22:18 - 08/06/2021

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΤΡΙΣ-ΚΑΤΑΡΑ-ΚΟΥΛΗΣ;;; (στις 12/4/21)

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΤΡΙΣ-ΚΑΤΑΡΑ-ΚΟΥΛΗΣ;;; (στις 12/4/21)

Από έμπορας τρόμου, σε έμπορα ανάγκης για να εξελιχθεί σε έμπορα σάρκας.

Δεν τον εκπαίδευσαν στην Αμερική για πλάκα, μπορεί να είναι α-νόητος, ή ένας δημοκράτης και καταπληκτικός πολιτικός αλλά είναι επικίνδυνος γιατί έχει τις διαταγές του… Να σας εξοντώσει μαζικά σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει πάρει εδώ και πολλούς μήνες από τις Βρυξέλλες.
Η ταφόπλακα της Τζόρτζια σας πλησιάζει και θα σας πλακώσει αν είστε τυχεροί και δεν πεθαίνετε με τις αρρώστιες που σύντομα θα δείτε να μας στέλνουν όλους στα γεμάτα νοσοκομεία.
Έχετε να κάνετε με εκλεπτισμένους σατανάδες που έχουν μορφοθεί σε τεχνικές που δεν μπορεί να πάει το κοινό μυαλό του ανθρώπου αλλά θα το καταλάβετε τις επόμενες ώρες-ημέρες-εμβομάδες, όμως τότε θα είναι πολύ αργά!!!

Περάστε για να θυμάστε:ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ

Το αποκάλυψε ο Μητσοτάκης – Έρχεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Σας έχουμε εξηγήσει ότι είναι έμπορος παιδικής αθωότητας, έμπορος φτιαχτής ανάγκης, έμπορος σάρκας και έμπορος του δημοκρατικού παρακράτους.
Συνεχίστε να εκθέτετε τα παιδιά σας στις ορέξεις των ανώμαλων…

KORAKAS NEWS

Loading...
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...!Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, τοτε το μήνυμα έχει δωθεί: Καθημερινό ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh