09:13 - 01/06/2019

Άλλη μια δίκαια διαμαρτυρία στας Ευρώπας λόγω απελάσεων

Στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle στη Γαλλία δυο τερματικά έκλεισαν για ώρες γιατί 800 γιατροί και μηχανικοί έπρεπε να διαμαρτυρηθούν για τα δίκαια αιτήματα τους.

Αρκετές πτήσεις ακυρώθηκαν ως επακόλουθο της διαμαρτυρίας που έγινε γιατί θα ακολουθήσουν απελάσεις. Στη Γαλλία όπου τα ματ έχουν ανοίξει παμπολα κεφάλια κίτρινων γιλέκων που ακόμα είναι στους δρόμους εδώ και έξι μήνες, σε αυτή τη περίπτωση έμειναν απλοί θεατές.

sputniknews.com

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh