Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:08 - 30/01/2019

Tο Κλειδί για να Ξεκλειδώσετε τις Κβαντικές Δυνάμεις σας …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από: Μαρία Πέππα

Θα μοιραστώ μαζί σας μια άσκηση που είναι ιδιαίτερα επίκαιρη. Περιλαμβάνει το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τις κβαντικές δυνάμεις σας και να ζήσετε μια νέα ιστορία στη ζωή σας.

Μία από τις κρισιμότερες πτυχές των μεταβάσεων στην ζωή, ιδωμένη κάτω από το πρίσμα της επιστήμης της κβαντικής αφορά την συνειδητοποίηση ότι η αλλαγή είναι στην πραγματικότητα το θεμέλιο ολόκληρης της ύπαρξής μας.

Κάθε στιγμή, κάθε λεπτό που ζούμε, οι σκέψεις και οι εμπειρίες μας με κάποιο τρόπο μας αλλάζουν.

Για την πλειοψηφία των ανθρώπων, τις περισσότερες φορές, αυτή η αλλαγή είναι τόσο μικρή που ουσιαστικά περνά απαρατήρητη. Και καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να παραμένουμε στα ίδια, τα γνωστά και τα επαναλαμβανόμενα γιατί έτσι μάθαμε και σε αυτά συνεχίζουμε να επενδύουμε, δημιουργούμε αντίσταση στην αλλαγή με αποτέλεσμα να την μπλοκάρουμε και να την απομακρύνουμε ακόμη περισσότερο από κοντά μας.

Την στιγμή όμως που θα αποφασίσουμε να αποδεχτούμε την νομοτέλεια της αλλαγής και να την αγκαλιάσουμε, τότε, από εμάς και μόνο εμάς εξαρτάται το πόσο πολύ θα αφεθούμε έτσι ώστε να βιώσουμε σε βάθος αυτά που αρχίζουν να ξεδιπλώνονται στην ζωή μας μέσα από το άνοιγμα της σκέψης μας και των πολύπλευρων εμπειριών στις οποίες συνειδητά επιλέγουμε να βυθιστούμε.

Έτσι, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην γραπωνόμαστε τόσο σφιχτά σε αυτό που έως τώρα αναγνωρίζουμε σαν την προσωπική μας ¨ιστορία¨ αλλά να σκηνοθετούμε την καθημερινή μας εμπειρία δίνοντας χώρο στην φαντασία, την δημιουργικότητα, την έκπληξη, το θαύμα, επαν-εγγράφοντας την προσωπική μας ιστορία καθώς συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο.

Για να το επιτύχουμε αυτό, χρειάζεται να κάνουμε μια παύση στην στιγμή που βρισκόμαστε, του εδώ και του τώρα μας και να κάνουμε εκείνες τις επιλογές που θα μας οδηγήσουν με επίγνωση στην ιστορία της ζωής που κυριολεκτικά θέλουμε να ζήσουμε, επιτρέποντας στο άλμα να συμβεί. Το άλμα αυτό, θα μας οδηγήσει πέρα από τα σημερινά μας όρια, όλο και πιο κοντά σε αυτά που έχουμε ονειρευτεί για τον εαυτό και την ζωή μας και που έως τώρα αποκλείαμε ή δεν τολμούσαμε ούτε καν να ομολογήσουμε στον εαυτό μας.

Χρειάζεται να εμπλέξουμε τον εαυτό μας σε πιο δημιουργικούς τρόπους ξεκινώντας ακόμη και από τα πιο απλά των καθημερινών δραστηριοτήτων μας όπως το ντύσιμο, την προετοιμασία του φαγητού μας ή και το περπάτημα από το ένα δωμάτιο στο άλλο έως και την αναζήτηση εμπνευσμένων και ονειρικών προκλήσεων.
Πρέπει να απομακρυνθούμε από τις συνήθειες, να πειραματιστούμε, να διερευνήσουμε νέες δυνατότητες αλληλεπίδρασης με τον εαυτό μας, τους ανθρώπους γύρω μας και τους συμπαντικούς κόσμους. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργούμε τις ευκαιρίες για την εμφάνιση νέων οδών στο διάβα μας και που θα μας οδηγήσουν στον μελλοντικό εαυτό που καλούμαστε να δημιουργήσουμε.

Μόλις αυτό επιτευχθεί, αρχίζουμε να αναγνωρίζουμε τις συγχρονικότητες που κατακλύζουν σε κάθε στροφή το μονοπάτι μας και που μας συνδέουν όλο κ βαθύτερα σε αυτό που πραγματικά είμαστε, σε αυτό που θα μπορούσαμε να είμαστε και συμπαρασύρουν όλες τις πτυχές της ζωής μας, κάνοντάς την υπερβατική και αξιοσημείωτη.

Άσκηση …

Πρώτα από όλα χρειάζεται να αποβάλουμε την δυσπιστία και να οραματιστούμε με ακρίβεια αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε. Μπορούμε να το σκεφτούμε ως μια υπέροχη ευκαιρία, ένα είδος αναγέννησης.

Έως τώρα έχουμε αποκτήσει πολύπλευρη εμπειρία ζωής, μάθαμε πολλά, βιώσαμε το πλήρες φάσμα των χαρών αλλά και των θλίψεων. Τώρα όμως επιθυμούμε συνειδητά να γίνουμε οι αρχιτέκτονες της ζωής μας, να γράψουμε την δική μας ιστορία για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν, έτσι ακριβώς όπως την ονειρευτήκαμε.

Για να ξεκινήσουμε, απλά κλείνουμε τα μάτια σας, παίρνουμε μερικές βαθιές εισπνοές και φανταζόμαστε τον εαυτό μας να ταξιδεύει στον άπειρο κβαντικό κόσμο όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, κάθε μας επιθυμία και κάθε μας όνειρο. Νιώθουμε σε ολόκληρη την ύπαρξή μας, σε καθένα από τα τρισεκατομμύρια κύτταρά μας την ενέργεια των ανώτερων σφαιρών να διέρχεται από μέσα μας καθώς αλλάζουμε επίπεδα, αλλάζουμε συχνότητες και αφήνουμε πίσω την τρέχουσα ιστορία της ζωής μας.

Τώρα, από αυτό το επίπεδο, αντιλαμβανόμαστε τις απεριόριστες δυνατότητες που ξετυλίγονται μπροστά μας και τις μορφοποιούμε με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να πάρουν την μορφή του νέου σχεδίου που σχεδιάσαμε για τον εαυτό μας, του νέου πρότυπου για τη ζωή μας.

Νιώθουμε αυτή τη νέα ζωή να έρχεται προς το μέρος μας σαν μια ισχυρή, θετική και δημιουργική παλίρροια, που φέρνει όλα τα στοιχεία της νέας ιστορίας μας μπροστά μας και που αναζητά την προσωπική μας δέσμευση μέσα από την ενέργεια της κάθε πράξης μας.

Στην συνέχεια, αρχίζουμε να νιώθουμε με βαθύ συναίσθημα πως μπαίνουμε μέσα σε αυτή την νέα ιστορία της ζωής μας. Δεν ξεχνούμε πως εμείς έχουμε τον έλεγχο, εμείς σκηνοθετούμε. Ίσως επιλέξαμε να σκηνοθετήσουμε την καινούργια μας καριέρα, να ασχοληθούμε με την τέχνη, να εξερευνήσουμε περισσότερο κάποια μας δεξιότητα ή δραστηριότητα που είχαμε εγκαταλείψει στο παρελθόν, να κάνουμε νέους φίλους, σχέσεις τρυφερές που θα εκτοξεύσουν τα συναισθήματά μας στο πλήρες εκφραστικό τους, ίσως να ταξιδέψουμε σε νέες χώρες, να ανακαλύψουμε πολιτισμούς και λαούς που θα μας εκπλήξουν, θα μας εμπνεύσουν καθώς και θα μας προσφέρουν περισσότερη εμπειρία, περισσότερη ζωή, περισσότερη απόλαυση και περισσότερη μάθηση.

Ίσως δημιουργήσουμε μια νέα ιστορία στην οποία η πνευματική μας ζωή γίνεται πιο ενεργή, μέσω της οποίας θα ανακαλύψουμε ανεξάντλητες πηγές και πόρους που θα ομορφύνουν την ζωή μας και θα την εμπλουτίσουν με βαθύτερο νόημα και σκοπό.

Αφηνόμαστε και δίνουμε άπλετο χώρο σε όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα να προκύψουν, μαζί με την πεποίθηση, ακλόνητη βεβαιότητα ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν και πως αυτές οι αλλαγές είναι κάτι παραπάνω από δυνατές και πως έχουν ήδη ξεκινήσει να συμβαίνουν.

Δοκιμάζουμε κάθε δυνατότητα μέσα από την οθόνη του νου μας και επιλέγουμε εκείνες που αντηχούν καλύτερα για εμάς. Τις βλέπουμε, τις νιώθουμε και γνωρίζουμε πάνω από όλα πως ως δυνητικές πραγματικότητες κάλλιστα μπορούν να εκδηλωθούν στον φυσικό χωροχρόνο όπου κατοικούμε σήμερα.
Συνεχίζουμε να το κάνουμε μέχρι αληθινά να αισθανθούμε τη ζωτική δύναμη της πραγματικότητάς τους.

Αναγνωρίζουμε επίσης, ότι το Κβαντικό Πεδίο ανταποκρίνεται απόλυτα στο όραμά μας. Συνεχώς προσθέτει στοιχεία, συμπτώσεις, συγχρονικότητες, πόρους, τους κατάλληλους ανθρώπους, ιδέες και ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν στην πραγματοποίηση, υλοποίηση της νέας ιστορίας μας. Η συσχέτισή μας με το σύμπαν είναι καθολική και αλληλο-εξαρτώμενη.

Όσο περισσότερο κάνουμε χρήση αυτής της άσκησης και αρχίζουμε να διακρίνουμε τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στην νέα ιστορία που ήδη θέσαμε σε κίνηση, νιώθουμε ευγνωμοσύνη και χαρά για τα δώρα που μας προσφέρει, τόσο περισσότερο η νέα μας ιστορία εμπεδώνεται μέσα μας και παρατηρούμε να υλοποιείται άμεσα στην πραγματικότητά μας.

Η άσκηση είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μια νέα πιο διευρυμένη αντίληψη, να μας ωθήσει δυναμικά προς μια κατεύθυνση απεριόριστης δημιουργίας, αλλαγών του εαυτού και της ζωής μας.

Η κβαντική ζωή και οι κόσμοι της μας περιμένουν, ας μην καθυστερούμε …

Σχετικά Άρθρα:

Πως να Ξεπεράσετε τον Φόβο της Αλλαγής …

Μαρία Πέππα
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια
Anti-Stress Coach
hypnotherapy4u.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με maria peppa
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Stress Management Coach. Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 01/30/2019 @ 6:17 ΜΜ

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ 01/30/2019 @ 9:23 ΜΜ

  ΜΑΡΙΑ ΠΕΠΠΑ …ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΒΑΝΤΑ…

  ΜΑΡΑΚΙ…ΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ …ΟΣΟ ΨΗΛΑ … ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙΣ… ΑΚΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…

  ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ …ΜΑΘΕ – ΕΜΕΝΑ -… ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΘΕΩΡΙΑ …ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ …[ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ …Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ ]…

 3. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ 01/30/2019 @ 9:34 ΜΜ

  Καρτέσιος και Κβαντική Θεωρία


  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ…

 4. Έχετε ιδεα απο Κβαντομηχανική και κοτσαρετε σε καθε ηλιθιο αρθρο αυτή τη λεξη?

  • Κατοχικά Νέα 01/30/2019 @ 11:12 ΜΜ

   δεχομαστε ταπεινα μαθηματα αν μπορεσεις και ριξεις το εγω σου και μας ενημερωσεις σαν ανθρωπος με την πληροφορια σου , αυτο σημαινει ερευνα, αν εχεις κατι να προσθεσεις καλο ειναι να το κανεις χωρις πολλες φανφαρες …υπαρχουν εκαντονταδες αρθρα αναλυσης της λεξης που λες διαβασε τα και οπου μπορεις συμπληρωσε ..φτιαχνε μην χαλας ..!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*