα…ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ παντου…ΤΟ ΚΕΛΙ ΕΣΠΑΣΕ…Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΝΙΚΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ….ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΟΛΑ ΣΎΝΤΟΜΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!…ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΔΩΡΕΆΝ….Η ΑΓΆΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!

 9. Κανείς δεν μας κάνει διαγραφή την Cache, στον εγκέφαλο μας. Εμείς οι ίδιοι από την γέννηση μας είμαστε προγραμματισμένοι για κάτι τέτοιο…”καταλήξαμε με όλους … ότι δεν είχαν αντιληφθεί ότι μέσα στα κείμενα προσδιοριζόταν το γεγονός , η περιοχή , το όνομα του τραίνου…κλπ!”… η λέξη “αντίληψη” χρειάζεται άλλες τρεις λέξεις για να ενεργοποιηθεί και αυτό μέχρι ενός σημείου ανάλογα με το είδος του πομποδέκτη – εγκεφάλου… τις λέξης πομπός – δέκτης και λήψη. Προφανώς αυτές οι λέξεις χρησιμοποιούνται στην ραδιοεπικοινωνία… και κάπου εκεί πρέπει να καταλάβουμε την πολλαπλή χρηστικότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου… το πως δηλαδή μέσα από την βιολογία, και την νευρολογία, μεταφερόμαστε στην ραδιοεπικοινωνία, ακόμα και στην αστρονομία με τις συχνότητες, τους πομποδέκτες, την λήψη, την αντίληψη, την ηλεκτρομαγνητική, την ασθενής και ισχυρά πυρηνική, την βαρυτική, την τριφασική εκφορά λόγου κ.λ.π. συνήθως ο ανθρώπινος εγκέφαλος αντιλαμβάνεται οπτικά και ακουστικά γραμμικά σχήματα, όπου αυτομάτως τα μετατρέπει σε εικόνες ώστε να κατανοήσει καλύτερα το σχήμα… αυτό το λέμε και φαντασία, που έχει 2 βασικά στάδια, την υπαρκτή και την ανύπαρκτη. Όταν κάποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί κάτι το οποίο βλέπει η ακούει… αυτό συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλος – πομποδέκτης του, λαμβάνει το οπτικό, η ακουστικό σχήμα, αλλά δεν είναι σε θέση βάθους και εύρους, δεν είναι έτοιμος να το αναλύσει στην ακριβή εικόνα βάθους και εύρους που του πρέπει. Όταν συμβαίνει αυτό ο ανθρώπινος εγκέφαλος αυτόματα το προσπερνάει … σε μια προσπάθεια να αναλύσει τα επερχόμενα γραμμικά σχήματα. Κάπου εκεί αρχίζει η περιοχή της συνείδησης… συνήθως οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων έχουν ελλιπή συνείδηση, και αυτό προσδιορίζεται στην φράση “τσάμπα κλάνει η λάμπα”, είτε τους μιλάς είτε κλάνεις είναι το ίδιο. Οπωσδήποτε ο εγκέφαλος κάθε ανθρώπου είναι μοναδικός… έστω και αν οι πολλοί θέλουν να πιστεύουν το αντίθετο! Έτσι αυτό που για κάποιον φαίνεται απλό, για κάποιον άλλο είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο, αν το δει! https://www.youtube.com/watch?v=nELxnSK1SHk Αυτά.

 10. Αυτό που έχω να πω σε εσένα STRANGER και στην υπέροχη ομάδα των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ είναι πως σας σέβομαι και σας αγαπώ. Αυτό το υψηλό επίπεδο, κατακτάται μόνο με πνευματικά χαρίσματα και δεν επαφίεται μόνο σε καλλιεργημένες ικανότητες. Και όσο πιο υψηλό το επίπεδο, τόσο μεγαλύτερος ο πόλεμος. Αρκετά χρόνια παρακολουθώ την ιστοσελίδα. Αρχικά σιωπηλά, αργότερα με δειλά σχόλια, και τώρα με ολίγον πιο ενεργά σχόλια. Το όλον γεγονός το παρακολούθησα από την στιγμή που μας επέστησες την προσοχή με το «Το χάος δεν είναι σκόνη να το βάλεις κάτω από το χαλί….». Επέλεξα να μη σχολιάσω, ούτε στο συγκεκριμένο, αλλά ούτε και στα επόμενα συναφή άρθρα που ακολούθησαν, ως αποστασιοποιημένη παρατηρήτρια (τουλάχιστον προσπάθησα να μην έχω σκέψεις) των γεγονότων που θα επακολουθούσαν… μέχρι και τα σχόλια. Ενώ παράλληλα κατέγραφα άλλα γεγονότα. Να επαναλάβω […]Το 2004 κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ «What the bleep we know?» (Τί στο καλό ξέρουμε;) Αν ο εγκέφαλος επεξεργάζεται 400δις μπιτς πληροφορίας κι εμείς αντιλαμβανόμαστε μόνο τα 2000, η πραγματικότητα είναι στο μυαλό μας συνέχεια. Λαμβάνουμε πληροφορίες και δεν τις συνδέουμε. Τα μάτια είναι σαν φακός, αλλά στην πραγματικότητα βλέπουμε με τον οπτικό φλοιό, στο πίσω μέρος του κρανίου. Όπως η μηχανή που κινηματογραφεί. Το μυαλό αποθηκεύει μόνο ότι μπορεί να δει. Αυτό είναι σημαντικό. Π.χ η μηχανή λήψης βλέπει περισσότερα από ότι υπάρχουν γύρω μας γιατί δεν έχει προκαταλήψεις. Στο μυαλό, η μόνη ταινία που προβάλλεται είναι αυτή που έχουμε την ικανότητα να δούμε. Μήπως τα μάτια μας, οι μηχανές, βλέπουν περισσότερα απ’όσα μπορεί να προβάλλει το μυαλό συνειδητά; βλέπουμε μόνο ό,τι θεωρούμε πιθανό. Συνδέουμε κάτι με κάτι ήδη γνωστό. Η ιστορία του σαμάνου: Όταν οι Ινδιάνοι της Αμερικής κοίταζαν τα καράβια του Κολόμβου να πλησιάζουν, δεν μπορούσαν να τα δουν γιατί δεν είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Δεν μπορούσαν να τους δουν… κανένας από τους ιθαγενείς δεν ήταν σε θέση να δει τα πλοία αν και υπήρχαν στον ορίζοντα. Δεν είδαν τα πλοία γιατί στο μυαλό τους δεν υπήρχε προηγούμενη γνώση ανάλογων πλοίων. Ο σαμάνος πρόσεξε κάποια κύματα στον ωκεανό αλλά δε βλέπει πλοίο και αναρωτιέται τι συμβαίνει. Κάθε μέρα παρατηρεί επίμονα τον ορίζοντα, ώσπου ύστερα από καιρό, καταφέρνει να δει τα πλοία. Και τότε πια ενημερώνει τους άλλους για την ύπαρξή τους. Και επειδή τον εμπιστεύονται, είδαν κι οι υπόλοιποι τα πλοία» […]Μεγάλη η σημασία της λέξης «Γένοιτο» … Τετράμορφο … Σταθερός Σταυρός, Φωτιά = Λιοντάρι = Νότος = κόκκινο = Regulus = Xanda (ἀλέξω – ἀνήρ – ἀνδρός) ο γιος του Cecil – Κρόνος και το σημάδι του Υιου του ανθρώπου …! http://katohika.gr/stranger-voice/kronos-kai-simadi-tou-iiou-tou-anthropou/ και οπωσδήποτε, αστροεφημερίδες «ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ-ΟΛΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ» — eastroephimerides.blogspot.gr/2017/07/2017_23.html#more —

 11. Επαναλαμβανεται το συστημα ο χρονος εχει σημεια αναφορας το πεδιο
  συχρονιζεται σε τεραστια υπερβολη σαν να φτασαμε στο κοντα end tape illuminati ? Εχεις δικιο στρειντζερ ολα ειναι μπροστα στα ματια μας αλλα κατι υπαρχει βαθια μεσα στον νου μας που τρομαζει να το αποδεχθει σαν μια ισαξια πραγματικοτητα με την συνιθησμενη πραγματικοτητα της ρουτινας μας…Αλλα δειχνει να παει ακομα πιο βαθια …Αυτη νιωθω οτι ειναι η ελλειψη της ισχυρης μας εσωτερικης ενεργης συνειδητοποιησης στην κατασταση που μας περιβαλλει σαν να εχουμε μπει μεσα σε ονειρο το οποιο τις περισσοτερες φορες δεν μπορουμε να ελεγξουμε και μας οδηγει εκει που αυτο θελει.. σαν να χανουμε την δυνατοτητα μας να γινουμε
  πρωταγωνιστες και σχεδιαστες…Εχει ομως και αλλο ερωτημα…ποιος ειναι αυτος που μας επιβαλλει να ανοιγει η να κλεινει την ενεργη συνειδητοποιηση μας???
  Οταν παρατηρουμε ενεργα τοτε ειναι που αποφασιζουμε να γινουμε σχεδιαστες- πρωταγωνιστες του παιχνιδιου.
  Που τελειωνει η δικη μας δυναμη ελεγχου?
  Μπραβο στρειντζερ χτυπας στο ψαχνο
  τον αορατο εχθρο την υπεροντοτητα πληροφοριας.

 12. Καλησπέρα σε όλη την παρέα των κατοχικών,νομίζω ήρθε η ώρα να γνωριστούμε όλοι από κοντά και να τα πούμε κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον-άλλη,ήμαστε μια μεγάλη παρέα που πρέπει να βρεθούμε παιδιά όσο υπάρχει ακόμη καιρός.Το πού θα γίνει αυτό και πότε θα γίνει μπορούμε μέσω των σχολίων να το ξεκινήσουμε.Ευχαριστώ με εκτίμηση Στέλιος Κομοτηνή

 13. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

 14. Ειδα την αυτοκτονια του ζωντανου αλλου και κατι μου πιεσε την καρδια δυνατα,δεν εχει τετοια πληροφορια το δικο μου κεφαλι,το αισχος ερχεται στο ααααα οοοοο των θεατων που χασανε το θεαμα τους εκεινη τη στιγμη γιατι απλα ο ταυρος αποφασισε.Δε μπορουσα να ηρεμισω για ωρα,ηθελα να επικοινωνησω με καποιον να το συζητησω και μπηκα στη σελιδα και το ειδα πρωτο πρωτο,αλλα το ειδα πανω απο το πυρηνο Γενοιτο και το κλειδωμα εγινε μεγαλητερο,διαβαζω το http://katohika.gr/stranger-voice/xaos-den-einai-skoni-na-valeis-kato-apo-xali/ και η αλληγορια απλη,το μηνυμα εμφανεστατο αλλα παλι κατι δε μου καθετε καλα οπως και τωρα ακομα.
  Ελπιζω αν το Γενοιτο εχει συνεχεια να υπαρξει αναφορα και αν εχει να κανει με τα 4 στοιχεια ο εγκελαδος να ειναι μακρια του τοπου ή να μην εχει ασχημη καταληξη στον κοσμο.
  Καλη συνεχεια και δυναμη!

 15. “Να αναρωτιέστε πάντα όταν βρεθείτε σε μια κατάσταση που δεν βγάζει λογική , μια οικογενειακή φασαρία , μια ξαφνική αλλαγή χαρακτήρα , μια ένταση άνευ λόγου , συγχρονικοτητες μέσα στο πεδίο σας ανεξήγητες …ποιος επιβάλλεται πάνω σας και γύρω σας …και πάνω από όλα…σε ποιον έχετε αφήσει την πόρτα της νόησης ανοιχτή!”
  Ισχύει. Και καπως έτσι εξηγούνται πολλά.

 16. Συγχαρητήρια! Δεν έχω τις γνώσεις για να ξέρω πώς γίνεται, αλλά είδα το αποτέλεσμα 100% μέσα. Στην πρόβλεψη, κάποιος ανέφερε την RENFE. Πάλι μέσα 100%. Πώς μπορώ να μορφωθώ και εγώ?

 17. Διαβαστε την οεα και για τις παγιδες ψυχων ειδικα! 100% αληθες! Το εχω ζησει και το ξερω. Οποιος θελει ας το πιστεψει… Πριν ημουν 100% χριστιανος. Περα απο τα ψεματα της χριστιανικης θρησκειας περι θεου υιου κλπ… αν ακολουθησει καποιος τις εντολες πλην αυτων που ανεφερονται προς τον εναν θεο μπορει ο οποιοσδηποτε να ειναι ενας καλος ανθρωπος στην κοινωνια. Δλδ η χριστιανικη θρησκεια σε βοηθαει να γινεις καλος ανθρωπος εαν θελησεις και εσυ… Αυτο δεν ειναι ψεμα. Αλλα και απο μονος του ο ανθρωπος αν εχει του νου και τη λογικη μπορει να καταλαβει τη διαφορα καλου κακου…

  Κατα τα αλλα ειναι ενα πολυ ωραιο κειμενο με συγκεντρωτικα ωραιες αποψεις , αν και εκει εξω υπαρχουν και καλες δυναμεις! Το εκανα αποθηκευση και εκτυπωση να το εχω. Ωραιος ο φιλος!

 18. Η Ανα Παραγωγη κακων-αρνητικων ειδησεων
  φθρεφει το ιδιο μαντρι. ..

  Θες να αποδειξεις στον κοσμο οτι Εισαι γνωστης με αποδειξεις κιολας
  αλλα βρε Νικο…τσ τσ τσ..

  Τα εχουμε ξανα πει αυτα..

  Αν εισαι καλος τοτε εισαι στο ιδιο μαντρι με τους κακους.

  Γυρνας την Λουπα
  Αλλα απο την μερια μου την Κουπα ..

  Κριμα..κριμα..

  Αλλο η Αντιληψη
  Κ αλλο η Ληψη. ..

  Η πραγματικοτητα δεχεται κ στελνει Ληψεις

  Αλλα εσεις σπερνεται Αντιληψεις Ιδεων. ..

  Μην μου πεις οτι το ξερες..
  Ελα ρε…αληθεια;

  Λουπα η Κουπα;

  Για πεςμας..ποιος ειναι ο πατερας σου,
  Ο Δημιουργος σου δηλαδη;

  Βασικα εδω στα παιδια να το πεις..που τους γεμιζεις το μαυλο με ψευτικες μνημες κ τους ριχνεις σε “αλλο επιπεδο” αντιληψεις..

  Μεγαλη τεχνη ε;
  Δεν νομιζω..

  Καλη συνεχεια αν κ..δεν πειραζει

 19. DONALD TRUMP = 88 ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΤΑΙΝΙΑ DONNIE DARKO 19/1/2001 ….ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ 11/9/2001 ,… 191…119
  η ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ 1988! …88 ΤΡΑΜΠ
  ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ CACHE TOY ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ .
  ΓΕΙΑ ΣΟΥ STRANGER !
  https://www.youtube.com/watch?v=9-mUGvv316o

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Στο διάζωμα προσέκρουσε το τρένο στη Βαρκελώνη

3 Βήματα 3 Μέρες