22:31 - 08/06/2021

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ “ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”: Ξεκινάνε με γελάκια για να καταλήξουν σε προνόμια των εμβολιασμένων

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ “ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”: Ξεκινάνε με γελάκια για να καταλήξουν σε προνόμια των εμβολιασμένων

Δεν τους βγαίνει ο σατανικός θανατικός εμβολιασμός και ψάχνουν για ΛΥΣΕΙΣ!

Οι σατανάδες της Νέας Τρομοκρατίας ακολουθούν πιστά τις οδηγίες. Από το κέντρο οδηγιών μας βάζουν στο πορτοκαλί χρώμα οι σατανάδες των Βρυξελλών ώστε να ωθήσουν δόλια τις τακτικές του άρχοντα του ΨΕΥΔΟΥΣ!!! Συνεχίζει σε εμβολιασμούς υποχρεωτικότητας, με σελφτεστ σε μια κοινωνία ελέγχου μέσα από τα μικρά παιδάκια. Εκεί πρέπει να γίνει και η ζημιά μέσα στον εγκέφαλο των μικρών παιδιών γιατι η δουλική υποχρεωτική εξόντωση έχει φωλιάσει μέσα στο υποσυνείδητο τους. Έχει πολλά ποδάρια ο σατανάς και αν δεν εμβολιαστούμε θα προχωρίσουν σε πλήρη καταστροφή της σεζόν του καλοκαιριού που θα στήριζε την Ελλάδα και Ελληνες για τον επόμενο χειμώνα.

Άρα αγαπητοί μου πάνε για ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ και στην συνέχεια ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ χαζάρικα εμβόλια χημείας μέχρι να ψοφήσετε ΟΛΟΙ!!! Κανόνηστε σε πια πλευρά θα πέσετε, οι εμβολιασμένοι είναι ωρολογιακές βόμβες ενώ οι ανεμβολίαστοι θα πεινάσουν…(για εμάς καλύτερα η πείνα).

Δείτε τους ξεφτελισμένους δημοσιογράφους που εμβολιάστηκαν με χαζάρικα δηλητήρια και τον ΑΠΕΤΣΟ Πέτσα, τον εγχώριο δηλητηριοδότη των ΝΑΖΙ…

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Η ΠΟ@Τ@Ν@ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ……ΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ …..

  2. Γεράσιμος Μηνάς 06/09/2021 @ 2:48 ΜΜ

    Αφού ξεμπέρδεψαν με την λογοκρισία και το μπούλινγκ με την ξενοφοβία, την ανωμαλία, τις θρησκείες και τους λαθρομετανάστες, δημιουργούν και με νόμο έναν αποδεκτό κατ’ αυτούς, ρατσισμό για να χωρίσουν περισσότερο τους ανθρώπους μεταξύ τους. Ήταν που ήταν καχύποπτοι, ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας.

  3. Στρατός 06/09/2021 @ 10:37 ΜΜ

    Στο στρατό πρέπει να εμβολιάσουν όλους τους φαντάρους σε κάθε ΕΣΣΟ. Τα παιδιά εκεί είναι εύκολος στόχος, ούτε που χρειάζεται να τους πουν για το εμβόλιο, την πρώτη μέρα της κατάταξής τους να τους το κάνουν μαζί με τις άλλες ενέσεις κι όλα καλά. Θα είναι και καλό πείραμα να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι οργανισμοί των φαντάρων. Ο φαντάρος δύσκολα θα πει όχι, ειδικά την πρώτη μέρα της κατάταξης είναι ψαρωμένος. Ακούς Κούλη; Μη σου ξεφύγει κανένα φανταράκι. Δώστε ενέσεις στους νέους ψάρακλες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh