Χύνεται αίμα στο Όρος του Ναού καθώς η ώρα πλησιάζει…

Χύνεται αίμα στο Όρος του Ναού καθώς η ώρα πλησιάζει…

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η κρίση στο Όρος του Ναού συνεχίζεται με την ισραηλινή αστυνομία να ανακοινώνει πως απαγορεύει και σήμερα πρόσβαση στην Πλατεία των Τζαμιών για την ισλαμική προσευχή της Παρασκευή στους άνδρες κάτω των 50 ετών, ενώ ακόμα ένας μουσουλμάνος έπεσε νεκρός.

«Μόνο οι άνδρες άνω των 50 ετών και οι γυναίκες όλων των ηλικιών θα έχουν άδεια (να εισέλθουν στην Πλατεία), ενώ περιορισμένη θα είναι η πρόσβαση και σε κάποιους δρόμους γύρω από την Παλιά Πόλη», αναφέρει χαρακτηριστικά η αστυνομία.

«Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ώστε να εμποδιστεί και να δοθεί απάντησε σε οποιοδήποτε ξέσπασμα βίας», συμπληρώνεται.

Οι μουσουλμάνοι επρόκειτο να επιστρέψουν στην Πλατεία των Τζαμιών στην Ιερουσαλήμ για την προσευχή της Παρασκευής, ωστόσο οι ισραηλινές αρχές αρνήθηκαν εκ νέου, με τους πανηγυρισμούς των μουσουλμάνων να κοπάζουν απότομα.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την ίδια ώρα ένας 25χρονος Παλαιστίνιος διαδηλωτής υπέκυψε στα τραύματά του την Πέμπτη το βράδυ. Πρόκειται για τον πέμπτο Παλαιστίνιοι που σκοτώνεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες από τις ισραηλινές δυνάμεις στη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώνονται γύρω από το τέμενος αλ Άκσα.

Ο Μουχαμάντ Κάναν, που είχε δεχθεί μια σφαίρα στο κεφάλι πριν τρεις ημέρες, πέθανε αργά χθες στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν στη Ραμάλα, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Το αίμα που χύνεται για το Όρος του Ναού προετοιμάζει την έλευση του παγκόσμιου ηγέτη, η οποία θα σημάνει την «ειρηνική» διευθέτηση του παλαιστινιακού και όλοι θα πανηγυρίζουν! Ο Τρίτος Ναός θα στηθεί και εκεί θα στεφθεί «βασιλιάς», ο επικεφαλής της ανομίας.

Έχουμε να δούμε πολλά!

https://youtu.be/dGSeSjSxXak

https://youtu.be/Z9WDcbV7PzM

el.gr

Loading...

25 thoughts on “Χύνεται αίμα στο Όρος του Ναού καθώς η ώρα πλησιάζει…

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  http://www.oodegr.com/oode/profities/xristos/pd_xristos_1.htm

  Ο Ησαΐας σε άλλο προφητικό σημείο αναγγέλλει: «Ο Κύριος και Θεός λέει: ‘Εγώ θα βάλω στη Σιών ένα λιθάρι, λιθάρι στέρεο, πολύτιμο, ακρογωνιαίο λιθάρι, θεμέλιο γερό. Όποιος πιστεύει σ’ εμένα δεν θ’ απογοητευτεί’» (28,16) και σε άλλο σημείο προσθέτει για το Θεό το εξής: «ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΝΤΑΨΟΥΝ, κι ο βράχος πάνω στον οποίον θα πέσουν…. Πολλοί θα σκοντάψουν, θα πέσουν και θα συντριφθούν, θα παγιδευτούν και θα συλληφθούν» (8,14-15). Ο γέροντας και προφήτης Συμεών, κρατώντας στα χέρια του το βρέφος Ιησούς, ταυτίζει τον επαγγελλόμενο από τον Ησαΐα με τον Ιησού Χριστό, όταν λέγει: «Αυτός θα γίνει αιτία να καταστραφούν ή να σωθούν πολλοί Ισραηλίτες. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΛΕΓΟΜΕΝΟ, για να φανερωθούν οι πραγματικές διαθέσεις πολλών» (Λουκ. 2,34-35). Και ο απ. των Εθνών συμπληρώνει: «Κανένας δεν μπορεί να βάλει άλλο θεμέλιο εκτός από αυτό που υπάρχει και που είναι ο Ιησούς Χριστός» (Α’ Κορ. 3,11). Και πάλι λέγει για τους απίστους συμπατριώτες του ότι «σκόνταψαν στο λίθο του προσκόμματος, όπως το είχε πει η Γραφή: ‘Κοιτάξτε, τοποθετώ στη Σιών ένα λίθο για πρόσκομμα, μια πέτρα για πτώση. Όποιος όμως πιστεύει σ’ Αυτόν δε θα ντροπιαστεί’» (Ρωμ. 9,32-33). Το ίδιο και ο απ. Πέτρος ονομάζει τον Χριστό λίθο εκλεκτό και έντιμο, αλλά και λίθο προσκόμματος στον οποίον σκοντάφτουν ‘οι απειθούντες στον λόγο’ (Α’ Πετρ. 2,4-8). Επιπλέον ο Πέτρος θίγοντας και το γεγονός ότι ο Κύριος υπήρξε ‘αποδεδοκιμασμένος από τους ανθρώπους’ χρησιμοποιεί και την άλλη προφητεία των Ψαλμών (117,22), σύμφωνα με την οποία «Η πέτρα που οι οικοδόμοι παραπέταξαν, έγινε το σημαντικότερο αγκωνάρι», που ο ίδιος ο Θεάνθρωπος εφαρμόζει στον εαυτόν Του, επισημαίνοντας πως «Ο Κύριος το έκανε αυτό και είναι αξιοθαύμαστο στα μάτια μας» (Ματθ. 21,42).

  • Σ.Π. says:

   ‘Οταν δε ταύτα αρχίσωσι να γίνονται, ανακύψατε και σηκώσατε τας κεφαλάς σας, διότι πλησιάζει η απολύτρωσίς σας (Λουκ. 21:28).

   Επειδή, φύλαξες τον Λόγο τής υπομονής Μου, και Εγώ θα σε φυλάξω από την ώρα τού πειρασμού, που πρόκειται νάρθει επάνω σε ολόκληρη την οικουμένη, για να δοκιμάσει αυτούς πουκατοικούν επάνω στη γη (Αποκάλυψη 3:10).

   Προσέχετε μάλιστα, στον εαυτό σας, μήπως και βαρύνουν οι καρδιές σας μέσα σε κραιπάλη και μεθύσι και βιοτικές μέριμνες, και έρθει επάνω σας ξαφνικά εκείνη η ημέρα, επειδή θάρθει σαν παγίδα επάνω σε όλους εκείνους που κάθονται επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης. Αγρυπνείτε λοιπόν δεόμενοι σε κάθε καιρό, για να καταξιωθείτε να ξεφύγετε όλα τούτα που πρόκειται να γίνουν, και να σταθείτε μπροστά στον Υιό τού ανθρώπου (Λουκ. 21:34-37).

   Δεν θέλω, μάλιστα να αγνοείτε αδελφοί, για όσους έχουν κοιμηθεί για να μη λυπάστε, όπως και οι υπόλοιποι που δεν έχουν ελπίδα. Επειδή αν πιστεύουμε ότι ο Ιησούς πέθανε και αναστήθηκε, έτσι και ο Θεός, αυτούς που κοιμήθηκαν με πίστη στον Ιησού, θα τους φέρει μαζί Του. Επειδή, σας λέμε τούτο διαμέσου του λόγου τού Κυρίου, ότι εμείς που ζούμε, όσοι απομένουμε στην παρουσία τού Κυρίου, δεν θα προλάβουμε αυτούς που κοιμήθηκαν, δεδομένου ότι ο ίδιος ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό με πρόσταγμα, με φωνή αρχαγγέλου, και με σάλπιγγα Θεού, κι αυτοί που πέθαναν εν Χριστώ θα αναστηθούν πρώτα, έπειτα εμείς που ζούμε, όσοι απομένουμε, θα αρπαχτούμε μαζί τους ταυτόχρονα, με σύννεφα σε συνάντηση του Κυρίου στον αέρα και έτσι, θα είμαστε πάντοτε μαζί με τον Κύριο. Λοιπόν, παρηγορείτε ο ένας τον άλλον μ’ αυτά τα λόγια (Α’ Θεσσ. 4:13-18)

   Να θυμάστε τη γυναίκα τού Λωτ. ‘Οποιος ζητήσει να σώσει τη ζωή του, θα τη χάσει και όποιος τη χάσει, θα τη διαφυλάξει. Σας λέω: Κατά τη νύχτα εκείνη θα υπάρχουν δύο επάνω σ’ ένα κρεβάτι, ο ένας παραλαμβάνεται, και ο άλλος αφήνεται. Δύο γυναίκες θα αλέθουν μαζί, η μία παραλαμβάνεται, και η άλλη αφήνεται. Δύο θα βρίσκονται στο χωράφι, ο ένας παραλαμβάνεται, και ο άλλος αφήνεται. Και αποκρινόμενοι του λένε: Κύριε, πού; Και εκείνος είπε σ’ αυτούς: ‘Οπου είναι το σώμα, εκεί θα συγκεντρωθούν οι αετοί. (Λουκ.17:32-37).

   Ο Χριστός έρχεται να αρπάξει τους πιστούς, αυτούς που Τον περιμένουν. Και θα λίγο έρθει πριν αποκαλυφθεί ο Αντίχριστος. Στην Αρπαγή της εκκλησίας δεν θα τον δει κανένας άνθρωπος, εκτός από τους πιστούς Του που Τον περιμένουν, οι οποίοι θα μεταμορφωθούν εν ριπή οφθαλμού, θα λάβουν νέο άφθαρτο σώμα ( Α’ Κορ. 15:51-52), και θα Τον συναντήσουν στον αέρα, στις νεφέλες (Α΄ Θεσσ. 4:18).
   Θα ακολουθήσει η επταετία του αντιχρίστου και στο τέλος της επταετίας, ο Κύριος θα αποστείλει αγγέλους να επισυνάξει όλους τους εναπομείναντες αγίους (αυτούς που δεν δέχτηκαν να βάλουν το χάραγμα). Αμέσως μετά θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία, στην οποία κάθε άνθρωπος (πας οφθαλμός) θα δει το Χριστό (Αποκ. 1:7).

  • Σ.Π. says:

   Από την αρπαγή μέχρι την τελική κρίση, σύμφωνα με την Αγία Γραφή( Σχεδιάγραμμα )

   Πρώτο μισό της επταετίας.
   Μετά την αρπαγή εμφανίζεται ο αντίχριστος ( Β’ Θεσσ. 2:3-10 ). Στον ουρανό, το Αρνίο ανοίγει την πρώτη σφραγίδα ( Αποκ. 6:1 ) και αρχίζει η μεγάλη θλίψη στη γη. Οι άγγελοι σφραγίζουν τους 144.000 ( Αποκ. 7:4-8 ) και οι δύο μάρτυρες προφη-τεύουν ( Αποκ. 11:3-6 ) και κηρύττουν να μη βάλουν οι άνθρωποι το χάραγμα .

   Μέσον της επταετίας.
   Ο αντίχριστος θανατώνει τους δύο μάρτυρες, αλλά μετά από τρισήμιση μέρες ο Κύριος τους ανασταίνει ( Αποκ. 11:7-12 ). Στον ουρανό γίνεται πόλεμος, όπου
   ο αρχάγγελος Μιχαήλ και οι άγγελοί του νικάνε το δράκοντα ( διάβολο ) και τους
   αγγέλους του και τους ρίχνουν στη γη ( Αποκ. 12:7-9 ). Ο δράκοντας καταδιώκει το λαό Ισραήλ ( τη γυναίκα που γέννησε το αρσενικό ), αλλά ο Θεός φυγαδεύει το λαό Ισραήλ στην έρημο για να τον φυλάξει μακριά από το φίδι ( Αποκ. 12:13-17 ). Ο δράκοντας δίνει εξουσία στον αντίχριστο ( θηρίο ) ( Αποκ. 13:4-5 ), ο οποίος κάθεται στο ναό του Θεού, λέγοντας ότι αυτός είναι θεός ( Ματθ. 24:15, Δανιήλ 9:27 ) και αρχίζει πόλεμο με τους αγίους , ( Αποκ. 13:7 ) και του δίνεται εξουσία πάνω σε κάθε φυλή, γλώσσα και έθνος ( Αποκ. 13:7 ). Ο ψευδοπροφήτης ( το άλλο θηρίο ) αναγκάζει όλους τους ανθρώπους, να προσκυνήσουν το θηρίο και να πάρουν το χάραγμα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο ( Αποκ. 13:11-17 ).

   Δεύτερο μισό της επταετίας
   Ένας άγγελος πετάει στον ουρανό και κηρύττει το αιώνιο ευαγγέλιο στους ανθρώπους ( Αποκ. 14:6-7 ). Η κρίση του Θεού προς αυτούς που έβαλαν το χάραγμα, αρχίζει με τις 7 φιάλες ( Αποκ. 16 και 17 κεφ. ). Το θηρίο στρέφεται ενάντια στη Βαβυλώνα ( πανθρησκεία ) ( Αποκ. 17:15-16 ) την οποία θα κατακάψει . Στον ουρανό πραγματοποιείται ο γάμος του Αρνίου με τη Νύμφη Του ( Αποκ. 19:7-9 ),
   ενώ ταυτόχρονα στη γη προετομάζεται η μάχη του Αρμαγεδώνα ( Αποκ. 16:12-16, Ιωήλ 3:1-11, 3:9-14, Ιεζεκ. 38 και 39 κεφ., Ησαίας 8:9-10 ) στην κοιλάδα του Ιωσαφάτ ( στην περιοχή Μεγιδώ νοτιοανατολικά του όρους Καρμήλου ).

   Η επισύναξη των αγίων και η Δευτέρα Παρουσία.

   Στο τέλος της επταετίας πραγματοποιείται η επισύναξη των αγίων από τους αγγέλους στη γη ( Ματθ. 24:31, Μαρκ. 13:26-27 ), δηλαδή των μη χαραγμένων που είναι ακόμα εν ζωή, αλλά και στον ουρανό, δηλαδή των πεπελεκισμένων από τον αντίχριστο  ( Αποκ. 20:4 ), αλλά και των αγίων της παλαιάς διαθήκης, συν αυτών που δέχτηκαν το Χριστό όταν Αυτός πήγε στον άδη να κηρύξει το ευαγγέλιο και στους νεκρούς ( Α’ Πέτρ. 4:6, Ματθ. 12:40 ) και μετατέθηκαν μαζί Tου στον ουρανό. Πραγματοποιείται η δεύτερη έλευση (Δευτέρα Παρουσία) του Κυρίου στη γη, όπου καθισμένος πάνω σε ένα λευκό άλογο και ακολουθούμενος από τους μυριάδες μυριάδων των αγίων θα κατέβει στη γη και θα πατάξει με τη ρομφαία του στόματός Του, τα στρατεύματα του αντιχρίστου, που έχουν συγκεντρωθεί στην κοιλάδα του Ιωσαφάτ ( Αποκ. 19:11-21, Δανιήλ 7:9-12,
   Αμώς 5:18-20, Μιχ. 1:3-4, Σοφον. 1:14-18, Ιωήλ 2:1-2 ), αφού πρώτα ρίξει στη λίμνη της φωτιάς και του θειαφιού το θηρίο και τον ψευδοπροφήτη ( Αποκ. 19:20 ).
   Μετά ενας άγγελος του Κυρίου θα κατέβει από τον ουρανό, κρατώντας το κλειδί της αβύσσου και μια μεγάλη αλυσίδα και θα δέσει το διάβολο για 1000 χρόνια στην άβυσσο ( Αποκ. 20:1-3 ).

   Χιλιετής βασιλεία
   Ο Χριστός θα βασιλέψει μαζί με τους αγίους Του επί χίλια χρόνια στη γη, που θα έχει ανανεωθεί και καθαριστεί από την κατάρα και τη φθορά, μέσα σε ειρήνη αφού ακόμα και τα άγρια ζωά θα γίνουν ήμερα και θα τρώνε χόρτα ( Αποκ. 20:4-6, Ησαίας 11:6-10 και 65:17-25, Μιχ. 4:3-4, Ζαχαρ. 14:16-19 ). Στο τέλος της χιλιετίας θα λυθεί πάλι ο διάβολος για λίγο, για να πλανήσει τα έθνη και θα τα συγκεντρώσει για να κάνουν πόλεμο με το Θεό και του αγίους, αλλά ο Θεός θα τους καταφάει με φωτιά και θα ρίξει το διάβολο στη λίμνη της φωτιάς και του θειαφιού ( Αποκ. 20:7-10 ).

   Τελική κρίση
   Και τότε θα περάσουν όλοι από το λευκό θρόνο, και θα ανοιχτούν τα βιβλία και όποιοι δε βρεθούν γραμμένοι στο βιβλίο της ζωής, θα ριχτούν και αυτοί στη λίμνη της φωτιάς και του θειαφιού ( Αποκ. 20:11-15, Β’ Κορ. 5:10, Ματθ. 25:31-46 ).

   • croif101 says:

    ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΕΘΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΘΙΓΕΙ,ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΓΩ.
    ΑΦΟΥ Η ΑΡΠΑΓΗ ΑΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Θ ΑΡΠΑΓΟΥΝ?
    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ!!!

    • Σ.Π. says:

     Όλοι όσοι πήραν την απόφαση να δεχτούν το Χριστό ως προσωπικό τους Σωτήρα, μετανόησαν για τις αμαρτίες τους, δέχτηκαν ότι ο αναμάρτητος Χριστός πλήρωσε πάνω στο σταυρό του Γολγοθά γιά τις δικές τους αμαρτίες και πίστεψαν κάθε Λόγο Του, που είναι γραμμένο στο ευαγγέλιο. Όλοι αυτοί που αγάπησαν το Χριστό και Τον ακολουθούν κάθε μέρα στη ζωή τους, όλοι αυτοί που είναι ευγνώμονες που τους λύτρωσε αν και δεν το άξιζαν, όλοι αυτοί που είναι πλέον φως μέσα σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο, όλοι αυτοί που η ζωή τους πλέον ευωδιάζει Χριστό. Όλοι αυτοί που επιποθούν να Τον δουν, όλοι αυτοί που Τον προσμένουν. Θα μπορούσες να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς, αν μετανοήσεις ειλικρινά και δεχτείς τη θυσία του Χριστού πάνω στο σταυρό, που, έγινε και για σένα, αν δεχτείς την απέραντη αγάπη του Πατέρα Θεού, που θυσίασε τον μονογενή Του Υιό, για σένα. Εύχομαι να πάρεις αυτή την ευλογημένη απόφαση, ζητώντας απλά από το Χριστό να σε σώσει. Δοκίμασε το και δε θα το μετανιώσεις. Θα έρθει ειρήνη και χαρά στη ζωή σου, θα φύγει η θλίψη, το βάρος της αμαρτίας και ο φόβος του θανάτου. Δοκίμασε τον Χριστό. Είναι ζωντανός, είναι αληθινός, σε αγαπάει, σε περιμένει, χτυπάει εδώ και χρόνια την πόρτα της καρδιάς σου. Άνοιξε Του να μπει μέσα σου. Κάνε μια μικρή προσευχή όπου και να βρίσκεσαι, στο δωμάτιό σου, στο αυτοκίνητό σου, έξω στο δρόμο. Κοίταξε ψηλά στον ουρανό και πες στο Θεό, «Θεέ μου, αν είναι αλήθεια όλα αυτά που μου γράφει αυτός ο άνθρωπος, θέλω να μου δείξεις ένα σημάδι». Αν το κάνεις με ειλικρίνια, σε διαβεβαιώνω ότι θα εκπλαγείς. Ο Θεός να σε ευλογεί.

     • croif101 says:

      ΑΔΕΛΦΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ,ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ,ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ,ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΩ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
      ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.

   • ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ says:

    Φιλε τα οραματα που εβλεπε ο Ιωαννης δεν εχουν χρονολογικη συνεχεια.για παραδειγμα αυτο που λες για χιλιετη βασιλεια δεν ειναι ακριβως ετσι.τουλαχιστον οπως το ερμηνευει η ορθοδοξη εκκλησια.μια ερμηνεια λεει οτι η χιλιετης βασιλεια ητανε τα χρονια του βυζαντιου.κανεις δεν ξερει.παντως δεν εχω ακουσει καμια ερμηνεια ορθοδοξου να μιλαει για βασιλεια Του Χριστου στη γη μετα τη Δευτερα Παρουσια.για το θεμα της αρπαγης,εκφραζεις αποψεις πεντηκοστιανων.κ για να μην παρεξηγιομαστε δεν το λεω για κακο.εχω δει τις εκπομπες του κ Σωτηροπουλου με εκπροσωπους πεντηκοστιανων για το θεμα της αρπαγης.το θεμα λυθηκε(κατα την προσωπικη μου αποψη) μετα την εκπομπη.ο κ Σωτηροπουλος εκανε σαφες,μεσα απο τις Γραφες,οτι δεν υπαρχει θεμα αρπαγης πριν απο τη Δευτερα Παρουσια

 2. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Πατατακια!τσιπς!σάμαλι!κοκ!λεμοναδες!πορτοκαλαδες!τον μεσσια τους,απο τα υπόγεια του ναού θα τον βγάλουν;η θα μπούκαρη απο καμμία χωροχρονική πύλη;λαγός την φτέρη ετριβε..κακό του κεφαλιού του.

  • croif101 says:

   ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΑΚΟΥ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ.
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ,ΑΠ ΟΤΙ Θ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ!!!!
   ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΑΠ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ,ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ!!!
   ΜΙΑ ΩΡΑ ΗΜΕΡΑ,ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΥΧΤΑ!!!!ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΕΝΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ?
   ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!
   ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ?ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΠΝΟ!!!
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΥΠΝΟΙΑΣ.
   ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ.

 3. ΑΝΩΝΥΜΗ says:

  Η σωτηρια της ψυχης συμφωνα με την εβραικη θρησκεια ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ 144.ΟΟΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 144.000 ΕΒΡΑΙΟΥΣ …… ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

  • Σ.Π. says:

   Επειδή με τέτοιο τρόπο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε έδωσε τον Υιό Του το μονογενή, για να μη χαθεί κάθενας ο οποίος πιστεύει σ’ Αυτόν, αλλά να έχει ζωή αιώνια ( Ιωάνν. 3:16 ). Ιησούς Χριστός

 4. ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ says:

  Ε ρε θεολογία της τσαπούς που διαβάζω σε καθημερινή σχεδόν βάση εδώ πέρα!Αδέρφια δίνουν μάστερ τα καφενεία?΄Γιατί τα σχόλιά σας όπως βλέπω έχουν επίπεδο.Σανίδα βρεγμένη ρε μπαγλαμάδες που σας χρειάζεται!Εδώ δεν μπορείτε να φιλοσοφίσετε ένα πιτόγυρο,έχετε και άποψη περί θεολογίας. Τσου ρε,ο έχων γνώση έχει και άποψη. Άντε τυλιχτείτε με κανένα μινάκι να σας ξελαμπικάρει το τσερβέλο.Σταματήστε να παράγετε ρεύμα δια της τριβής. Έλεος! νισάφι!basta!dosta mi je!es reicht!

 5. Ξιφίας says:

  ΤΟ 2018 ΘΑ γινει η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΥΒΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ – ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΑΣΧΑ

  • croif101 says:

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
   ΟΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ(ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ),ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΣΤΑ ΕΞΗΣ.
   ΑΡΘΗΣΕΤΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΦ ΥΜΩΝ(ΙΟΥΔΑΙΟΙ),ΚΑΙ ΔΟΘΗΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.
   ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
   ΟΡΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΝΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
   ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ.
   ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ,ΑΠΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ(ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ),ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.
   ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ,ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ,ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.
   ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΛΟΙΜΟΝΟ,Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΑΤΟΙ!!!
   ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ.
   ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ,ΟΤΑΝ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΙΠΙΑ!!!
   ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
   ΤΟ 2018 ΕΙΝΑΙ ΜΕΑΓΛΟ ΟΡΟΣΗΜΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
   ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΥΤΡΩΣΕΙ,ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
   ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ,ΑΝΑΛΙΩΤΟΙ,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΘΕΟΙ,ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΟΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
   ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

   • TWO SMOKING BARRELS says:

    Γιοχαν εφοσον το ’18 θα γινει η Δευτερα Παρουσια παει να πει οτι εδω κ 6χρονια εχει εμφανιστει ο αντιτετοιος.απο το »11-’12 δηλαδη εχουν σταματησει οι πολεμοι,δεν υπαρχει πεινα κτλ.εδειξε δηλαδη το »καλο» του προσωπο για 3,5χρονια κ εδω κ 2,5χρονια περιπου δειχνει το αληθινο του προσωπο.χωρια που εγιναν κ ποσα σημεια των καιρων.ποιος ειναι ο αντιτετοιος?τον εχρισαν παγκοσμιο κυβερνητη στον ναο?η καρτα του πολιτη ειναι το σφραγισμα?ξερεις τι ακουσα απο τον παππα που λεει οτι θα γινει η Δευτερα Παρουσια το ’18?θα γινει τοτε, επειδη η δεκαοχτουρα οταν κραζει ακουγεται το κραξιμο σαν να λεει δεκαοχτω-δεκαοχτω!!απο κατι τετοια βρισκει πατημα ο psydoctor κ μας τι λεει.για να συνελθουμε κ να μη γινομαστε κ εμεις γιαχωβαδες.το ετος 2000 αυτοι οι τυποι στο μερος που μενω ειχαν παρει τα βουνα.κατι για αρμαγεδωνες λεγανε κ τετοια χαζα

    • croif101 says:

     ΑΔΕΛΦΕ Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΛΥΨΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΗ Σ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ.
     Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ?
     ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΗΣ.
     ΘΑ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ,Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΛΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
     ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *