Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:05 - 30/01/2019

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2019

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έλληνες (;;;) παρέδωσαν τη Μακεδονία μας…

Με ημερομηνία 27 Ιανουαρίου 2019 λάβαμε την εξής καταγγελία του πατριωτικού κόμματος ΕΛ.ΛΑ.Σ. και την δημοσιεύουμε, γιατί πιστεύω απηχεί το λαϊκό αίσθημα! Την συσσωρευμένη οργή του λαού μας κατά της πολιτικής και πολιτειακής Εξουσίας:

Καταγγέλλουμε τον παράνομο και αντισυνταγματικώς φερόμενο ως Πρόεφρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, εκλεγέντα από ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ Βουλή, ως υπόλογο της  ΕΚΤΡΟΠΗΣ της μορφής του πολιτεύματος, διότι διά της παραλείψεως οφειλομένων νομίμων ενεργειών του, κατά κατάχρηση εξουσίας, καταστρατηγώντας τις διατάξεις του Καταστατικού Χάρτη της Χώρας και διαπράττοντας, κατά συναυτουργία μετά των λειτουργιών σύνταξης της Πολιτείας (Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική), κατ’ εξακολούθηση, το συνεχές έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, είναι συνένοχος της συντελούμενης Εθνοκτονίας και της δολοφονίας του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Το επισφράγισμα της συνταγματικής εκτροπής της 24ης Ιανουαρίου 2019 με την επικύρωση της “Συμφωνίας των Πρεσπών”, από μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ κυβέρνηση, αποτελεί προδοσία και Εθνικό έγκλημα. Εκατό πενήντα τρείς δολοφονικές μαχαιριές πλήγωσαν τον εθνικό κορμό της χώρας προσβάλλοντας την Ιστορία ενός ουράνιου Έθνους και ο κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, με την χρυσή του γραφίδα, θα δώσει την χαριστική βολή και με αυτό το ανοσιούργημά του θα οδηγήσει τον Λαό του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού στην οριστική ταπείνωση. Οι εκατό πενήντα τρείς φιάλες των “ληγμένων πολιτικών χημικών” ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κυρίως δε ΣΥΝΙΣΤΑ πράξη αυτόχρημα ΑΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Διά της εφαρμογής της παρακαταθήκης του Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου Αλέξανδρου Σβώλου ότι: “Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι εις τον κυρίαρχον Ελληνικόν Λαόν δεν πρέπει να έχη όρια”! Εμείς, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ στον “ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Αγώνα”!

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

Η κομμουνιστική ΕΡΤ της “γυμνής προπαγάνδας”…

Όταν ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον Ιούνιο του 2013 έβαζε αιφνιδιαστικά λουκέτο στην ΕΡΤ, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού τάχτηκε κατά αυτής της φασιστικής – ακραίας πολιτικά απόφασης! Παρ΄ ότι γνώριζε ότι το Κρατικό κανάλι ήταν διαχρονικά το βαρύ όπλο της εκάστοτε κυβερνήσεως στην προπαγάνδα του κυβερνητικού έργου, αλλά και η βάση εναπόθεσης θελημάτων – υποσχέσεων προς την εξυπηρέτηση του κομματικού συμφέροντος!

Ωστόσο αυτή η κυβέρνηση που πιστώθηκε την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να την μετατρέψει σε ένα απόλυτο κομματικό προπαγανδιστικό όργανο, που δεν έχει κανένα μα κανένα προηγούμενο!

Μέχρι και την επομένη της ψηφίσεως στη Βουλή της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, δημοσιογράφος της ΕΤ3 “χώρισε” τη Μακεδονία σε “Βόρεια” και “Νότια”!

Αλλά αυτό που είδαμε να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο δεν έχει προηγούμενο! Και διερωτώμαι! Είναι αλήθεια;

Την Κυριακή το πρωί η ΕΤ3 έκανε “σεξουαλική διαπαιδαγώγηση”;

Τι άραγε συμβαίνει; Είναι αληθινή η εικόνα που εμφανίζεται στο διαδίκτυο, όπου στις 11:30 η ΕΤ3 δείχνει να χαριεντίζονται μεταξύ τους άνδρες;

Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι κλείνει το Κρατικό κανάλι προκειμένου να το αναδιαρθρώσει και κατόπιν να το επαναλειτουργήσει για το δημόσιο συμφέρον;

Όταν ο ελληνικός λαός – βλέπει δεν βλέπει, αφού τα νούμερα τηλεθέασης της ΕΡΤ είναι απολύτως πενιχρά – πληρώνει τη λειτουργία της από το υστέρημά του;

Αναμένουμε απαντήσεις από τους “δημοκράτες” που την διοικούν!!

Ο υμνητής της Γκίνοβα…

 «Είμαι Σλαβομακεδόνισσα και πιστεύω στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας, επειδή μόνο αυτό το κόμμα εκπροσωπεί όλους τους λαούς της Ελλάδας και εγγυάται στους “Μακεδόνες” ίσα δικαιώματα με όλους τους άλλους. Πολέμησα στην Κατοχή εναντίον του Ναζί κατακτητή. Με ιδιαίτερο μίσος πολέμησα εναντίον των Βουλγάρων φασιστών, οι οποίοι προσπαθούσαν να ρίξουν τον “μακεδονικό λαό” στα νύχια των Ταγμάτων Ασφαλείας. Δεν φοβάμαι ότι θα με σκοτώσετε. Πίσω μου στέκουν χιλιάδες “Μακεδόνισσες” και Ελληνίδες γυναίκες που θα συνεχίσουν τον αγώνα. Είμαι περήφανη που πεθαίνω αγωνιζόμενη για την ελευθερία του λαού»!

Αυτά είχε πει στο στρατοδικείο το καλοκαίρι του 1946 η Μίρκα Γκίνοβα, την οποία οι Σκοπιανοί την έχουν ως ηρωίδα του αλυτρωτικού τους αγώνα για την απελευθέρωση της “Μακεδονίας” από τους “κακούς Έλληνες”! Για τον λόγο αυτό, προτομή της βρίσκεται στην πρωτεύουσα των Σκοπίων!

Η οποία στη διάρκεια της Κατοχής, είχε ενταχτεί στο ΚΚΕ και πρωτοστάτησε στο “μακεδονικό τάγμα” που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του ΕΛΑΣ το καλοκαίρι του 1944! Ένα πρόσωπο που αγνοεί την ύπαρξή του η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και το έκανε γνωστό ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας από του βήματος της Βουλής των Ελλήνων!

Τι ωραία θα ήταν, να αναφερόταν με την ίδια θέρμη και στους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας;

Αλλά, τι να περιμένουμε από αυτούς που ξεπέρασαν το ΚΚΕ. Το οποίο μετά από δεκαετίες δείχνει να λογικεύεται και να διορθώνει τη σκέψη του και το λόγο του!

Ενώ οι νέο-κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα όρια!

Όπως η Σία Αναγνωστοπούλου η οποία πριν από τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως, ο ΣΥΡΙΖΑ, με την Συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζει το έργο του ΕΑΜ, που πολεμούσε κατά του Ελληνικού Στρατού…

Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόματί μου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη μου…  Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Μανιάτη Βηρσαβεέ 01/30/2019 @ 6:21 ΜΜ

  Την απάντηση την έχει ήδη δώσει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας. Είναι εθνική ανάγκη να δημιουργηθεί η Λέγκα του Βορρά, για να υπερασπίσει τη Μακεδονία μας.

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 01/30/2019 @ 10:12 ΜΜ

  ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ;
  ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ;
  ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*